PDA

View Full Version : Актиорско Майсторство

DE
04-05-2010, 10:53
Първо извинявам се ако имам правописни грешки,защото го пиша набързо.

Наскоро се замислих,че има супер много актиори , ДЕЦА , които не са нищо повече от мен или някой друг,замислих се,че всъщност нищо неможе да ме спре да стана добър и известен,та мисълта ми е може ли да ми дадете савети? какво да правя ? как да почна да се занимавам с това? 7 клас съм , къде да отида да уча или какво трябва да правя ,ей такива неща , просто ако някой всъщност знае нещо повече за тези неща да ми каже тук:) айде благодаря предварително

danibebi
04-05-2010, 11:25
една фр.се записа в Школа за актиорско майсторство в София.Повече инфо немога да ти дам,мисля,че от там се почва.От школата.

teenems
04-05-2010, 13:19
Аз също си търса школа ,но в Бургас :(

filmimilmi
04-05-2010, 13:56
Не искам да ти развалям еуфоричното настроение, но за съжаление много неща могат да те спрат. :) Като за начало някои децата актьори, които визираш, имат предимството да са родени в САЩ. А тук в България най-голямата възможна изява на екран за едно хлапе е да участва в някоя телевизионна реклама и то обикновено връскарчета...

YouDontKnowMe
04-05-2010, 14:10
Не искам да ти развалям еуфоричното настроение, но за съжаление много неща могат да те спрат. :) Като за начало някои децата актьори, които визираш, имат предимството да са родени в САЩ. А тук в България най-голямата възможна изява на екран за едно хлапе е да участва в някоя телевизионна реклама и то обикновено връскарчета...
Именно.
Трябва да си много талантлив, нахален , нагъл и прочее за да пробиеш без връзки. Иначе- има огромен шанс да ровиш по кофите след време.
Ориентирай се към нещо друго. Нека пиесите ти бъдат хоби :)