Влез

View Full Version : сбиване

uBuTo
04-01-2010, 14:22
участвали ли сте някога в сбиване? ако да колко пъти и кой е най-сериозния бой в живота ви? кога се бихте за последно?
п.п. ако има друга такава тема се извинявам! :)
Такаам аз ще започна първа:
Бия се често защото много хора ме мразят, но винаги се намира кой да ме защити. През живота ми са ме били сериозно два пъти. Последния път когато се сбих, демек преди 2 дена 8-) .. беше заради приятеля ми. Биха ме 3 момичета, една тръба и най-смешното или по-скоро жалко - 30 годишен, 150 килограмов мъж който ме удряше, докато 3-те момичета ми държаха ръцете и краката за да не мога да бягам и лицето за да ме удря там. Биха ме, защото едната п*тка харесва приятеля ми и я е яд, че аз съм с него, а не тя - накратко лапешка история. Бях цялата в кръв, ама после разбих главата на 1-та п*тка с метална тръба, така че има някой който е по-зле и от мен 8-)

YouDontKnowMe
04-01-2010, 14:39
Не се бия. Мога да смачкам човек с думи. Даже и нашите ги слагам на място.
Като по-малка се биех обаче... 5-6 клас ... С момчетата 8-) И циганин ми е разбивал носа в 7ми клас, защото ме опипа и аз полудях , и му налетях :D
Иначе, против боя съм.

L0ST
04-01-2010, 14:42
Хаха, това да не е 1во априлска шега? Хванах се.

Много сте ми интересни буйните момичета - теб те били с метална тръба и някъв 150 кг мъж те държал ? Тва някак си смешно ми се вижда, та от постовете си личи, че си на 12-13 години...

liim0nka
04-01-2010, 14:44
Не съм се била и нямам намерение да го правя :?
Според мене това е пълна селяния..да не говорим пък за момиче..Явно не можете да си оправите проблемите с думи и затова я карате по животински..с бой, жалка история :?

uBuTo
04-01-2010, 14:44
теб те били с метална тръба и някъв 150 кг мъж те държал ? Тва някак си смешно ми се вижда, та от постовете си личи, че си на 12-13 години...
не! 3 момичета ме държаха за да може мъжа да ме удря, а после аз разбих главата на 1-та п*тка с тръбата ;) .. и не съм на 12, а на 15 ама както и да е .. и темата не е шега. просто ми е интересно...

zLatk0
04-01-2010, 15:21
Не се бия. Мога да смачкам човек с думи. Даже и нашите ги слагам на място.
Като по-малка се биех обаче... 5-6 клас ... С момчетата 8-) И циганин ми е разбивал носа в 7ми клас, защото ме опипа и аз полудях , и му налетях :D
Иначе, против боя съм. 8-) :D :D

VampireGirl666
04-01-2010, 16:39
Според мене това е пълна селяния..да не говорим пък за момиче..Явно не можете да си оправите проблемите с думи и затова я карате по животински..с бой, жалка история :?

sasheto0o
04-01-2010, 16:58

+1 :)

xoxi
04-01-2010, 17:11
Била съм се единствено с братовчед ми.. и то когато бях малка.
Лично за мен, тези побоища не са изобщо "умни". И човек не трябва да се хвали с това.. :?

YouDontKnowMe
04-01-2010, 17:12
Била съм се единствено с братовчед ми.. и то когато бях малка.
Лично за мен, тези побоища не са изобщо "умни". И човек не трябва да се хвали с това.. :?
Тук хората не се хвалят, а споделят :)

cherrygloss
04-01-2010, 17:33
+
Това, момиче да се бие е нещо ужасно просташко и селско..

Bimmer
04-01-2010, 18:06
Не съм се бил през живота си. Надявам се и да си остане така.

nIkEnCeTy_bE
04-01-2010, 18:15
Като мога да забия, човек с думи, няма смисъл от бой. Не обичам да се бия, защото така нищо не решавам. Най много да се насиним един другиго и накрая какво. Има хора, дето замалко да ги обидят, и почват ей сега ще видиш на мен ли ще викаш курва незнам си кво и се почва. И като и зашливиш два шамара и вече какво много голяма ли си ?! И аз преди време щях да се бия за момче, но разбрах., че не си заслужава. Мога да си решавам проблемите с думи, което доста повече помага.

Ankh
04-01-2010, 18:36
Била съм се няколко пъти,но за щастие не се е отразявало върху мен

kris4ety14
04-01-2010, 18:47
Преди около 5 години, защото едно момче ме предизвика. Беше махнал камъните, по които се бях покатерила на едно дърво и можеше при слизането да падна лошо. Бой е силно казано, беше по-скоро боричкане, защото нямахме синини. За щастие нямаше публика 8-) . Не съм имала повече подобни случки. Явно тогава нещо ми е прищракало и емоциите са взели връх :D . Предпочитам разправиите да си ги решавам по мирен начин, защото някои думи са по-силни от шамарите и ритниците.

BrainlessROCKBABY
04-01-2010, 18:49
случва се :D

Biskfitka
04-01-2010, 21:23
Биех се в 3-4 клас,ама то не сериозно ;Д
Сега ми изглежда глупаво и грозно момиче да се бие,още повече заради момче.Ако някоя сваля мъжа ми това бих го приложила само в много краен случай 8-)

Bel
04-01-2010, 21:31
iveliNNo pak li ta nabiha ma :D , ti ko zemesh da sa hvalish kolko pati sa te bili nqa ti stigne foruma .. :lol:

someonerandom
04-01-2010, 22:53
Наскоро не...като по-малък съм се бил малко по-сериозно със синини и т.н...напоследък дори и да се скарам с някого,най-много да се сборичкаме и единия да събори другия на земята или да си ударим по някой шамар и или ни разтърват,или се усещаме и се спираме.А на шега с някои си се борим редовно :D

uBuTo
04-02-2010, 07:38
iveliNNo pak li ta nabiha ma :D , ti ko zemesh da sa hvalish kolko pati sa te bili nqa ti stigne foruma .. :lol:
хаха не се хваля! биха ме, ама после си го върнах така че....[/b]

Jus7DreamBoy
04-02-2010, 09:01
с метална тръба по главата ... не искам да те скивам у фаце точно сега ...

А иначе някой път ако някой сериозно ме издразни ...

minionka
04-02-2010, 09:21
Мачкам с думи! За приятел скачам. Мен когато ми налетят, няма да стоя и да ги дзепам я! Иначе, скоро не съм се била, както казах мачкам ги психически. Последно се бих миналата година, защото една ми налетя, иначе живея си живота. Това от мен! :grin: :grin:

uBuTo
04-03-2010, 07:35
с метална тръба по главата ... не искам да те скивам у фаце точно сега ...

А иначе някой път ако някой сериозно ме издразни ...
няма кой знае кви последствия 8-) окото и носа са ми леко сини, а джуката и окото ми са малко подути 8-)

kantonecApetur4
04-03-2010, 13:39
Много обичам да се бия особено ако сме много хора . :smt021

Sisito941
04-03-2010, 14:02

pamii
04-03-2010, 17:07
Попринцип съм наистина силна, не тренирам нищо, но просто съм си такава. Бия момчетата на канадска ;дд но никога не съм се била, няма и да се бия.. + тва съм момиче! Адски ми е смешно като видя или чуя, че МОМИЧЕ се бие.. жалко е. А и какъв е смисъла?!
:-o

petinkataaa
04-03-2010, 20:58
Бия се често защото много хора ме мразят, но винаги се намира кой да ме защити. През живота ми са ме били сериозно два пъти. Последния път когато се сбих, демек преди 2 дена 8-) .. беше заради приятеля ми. Биха ме 3 момичета, една тръба и най-смешното или по-скоро жалко - 30 годишен, 150 килограмов мъж който ме удряше, докато 3-те момичета ми държаха ръцете и краката за да не мога да бягам и лицето за да ме удря там. Биха ме, защото едната п*тка харесва приятеля ми и я е яд, че аз съм с него, а не тя - накратко лапешка история. Бях цялата в кръв, ама после разбих главата на 1-та п*тка с метална тръба, така че има някой който е по-зле и от мен 8-)

за да ни покажеш колко си силна ли направи темата..ами браво :-o

п.с. не се заяждам,просто казвам..моля те,не бий и мен с металната тръба.. :shock:

uBuTo
04-05-2010, 07:45

п.с. не се заяждам,просто казвам..моля те,не бий и мен с металната тръба.. :shock:
не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пфф :?

fogdog
04-05-2010, 11:05
Не никога не съм се била и нямам намерение да го правя се пак съм момиче. :?

someonerandom
04-05-2010, 12:32
Само на мен ли ми направи впечатление,че в тази тема почти всички отговори са от момичета? :D Е знаех,че в наши дни и момичетата се бият(по мое мнение ужас обаче ваша си работа)обаче чак повече от момчетата ли започнахте :D

yozii
04-05-2010, 12:53
никога не съм се била .. прекалено грозно е :? .. мачкам психически както каза някой по-горе ..

Stellsy
04-05-2010, 13:02
Никога не съм се била, нямам и намерение.

petinkataaa
04-05-2010, 14:01

не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пфф :?

добре,добре..МНОГО ИЗВИНЯВАЙ ...ахахха

yanev4
04-05-2010, 15:38
Ами всъщност.. Не :D

SuNsEt
04-05-2010, 20:59
Като малка съм се била,вече не.Имало е случаи,в които ми се е искало да пребия някое момиче,но за сега се сдържам.Просто като се сетя,че не ми е на нивото да тръгна да я бия ии загубвам смисъл.

Иначе само да кажа:Тва да се биеш заради момче с някоя е суууупер тъпо.

Jessie
04-05-2010, 23:43
Бооооой. ;-) Като по-малка много обичах да се бия с момчетата з а щяло и нещяло ... Понеже съм си такъв характер де .. :-D :D За най-малкото нещо, което не ми изнасяше - як кьотек. :D Най-як бой .. не мога да се сетя ... Май с един комшо яко се бяхме ступали - аз му насиних окото с юмрук, а той ми цепна долната устна, пак с юмрук, но с пръстне на ръката. :D И това е станало преди поне ... 7-8 години, :D :D :D

Иначе от доста отдавна не съм се сбивала с когото и да е ... Но скоро май и това ще стане .. Две тъпи путки много ми лазят по нервите, особено по-малката (с една година по-малка от мен), която си позволява да се меси в отношенията мис гаджето и ще й чупа конските зъбки в скоро време... ;-) :D Та така ...