View Full Version : тъпо .. но има нужда от отговор
martinkata
04-03-2010, 19:47
Ходя с 1 момче близо 7 месеца, той постоянно ми казва че ме обича .. нон-стоп той повтаря тези думички. Прегръща ме, целува ме .. и казва обичам те ( знам, че сега опрделено мислите колко съм спряла)
Това е и първата ми по-дълга връзка, но пък съм чувала, че момчее което много говори за любов не е влюбено мислите ли, че наистна е така..?? Или да продължа да се радвам, че го имам и да спра да си мисля някакви глупости .. приближаващи се до паранои :-D :D :oops:
П.П 1 момче ми пусна тази муха в главата преди половин час и реших да поискам неутрални мненияя ..
Мерси предварително :)
fancymebitch
04-03-2010, 19:48
Кога за пръв път ти го е казала тфа, че те обича ?!
martinkata
04-03-2010, 19:50
наа 2 или 3тия месец :-o
Tva e t1po.. i moito govedo mi govori za lybov zna4i li 4e ne me obi4a?!??! edva li .. adi izbii si teq glyposti ot glavata :-)
P.S. srry 4e ne e na kirilica ama obstoqtelstvata sa takiva
П.П 1 момче ми пусна тази муха в главата преди половин час и реших да поискам неутрални мненияя ..
Мисля, че това момче те връзва.
fancymebitch
04-03-2010, 20:03
наа 2 или 3тия месец :-o
е тогава вс е наред : ))
Tva e t1po.. i moito govedo mi govori za lybov zna4i li 4e ne me obi4a?!??! edva li .. adi izbii si teq glyposti ot glavata :-)
Твойто говедо къв цвят му е козината? :)
sin ^^
обича те \:D/ .. глупости са това че щом повтаря значи не е така ..щом го е казал чакк 2-3 месец ..
mArMaLaDkA
04-03-2010, 20:18
Спри да слушаш другите. И нещата с обичането малко или много се усещат, виждат и така нататък. То, ако ти не си се усетила досега дали чувствата му са истински или не, кой тогава?
nef4y123
04-03-2010, 20:25
Т'фа момче дет ти е пуснало слуха може да ревнува, че сте гаджета и да иска да скъсате с твоя любим ...
sin ^^
А на козата?
mrazqkindergarten
04-03-2010, 23:29
Аман от лиготии. Всичко бих дала моето момче да ми го казва често, и да ми го показва де .. не че преди не беше така .. ;(
Priceless
04-04-2010, 06:08
Ми..според мен са глупости.
ReachlessGirl
04-04-2010, 06:25
оф .. някой ти бил казал, че не те обича .. я се осъзнай малко!
Имаш си глава на раменете, а си тръгнала да вярваш на някой си .. пфф .. :? :?
Take_That
04-04-2010, 08:42
Защо слушаш глупостите на хората? Я си живей животеца и се радвай на любовта на момчето до теб :)
SmilezZz
04-04-2010, 09:09
Щом мислиш така - явно му нямаш доверие..
1.Научи се да му се - доверяваш
2.Спри да слушаш хората,това са пълни глупости..
А и както каза mArMaLaDkA - чувствата се усещат..и ако ти не си го разбрала,никой друг не може да разбере
ivcheto0o
04-04-2010, 09:19
Спри да слушаш другите. И нещата с обичането малко или много се усещат, виждат и така нататък. То, ако ти не си се усетила досега дали чувствата му са истински или не, кой тогава?
но пък съм чувала, че момчее което много говори за любов не е влюбено мислите ли, че наистна е така..??
това пък кои го измисли ? :D точно едно момче ако не е влюбено съмнявам се че ще седне да говори за любов :?
justonegirlwithonehope
04-04-2010, 11:27
Това са пълни глупости.Естествено, че ако има чувства ще иска да ги казва и показва.Стига си се вкарвала във филма ;)
playhard1
04-04-2010, 11:29
оф .. някой ти бил казал, че не те обича .. я се осъзнай малко!
Имаш си глава на раменете, а си тръгнала да вярваш на някой си .. пфф .. :? :?
подкрепям това мнение :)
Хубаво де.
ПЪК моя ми го каза на 2рия ден? (това какво означава) ?
По темата: Обича те. (както казаха и по-горе)
На мен моя като ми го е казал още преди края на първия месец .. к'во ?! :?
Какви са тея глупости . Човек казва обичам те ,когато го чувства , то по логиката на всички си има точно определено време за това ,така ли ? :?
FireFlyY
04-04-2010, 14:59
Обича те,така че се радвай,че го имаш.Пък и ако не те обича значи няма смисъл да е с теб :) Радвай му се и не мисли лоши работи :)
soni4kuu
04-04-2010, 15:05
обича те \:D/ .. глупости са това че щом повтаря значи не е така ..щом го е казал чакк 2-3 месец ..
+1 но може да й го е казал и първия месец и пак да я обича.
Ами така като те гледам, и от инфото което си дала изглежда наистина те обича ...
А най-вероятно тоя пич който ти е пуснал тая муха в главата просто ревнува щото аз лично не съм чувал подобно нещо :)
Абе то и след 2-3 месеца не можеш да кажеш, че това е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ, ама по принцип си е така... не го е говорил наслуки. Авторке, не изпадай в паранои.
aftershockRomance
04-04-2010, 17:02
+1 но може да й го е казал и първия месец и пак да я обича.
съгласна. :)
Хубаво де.
ПЪК моя ми го каза на 2рия ден? (това какво означава) ?
много е рано за това....може би много те харесва ноо за обич още е много рано...говори с него ии му разясни гледната си точка... :)
Пълни измислици и втълпявания.
gLypChenCee
04-04-2010, 18:07
pussucetka
04-04-2010, 18:35
Ходя с 1 момче близо 7 месеца, той постоянно ми казва че ме обича .. нон-стоп той повтаря тези думички. Прегръща ме, целува ме .. и казва обичам те ( знам, че сега опрделено мислите колко съм спряла)
Това е и първата ми по-дълга връзка, но пък съм чувала, че момчее което много говори за любов не е влюбено мислите ли, че наистна е така..?? Или да продължа да се радвам, че го имам и да спра да си мисля някакви глупости .. приближаващи се до паранои :-D :D :oops:
Мерси предварително :)
не си въобразявай, явно момчето много те обича . . :smt007