View Full Version : Косми
alexchetoo
04-01-2010, 00:25
Здравейте!
Имам косми около пениса. Леко ме дразнят. Въпроса ми е - Дали да ги обръсна и как по точно . :-o
П.П. на 13 съм.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-01-2010, 06:07
По-добре отиди на козметик,за да ти ги махнат с кола маска.
YouAteMyHeart
04-01-2010, 15:05
Не слушай каката! :lol: Кола маска там долу не мога да си представя,как може да се изтърпи!По-добре се бръсни.
Ще ти трябва:
1.Една самобръсначка GILLETTE за еднократна употреба (1,50лв)
2.Гел за бръснене(м-у 4-10лв).
Самото бръснене:
Най – добре е да се бръснеш след като си вземеш душ,защото тогава космите са по-меки.
1.Мажеш с гела около космите
2.Със самобръсначката минаваш внимателно ПО ПОСОКА на космите.НЕ бий контрата!
3.Отмиваш с вода,за да падне пияната.
Гледай само да не се порежеш!Успех! :)
alexchetoo
04-01-2010, 23:36
Мерси много за инфото! :)
^ Бруталноо 8-)
Кво толкова се правите пък вие бе.. Ние как ходим на козметик, как я търпим болката? Пиклювци! :razz:
YouAteMyHeart
04-02-2010, 18:06
^ Бруталноо 8-)
Кво толкова се правите пък вие бе.. Ние как ходим на козметик, как я търпим болката? Пиклювци! :razz:
Кола маската не ми е проблем за нито едно друго място,но там просто ще си е живо мъчение!При нас космите са мн по-дебели там и с доста по-големи корени! :?
foreverr
04-02-2010, 18:19
Не слушай каката! :lol: Кола маска там долу не мога да си представя,как може да се изтърпи!По-добре се бръсни.
Ще ти трябва:
Самото бръснене:
Най – добре е да се бръснеш след като си вземеш душ,защото тогава космите са по-меки.
Да и след многократно махане на космите със самобръсначка, космите стават още по големи и дебели и растят много бързо(трябва да ги бръсне през 2-3 дена)Което е пълна тапотия.По добре да ги махне с кола маска или с епилатор.Да, мнооого боли, но след това резултатът е много по-добър, от колкото с тъпата самобръсначка.Аз съм момиче и си ги махам с кола маска сама.Преди бях почнала да ги бръсна, но като яидях кви взеха да стават и колко бързо да растат започнах с кола маска, и сега то кола маската са ми станали по тънички космите и оп редки!!!
mimsssssss
04-02-2010, 18:37
^ Бруталноо 8-)
Кола маската не ми е проблем за нито едно друго място,но там просто ще си е живо мъчение!При нас космите са мн по-дебели там и с доста по-големи корени! :?
Космите са ти дебели, щото си гри бръснал. И аз 5 години ги бръснех и първата кола маска едва не се разревах. Просто както каза момичето сте пиклювци! Още повече, че като ги скубиш хем оредяват, хем стават по тънки.
Към автора -> не се бръсни, ще съжаляваш. Ще ти излизат пъпки и подкожни косъмчета, ще те сърби и ще трябва да ги махаш всеки ден. Бръсненето е отврат. Отиди на кола маска - няма да ти вземе повече от 5лв, а и ще ходиш в месеца веднъж :)
YouAteMyHeart
04-02-2010, 18:43
Ооо тука сте много момичета отказвам се да споря! :lol:
Да,космите стават по-дебели!Истина е,но просто не е като при вас.Още от началото космите са по-твърви,а корените са мн дебели.
mimsssssss
04-02-2010, 18:50
Да,космите стават по-дебели!Истина е,но просто не е като при вас.Още от началото космите са по-твърви,а корените са мн дебели.
Не съм на същото мнение, отдолу и аз съм била с черни и дебели косми, не са ми расли пухчета :-x :razz:
liim0nka
04-02-2010, 19:08
защо всички момчета казват " с момиче не се спори" .. няколко момчета са ми го казвали..айде бе, не сме толкова страшни... :D
foreverr
04-02-2010, 19:58
защо всички момчета казват " с момиче не се спори" .. няколко момчета са ми го казвали..айде бе, не сме толкова страшни... :D
Ми уж не сме, но явно ги е страх :razz: А и ние по темата за козметика и кола маска сме по добри от момчетата и те за това не сикат да спорят с нас. :razz: :-P
абе как момче ще ходи на кола маска бе :D той като се съблече и му стане представям си козметичката как ще се чувства :lol:
Ще ти трябва:
Самото бръснене:
Да и след многократно махане на космите със самобръсначка, космите стават още по големи и дебели и растят много бързо(трябва да ги бръсне през 2-3 дена)Което е пълна тапотия.По добре да ги махне с кола маска или с епилатор.Да, мнооого боли, но след това резултатът е много по-добър, от колкото с тъпата самобръсначка.Аз съм момиче и си ги махам с кола маска сама.Преди бях почнала да ги бръсна, но като яидях кви взеха да стават и колко бързо да растат започнах с кола маска, и сега то кола маската са ми станали по тънички космите и оп редки!!!
И като станат по-дебели ии големи като ги бръснеш ще боли още повече от кола маската.. Пък и с кола маска не боли кой знае колко.. Не е болка за умиране, а и има една приказка Трай моме за хубост (в твоя случай момче :D )
абе как момче ще ходи на кола маска бе :D той като се съблече и му стане представям си козметичката как ще се чувства :lol:
Има такива мъже бе.. Ем ако козметичката е лесбийка.. Как ли се чувства, като момичетата се събличат ahxahxhaxhah
Изгори ги със запалката.
+1 :lol:
Тва, че е момче значи, че всеки ден трябва да се бръсне отдолу ли? Не, не се заяждам ама просто хем с кола маската ще е 1 месец спокоен, хем няма да го сърби и няма да са дебели и черни космите.. Да, че има болка, има ама си заслужава според мен.. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-02-2010, 22:01
YouAteMyHeart,ще ви боли 1вите 2 пъти,после вече ще свикнете,много по-ефикасно е,много по-хигиенично дори,а и отнема много по-малко време.
Gr0zDan0v
04-03-2010, 04:57
Изгори ги със запалката.
tva me razcepi :razz: :razz: :razz: :razz:
Gr0zDan0v
04-03-2010, 04:58
Изгори ги със запалката.
tva me razcepi :razz: :razz: :razz: :razz:
Изгори ги със запалката.
:razz: :razz: :D :razz: :razz: :D :razz: :razz: :-D :-D
тфа ма разби !!!