View Full Version : правих секс бременна ли съм и до коло е вероятно ?
pritesnenata
03-31-2010, 16:33
здравейте
притеснена съм много. снощи правихме секс с моя приятел и се притесних дали има опасност днес да съм бременна защото четох много в интернет за опасностите и едва сега ми идва на акъла за това колко важно е било да ползваме презерватив. въпроса е че като го правихме той ме отвори без презерватив а когато беше готов с първия си тек както сам той каза отиде да се измие и пак го направихме но този път каза че не бил направил тек. не знаех какво точно има предвид. мислих си че просто не е свършил вториа път а се оказва сега като чета че може би е свършил и не ми казва. не вярвам да не е стигнал до край макар и да него усетих а и ако майка ми разбере с мен е свършено! :-# :-# :-# :-# не се разбирам с нея много добре така или иначе а не искам да ме изгони от вкъщи ако се окаже че съм бременна! днес писах на гаджето ми по скайп и го питах и него какво да правим ако случайно съм бременна а той ме напсува че съм била яко тъпа и да съм мислила и че ако съм бременна нямало да е негов проблем защото сама съм искала да го правим без презерватив :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
може ли да е толкова гаден ми кажете. аз не съм искала да го правим без презерватив. той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!! аз правя скоро 13 не ми се мисли за бебетаааа
ужас помогнете ми какво да правя :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
много зле е да обичаш някой човек а той да те псува
мнооооогооооо моля за сериозна помощ :-# :-# :-# :-#
ох и се притесних дори сега докато пиша виждам че много съм изписала
ама помощ!!! :-# :-# :-# :-# какво да правя хора много съм се притеснила сега
remix1912
03-31-2010, 16:42
Вика
"той е по-голям от мен,на 14 е ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
v1d1m0n3v1d1m
03-31-2010, 16:43
Темата е ебавка-ключ! :x
pritesnenata
03-31-2010, 16:45
от къде може да си толкова сигурен? не се шегувам
в момента не знаеш колко съм се притеснила и само си седя и чакам сериозни отговори които да ми помогнат!!
много ме е страх!!! :-# :-# :-# :-#
kalpazanka
03-31-2010, 16:47
Чеки да видя дали има боб/леща вкъщи, да метна една купа на килима и да ти гледам дали си била в овулация или не.
той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!
На теб акълът ти къде е?
Поредната малолетна въдворителка на любовта и бъдеща шосейна фея.
v1d1m0n3v1d1m
03-31-2010, 16:50
:lol: :lol: :lol: xD
На 13 не ти е време за секс мила, от личен опит ти го казвам.Аз действах на 14 и после си навлякох 1 куп неприятностти..В тази тема очаквай много упреци, но ще са донякъде прави.След 10-15 дни си направи тест за бременност, не са скъпи 3-4 максимум 5лв. Нека мислим, че не си, а аз бих те посъветвал да спреш половия живот за сега.Много ти е рано, изживей си тези години без притеснения и бебета :)
После що раждали на по 12 години ... та ти незнаеш дори какво е тек...
Това сега да ти е като обеца на ухото...!
pritesnenata
03-31-2010, 16:58
четох че ще е късно чак след теста :-# :-#
не искам да абортирам :-# :-# :-# :-# :-# :-#
колко
а какво мога да направя в момента? хапчета някакви? не съм спестила пари за скъпи а колкото по скоро си взема толкова по добре но нямам достатъчно джобни сега а тъпото ми гадже го късам !!! ще му го върна тъпкано бтв
а тези модератори по горе да ги уволните в миг
може ли такова отношение все 1 са супер вездесъщи а в същото време псуват магистрална съм била майка ти е магистрална! :-x :-x
v1d1m0n3v1d1m
03-31-2010, 17:01
четох че ще е късно чак след теста :-# :-#
не искам да абортирам :-# :-# :-# :-# :-# :-#
колко
а какво мога да направя в момента? хапчета някакви? не съм спестила пари за скъпи а колкото по скоро си взема толкова по добре но нямам достатъчно джобни сега а тъпото ми гадже го късам !!! ще му го върна тъпкано бтв
може ли такова отношение все 1 са супер вездесъщи а в същото време псуват магистрална съм била майка ти е магистрална! :-x :-x
Значи ти си на 13 правила си секс и сега късате?Значи те е използвал-а за хапчетата вземи си Ескапел :wink:
Тичаш до аптеката и питаш за "пустинор" преди години беше към 10 лв, отдавна не живея в БГ и не знам как са нещата с цените . Обясни на жената/мъжа в аптеката колкото и да те е срам за какво става дума и тя/той ще ти даде хапчета. Въпросният пустинор се взима през 12(дванадесет) часа ( 2 хапченца ) .Колкото по-рано толкова по-добре ! до 48 или 72 часа май беше максимума в който може да имат някакъв ефект след това вече ставаше с други такива до 3-тия месец. Отиваш и питаш направо там в аптеката някой който знае а не приятели и форуми :) Действай веднага ! има и денонощни аптеки.
[/quote]
Значи ти си на 13 правила си секс и сега късате?Значи те е използвал-а за хапчетата вземи си Ескапел :wink:[/quote]
И по-бързо , че са минали вече почти 24 часа.Ако нямаш пари за тези хапчета , по - добре сподели с майка си , въпреки ,че не се разбирате да ти даде пари ! По-добре сподели отколкото да стане и по лошо , а има и голям шанс пича да е свършил в теб , понеже той все още е на 14 и не мисля , че има кой знае какъв опит , че да го правите без презерватив.Много вероятно е да е свършил.
1. WTF? На 12 си, а правиш секс ? Бих помислил ако беше малко по-голяма и не беше ебавка....
здравейте
притеснена съм много. снощи правихме секс с моя приятел и се притесних дали има опасност днес да съм бременна защото четох много в интернет за опасностите и едва сега ми идва на акъла за това колко важно е било да ползваме презерватив. въпроса е че като го правихме той ме отвори без презерватив а когато беше готов с първия си тек както сам той каза отиде да се измие и пак го направихме но този път каза че не бил направил тек. не знаех какво точно има предвид. мислих си че просто не е свършил вториа път а се оказва сега като чета че може би е свършил и не ми казва. не вярвам да не е стигнал до край макар и да него усетих а и ако майка ми разбере с мен е свършено! :-# :-# :-# :-# не се разбирам с нея много добре така или иначе а не искам да ме изгони от вкъщи ако се окаже че съм бременна! днес писах на гаджето ми по скайп и го питах и него какво да правим ако случайно съм бременна а той ме напсува че съм била яко тъпа и да съм мислила и че ако съм бременна нямало да е негов проблем защото сама съм искала да го правим без презерватив :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
може ли да е толкова гаден ми кажете. аз не съм искала да го правим без презерватив. той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!! аз правя скоро 13 не ми се мисли за бебетаааа
ужас помогнете ми какво да правя :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
много зле е да обичаш някой човек а той да те псува
мнооооогооооо моля за сериозна помощ :-# :-# :-# :-#
ох и се притесних дори сега докато пиша виждам че много съм изписала
ама помощ!!! :-# :-# :-# :-# какво да правя хора много съм се притеснила сега
1) Малко е вероятно да си забременяла.
2) Той се е уплашил. Дай му малко време,но ако пак те напсува за това или за друго, недей да си с него повече. Той не уважава момичетата.
3) Вземи си едно тестче от аптеката. И виж дали си бременна.
4) Не се ядосвай, че някои те обиждат. Всеки си има гледна точка. И да знаеш, че като те обиждат, то е щото ги е яд и на него, не само щото ги е яд, че ти си се проявила тъпо.
Пиши пак, ако имаш проблеми!
Въъъъъъх- и такава тема доживЕхме :lol:
как ше кажеш,че тоя е по-опитен -чакай все пак е на 14 :lol: :lol: :lol: :lol:
много вероятно е да е сгафил,то големи мъже гафят,че тоя ли пикльо няма :lol:
ти пък и ти некфа на 12 вече се лашка забележи без презерватив-луда ли си да хванеш 29378490284903248903483 заболявания,ти остай бременността,
тцтцтцтцтцтцтцт
kalpazanka
03-31-2010, 18:03
pritesnenata, вместо да плюеш модераторите /които реално не сме ти виновни с нищо, че ТИ си в това положение!/, вземи си изчисли продължителността на месечния цикъл и напиши кога настъпи последната менструация. Ако не ти се споделя такава информация, си раздвижи гънките и си сметни опасните дни!
П. С. Постинор НЯМА! По аптеките се продава Ескапел и е около 30 лв.
pentxayc
03-31-2010, 18:44
господи.
НОВА ЗВЕЗДА ПО БИ-ТИ-ВИ- МОМИЧЕ НА 12 ЗАБРЕМЕНЯ !
Дано темата е ебавка .. ако не е, съжалявам те!! .. :?
pussucetka
03-31-2010, 19:00
Eбасии ебавкатаа .. :?
Тичаш до аптеката и питаш за "пустинор" преди години беше към 10 лв, отдавна не живея в БГ и не знам как са нещата с цените . Обясни на жената/мъжа в аптеката колкото и да те е срам за какво става дума и тя/той ще ти даде хапчета. Въпросният пустинор се взима през 12(дванадесет) часа ( 2 хапченца ) .Колкото по-рано толкова по-добре ! до 48 или 72 часа май беше максимума в който може да имат някакъв ефект след това вече ставаше с други такива до 3-тия месец. Отиваш и питаш направо там в аптеката някой който знае а не приятели и форуми :) Действай веднага ! има и денонощни аптеки.
А,не!Не взимай противозачатъчни много си малка и не е здравословно за твоя организъм.
Тя е на 13,а не на 20.Не й казвайте да взима хапчета.Нито Пустинор,нито Ескапел,нито никакви.
Вземи си тест за бременност Шурчек...но мисля че беше около 10 лв.Ако нямаш пари кажи на майка ти,че ги искат за училище и наистина спри да водиш полов живот...Поне изчакай 3 години минимум.
Reaper93
03-31-2010, 19:45
Въобще не подозираш колко си прав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Violenza
03-31-2010, 20:01
Вие сте отчайващи! На всичкото отгоре 2ма модератори са писали в темата, а никой не е изтрил излишните мнения.
Тест за бременност се прави поне седмица след рисковия акт, а тогава вече ще е късно за Ескапел(това НЕ е противозачатъчно!!!). Вярно е, че е малка, но по-добре хапче, отколкото бременност.
Към авторката - как не си разбрала дали той не е свършил в теб?!
Авторке, виж какво. Няма какво да се сърдиш на мен и на колежката kalpazanka. На 12 години с какъв акъл въобще си пуснала на 14 годишен? То е ясно какво иска - секс. Второ, може ли да тръгне да правиш секс и да не пуснеш един сърч в нета с тая дума. Как може да разчиташ на няк'во "опитно" 'лапе на 14 да може да се контролира и въздържа? Презерватив? Какво значи не знам, че има? Това е все едно да си жадна и да не знаеш какво е вода.
Както и да е...
Цикъл имаш ли изобщо?
Ако нямаш не си бременна много ясно. Ако имаш, си кажи дните на kalpazanka да ти сметне или ти самата си сметни овулацията.
Ако мислиш, че е свършил в теб и имаш цикъл кажи на майка си или му кажи да ти даде 30 лева и ходи си купи Ескапел. На 12 години на дали ти си гледа дете. А като гледам все още нямаш потенциала да го отгледаш - твърде си малка и безрасъдна още.
И няма да е зле от тук нататък да ползваш презерватив, защото можеш да лепнеш хиляди болести и най-лошото - СПИН.
Ако си с постоянен партнъор, тогава може да се замислиш за противозачатъчни, за да се отървеш от презерватива, но доколкото знам тези хапчета не са много полезни за организма ти.
Доволна ли си от отговора?
Violenza, тази тема ще се пази автентична. :D
YoUcANNOtiMaGiNe
03-31-2010, 22:40
Омг докога ще продължават малолетни пикли да правят 1000000000 теми за това дали са бременни . :? Положението е безнадеждно , хора . Вземете се в ръце , скоро няма да се оправим ако продължавате така . По - зле сте и от циганите , не знаете кога е създадена Българската държава , а се чудите с кого да се е*ете . На тая тема не заслужава да и се даде адекватен отговор и от мене няма да получиш такъв по темата ти авторке , а за останалите като им отговаряте те си продължават по същия начин като вече са спокойни , че " какичките и батковците " са им помогнали и обеснили всичко .
SilentStorm
03-31-2010, 22:53
Омг докога ще продължават малолетни пикли да правят 1000000000 теми за това дали са бременни . :? Положението е безнадеждно , хора . Вземете се в ръце , скоро няма да се оправим ако продължавате така . По - зле сте и от циганите , не знаете кога е създадена Българската държава , а се чудите с кого да се е*ете . На тая тема не заслужава да и се даде адекватен отговор и от мене няма да получиш такъв по темата ти авторке , а за останалите като им отговаряте те си продължават по същия начин като вече са спокойни , че " какичките и батковците " са им помогнали и обеснили всичко .
Вместо да им казвате "малки сте" ; "незнаете какво правите", напишете просто какво да направи тя. ЩОТО на малоумни хора и 200 пъти да им го повториш, ако те не искат, няма да им влезе в тиквата.
ThePretender
03-31-2010, 23:15
Кръсти го Мартин :) .
YoUcANNOtiMaGiNe
03-31-2010, 23:18
Вместо да им казвате "малки сте" ; "незнаете какво правите", напишете просто какво да направи тя. ЩОТО на малоумни хора и 200 пъти да им го повториш, ако те не искат, няма да им влезе в тиквата.
защо първо не прочете тва и после да коментираш , не ме интересува какво ще прави , има мозък в главата си ( поне малко ) , нито ще седна да обеснявам каквото и да било на такива хора , ти си го каза , че и
200 пъти да им го повториш, ако те не искат, няма да им влезе в тиквата.
SilentStorm
03-31-2010, 23:22
защо първо не прочете тва и после да коментираш , не ме интересува какво ще прави , има мозък в главата си ( поне малко ) , нито ще седна да обеснявам каквото и да било на такива хора , ти си го каза , че и
Това, че вече ще са си спокойни и вярно, да. Но аз примерно ако го имах този проблем, никога нямаше да търся отговори във форум и въобще във Интернет. Има безброй неточности. Бих се посъветвала с майка ми. Наистина, жалко :?
YoUcANNOtiMaGiNe
03-31-2010, 23:51
Това, че вече ще са си спокойни и вярно, да. Но аз примерно ако го имах този проблем, никога нямаше да търся отговори във форум и въобще във Интернет. Има безброй неточности. Бих се посъветвала с майка ми. Наистина, жалко :?
Ами да , жалко е за България и изобщо за всички , то си е до човека , нз колко тъп трябва да си , за да се е*еш на толкова години , малолетна още , че и да разказва за тва във форума , то си е очевидно , че не само няма да и дадат съвет , но и ще и се присмиват на глупостите , та тя си каза , че не е отгърнала една тема да прочете и да види за кво става въпрос , а после се оплаква и други заблудени като нея
MaLyKoLiU
04-01-2010, 01:38
Прекалено грамотно пишеш за 12 годишна... :lol:
:razz: Е тва ме уби .. ^^ :razz:
TheSunshine01
04-01-2010, 08:14
На почти 13, начи на 12 секс? Много добре бих казала .. :grin:
Сега вече поне дано ти дойде акъла в главата.
Защо ли на мене ми се струва че даже не си знаела какво значи СЕКС?
Добре де то е ясно че си искала да го правиш рано .. но защо първо не взе да прочетеш нещо, да поговориш с приятеля ти който е наистина МНОГО ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ, едва на 14, трябваше да знаеш че като не искаш бебета винъги с презерватив.
Ама чакай сега имам друг въпрос ти въобще цикъл имаш ли вече? :lol:
Violenza
04-01-2010, 08:14
Violenza, тази тема ще се пази автентична. :D
Нали е против правилата?
minionka
04-02-2010, 09:10
Думи нямам ей! До къде стигнахме, хах! Мила, наистина нямаш много акъл в главата си. А приятелят ти още по-малко. Не че аз съм много голяма де, но един съвет от мене: Спри с половия живот и ни просветли, ти цикъл имаш ли? Ако да, земи си един тест, колкото се може по-скоро. :-o
нямаш 13 ама правиш сексссссссссссс :shock:
TheSunshine01
04-02-2010, 10:27
Авторката ..
вече 2-ва пъти те питаме цикъл имаш ли??
stupid0boy
04-02-2010, 14:28
Дали съм бременен? Ебах една анално и не свърших... ами СЕГААА??
ОМГ спрете се ее.... бахти изродите на 12 години толкова ли не са ви приказвали в даскало за презарвативи... и аз съм на 14 първия ми път с презарватив и така съм сигурен, че няма да стана татко... Колко струва презарватив в България (не живея в България).... 1 лв- 2лв максумум, а не 9 месеца с корем и после 18 години да го издържаш... Правила секс, нали се имаш за голяма... к'ви ти са знанията за половия живот? Пфффф.... поне да беше стояла в Час на класа, че там мисля, че в 5-ти клас говорят за секса, за презарвативи.... поставянето им не е трудно.... АКО не искаш да ставаш майка кажи к'вот те питат...... ПАЗИ БОЖЕ!!
Абе айде спрете с тая тема,не виждате ли,че авторката вече не пише в нея...
той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!!
стига бе! вие рано сутрин искате да ме убиете 8-)