Влез

View Full Version : имам едно секс предложение за момичетата над 13 г

Salvador
04-01-2010, 14:39
Честит първи април и нека тази дата ви носи много смях!
Днес чичко Салвадор се обръща към вас обаче серьозно.
Четох и много се нарадвах на темите в които някои от ученичките на форума написаха, че харесват и да са с по-големите мъже.
Аз много обичам да ходя с ученички. Прочел съм законите, които сте написали и съм разбрал, че е по закона когато ученичките са на 14 г. възраст. Значи предлагам само на тейнейджарките, които са направили 14 години и нагоре да ми се обадят, за да ходим.
Аз сега не съм малкък и знам, че някои ще се вазмущават. Ама аз предлагам само на тези които няма да се притеснят да ходят с по-голям човек от тях.
А и сега делово да си кажа какво предлагам. 1 Ако момичето е бедно ще й давам колкото пари иска за да си купува нещата от първа необходимос. Дамски превръзки, сапун, парфюмерия, дрехи, фризйорка. 2 Ако момичето си има пари и не иска да я обиждат с пари или материялни продукти аз предлагам много духовни продукти. За 43 почти вече 44 години съм купил много книги и списания у дома. Имам и весници. Направо съм като голяма библиотека и съм образован. Може да й платя и карта за някоя истинска библиотека или да й платя интернет абонамента за годината. Да ходим по книжарниците и да й купувам книги. И да говорим по много духовни теми. Ще я поканям често на концерти на изложби и на кина. 3 Ако пък си има проблеми в училище и я бият аз мога да ходя да се боря с момчетата които я бият защото съм борец и съм завършил спортно училище с борба. За хоби играя и баскетбол и ходя на фитнес. Мисля че мога да преборя много от по-младите момчета които ви насилват в училище. Или мога да бъда и по-пресметлив да ходя да казвам че съм баща ти и да ги е страх. Значението е че предлагам защита и винаги ще си сигура с мене. Освен пари или духовна храна и защита не знам какво друго искат днескашните 14 15 16 17 18 19 20 годишни момичета. Аз съм ходил сериозно само с неколко и за малко време. Но аз съм много всееотдаен човек и за малко обич, прегръдка, секс , целувка и разбиране съм готов да се отдам целия.
Аз не пуша и пия малко ракия с вино някой път. Имам едно Пежо и една Мазда. Работя в една фирма като мениджър и имам частен бизнес във връзка с интернета.Това беше за мен. Мили момичета над 13 години пишете ми ако искате да сте с добрия и обичащия чичко Салвадор. Името ми е испанско защото баща ми беше почитател на Салвадор Алиенде, един революционер от латинска Америка.
Чакам писмата ви мили дами!

golqmumnik
04-01-2010, 14:53
Пич,къртиш паркет направо,майна.Аз също харесвам ученички със свежи пчки,може да ходим некой път на дискотека да забиваме 8)

britzy
04-01-2010, 14:57
Четох и много се нарадвах на темите в които някои от ученичките на форума написаха, че харесват и да са с по-големите мъже.
Аз много обичам да ходя с ученички. Прочел съм законите, които сте написали и съм разбрал, че е по закона когато ученичките са на 14 г. възраст. Значи предлагам само на тейнейджарките, които са направили 14 години и нагоре да ми се обадят, за да ходим.
Аз сега не съм малкък и знам, че някои ще се вазмущават. Ама аз предлагам само на тези които няма да се притеснят да ходят с по-голям човек от тях.
А и сега делово да си кажа какво предлагам. 1 Ако момичето е бедно ще й давам колкото пари иска за да си купува нещата от първа необходимос. Дамски превръзки, сапун, парфюмерия, дрехи, фризйорка. 2 Ако момичето си има пари и не иска да я обиждат с пари или материялни продукти аз предлагам много духовни продукти. За 43 почти вече 44 години съм купил много книги и списания у дома. Имам и весници. Направо съм като голяма библиотека и съм образован. Може да й платя и карта за някоя истинска библиотека или да й платя интернет абонамента за годината. Да ходим по книжарниците и да й купувам книги. И да говорим по много духовни теми. Ще я поканям често на концерти на изложби и на кина. 3 Ако пък си има проблеми в училище и я бият аз мога да ходя да се боря с момчетата които я бият защото съм борец и съм завършил спортно училище с борба. За хоби играя и баскетбол и ходя на фитнес. Мисля че мога да преборя много от по-младите момчета които ви насилват в училище. Или мога да бъда и по-пресметлив да ходя да казвам че съм баща ти и да ги е страх. Значението е че предлагам защита и винаги ще си сигура с мене. Освен пари или духовна храна и защита не знам какво друго искат днескашните 14 15 16 17 18 19 20 годишни момичета. Аз съм ходил сериозно само с неколко и за малко време. Но аз съм много всееотдаен човек и за малко обич, прегръдка, секс , целувка и разбиране съм готов да се отдам целия.
Аз не пуша и пия малко ракия с вино някой път. Имам едно Пежо и една Мазда. Работя в една фирма като мениджър и имам частен бизнес във връзка с интернета.Това беше за мен. Мили момичета над 13 години пишете ми ако искате да сте с добрия и обичащия чичко Салвадор. Името ми е испанско защото баща ми беше почитател на Салвадор Алиенде, един революционер от латинска Америка.
Ти си loco coco честно ти казвам-или се бъзикаш или нещо си ъъъм луд беше думата нали?
хахахаххахахаха убиваш ме Салвадоре :lol:

Sweetlipss
04-01-2010, 14:57
Ти наскоро да си ходил на лекар ?!?!? Или да си забравил да си пиеш лекарствата ?

zLatk0
04-01-2010, 15:01
:shock: :shock: Ти си луд :?

TheSunshine01
04-01-2010, 15:14
Препоръчвам ти да влезеш в карамел4е, импулс, аха, сладур или тея подобни сайтове. :)

Ето и линк-овете:

www.impulse.bg

www.karamel4e.com

www.sladur.bg

www.aha.bg

Приятно запознаване с ученички на по 14. :grin:

gir
04-01-2010, 15:28
Ти наскоро да си ходил на лекар ?!?!? Или да си забравил да си пиеш лекарствата ?

Стига с тоя ейджизъм, бре.Само по това, че си търси малка и да пие лекарства? Случайно да ви е известно, че има доста ученички, които ходят и с хора по на 45 години? А човекът си каза, че е само на 44 и то ненавършени :D
Единственият човек без предразсъдъци до тука май е golqmumnik, който единствен е приел чичото като равен! Ми всички сме хора, в края на краищата и в една среда живеем. Стига сме се цепили заради дреболии - кой каква музика слушал, кой колко му били руси косите, кой на колко години бил и кой го бил сложил на съседката!...

Salvador
04-01-2010, 15:29
Това не е сайт за запознанства...А ти,мисля,че имаш някакви проблеми.
Кат не е ще стане! Революции трябват на тази земя!
Имам проблеми? Да. Искам някоя младо гадженце. Лошо няма.
Когато ходя в Пловдив ще се обадя на момчето с хубавата фланелка да минем през клубовете някоя нощ.
Благодаря на Суншине01 за сайтовете. Аз само от един съм намирал едно момиче на 15 и го правихме в Маздата. После си останахме приятели.И тя ми каза за тоя сайт.
Златко ти пък си гледай работата. Не си психиатър да ми бърбориш кой луд.
Благодаря още един път на момичетата, които ми пишат. След 2 дена ще кажа на коя съм се спрял и ще си разменим кординатите!

Salvador
04-01-2010, 15:31

Стига с тоя ейджизъм, бре.Само по това, че си търси малка и да пие лекарства? Случайно да ви е известно, че има доста ученички, които ходят и с хора по на 45 години? А човекът си каза, че е само на 44 и то ненавършени :D
Единственият човек без предразсъдъци до тука май е golqmumnik, който единствен е приел чичото като равен! Ми всички сме хора, в края на краищата и в една среда живеем. Стига сме се цепили заради дреболии - кой каква музика слушал, кой колко му били руси косите, кой на колко години бил и кой го бил сложил на съседката!...

НАй после един тейнейджар с правилно мислене като истински европеец!!

dark_angel3
04-01-2010, 15:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gir
04-01-2010, 15:38

НАй после един тейнейджар с правилно мислене като истински европеец!!

Ааа, ама не точно. Аз съм им батко тука, а ти си им чичко, значи ти си ми пък батко на мене. Виж как са относителни нещата, батеее...
:):):):):)

Sweetlipss
04-01-2010, 15:40
Когато ходя в Пловдив ще се обадя на момчето с хубавата фланелка да минем през клубовете някоя нощ.
Благодаря на Суншине01 за сайтовете. Аз само от един съм намирал едно момиче на 15 и го правихме в Маздата. После си останахме приятели.И тя ми каза за тоя сайт.
Благодаря още един път на момичетата, които ми пишат. След 2 дена ще кажа на коя съм се спрял и ще си разменим кординатите!
Кво..ти смяташ,че е нормално да има момичета на по 15-16 години който дружат с чичковци? Или пък да има чичковци,който се занимават с ученички? Толкова ли се свършиха момчетата на по 17-18-19 години и жените дето са на по 40?
Извратена работа :?

gir
04-01-2010, 15:46
Кво..ти смяташ,че е нормално да има момичета на по 15-16 години който дружат с чичковци? Или пък да има чичковци,който се занимават с ученички? Толкова ли се свършиха момчетата на по 17-18-19 години и жените дето са на по 40?
Извратена работа :?

Нито научно има нещо извратено (щото педофилията е секс с деца, а на 14 са вече юноши) , нито по закон (където възрастта на валидното сексуално съгласие е 14години, навършени).
Желанието на чичовци да са с тийнки се казва ЕФЕБОФИЛИЯ и не е нещо извратено от никаква научно-юридическа гледна точка, ако е по взаимно съгласие :)

Sweetlipss
04-01-2010, 15:57
Кой ти говори за факти от научно-юридическа точка? Става на въпрос за морал! На някои от тея момичета бащите им сигурно не са на по 45 години.
Много ми е интерсно,ако имаш дъщеря и разбереш,че си прави кефа с мъж на 40-45 години...кво ще направиш..и дали ще мислиш по този начин :)

pebals
04-01-2010, 16:04

+ определено не е на ред :D :D :D :D

Salvador
04-01-2010, 16:08

МЛЪКВАЙ ПЕБАЛСО!

Моля момичетата които ми пишат на лични да са НАИСТИНА НАД 13 ЗАЩОТО НЕ МИ МИНАВАТ НОМЕРА! КАТО СЕ ВИДИМ ЩЕ ИМ ИСКАМ ДОКУМЕНТ ДА МИ ДОКАЖАТ ЧЕ СА ГОЛЕМИ! НЕ ЩА ДА СИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СЪДА!КОИТО СА МАЛКИ ДА ИЗЧАКАТ 1 ИЛИ 2 ГОДИНИ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЯХ!

Sweetlipss
04-01-2010, 16:10
Ама те ще се избият за теб :grin:
Ходи си скрии някъде !

theonly
04-01-2010, 16:11
Стига сте го съдили бе.Секви хора има на тоя свят 8-)

gir
04-01-2010, 16:15
Кой ти говори за факти от научно-юридическа точка? Става на въпрос за морал! На някои от тея момичета бащите им сигурно не са на по 45 години.
Много ми е интерсно,ако имаш дъщеря и разбереш,че си прави кефа с мъж на 40-45 години...кво ще направиш..и дали ще мислиш по този начин :)

Ами аз точно морал съм учил в университета 2 семестъра, та те уверявам, че моралът, етиката, етикета са все относителни неща. България е плуралистично и демократично общество. Следователно твоят ИНДИВИДУАЛЕН морал не е ОБЩО-ЗАДЪЛЖАВАЩ. Ето, човекът писа, че имало много навитачки на личните му...Явно доказателство, че твоят морал не е техният морал.
Бащите им на онези момичета може и да са на 60 години? Това какво значение има? Че можел да им бъде баща? Ами да, но НЕ Е. Не им е баща, няма кръвно родство. Все едно ти да ходиш с някое момче и да ти кажа "Олеле, ма той може да ти бъде брат!"...Може, ама не е. Не е хубаво да се спи с братя, бащи. Но, ако някой е на годините на брат ти и не ти е брат - няма проблеми. Същото е и за бащата и годините му.
Такива предразсъдъци си имат име - ейджизъм. Знаеш го.
Ако имам дъщеря и е ЩАСТЛИВА с човека, пасват си по различни критерии няма даже и да го питам на колко е години. Годините са само едно число. Щото календарната възраст не върви ръка за ръка с РЕАЛНАТА - БИОЛОГИЧНА възраст.
Не съм расист и не ми пука тя дали ще ходи с жълт или бял.
Не съм ейджист и не ми пука дали ще е с 18 или с 48 годишен.
Не съм колорист и не ме интересува с какви очи точно и каква коса е избранникът й.
Не съм зодист и не ме грее оня каква зодия е.
Не съм лукист и не ме интересува как изглежда.

Просто съм НАД ТЕЗИ неща и не вярвам в "привидения".

gir
04-01-2010, 16:17
Ама те ще се избият за теб :grin:
Ходи си скрии някъде !

Ми да видим:

-предлага пари
-предлага духовна култура
-предлага транспорт с две маркови коли
-предлага подкрепа и защита
-подхожда отговорно
-има две работи
-не е в старческа възраст, зрял е

Дали няма доста да се поизбият за такъв човек?

loliii
04-01-2010, 16:22
Салвадоре, кажи колко ти е голяма пишката и, ако влиза в критериите, те взимам. Щото ти спомена за пари, за духовен живот, но не и за сексуалността си.

YouDontKnowMe
04-01-2010, 16:25
Аз му писах ЛС вече :D Цялото семейство му направихме предложение, на което не може да откаже :razz: :razz: Чакам отговор :razz:
И 5те вкъщи успя да ни разсмее :D

gir
04-01-2010, 16:25
Салвадоре, кажи колко ти е голяма пишката и, ако влиза в критериите, те взимам. Щото ти спомена за пари, за духовен живот, но не и за сексуалността си.

:D :razz: Ми пропуск! Зает човека, пропуска такива важни неща за една връзка с ученичка, нали? :oops:

gir
04-01-2010, 16:27
Аз му писах ЛС вече :D Цялото семейство му направихме предложение, на което не може да откаже :razz: :razz: Чакам отговор :razz:

Вие шесторка ли ще правите със Салвадор Алиенде? :D Много палаво семейство ще се извъдите бре!!!

YouDontKnowMe
04-01-2010, 16:29

Вие шесторка ли ще правите със Салвадор Алиенде? :D Много палаво семейство ще се извъдите бре!!!
Да бе , да бе :D От всички възрастови групи сме :D Ще има избор :D
Ама нещо се уплаши човека, не иска да върне отговор :D

gir
04-01-2010, 16:33

Да бе , да бе :D От всички възрастови групи сме :D Ще има избор :D
Ама нещо се уплаши човека, не иска да върне отговор :D

Ами може да е отишъл да играе баскетбол и фитнес, защото както каза с тези спортове може да пребори по-младите момчета...То е хубаво човек да се подмладява, добре го е намислил: Ходи с млада ученичка, бори се с млади момчета!...Млад дух ще се окаже накрая чичко Салвадора!
А вие и избор по възрастови групи предлагате? :D Ами така е то при демокрацията - изборът си е свещен :)

loliii
04-01-2010, 16:34

:D :razz: Ми пропуск! Зает човека, пропуска такива важни неща за една връзка с ученичка, нали? :oops:

Щом не отговаря, усещам че има някакъв проблем.... :?
Салвадоре, ако си болен от сифилис или нещо подобно, спокойно.. докато се излекуваш мога да ти духам и през найлонова торбичка, аз не съм претенциозна. Удоволствието и сливането в едно по време на секс са по-важни от дяволските зарази на плътта. :D

Salvador
04-01-2010, 17:30

Щом не отговаря, усещам че има някакъв проблем.... :?
Салвадоре, ако си болен от сифилис или нещо подобно, спокойно.. докато се излекуваш мога да ти духам и през найлонова торбичка, аз не съм претенциозна. Удоволствието и сливането в едно по време на секс са по-важни от дяволските зарази на плътта. :D

19 сантима във възбудено нащръклено състояние.

fenastz
04-01-2010, 17:31
http://imagechan.com/images/asl%20pedobear.gif

Къш, педо !

Salvador
04-01-2010, 17:35
писал съм че искам над 13 години. От 14 нагоре не е педофилия малкия. тоя мечок дано да те хване и да те прегърне хъхъхъъъ

fenastz
04-01-2010, 17:41
На 43-44, а неграмотен.

Aniiiii
04-01-2010, 17:48
А бе болен мозък ... И дори и темата да не е истина, като си помисля че има такива хора в реалния свят (а съм сиг. че има и то много) - лошо ми става!! :l

NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-01-2010, 18:10
Надявам се темата да е първоаприлска шега,но дори и да не е все пак има всякакви хора,тук едва ли ще намериш това,което искаш,за това пробвай наистина в някой сайт за запознанства. Макар че не мисля изобщо,че си човекът за,който се представяш...

gandalfepi4
04-01-2010, 18:44

първо-научи се да пишеш че ме хвана срам

второ-гнусен педофил си, дано те ебът в затвора

darrie
04-01-2010, 18:46
:lol:

pebals
04-01-2010, 19:48

МЛЪКВАЙ ПЕБАЛСО!

Моля момичетата които ми пишат на лични да са НАИСТИНА НАД 13 ЗАЩОТО НЕ МИ МИНАВАТ НОМЕРА! КАТО СЕ ВИДИМ ЩЕ ИМ ИСКАМ ДОКУМЕНТ ДА МИ ДОКАЖАТ ЧЕ СА ГОЛЕМИ! НЕ ЩА ДА СИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СЪДА!КОИТО СА МАЛКИ ДА ИЗЧАКАТ 1 ИЛИ 2 ГОДИНИ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЯХ!

СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ МАЛКО КАК МИ ГОВОРИШ..РАЗБРАХМЕ,ЧЕ СИ ЗАГОРЯЛ АМА НЕ Е НУЖНО ДА НИ ЗАНИМАВАШ И ДА ТИ ГЛЕДАМЕ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ НА ВСЯКА ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!

amk933
04-01-2010, 19:49
ОбъркАл си сайта, пич.