View Full Version : най-добрия ми приятел се възбужда от мен
Lolita93
04-01-2010, 15:30
Имам проблем най-добрият ми приятел се възбужда от мен и то много. Понякога само като ми види дупето и му се надървя.На него не му пука особено, но аз си имам приятел от много време и това някакси ме притесява. Говорила съм с него и той каза, че на такова тяло нямало как да не му се надърви. :neutral: дайте ми съвет какво да правя.
Имам проблем най-добрият ми приятел се възбужда от мен и то много. Понякога само като ми види дупето и му се надървя.На него не му пука особено, но аз си имам приятел от много време и това някакси ме притесява. Говорила съм с него и той каза, че на такова тяло нямало как да не му се надърви. :neutral: дайте ми съвет какво да правя.
Срещу природата нищо не може да се направи ,освен той да си намери приятелка или 2-рия вариант е се плеснете хаха :) Gl~
golqmumnik
04-01-2010, 15:59
Направи му една свирка или му прати твои голи снимки да лъска бастуна 8)
Не е добра идея. Щото после гаджето й може да побеснее и, ако е би-, да ги наебе и двамата в гъза...После ще ходят по голяма нужда като самосвал, майна!...
YouDontKnowMe
04-01-2010, 16:13
Аххх, това е ужасно . И аз имах този проблем .
Просто го отбий , не се срещайте , не си говорете. Много е неприятна ситуацията ^
нещо реклама си правим а? .. :lol:
Иначе ако ти пука толкова за гаджето ти, спри да се виждаш с въпросния приятел ..
ivankooo
04-01-2010, 18:41
http://vbox7.com/play:c997991b
нещо реклама си правим а? .. :lol:
Иначе ако ти пука толкова за гаджето ти, спри да се виждаш с въпросния приятел ..
Ква реклама те гони бе интригантке ?!
По темата - не виждам нищо лошо...
Рекламата е на тялото ..
По темата: Имах подобен проблем... Дистанцирай се от него и всичко ще мине :)
YouAteMyHeart
04-01-2010, 19:24
Коя част от "най-добрият ми приятел" не разбрахте?!Не е като да е някои срещнат на улицата и да го подмине на друрия ден :?
Към авторката:Ти пред лицето му ли се гъзиш?!
Може той да изпитва нещо повече към теб..
и аз те обичам-честит 1ви април :-)
абсурдно ми се струва всичко-чак тема да пишеш-то секи може да се надървя от задника ти-ти кфо следиш ги и мериш ли ? :lol:
AlaBalaa
04-01-2010, 19:34
голяма работа станало... момчето не е свикнало с момичетата :)
Lolita93
04-01-2010, 20:53
Хахх мн ясно, че не му се гъзя ама ние като сме по цял ден заедно все се случва да ме види в неподходящ момент, но за него това е нещо нормално и дори не го крие.
и как да се дистанцирам като ми е най-добър приятел. :neutral:
MakeMeLaugh
04-01-2010, 20:56
Ми ти пък ква работа имаш да ти гледа дупето...
Сама си го търсиш, после мрънкаш.
То ако не си искала да има такъв ефект, щеше да се погрижеш да няма..
pussucetka
04-01-2010, 21:02
Ми не се виждайте толкова честоо .. :) Или пък да си намери приятелкаа :-o
Ми и аз се възбуждам от една фр....
TheSunshine01
04-02-2010, 14:35
ии как искаш да ти помогнем по-точно?
Нищо неможе да се направи, явно си хубава с хубаво тяло! Само може да се радваш .. не мисля че е проблем че да искаш и съвети относно какво да направиш че да не се възбужда. Това не е нещо което той или ти контролирате, просто става и .
stupid0boy
04-02-2010, 14:40
Амиии качи 30 килограма и няма да се възбужда! 8) 8) :?
А ти защо го гледаш в пениса,че знаеш надървен е или не-очочките явно на там си шарят.
Кажи му,че си гей и няма да му пуснеш.
Ако свърши пред тебе е лошото.
Ние трябва да му отрежем оная работа ли? Човешко си е, какво да направи човека. Ти вземи поговори с него и му кажи, че ти става неудобно, защото си имаш приятел, и да вземе да се поукроти човечеца.
TheSunshine01
04-02-2010, 15:03
Амиии качи 30 килограма и няма да се възбужда! 8) 8) :?
Идеята не е лоша, помисли сериозно над въпроса. :razz:
Кво ти пука...ако държиш на гаджето си,не обръщай внимание на този твой приятел.Излизайте по-рядко и му кажи,че не те привлича и ти е неудобно да имаш някакъв контакт с него,когато знаеш,че той едва ли не,си те представя гола всеки път.
Callisto
04-02-2010, 16:59
Не се оплаквай! :D Моят най-добър приятел беше влюбен в мен и още е както и неговият най-добър приятел и стават страхотни любовни триъгълници и квадрати. :D
А гаджето ми като ми види дупето, ако ще и в дънки да е се надървя веднага. Пробвала съм да го карам да си мисли за дебели лоести бабички с брадавици, целуващи крастави жаби....е пак не му спадна. :D
nasko222
04-05-2010, 20:01
аз също мн се дървя от най-добрата ми фр и сум имал сънища с нея и кат и казах тя спр мн се изкефи :Д
DevilWish
04-05-2010, 20:08
аз също мн се дървя от най-добрата ми фр и сум имал сънища с нея и кат и казах тя спр мн се изкефи :Д
ХАхах и аз бих се изкефила :)) к'во му е лошото?Все пак тва значи, че си хубава ;)
liim0nka
04-05-2010, 20:34
Ми ти пък ква работа имаш да ти гледа дупето...
Сама си го търсиш, после мрънкаш.
То ако не си искала да има такъв ефект, щеше да се погрижеш да няма..
е какво, трябва да се крие ли..че случайно да не я погледне? ако примерно той ходи зад нея, или тя се е наложило да се обърне..а и той сигурно търси начини.. така че, не мисля, че тя е виновна.
пусни на приятеля ти и го направи най-щастливото момче на света!
Gr0zDan0v
04-06-2010, 09:41
Не е добра идея. Щото после гаджето й може да побеснее и, ако е би-, да ги наебе и двамата в гъза...После ще ходят по голяма нужда като самосвал, майна!...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orhidea95
04-06-2010, 09:47
еми явно не ти е най - добър приятел, а само се прави на такъв, иначе според мен целта му е само да те оправи.. ако имаш толкова проблем с това.. поговори с него и с гаджето ти и се разберете там..
Имам същия проблем,но го приемам по-скоро на шега :) Изяснили сме си ясно с него че между нас не може да има нищо,така че не ми пречи,че се възбужда..човешко е :)
ПС: колкото до долните съвети..как така да спре човек да се вижда с най-добрия си приятел/ка ми е интересно ???
bqsna_teenagerka
04-06-2010, 15:07
Това е биологическо заложено,когато едно момче види нещо,което е красиво и сексапилно за него,да се надърви. Не го вини,това е природа както акзаха и хората преди мен. Ти си имай приятел,той нека си се дърви. Едното не рпечи на другото.
impossible7
04-09-2010, 21:39
Това е биологическо заложено,когато едно момче види нещо,което е красиво и сексапилно за него,да се надърви. Не го вини,това е природа както акзаха и хората преди мен. Ти си имай приятел,той нека си се дърви. Едното не рпечи на другото.
:-o Съгласна !!!
пусни на приятеля ти и го направи най-щастливото момче на света!
+1 :D :D
Virtuallll
04-10-2010, 14:03
според мен той не ти е приятел както ти го приемаш и се притесняваш, защото имаш сериозна връзка? :lol: