PDA

View Full Version : Цикъл

MakeMeYours
04-04-2010, 17:28
Миналия месец ми дойде на 20ти и на 24ти ми свърши. Днес ми дойде, а са минали само 15 дена. :( На 14 съм, имам цикъл от 2 години. Майка ми иска да ме води на лекар, но аз не искам тъй като ще разбере, че не съм девствена. :? Как мислите, може ли да е нещо сериозно? :-o

BonbonaBaby
04-04-2010, 17:32
Хахахаа :lol: ее тва ти е играта ... еми ко да ти кажа ... да си мислила като си си отваряла краката (с извинение) :wink:

stupid0boy
04-04-2010, 17:46
Ако искаш върви на доктор, ако не купи легло за дете ти...

Neopitom3na
04-04-2010, 18:10
може да отидеш на лекър, но да я помолиш да те изчака отвън или пък да кажеш на лекаря,че предпочиташ да каже, че си девствена :)

MakeMeYours
04-04-2010, 18:20
може да отидеш на лекър, но да я помолиш да те изчака отвън или пък да кажеш на лекаря,че предпочиташ да каже, че си девствена :)

Проблема е, че ако ще ме води, ще ме заведе при един неин приятел. Наистина много си разбира от работата ама няма как да скрие от нея....

justmeandnobodyelse
04-04-2010, 18:27
Май нямаш избор.Едва ли майка ти ще ти се скара.Да малко ти е раничко още, но все пак едва ли ще те хване за гушата..един ден ще разбере така или иначе ;)) ... Иначе определено отиди на лекар, защото може да е сериозно :smt023

YouDontKnowMe
04-04-2010, 18:32
Помоли чичкото да не казва. Само това ти остава.

shasinka
04-04-2010, 19:22
Майко.. първо да си мислила навреме,а не сега да се сещаш, че ти е рано било.. И второ.. генеколога ще те прегледа на видеозон, а няма да ти рови по дупките, че да ти проверява девствената ципа... Don't worry, предполагам, че ти няма нищо и е от сменянето на времето, на мен също ми се отразява и не ми е редовно.

kalpazanka
04-05-2010, 06:41
И второ.. гИнеколога ще те прегледа на видеозон, а няма да ти рови по дупките, че да ти проверява девствената ципа...
Напротив! След като води полов живот, препоръчително е да я прегледа както си трябва, да вземе материал за микробиологично изследване и т. н.

shasinka
04-05-2010, 11:37
Е да, ама тя нали ще каже, че е девствена и иска с това впечатление да останат..

Callisto
04-05-2010, 12:15
Чувала ли си за лекарска тайна. Аз 1 път отидох с майка ми на гинеколог и , въпреки че тя добре знаеше, че не съм девствена лекаря и каза: " А сега, ако оби1ате излесте и изчакайте отвън". Правят го не само, поради лекарската тайна, и за защото, ако майка ти е там ти може да излъзеш за повечето неща, а лекаря се нуждае да чуе цялата истина. :) Не се безпокой той няма да каже на майка ти нищо...усобенно, ако му го кажеш.