View Full Version : Правих секс с потребителка от форума
golqmumnik
04-01-2010, 14:41
Alexandra1993 много яко се чука кучката, даже и у гъза и го турих.Прави и страхотни свирки.
Майтап бе,майна
Salvador
04-01-2010, 14:46
Alexandra1993 много яко се чука кучката, даже и у гъза и го турих.Прави и страхотни свирки.
Майтап бе,майна
Честито! Аз съм един човек който си търси момиче като нея 1993 е добре като набор.
Ако тя или друга иска нека ми пише. Очаквам писмата ви мили ученички с тесни пички.
Предложнията ми важат само за по-големите от 13 г.
Поздрави от чичето Салвадор.
dark_angel3
04-01-2010, 14:59
А, дали си дава сметка,че няма да му се отвори парашута. ;дд Ставаш досаден.
Salvador
04-01-2010, 15:03
Търся си младо гадже. Писал съм какъв човек съм и по какви момичета изпитвам желание и планове.
Вече ми писаха няколко ще чакам и други накрая ще си избера само 1 с която най-много ще си допълваме природите.
Искам да не се ядосват другите които не искат да са с чичко Салвадор.
Търся си младо гадже. Писал съм какъв човек съм и по какви момичета изпитвам желание и планове.
Вече ми писаха няколко ще чакам и други накрая ще си избера само 1 с която най-много ще си допълваме природите.
честит 1ви април и на теб :razz: :razz: :razz:
Майтап бе,майна
Хаха, "майтап бе, майна"! :D Много яка шега беше това. Направо не можах да повярвам в първия момент. Точно пък Александра1993 да прави секс. :oops: :D
честит 1ви април и на теб :razz: :razz: :razz:
Той писа, че не било първоаприлска...Знаеш ли...
Иначе, както съм казвал, чичко да си търси ученичка не е педофилия. А и не е незаконно, ако момичето е направило 14 години.
Ае мани-как ше не е 1воаприлкса шега-от километри си личи че е ебавка
1во не може на 43 или44 не разбрах да пишеш адски неграмотно
2ро-как ей така ше се предлагаш толкова директно и ще си казваш и бизнеса и всичко в некъф си сайт
3.това с името е голяма простотия
и ако не е ебавка-леле мале къв идиот може да съществува :?
Майтап бе,майна
Честито! Аз съм един човек който си търси момиче като нея 1993 е добре като набор.
Ако тя или друга иска нека ми пише. Очаквам писмата ви мили ученички с тесни П*Ч*И.
Предложнията ми важат само за по-големите от 13 г.
Поздрави от чичето Салвадор.
Даваш ли си сметка колко си болен....? :-o
не знам дали си дава сметка, но е решил да завладява форума с неговите глупости......
ии както казва един съфорумник .. компот ли да ти отворим? :lol:
Force_bladeR
04-01-2010, 18:46
какъв компот? :)
Reaper93
04-01-2010, 18:47
ии както казва един приятел ..нека да е от сливи :D :D :D
Честит и от мен.
Подарък - златно ключе... :oops: