PDA

View Full Version : Бебешко олио

darka1
03-31-2010, 18:44
Бях направила тема за стриите и момичетата ме посъветваха да се мажа с бебешко олио ... трябва да си правя масажи с него, а после какво ? - трябва да се измия ли ? ... все пак не мога да стоя мазна ... тряба ли да изчакам нещо да попие или веднага да се измия ? ... моля ви посъветвайте ме и ако някой се е мазал нека ми обясни точно как става и дали този http://www.getitbg.com/product/2197/johnson-s-masazhno-olio.html е добър :)

xHARDCANDYx
03-31-2010, 20:20
Махаш стрии с бебешко олио ?!?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!!?!??

zoreto
03-31-2010, 20:24
^ може да се маже да не се такова кожата :-o .до авторката изчакай да попие защо да се мажеш и веднага да се миеш какъв ефект ще има
ПП. Не знам до колко е ефикасно ...

maimunche1
04-01-2010, 07:38
Аз имах преди време едно олио на нивеа, където пишеше, че предотвратява появата на стрии, но да ги отрстранява, когато вече ги има..едва ли

Goddess
04-01-2010, 08:37
Защо въобще ще го отмиваш ? Аз си стоя с него да си ми попие.
Пък моето мирише божествено и толкова успокоително ми действа на кожата.. Хубаво е за самата кожа, заради хидратацията, но за стрии не помага.

Carmen_Kass
04-01-2010, 10:11
Само да те светна...бебешкото олио не се измива.То попива в кожата.Олиото просто хидратира кожата.Ако смяташ,че помага срещу стрии-ползвай си го.

darka1
02-25-2011, 05:59
Знам, че темата е стара, но няма смисъл да правя нова. Та да питам, бебешкото олио може само да ми помогне нали ? То спомага за хидратиране и овлажняване на кожата ? Ииии от това, че отслбнах доста ми се опразуваха целулит и стрии ... знам, че няма да се махнат, но може би, ако кожата е добре хидратирана ще предодврая появата на нови ... иии след като си епилирам кракат мога ли да ги намажа с бебешко олио ( кожата ми винаги е грапава, защото по едно време много бях я стресирала - самобръзначки, епилатор, кремове и то през ден; сега е по - добре )

Мерси предварително и ако сте ползвали някое олио може и да кажете кое е най - доброто :-)

zlatit0o
02-25-2011, 11:02
Мама като изкъпе сестра ми я маже с такова :lol: (сестра ми е на почти 2 годинки)

нз дали помага за стрии...

WaterLilly
02-25-2011, 15:27
Знам, че темата е стара, но няма смисъл да правя нова. Та да питам, бебешкото олио може само да ми помогне нали ? То спомага за хидратиране и овлажняване на кожата ? Ииии от това, че отслбнах доста ми се опразуваха целулит и стрии ... знам, че няма да се махнат, но може би, ако кожата е добре хидратирана ще предодврая появата на нови ... иии след като си епилирам кракат мога ли да ги намажа с бебешко олио ( кожата ми винаги е грапава, защото по едно време много бях я стресирала - самобръзначки, епилатор, кремове и то през ден; сега е по - добре )

Мерси предварително и ако сте ползвали някое олио може и да кажете кое е най - доброто :-)
Разбира се, че може само да помогне. А за стриите - аз първо ги търкам с гъба луфа, после мажа с бебешкото олио и почти изчезват, макар и временно. За краката е също много добър вариант, поне моите стават много приятно гладки от него. :)

Сега имам едно на Johnson's Baby с алое и мирише страхотно, а и не омазнява, попива съвсем лесно. 5 лв е.

billytalent
02-25-2011, 15:29
Олиото за тяло на Билка е много добро. Попива много бързо и мирише страхотно. Пише уж, че предпазва от появата на целулит...

ccoco
04-20-2014, 10:31
Здравейте!
А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
Благодаря предварително!

ccoco
04-20-2014, 10:32
Здравейте!
А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
Благодаря предварително!

sramejlivkaa
04-21-2014, 16:00
Бебешко олио за стриите? От къде го измисли това? :D