Влез

View Full Version : Как задържате 'първия път'?

ShowNowt
04-03-2010, 18:26
Имам ..да го наречем проблем,макар че не е точно проблем :)
По време на секс,първия път свършвам много бързо,за минути,след това,2рия,третия и така нататък все по бавно,което е добре,но как да 'забавя' първия път? Имаше някъде подобна тема,но не я намерих,опитвал съм с "мисли си за нещо кофти" и подобни,но не...
Решения?

loko1
04-03-2010, 18:58
Имам ..да го наречем проблем,макар че не е точно проблем :)
По време на секс,първия път свършвам много бързо,за минути,след това,2рия,третия и така нататък все по бавно,което е добре,но как да 'забавя' първия път? Имаше някъде подобна тема,но не я намерих,опитвал съм с "мисли си за нещо кофти" и подобни,но не...
Решения?
Аз като вземах “ креатин “ издържах по половин час :-D вземай нещо и ще видиш дали ще ти се “бЕ :-D

deep94
04-03-2010, 19:01
Тва с креатина верно работи! :)

deep94
04-03-2010, 19:03
Това креатин предполагам,че е някакво лекарсвто,но защо трябва излишно да си натоварва организма ако може нещата да се оправят по друг начин? Може би ако нищо не помага,чак тогава... Нищо лично към автора на горния пост. :)

Креатин се използва предимно от фитнес маняците (ме :) )
Особено Креатин Монохидрат многоо изпомпва мусколите !!! :grin:

SK0RP10N
04-03-2010, 19:13
По-силен кръвен поток към чурката + повишена енергия и физическа издръжливост

maimunche1
04-03-2010, 19:26
хаха на някой от хапчета не им става, други издържат повече...пък не мисля, че 30 минути са много..

xExplosioNx
04-04-2010, 06:25
Просто мастурбирай преди SEX и втория път който ще ти се явява 1-ви ще се удължи.

wolfy86
04-04-2010, 06:39
Има и други варианти ... докато я ебеш и като си напът да свършиш се замисли за голата си майка или баба ... и ако пак свършиш те признавам :D

ltgreen
04-04-2010, 09:45
половин час издържали :razz:

По-силен кръвен поток към чурката + повишена енергия и физическа издръжливост

:razz: :razz: :razz: на твоя креатин да не пише "V" на дражето :lol:

Xeon
04-04-2010, 09:53
Вземете си тестостеронов буустър и гледай кво се нарича издръжливост..А това за креатина се съмнявам..До колкото знам, той придава сила в мускулите по тялото и помага за техния растеж.

nefchi_bs
04-04-2010, 10:16
Абе тоя креатин не е ли за фитнес-маниаците нещо за мускули?И ако е така какво общо има с пишката ти (ако мога така да се изразя) :-D

TheBeliever
04-04-2010, 10:23
Темата в случая не е "Как креатина се отразява на пишките ви". Момчето пита за съвет, пък и явно е младо и неопитно. Може ли сега за единия секс да се натъпче с креатини и глупости. :?
Към автора: опит ти трябва и нищо друго. След време ще се научиш да се контролираш. А временно може да последваш горните съвети за една ръчна преди секс. Така ще си освободил напрежението предварително и ще можеш да устискаш повече по време на акта.

monincetyyy
04-04-2010, 12:10
Съгласна съм с миминко :) просто мастурбирай преди това и ще е по лесно да издържиш повече :) ако вземеш да си мислиш за баби, гнусотии и от сорта, най много да ти спадне... :?

Jessie
04-04-2010, 12:13
Това креатин предполагам,че е някакво лекарсвто,но защо трябва излишно да си натоварва организма ако може нещата да се оправят по друг начин? Може би ако нищо не помага,чак тогава... Нищо лично към автора на горния пост. :)

+1 :-D

Да ме извиняваш за израза, авторе, но .. без да се тровиш с каквито и да е медикаменти ... дръпваш си "една ръчна" и готово. :-D

NF_D
04-04-2010, 18:03
За всички "много знаещи" КРЕАТИНЪТ го използват главно за ЕНЕРГИЯ и въстановяване след тежки тренировки.ТОЙ ДАВА СИЛА.Не изпомпва мускулите.
Просто си набиий ч преди секс и си готов

stupid0boy
04-04-2010, 19:39
За всички "много знаещи" КРЕАТИНЪТ го използват главно за ЕНЕРГИЯ и въстановяване след тежки тренировки.ТОЙ ДАВА СИЛА.Не изпомпва мускулите.
Просто си набиий ч преди секс и си готов+1

Rounder
04-04-2010, 20:08
за мен и без да си "дърпаш ръчната" може да се справиш,въпрос на психика :)

sladkata_nonka
04-06-2010, 11:31
Има много начини,както споменаха в по-горните постове - чрез самозадоволяване преди секс. Също така може да го забавиш,ако по-често сменяте позите :smt011 Ако го правите без презерватив е нормално да ти идва бързо.