PDA

View Full Version : как да ги накарам да ме пускат :(

Alex4o0o
04-01-2010, 09:48
Как да накарам родителите си да ме пускат навсякъде където искам?Вече съм на 15 а единственото място където ме пускат е до мола или на кино и то с приятел/ка,кой/ято те познават!Ако кажа "излизам" и те веднага почват с въпросите,искат да питам,но пак не става!Говорила съм си с тях,молила съм,казвала съм им че съм достатъчно голяма,но те не разбират-просто не става с приказки!Постоянно лъжа затова с кой съм и къде съм,дори пред тях ходя на разни курсове по рисуване(само да знаете какво беше докато ги убедя да се "запиша" сама)!!!Ужасно е моля ви помогнете!

Gerard
04-01-2010, 10:52
Спечели доверието им по някакъв начин! :)

danibebi
04-01-2010, 10:54
Сигурно си направила нещо от което вече ти нямат доверие.Направи така,че да си върнеш тяхното доверие.

Alex4o0o
04-01-2010, 11:00
Ами не не съм правила нищо и те самите казват че ми вярват,но не вярват на "другите на улицата" и не ми е било времето да излизам...ама как по точно да ги спечеля?

Converse333
04-01-2010, 11:46
Докажи им, че си голяма вече. Направи нещо сама, накарай ги да ти повярват... Има много начини, просто помисли. Успех! :)

YouDontKnowMe
04-01-2010, 12:07
София е опасен град. И нашите непрекъснато ми звънят , докато не се прибера . Притесняват се , разбирам ги. На 15 си - не си голяма.
Вземи ги спечели вашите по някакъв начин, натовари се с малко отговорност , седни и учи , ходи на някакви курсове, покажи , че се интересуваш от бъдещето си. Ако си добро дете , след време няма да могат да ти откажат на молбата.

theonly
04-01-2010, 12:58
Според мен на нея и се доверяват но не се доверяват на приятелите й или на другите хора с които излиза.Поне нашите ме пускат където си искам,но не защото ми имат доверие , а защото не им пука много за мен :D

loko1
04-01-2010, 13:24
Как да накарам родителите си да ме пускат навсякъде където искам?Вече съм на 15 а единственото място където ме пускат е до мола или на кино и то с приятел/ка,кой/ято те познават!Ако кажа "излизам" и те веднага почват с въпросите,искат да питам,но пак не става!Говорила съм си с тях,молила съм,казвала съм им че съм достатъчно голяма,но те не разбират-просто не става с приказки!Постоянно лъжа затова с кой съм и къде съм,дори пред тях ходя на разни курсове по рисуване(само да знаете какво беше докато ги убедя да се "запиша" сама)!!!Ужасно е моля ви помогнете!
Нормално е по добре не лъжи,ако знаеш моята исторя знаеш ли колко ще ги заобичаш,РАДВАЙ СЕ ЧЕ ТИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ ,ПО ДОБРЕ Е

petinkataaa
04-01-2010, 13:33
ахаха ми и аз съм почти на 15 ама вечер почти не ме пускат да излизам..ама те ми нямат доверие и аз знам защо ;д

Biskfitka
04-01-2010, 13:37
Е,ти си ги излъгала и продължаваш....може да са разбрали и да ти нямат доверие.. :?

Alex4o0o
04-01-2010, 13:55
Ами не сигурна съм,че не са разбрали,защото аз казах че ходя на курсовете събота в училище (наистина има такива!) и скоро майка ми се похвалила на леля ми,че рисувам и се занимавам с изкуство.Освен това съм добра в училище-нямам слаби оценки,помагам вкъщи.Наистина нямам представа какво да направя.Как искам да не им пукаше за мен като родителите на theonly...
Converse333,може ли да ми подскажеш малко с някакъв начин/Много благодаря предварително. :(

pussucetka
04-01-2010, 21:23
Помагай им .. Например на майка ти й измий чиниите, ходя до магазина и какво ли още не .. и тя накраяя ме пускаа :grin:

theonly
04-01-2010, 22:30
Бе да ти кажа не е много хубаво на вашите да не им пука много за теб.Нашите се развеждат и са много заети да ходят по съдилища и прочие и не им остава време да се занимават с мен.Деазнам мисля че вашите са просто твърде загрижени за теб,в това няма нищо лошо :)

skullseeker
04-13-2010, 16:47
еми кажи им кфо се притеснява6 един фр така го пускат само в кфартала баси родителите :shock: на 13 е кажи им с един разговор и готоо не даги пита6 имате ли ми доверие 8-)

prinncess
04-13-2010, 20:35
Като за начало спечели дверието им по някакъв начин :)

Nakadah
04-14-2010, 07:26

на 15 си още лапе + че като ти гледам аватара не се учудвам защо не те пускат..

yanev4
04-15-2010, 17:04
Няма как.. решили са.. те по някакъв начин така се предпазват и ги е страх защотото те обичат страшно много! ;)

darsit0
04-16-2010, 18:48

ти поне можеш да ходиш до мола, мен до даскалото не ме пускат ! е, аз ходя и без тяхното съгласие, но това е друга тема :D :P