Влез

View Full Version : ИЗГУБИХ ги . .

Gabriellchetyy
04-05-2010, 11:04
След като се скарах с най-добрата си приятелка сякаш изгубих всички .. всъщност ние не се скарахме, аз направих грешка и тя така и не поиска да ми даде втори шанс. Товава уж всички ме защитаваха, но малко по малко всички си отиват. До мен останаха наистина двама или трима и може би те са най-истинските, но просто ми е ужасно гадно.. без причина всички забравят колко близки сме били и рано или късно започват да излизат с момичето което беше най-добрата ми приятелка, а сега сякаш не ме познава . . направих всичко възможно за да ми прости а сега не само, че изгубих нея, ами губя и всички. . . моля ви дайте ми съвет какво да правя

WaterLilly
04-05-2010, 11:06
Не казваш какво си направила, не казваш приятелката ти как е реагирала... Извинявай, ама начина, по който описваш нещата, те изкарва съвсем виновна.

danibebi
04-05-2010, 11:11
Разкажи ни малко повече,какво е станало? Ние така как да ти помогнем :-o

KpucmuHa
04-05-2010, 11:13
сдобри се с оная или си намери нови

nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 11:20
Рано или късно всички си отиват. Набързо всички забравят добрите си приятели. Всеки е имал такива разочарования. Ето в такива случаи може да разбереш кой ти е истински приятел. Приятелството не се страхува от паузите. Ако те обичаше и ти беше истинска приятелка, щеше да ти даде втори шанс, каквото и да си направил. Ако толкова държиш да си я върнеш, според мен не си заслужава, докажи и че държиш на нея. Направи нещо за нея, нещо което обича. Отиди до тях, обясни и колко държиш на нея. Припомни и хубавите ви моменти заедно.

SmilezZz
04-05-2010, 11:37
Щом не ти е дала втори шанс + не е "поискала" да се сдобрите - значи не ти е истинска приятелка..Не съжалявай за нея..И задръж останалите ти приятели...

+ Както ти казаха - Рано или късно всичко си отива,НО само истинските остават ((мое мнение))

Anarchya2
04-05-2010, 11:48
След като се скарах с най-добрата си приятелка сякаш изгубих всички .. всъщност ние не се скарахме, аз направих грешка и тя така и не поиска да ми даде втори шанс. Товава уж всички ме защитаваха, но малко по малко всички си отиват. До мен останаха наистина двама или трима и може би те са най-истинските, но просто ми е ужасно гадно.. без причина всички забравят колко близки сме били и рано или късно започват да излизат с момичето което беше най-добрата ми приятелка, а сега сякаш не ме познава . . направих всичко възможно за да ми прости а сега не само, че изгубих нея, ами губя и всички. . . моля ви дайте ми съвет какво да правя
Хм същото се получи и при мен само,че нали вместо с приятелки с приятели...да ти кажа с един от най-добрите ми приятели се скарах - оказа се заради един друг дето е нечовешки глупав...та бях с него скаран 1 година и тая година се отсърдихме и разбрахме,че заради съвсем др човек сме се карали и ще ти кажа нещо колкото и да сте скарани след време пак ще сте приятелки спокойно

pamii
04-05-2010, 11:59
Дай й време.. А и ако наистина ти е приятелка и те цени ще ти даде още 1 шанс. Не знам колко е сериозно и за какво се отнася, но все пак.. А и може би просто си въобразяваш, че всички останали са се отдръпнали от теб. Според мен просто трябва да и дадеш малко време. Ако ти е била истинска приятелка ще се върне, ще ти даде нов шанс - ако пък не .. не си и струва. Поне ще разбереш, че всичко е било театър. А и майната му - си кажи. Нали не си останал сам самичък ?!

btw момиче или момче си?

:oops:

Gabriellchetyy
04-05-2010, 12:15
Момиче съм . :D Ами значи с моята приятелка се скарахме, защото бях с момчето, което тя обича, но това беше грешка, беше за половин час, а вече 3 месеца не ми е простила.. след това всеки ден и се извинявах, направих всичко възможно да не и е гадно, защото тогава просто не мислих какво правих и всички го виждаха и знаеха, че наистина съжалявам, но след време това стана причината и да се скарам с още едно момиче, тя каза, че по този начин съм предала всички.. а те двете ми бяха най близките. . А сега започнах да излизам с една наша обща приятелка и всеки ден бяхме заедно, докато тя не ме излъга за пълна глупост и оправданието беше, че аз също съм наранила моята приятелка и затова не ми дължи обяснение . . Точно защото никога не съм им казала нито 1 път да не ме занимават и винаги съм била до тях, сега при първата ми грешка не заслужавам даже 2ри шанс . .

YouDontKnowMe
04-05-2010, 14:11
Абе, тегли им по една на всичките. Изтрябвали са ти .

nef4y123
04-05-2010, 15:09
Ако ти беше истинска приятелка щеше да те разбере още на 1 ден. Намери си други приятели. :) Светът е пълен с хора, които се пишят за приятели, а всъщност те използват или те изоставят при първия възможен случай. :)

Gabriellchetyy
04-05-2010, 15:17
Така е, чак сега го разбрах, но вътре в себе си още се надявам всичко да се оправи.. така немога. :(