PDA

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ майка ми е ужасна

maryjane666
04-03-2010, 15:00
Помощ.Майка ми постоянно ми рови из стаята,а аз имам някои неща които са лични и не искам да ги вижда.Тя се държи с мен като дете на 3 годинки въпреки че вече съм на 15 :smt089 .Постоянно ми се бърка и ми се меси в работата, много обича да ми се меси в живота,а аз едвам я търпя!!! Много искам да живея сама, защото ако излизам с момче трябва да я лъжа че съм с приятелка за да ме пусне!!!ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не ме разбирайте погрешно,аз много я обичам и много я уважавам, но тя отдавна минава границите!!!!
HELP PLS!!!

Unendlich
04-03-2010, 15:20
Не дръж тези 'лични' работи там, даже се отърви по някакъв начин от тях, за да си по-сигурна. Поговори с майка си, че се нуждаеш от повече лична свобода, че с това нейно поведение ти е в тежест и така. Ако не разбере от дума - ще търпиш до 18 =)

YouDontKnowMe
04-03-2010, 15:21
Не си й доказала, че заслужаваш доверието й. Дръж се малко по-отговорно.На 15 си , дете си , тя има пълното право да ти рови из нещата и да не те пуска да излизаш. Учи , дръж се добре, показвай уважение, нагърби се с някои отговорности и след време ще видиш, че ще има резултат.

sw3etyrrr
04-03-2010, 16:19
СПОКОЙНООО!Ти си на 15 майка ти има право да се притеснява, постави се на нейно място..а и няма да можеш да се справиш да живееш сама, повярвай.. :D щом ти е проблем че не те пуска с момче, кажи й че си с приятелка и прави к'вото си искаш :-P

Wojczek
04-03-2010, 16:21
Не ти вярва (няма ти доверие). Спечели го!

nIkEnCeTy_bE
04-03-2010, 16:39
Съгласна с Wojczek !

Biskfitka
04-03-2010, 16:40
Да бе-майка й ако поне малко се усеща няма да и рови в нещата :? Всеки има нужда от лично пространство.Поговори с майка си,питай я защо ти няма достатъчно доверие..

L0ST
04-03-2010, 16:42
Я сподели какви са тези толкова лични работи? :D

Еми на мен не ми ровят из стаята, но предполагам е нормално ако не ти вярват. Няма какво друго да направиш освен да спечелиш доверието и.

pussucetka
04-03-2010, 19:00
Помощ.Майка ми постоянно ми рови из стаята,а аз имам някои неща които са лични и не искам да ги вижда.Тя се държи с мен като дете на 3 годинки въпреки че вече съм на 15 :smt089 .Постоянно ми се бърка и ми се меси в работата, много обича да ми се меси в живота,а аз едвам я търпя!!! Много искам да живея сама, защото ако излизам с момче трябва да я лъжа че съм с приятелка за да ме пусне!!!ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не ме разбирайте погрешно,аз много я обичам и много я уважавам, но тя отдавна минава границите!!!!
HELP PLS!!!

Поговори с нея, така може единствено да се разберете . . ! Ние няма как да говорим с нея, защо е така . . Може би се държиш грубо, незнам не съм в вас за да знам, но знай, че разговорът може да промени нещата . . :)

mimsssssss
04-03-2010, 19:05
В днешно време има много ограничени хора -както родители, така и деца. С разговори всичко се постига. Макар че се навеждам на мисълта, че като иска да ти прави добро, ще продължи да ти се меси за всичко и да ти се рови в нещата. Лична свобода и пространство ще получиш едва тогава, когато си сама - в твой си дом. До тогава тя ще ти се меси и ти можеш да направиш много малко.

awesomesheepy
04-03-2010, 19:12
заключвай си стаята след като излезеш.
поговори с нея,кажи и че не ти е приятно,пф..тва си е лично твое пространство,да еба..

petinkataaa
04-03-2010, 20:53
е*аси майката..само това мога да кажа.. :shock:

TwilightSeventeenForever
04-04-2010, 08:02
е*аси майката..само това мога да кажа.. :shock:

А аз си мислех,че мойта майка ми няма никакво доверие. .

Ся по темата.. Наистина трябва да поговориш с нея и да и обясниш,че това си е твое лично пространство и не ти е приятно да рови из стаята ти..
Все пак всеки има свой лични неща . .

minionka
04-04-2010, 08:47
Всички ти казаха, трябва да поговориш с нея! Всеки си има право на лично пространство! Явно, тя ти няма доверие. Питай я, защо. :)

CherryS
04-04-2010, 11:03
защото ако излизам с момче трябва да я лъжа че съм с приятелка за да ме пусне!!!

Същата работа.
Чувствам се ужастно, като се налага да я лъжа,
но има ли друг начи, защото ако и кажа, не знам как ще реагира? :(

SoNormal
04-04-2010, 12:56
просто се грижи за теб ,говори с нея , накарай я да ти има повече доверие .

skullseeker
04-13-2010, 16:45
ем най лесно 6те ти е ако и каже6 напрао да спре дати се бърка в не6тата ма спокойно и с дълъг разговор после си4ко 6те е ок :-P :-P

blackeye
04-13-2010, 17:28
Всички ти казаха, трябва да поговориш с нея! Всеки си има право на лично пространство! Явно, тя ти няма доверие. Питай я, защо. :)

casey
04-13-2010, 18:50
Говори с нея лично! Кажи и да спре! Питай я дали ще и е приятно да я претърсваш всеки ден и да я разпитваш. Кажи и, че това си е твоя живот и никой няма право да ти рови из нещата.

nef4y123
04-14-2010, 13:34
Все пак ти е майка и много те обича.Ти си всичко за нея и тя се грижи за теб.

dimi93
04-14-2010, 22:24
HELP PLS!!!

Ми и аз имам много тайни работи! Просто от както компютрите излязаха на мода не ползвам старата стерео оредба. Разглобявам я и тапча в нея таините си работи :D :grin: След това я сглобявам и готово! Е разбира се това са неща тайни за спомен които не вадя всеки ден! Аи да и моята беше тей и ми сасипваше живота! Така е вече на тази възраст 14 - 15 години е така.. споко ше свикниш....