View Full Version : кафе + или - захар
Така по принцип знам че пиене по 2-3 чаши кафе на ден е по добре от 1-дна и спомога за топенето на мазнини,а ако го пия със захар?дали ефекта остава ?(все пак приемам и захар)
Пс: Ако пия 1 чаша кафе на ден и е без захар след това не ми се пиее цял ден а по принцип пия по 5 кафета всеки ден! (със захар) :)
foreverr
04-02-2010, 19:56
Ако го пиеш с захар забрави да ти топи мазнини, а иа з за 1ви път чувам,ч е топяло мазнини.И все пак дории да топи, с захар не става!!Аз свикнах да пия кафе подсладено с мед(и кафето да е без мляко или сметана).То и меда не е много малко калоричен, но поне е по-добре оъ захарта, а и се брои за здравословен и от него не се пълнее, докато яко се яде захар(но повечко) и може и да се напълнее.
оф,вдигни си задника и ходи да тренираш :)
milickata
04-03-2010, 19:56
Последния коментар смятам, че беше доста груб. Та за кафето...и аз не обичам, като не ми е подсладено....винаги, когато си го правя сама, го пия със захар (но мн малко като количество) и мляко. Не съм съгласна, че трябва кафето да се пие без мляко...въпрос на вкус е да...но съм чела, че даже е по хубаво с мляко да се пие, защото по този начин приемаш вс полезни вещества съдържащи се и в млякото. Иначе има подсладители...такива мънички бели, наподобяващи хапчета, заместител са на бялата захар, а не съдържат повече от 1,2 калории (най-много)...ще ги намериш във всеки магазин за диабетици, че и в големите маркети съм виждала при диетичните храни.
vampireee
04-03-2010, 20:07
За захЪр не знам :o [заглавието]
Боже 5 кафета на ден, не искам да си мисля за сърцето ти след 10тина години...както и да е. Наскоро бях на диетата на Дюкан и там нали не се позволява захар, та си взех един течен подсладител (тъй като тези на хапчетата стават само за напитки, но не и за готвене) - Суитли ултра, 3 лв е, във всеки супер маркет общо взето го има на щанда с диетичните продукти, и повярвай ми първо че няма разлика между него и захарта, второ е СУПЕР икономичен (5-6 капки подслаждат ужасно много) и трето съдържа точно 0 калории, така че най-добре си вземи един такъв и си решаваш проблема със захарта.
П.П. За отслабване от пиене на кафе не съм чувала.
nefchi_bs
04-03-2010, 21:09
Пий го както ти харесва,аз го пия чисто и ми добре,но на теб може да ти горчи...Ако не сикаш да дебелееш(макар,че това е 1 лъжичка захар все пак?!)може да слагаш подсладител или така нареченият захарин...
Outlaw87
04-03-2010, 21:26
от обикновенно кафе не знам да се отслабва. пий го как ти е кеф (мляко захар мед сметана).
zvezdichkaaa
04-03-2010, 21:54
Пий го с подсладител.
Ако пиете по едно, две кафета на ден, НЕ виждам нищо лошо да се слагат половин/една лъжичка захар ...
Нищо няма да ви стане от толкова !
DarkKisss
04-04-2010, 06:20
Това с топенето на мазнини е глупост. :-o
то ако ставаше така........
cookie_master
04-04-2010, 07:29
захЪр :razz: :razz:
+ :lol:
до сега да съм свалила около 10 кг.
иначе си го пий както си искаш ... пф т'ва е въпрос на предпочитание, не на слабеене :-D
и както казаха, като искаш да отслабнеш спортувай :wink:
kalpazanka
04-04-2010, 08:04
Кофеинът подпомага липолизата. Прочетете малко материали, преди да решите да сте толкова категорични!
Със или без захар, кофеинът си действа.