View Full Version : Анален секс
Здравейте тий :) .. Така говорихме си с един приятел за анален секс и той ми вика немога да ви разбера вас жените за кво не искате анален няма вероятност да забременеете или вие страх :smt069 та дайте да му отговорим момичета =D>
:-o :-o :-o :-o
На някои им е супер гадно и боли ... :)
TheSunshine01
04-05-2010, 10:05
Някои ги боли, но на други им е хубаво .. не всички не искат анален секс.
Различно е при всяко 1 момиче.
запомнете го ако ще правите анален
МОМИЧЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ХОДИЛО ПО ГОЛЯМА НУЖДА ПРЕДИ АКТА или да си направи една клизма иначе после момчето ще се чуди какви са тея семки по оная му работа или
някои ги боли, други се насират...сещаш се :-o
DevilWish
04-05-2010, 17:29
МОМИЧЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ХОДИЛО ПО ГОЛЯМА НУЖДА ПРЕДИ АКТА или да си направи една клизма иначе после момчето ще се чуди какви са тея семки по оная му работа или
Това пък не е верно ;)
stupid0boy
04-05-2010, 17:31
Попитай приятеля си, какво ще му стане ако му навреш кренвирш в дупето... и ако каже Аууу боли маааа... кажи му, че това е отговорът ....
mOBSCENE
04-05-2010, 17:38
абее боли си ,но не е болка за умиране :-o
Gr0zDan0v
04-05-2010, 17:40
МОМИЧЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ХОДИЛО ПО ГОЛЯМА НУЖДА ПРЕДИ АКТА или да си направи една клизма иначе после момчето ще се чуди какви са тея семки по оная му работа или :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
LudoMlado
04-05-2010, 18:30
тъпо е в гъза
Ами защото е гадно. Като толкова много питат ЗАЩО да си дадат задника да им наврем македонка (не кранвирш, защото толкова тънък пенис няма) и ако им харевса или не ги боли и ние ще си дадемзадниците.
danibebi
04-05-2010, 20:41
:lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
YouDontKnowMe
04-05-2010, 21:08
:lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
8-) :D :lol: :razz:
Абсолютно съм съгласна :lol:
Извинявам се за спама.
всички жени го обичат отзад 8)
Трети направо се осират!
Тцъ ! :?
Тцъ ! :?
Ти да не би да си с "девствен" задник?
Не, пробвала съм там, и НЕ СТАВА. :?
И що да не става...явно тъпкача е бил калпав или пък си се насрала?
Не съм се насирала. :? :x :? Просто съм прекалено тясна там, две-три вкарвания при първия опит и после щях да го изритам в топките. На втория опит - същото. И до там. :?
Трети направо се осират!
Четвърти получават оргазъм./Има и такива :lol: /
shasinka
04-07-2010, 23:06
Тъпо е според мен да смесваме отделителната и половата система :?
ive_nceto
04-08-2010, 07:53
С ноя сме пробвали два пати, ваобще не можа да си го вкара и адски мн болеше, така чене благодаря!!!!!!
сигурно ще кажеш,че и свирки и чекии не искаш да му правиш на гаджето ти
Трети направо се осират!
Ми аз нямам още мнение,но съм слушала и за изпускането и за оргазма - бил несравним така казват.А за изпускането станах неволна свидетелка как една от входа се оплакваше на някой по тел,че се била изпуснала след анален и много гадно и станало...Поне да се беше прибрала ,а не да говори от терасата....
dPa3HuTeJl
04-09-2010, 01:48
Трети направо се осират!
Ми аз нямам още мнение,но съм слушала и за изпускането и за оргазма - бил несравним така казват.А за изпускането станах неволна свидетелка как една от входа се оплакваше на някой по тел,че се била изпуснала след анален и много гадно и станало...Поне да се беше прибрала ,а не да говори от терасата.... Що бе не ти ли е кеф да слушаш ? :lol:
dPa3HuTeJl
04-09-2010, 01:48
Трети направо се осират!
Ми аз нямам още мнение,но съм слушала и за изпускането и за оргазма - бил несравним така казват.А за изпускането станах неволна свидетелка как една от входа се оплакваше на някой по тел,че се била изпуснала след анален и много гадно и станало...Поне да се беше прибрала ,а не да говори от терасата.... Що бе не ти ли е кеф да слушаш ? :lol:
kalpazanka
04-09-2010, 08:17
Отделителната система при кого?
Отделителната система при кого?
Не знаех ,че има модераторки,фенки на аналния!