Влез

View Full Version : Казах им за него .. и сега какво?

CherryS
04-04-2010, 12:27
Не знаех темата за любов ли е или за тук, за това я пускам и в двата раздела.

Разбраха .. :( .
За някой може да е нищо, но това за мен означава много. :(
Опитвах се да скрия тази връзка, но успях да я скрия само една седмица :( .
Знаех нашите как ще реагират и за това не съм им казала нищо.
Но рано или късно те щяха да разберат .. :(
Е днес беше деня в който разбраха.. :(
Накраха ми се и ме попитаха: "защо не си ни казала" пък аз казах : " защото знаех, как ще реагирате" и те: "щом знаеш, защо си тръгнала с него" ?
Той е свестен, има си собствена работа, не е наркоман, абе съвсем нормален си е Smile . (на 17 е ).
Те си мислят, че аз не мога да се оправям в живота и ме заплашиха със следните думи: " Внимавай какво правиш, за да не люлеем и ние следващата година внуче" .
Аз НИКОГА не бих направила такова нещо :( .
Просто сега не знам какво да правя, какво да им кажа, как въобще съм много объркана. Не бих направила нещо с което да ги засрамя ..

пп: Моля ви за съвет в тази ситуация :( .
моля без излишни коментари.

YouDontKnowMe
04-04-2010, 12:36
Ами остави ги , ще свикнат .Ще им мине. Родителите са така в началото.
Но защо така реагират ? Това първо гадже ли ти е , закоето те знаят ? Ня колко си години ?Каква е причината за рекацията им?

CherryS
04-04-2010, 12:40
Ами аз съм на 14 ( на 6.05. правя 15 )
Не не ми е първото гадже .. ама първото беше голямо келеменце . .
може би за това . не знам. :(

YouDontKnowMe
04-04-2010, 12:44
Ами притесняват се , не са свикнали , и не знаят как да реагират . Забравили са какво е да си на 14 8-) и веднага с острите нападки. Дай им време да го обмислят , увери ги , че няма да правиш глупости и че това е просто едно нормално тийнеджърско влюбване.
В никакъв случай не демонстрирай любовта си към гаджето ти пред тях . Обясни им , че той е нормално момче, приятно ти е да излизате и да си говорите , ако сметнеш за добре - след време го запознай с вашите, докажи им , че е възпитан и т.н. Ще омекнат. Просто им трябва време.
п.п: не казвай , че го обичаш пред тях. Не е добра идея.

SoNormal
04-04-2010, 12:45
остави ги да се запознаят с него , за да видят , че не е лош или нещо такова
8-)

petinkataaa
04-05-2010, 14:44
ами просто един вид си те пазят,ама е време да свикнат,че няма да си цял живот само при тях..ще свикнат,спокойно..пъък ти наистина внимавай,,успех :smt051

L0ST
04-05-2010, 14:52
Ами аз съм на 14 ( на 6.05. правя 15 )
Не не ми е първото гадже .. ама първото беше голямо келеменце . .
може би за това . не знам. :(

Хах, аз на 6.05 правя 16 :D

Иначе предполагам ще им мине. Нормално поведение за родители :D

someonerandom
04-05-2010, 17:56
Най-вероятно се притесняват,че ти си на 14,а той на 17.Вярно,3 години не са чак толкова много,обаче преди 20 и 1 година има значение.Вашите просто се притесняват да не те използва.А щом е свестен,запознай ги,покани го у вас и им покажи,че няма причина за паника

darrie
04-05-2010, 18:47
нормално е да ти го кажат.
и ти ако беше родител щеше да го кажеш, особенно ако си майка на момиче.
трябва да се радваш от една страна, това показва, че ги е грижа и се тревожат за теб. :)
говори с тях, обясни им че е свястно момче и ги запознай. :)

SuNsEt
04-05-2010, 21:29
Хм,колко ви е разликата?3 години?Не е много,но за тях още си им малка.Примерно майка ми чак сега осъзнава,че съм пораснала повечко,след като си намерих приятел от моя глад,с който се виждаме постоянно.Тя знае,че квото и да ми каже,квото и да забрани няма значение,защото мога да се виждам с него,когато си поискам и съм й го казала.
Та мисълта ми беше,че трябва да оставиш родителите ти да свикнат с мисълта,че и ти имаш личен живот.Винаги първото нещо,което родителите си мислят за детето си,когато си има гадже е дали ще се прави секс и дали на отрочето му е още рано.На мен постоянно ми го повтарят и едва ли някога ше спрат макар че аз не водя истински полов живот,демек девствена съм си.Тааа...просто им кажи,че ти няма да спреш да се виждаш с него само,защото на тях не им харесва.Обикновено родителите имат право и се опитват да направят най-доброто за теб,но по-добре ти сама да се убедиш,че той не е за теб,от колкото те да ти забраняват и ти да не виждаш,че правиш грешка.
Аз съм против възпитателния метод на забраната.За мен тва не е възпитание.
Кажи им,че ако ти забраняват ти пак ше си излизаш с него,няма как да те следят постоянно и за тва по-добре да те оставят сама да си решиш.
Само имай предвид,че момчетата на 16-18 и нагоре искат много повече от разхождане в парка,явно и за тва родителите ти не са съгласни за него.