PDA

View Full Version : Да се притеснявам ли?

godslav
04-04-2010, 11:18
Влюбих се :) :) :) :) Всичко с приятелката ми върви идеално,и както се предполага правихме секс :> (тук искам да се похваля че на нея й беше за първи път и всичко мина перфектно: без кръв и болки )
И така... секс правихме с кондом, дори свърших и вън... нямах притеснения до днес... Тя ми се обади и ми каза че я болят гърдите и й е отпаднало... секс правихме преди 3 дни и е твърде рано за такива симптоми а й месечният и цикъл би трябвало да й дойде следващата седмица.
Та въпросът ми е : Може ли след предпазните мерки по някаква случайност да е забременяла и симптомите да се изявят толкова рано ( 3 дни) или загубата на девственост да е довело до хормонален дисбаланс, от който да я болят гърдите , или просто това са ПМС ?
моля ако има нещо неясно питайте , а ако всичко е ясно моля дайте мнение :X

godslav
04-04-2010, 11:26
Хах,сладури :-D
Спокойно,на приятелката ти нищо и няма,браво,че си и осигурил толкова хубав първи път и че сте се пазели. :)
Не е бременна,а дори и да беше тези симптоми се появяват доста по-късно. Гърдите и може да са болезнени заради много неща,а има още повече причини за отпадналост. Спокойно. :) 8)
:grin:

YouDontKnowMe
04-04-2010, 11:32
Почти съм сигурна че е ПМС. Моя кара повече от седмица този месец, даже се бях стресирала и аз. Няма как да е бременна според мен, овулацията би трябвало да е настъпила преди деня в който сте правили секс. Пък и достатъчно предпазни мерки сте взели.

stupid0boy
04-04-2010, 11:40
И да е попаднал сперматозойд в матката... да е забременяла примерно, то не може до 3 дни да я болят вече гърдите, не е бременна спокойно...

monincetyyy
04-04-2010, 12:07
Нормално е при положение че и е първи път да се филмира за всеки симптом и да се притеснява че нещо може да се обърка. И от мен евала че си бил с всичкия си и си се постарал хем да си прекарате добре, хем да се пазите :) успокой я и и обясни как стоят нещата и какви са вероятностите. При положение че е неопитна от теб се очаква да и бъдеш нещо като "пътеводител" :P пожелавам ви още такива приятни емоции :)

godslav
04-04-2010, 12:09
Нормално е при положение че и е първи път да се филмира за всеки симптом и да се притеснява че нещо може да се обърка. И от мен евала че си бил с всичкия си и си се постарал хем да си прекарате добре, хем да се пазите :) успокой я и и обясни как стоят нещата и какви са вероятностите. При положение че е неопитна от теб се очаква да и бъдеш нещо като "пътеводител" :P пожелавам ви още такива приятни емоции :)
Честно първия час, в който ми го съобщи не беше приятно приживяване.
Все пак мерси за отговорите :)

П.С: Все пак един тест ще й купя :S

monincetyyy
04-04-2010, 12:13
Моля :) а за приятните емоции - имах впредвид самия секс като приятна емоция а не притесненията след него :)

Biskfitka
04-04-2010, 19:55
ПМС.Рано е за тест :-D