View Full Version : Кученца <3
Хей .. имам един въпрос ^^ :)
Много искаме да си вземем малко кученце, но се чудя кое е по добре за отглеждане в апартамент : мопс или чухуахуа ? Вие какво бихте си взели и кое изисква повече грижи?
:-)
А да бе, вземи си чухуахуа. но гледай да не го разплескаш някъде. Иам чувството, че котката ми може цяло да го налапа :D. Вземи си дребно кученце, но не чак толкова, все пак трябва да можеш да го пипаш :D
Alex4o0o
04-03-2010, 17:36
Ами предимствата на мопсчетата са,че не лаят а само издават един гърлещ съвсем тихичък звук и са много сладички.Чихуахуата са кучетата на звездите и са много добродушни,но се намират мноооооого трудно в БГ...и аз исках да си купя,но не намерих единствено щяха да ми донесат от Швейцария но струваше към 1000 евро...мопсче е по удачния избор :)
ццццц уливате се вече с тея кучета и кученца :o
YouDontKnowMe
04-03-2010, 18:56
Вземи си бездомно. Аз така направих. Сега с него сме щастиви вече 3 години :) . По добре да вземеш душичка, която няма големи шансове за отцеляване. Породистите в магазините винаги има кои да ги купи...
mimsssssss
04-03-2010, 19:03
Колкото е по - малко кученцето, толкова е по пъргаво и следователно иска повече игра. Ако можеш да се грижиш за по малко си вземи, иначе някое по едро - иска 2 пъти на ден само да се разходи и честно казано повече обича да го мачкат, за разлика от малките.
awesomesheepy
04-03-2010, 19:10
не бих си взела нито едно от двете,май май и двете са с по-малко грижи,щот не порасват и са дребни.
една приятелка има мопс,дебеланчо е,не и прави проблеми,добро си е кучето.
за чихуахуато , ми не са кой знае колко лоши,но..
абе аз лично бих си взела мопс 8-)
petinkataaa
04-03-2010, 20:45
Вземи си бездомно. Аз така направих. Сега с него сме щастиви вече 3 години :) . По добре да вземеш душичка, която няма големи шансове за отцеляване. Породистите в магазините винаги има кои да ги купи...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Forest_girl
04-03-2010, 20:46
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Така е!
ццццц уливате се вече с тея кучета и кученца :oКакъв ти е проблема бе ..
Междудругото клоня повече към чихуахуато защото чух че мопсчетата се разболявали често и ядут всичко от земята .. но все още се колебая .. А майка ми не ми позволяла просто за бездомно ^^
YouDontKnowMe
04-04-2010, 11:09
ццццц уливате се вече с тея кучета и кученца :oКакъв ти е проблема бе ..
Междудругото клоня повече към чихуахуато защото чух че мопсчетата се разболявали често и ядут всичко от земята .. но все още се колебая .. А майка ми не ми позволяла просто за бездомно ^^
Нормално, защото все пак в апартамент... И все пак , като мине на преглед, като му се изчистят паразитите , като изяде 1-2 хапа , витамини , като се изкъпе - става като ново. Но си е разправия .
sian4eto
04-04-2010, 14:06
емии аз имам кокер шпаниол ии е мнг лудо не ти го препоръчвам ...по добре си вземи чухуахуа :)