View Full Version : Сайтове за запознанства.
YouDontKnowMe
04-05-2010, 15:16
Не знаех къде да сложа темата. Засяга предимно учениците , заради това - тук.
Много е изписано по този въпрос. Отговорите на зададените от мен ги знам. И все пак може да науча нещо ново ^^
Добре, според мен тези сайтове са абсолютна простотия.
Не знам от къде да започна ...
1. Да започна от представянето на потребителите.
-Защо, по дяволите, трябва да се пише ЗаdALжiТеLHo на този труден и неразбираем понякога език. Не отнема ли време ... :o
Защо се дразня. Защото ми изглежда смешно. :( Защо трябва да изопачаваме родния си език.
-Защо трябва да има чалга песен ? Или някое плоско клише ? Или нещо от рода на : Аз съм кучка , пишете ми и ще разберете повече. Не може ли да си напишат там хора интересите - музика , география , секс, мъже и т.н.
2.Снимките ...
- Всички знаете модата - нацупените устни, цъките (в които няма нищо лошо, ама на всяка снимка... очите не се виждат ... дъждовно време- пак цъки ....) , разголените малолетни момиченца, неприличните пози и т.н.
-Да не забравяме и Photoshop. Или по-скоро производните му опростени програмки.
-Мръсното огледало ...
3.Плюсчетата и целуФФчиците , ииии ловкам теее , иии успехчетааа ...
Добре, всичко това не ми харесва ^^ И като не ми харесва, нали - у лево, да не се занимавам. Ама просто немога да повярвам.
Защо трябва да си избираме половинки по каталог - и то по тези каталози - флиртче , импулс и т.н.
Трудно общувам с всичките тези хора от каталозите. Да не кажа, че ми е почти невъзможно. Сигурно съм много проста и ограничена , но - нямам общи теми с тях. Опитвала съм по скайп да завързвам разговори - не стааа .
Коронния въпрос е - имаш ли пик. Е това ли е най-важното ...
Както и да е.
За или против тази вълна сте ?
За или против т.нар. "фешъни"? Обосновете отговора си.
Фешън :lol: Кой го е измислил?Не го познавам.Егати тъпотията
KumchoValcho
04-05-2010, 16:46
Ъ..защо трябва или да съм ЗА или ПРОТИВ някакви хора, които не познавам?
И защо задължително трябва да съм фешън, ако съм ЗА тях? Те са просто хора с някакъв стил.
Безразлични са ми. Не го казвам в лошия смисъл. Просто така си се харесват, всеки има право да изразява себе си по някакъв начин и на никого не влиза в работата кой как се облича, как се снима и т.н. :)
А ти кво търсиш в тея сайтове за запознанства като толкова те 'дразнят'? :-o
viksit0y
04-05-2010, 16:57
Аз мисля точно като авторката..
SmilezZz
04-05-2010, 17:02
Нито съм ЗА,нито Против..
Всеки сам избира какъв да е - ние нямаме право да им се
бъркаме.. + това какво толкова ви пречат - не знам :-|
Unendlich
04-05-2010, 17:44
Анкетата е "уж" за или против сайтовете за запознанства, пък намесваме вече и няк'ви стилове.. нещо не можеш да се обосновеш?
someonerandom
04-05-2010, 17:48
Оф писна ми от такива теми.Какво ви пречат хората?Така им харесва,така го правят.По едни или други причини.И вие нямате никакво право да им се бъркате,все едно сте изкуфели пенсионер/к/и.Тук е пълно с теми,в които най-вече момичета се оплакват от бабите си,които им казват как да се обличат и т.н.Доживяхме да има и такива тийнейджъри.Каква е тази анкета?Авторката я кара на "Или си с нас,или си против нас".Аз пък съм неутрален.Не съм от тях,обаче определено не ги мразя,нито им завиждам или ме дразнят.Хора като хора...
Вече наистина започвам да си мисля,че всички тези,които толкова обиждат и нареждат фешъните и ги наричат кифли,баници,понички и т.н,го правят от чиста завист.Защото човек,който не завижда,а просто не разбира/одобрява даден стил,няма да крещи мнението си на целия слаг,да налага обидни епитети,да пуска теми и т.н.Поне 90% от тези,които "мразят"фешъните карат по максимата "Гроздето е кисело".Съжалявам,преди не мислех така,обаче толкова теми наистина ме докараха на това мнение.
Е обаче вие тъпи тебели олигофренчета на по 13 годишна възраст дето седите цяллл ден в форума и кожата ви вече почва да се люспи.Явно всичко започва в ранното ви детство където отново са ви напомняли ,че сте дебели и грозни както аз го правя в момента :)
Те 70% от тука са такива бе кво ше ми са праят на врели некипели :D
Оф писна ми от такива теми.Какво ви пречат хората?Така им харесва,така го правят.По едни или други причини.И вие нямате никакво право да им се бъркате,все едно сте изкуфели пенсионер/к/и.Тук е пълно с теми,в които най-вече момичета се оплакват от бабите си,които им казват как да се обличат и т.н.Доживяхме да има и такива тийнейджъри.Каква е тази анкета?Авторката я кара на "Или си с нас,или си против нас".Аз пък съм неутрален.Не съм от тях,обаче определено не ги мразя,нито им завиждам или ме дразнят.Хора като хора...
Вече наистина започвам да си мисля,че всички тези,които толкова обиждат и нареждат фешъните и ги наричат кифли,баници,понички и т.н,го правят от чиста завист.Защото човек,който не завижда,а просто не разбира/одобрява даден стил,няма да крещи мнението си на целия слаг,да налага обидни епитети,да пуска теми и т.н.Поне 90% от тези,които "мразят"фешъните карат по максимата "Гроздето е кисело".Съжалявам,преди не мислех така,обаче толкова теми наистина ме докараха на това мнение.
Точно това мисля и аз. Даже след всичките тия теми така наречените фешъни ми станаха по-симпатични от "интелигенцията", която все плюе по-тях. о.О
WaterLilly
04-05-2010, 22:27
Съвсем съгласна съм. Затова с подобни простотии не се занимавам.
Що за човек ще си губи времето там? Толкова ли ниско самочувствие трябва да имаш, че да чувстваш нуждата да си качваш снимки, на които се правиш на маймуна, само и само да ти казват колко си супер (да лъжат в повечето случаи). Тези позьорски историйки са жалки - как си пишат гъзолизски коментарчета, дават си оунчета и т.н. олио тече от тях...
someonerandom, тези форуми за това са създадени. За да изкаже човек мнението си. А мнението, независимо положително или отрицателно, си е мнение.
Оправданието със завистта е бита карта, съжалявам, но причина да завиждам на такива хора нямам. За какво и да завиждам? Че имат много "приятели"? Приятелството им се изчерпва с петичката/оунчето и безбройни лицемерни лъжи, чрез които се мазнят на останалите.
someonerandom
04-05-2010, 22:44
Съвсем съгласна съм. Затова с подобни простотии не се занимавам.
Що за човек ще си губи времето там? Толкова ли ниско самочувствие трябва да имаш, че да чувстваш нуждата да си качваш снимки, на които се правиш на маймуна, само и само да ти казват колко си супер (да лъжат в повечето случаи). Тези позьорски историйки са жалки - как си пишат гъзолизски коментарчета, дават си оунчета и т.н. олио тече от тях...
someonerandom, тези форуми за това са създадени. За да изкаже човек мнението си. А мнението, независимо положително или отрицателно, си е мнение.
Оправданието със завистта е бита карта, съжалявам, но причина да завиждам на такива хора нямам. За какво и да завиждам? Че имат много "приятели"? Приятелството им се изчерпва с петичката/оунчето и безбройни лицемерни лъжи, чрез които се мазнят на останалите.
Да ти кажа и аз не знам,обаче не мога да си го обясня това.Форумите вярно за това са създадени,обаче фешъните("кифлите")явно са трън в очите на много хора,повечето момичета.Набързо прегледай този раздел и ще се увериш.Откакто пиша тук(признавам,не е много олкото някои потребители,но не е и 1-2 дни)съм видял доста тема за фешъни и кифли'плЮсчитЪЪЪЪЪЪЪЪЪ"(Винаги така се пише!Това е правилоЧ)кифли,фешъни,нацу ени физиономии, огледала и снимки в банята-нищо за емота,метали,пънкари,скейт ри,байкъри,фрийрънъри или което и да е от многото различни култури и движения из града.Не мога да си го обясня
А това,че завистта е бита карта-тя е бита от самите фешъни,които понякога са се появявали по темите да се защитават.Сега ви казвам като страничен и неутрален наблюдател,че наистина започва да изглежда така.В мнението ми,което си цитирала,съм посочил,че не съм мислел така,НО мнението ми се промени от многото теми на тази тема.Някои хора просто са обсебени от тези фешъни.Защо?
А,и докато не опознаете някои от тези "фешъни"нямате право да говорите по темата.Аз знам за момичета,които също имат профили и много снимки в импулс,обичат да влизат и да си проверяват профилит,но всъщност са доста свестни хора.В някои отношения сайтовете за запознанства са като всеки друг сайт,донякъде и като този-хората влизат там само за да се забавляват.Не е задължително,щом имат снимки там,да нямат живот извън сайта,както сред някои потребители тук има мнение,че щом имаш повечко мнения,значи си тййнпроблем маниак.
С последния си леко объркан абзац(спи ми сее) искам да кажа,че не бива да съдим за човек по това в какви сайтове влиза и какви снимки пуска.
Biskfitka
04-05-2010, 22:56
Нито ЗА,нито ПРОТИВ....всеки сам си избира какъв да е! Писна ми от такива теми вече.... someonerandom е напълно прав.Все теми за кифли,фешъни и т.н. се пускат...
+
Извиня'ай пич,ама едва ли го пра'им от завист :? Смеем им се в лицето.. хора които по цял ден седят пред ''мръсното огледало" с някое мизерно телефонче.. НОН СТОП с цъки.. да си скрият грозните муцунки... и т.н. а всъщност са турбо селянки които се показват в сайтове като импулс.бг например ама с един вид друго лице... от там си вдигат самочуствието че някой турчин на 30г и е казал на въпросната пикла нещо като: Мн си яка, +че сладурче и т.н. и т.н. :? След т'ва излизат от у тях и.. вижте ме 8) аз съм кралицата на града :lol: :lol: Ня'а к'во да им завиждаме... Няма смисъл и да ги съжаляваме щот те си решават.. ама пък посочи 1 причина да ги харесваме... освен че ни карат да се смеем :)
едно голямо ЕВАЛА! на авторката :-)
rauwkost
04-06-2010, 09:03
Според теб тези сайтове са пълна простотия, но имаш регистрация там, нали? Е то много ясно, че като си пишеш с някой, искаш да знаеш все пак как изглежда.. не говоря за това дали ще е хубав човека или не, просто е друго, като имаш някаква представа кой седи отсреща.
На мен лично не ми пречат, имам профил в Импулс, Софиянци и Фейсбуук, от трите най-често използвам Фейсбуук, така че нямам такива проблеми, но дори в Софиянци пак, ако ми пише някой неприятен индивид изобщо не му отговарям, а ако видя подобен профил, който не ми допада, просто го подминавам. Не е трудно.
nefchi_bs
04-06-2010, 09:18
Всеки може да си прави каквото си реши..Какво си мислиш,че с една тема ще накарш всички смешки да престанат ли ? :lol: Като не ти харесва подминаваш и това е ...
Аве боли ма мене за тях бе.Слабо ме интересуват,че чак и да гласувам в анкета за тях.Да си изявяват простотията ,вас кво ва бърка.Нито съм "за" нито "против".Айде бегай от тука.
пп:Комплексират ли ви,а? :razz: :razz: :razz:
Само не разбрах темата за фешъните или за сйтовете е? Или пък може би за фешъните от сайтовете за запознанства.. Както и да е.Първо фешъни,рапъри,чалгари-се 1,важен е човека,ако иска и на клошар да се прави.Колкото до сайтовете-за мен са безполезни общо взето,рядко излиза нещо сериозно от такива запознанства.Ама техен проблем-и времето,и живота са си техни.
liim0nka
04-06-2010, 17:46
Ъ..защо трябва или да съм ЗА или ПРОТИВ някакви хора, които не познавам?
И защо задължително трябва да съм фешън, ако съм ЗА тях? Те са просто хора с някакъв стил.
Безразлични са ми. Не го казвам в лошия смисъл. Просто така си се харесват, всеки има право да изразява себе си по някакъв начин и на никого не влиза в работата кой как се облича, как се снима и т.н. :)
А ти кво търсиш в тея сайтове за запознанства като толкова те 'дразнят'? :-o
напълно съм съгласна, все коментирате останалите..и то или емотата..или фешъни и кифли..хайде гледайте себе си и близките си..какво гледате чуждите хора и ги коментирате без дори да ги познавате..! :?
Да, някои са ми много смешни, но какво да ги коментирам като не ги познавам по характер..нали не сме си били избирали приятелите по външен вид?! :o
DevilWish
04-07-2010, 09:39
И на мен отдавна ми е писнало вече от тея теми.То според 70% обществото предполагам, че аз самата съм кифла, защото 'се гримирам, ходя с чанта на училище, нося токчета' и тн и тн... това тук по форума съм го чела за описание на "кифла", а според мен кифла е тестено ядене, но няма значение ;)
Същото и за "фешъните" ,това не съществува.Ти сама ги наричаш фешъни, значи си преценила, че се обличат модерно и тн.Хора, грижещи за външният си вид.
Добре тези, които си преработват снимките и носят огромни очила и тн ,ок.Или които само знаят да дават плюсчета и рейтинга им е най-важната мисия в живота- те са загубени така е.
Но остави ги да си живеят живота.Ти имаш твоите приятели и интереси, а те техните.И това е.
vampirediaries
04-07-2010, 13:45
Нито съм ЗА,нито Против..
Всеки сам избира какъв да е - ние нямаме право да им се
бъркаме.. + това какво толкова ви пречат - не знам :-|
+1
ArTanDra
04-07-2010, 14:47
Коронния въпрос е - имаш ли пик. Е това ли е най-важното ... Това може да го каже само човек, който има комплекси относно външния си вид... няма нищо дразнещо да попиташ човека от отсрещната страна за снимка каквато и да било, повечето хора се изхвърлят в тези сайтове, но след първите 2-3 изречения разменени с този потребител може да стане ясно умствения му потенциал, така че това е интернет най - лесното натиска се Х и си готова.. има и свестни хора в сайтовете ;) Понякога човек търси разнообразие и иска да поговори с други хора..
DaemonBoy
04-07-2010, 15:52
Аз имам един рег в импулса и не мога да се оприлича на така наречените фешъни. Не се снимам с неква емо- прическа, не си оправям снимките с фотошоп така че
Colouring
04-07-2010, 16:49
Все ми е тая.Аз избягвам такива места.
И мен мнооооого ме дразнят, а особено ме дразнят коментарчетата им "Обичам те! :smt007" на всеки втори! Ква любов ма мърлоооу? Видели се 2 пъти, ако се видят пак ще се подминат, ама иначе за пред хората много се обичат .. :?
DarknessAngel
04-08-2010, 19:30
Нямам конкретно мнение-"За" или "Против". И те са хора, търсят начини да се реализират.Всеки избира по какъв начин да е интересен. Някои търсят всевъзможни начини да се харесат на околните. :)
Лошо не виждам.
Ти пък какво против Photoshop имаш,не можах да разбера???
ILoweSea
04-09-2010, 14:00
Глупаво е, да. Но след като не съм от тези хора, не знам защо трябва да ме интересува и не ми прави впечатление кой какъв е.
y0urhottie
04-17-2010, 21:13
Авторката е права...защо й се нахвърлят всички.Верно,че анкетата няма нищо общо с темата ама .. :?
За или против т.нар. "фешъни"? Обосновете отговора си.
Фешън :lol: Кой го е измислил?Не го познавам.Егати тъпотията
Твърдо против! Много са ми смешни някъкви грозни момичета, като вземат да се пудрят и да слагат по 100 тона грим и някъкви дрехи, които им седят супер смешно, то самия им начин на обличкане казва всъщност кфо има в главите им... толкова са тъпи, че няма на каде повече..