View Full Version : Най-неудобното място на което сте спали?
mitzubi6i
02-03-2011, 20:27
На един стар и изтърбушен диван. Толкова ми беше неудобно, че легнах на пода да спя. Дори там ми беше по-добре :D
sunnyreni
03-01-2011, 19:11
:lol: :lol: Със сестра ми играехме на криеница /тогава съм била малка/ и се скрих в гардероба :lol: :lol: и тя не ме намери а аз съм заспала и така от 5 следобяд до 9 сутринта :lol: :lol:
kuklichka_bg
03-01-2011, 20:26
влак
автобус
малко диванче
не са нестандартни места,на ако не е легло ми е много неудобно... 8-)
В една колежка, която ме беше сложила да спя на някъв много неудобен диван. 8-)
MegiBoOm
03-02-2011, 13:16
Бяхме на гости на едни приятели в село и трябваше аз, сестра ми и майка ми да спим на едно легло! Беше ми студено и щях да падна! :shock:
lori4kavd
03-21-2011, 21:10
На какви ли не чудесий съм спалаа,, и то винаги на пияно е било 8-) :booooomb:
- На ПАМЕТНИК, беше няква седнала статуя и аз на коленцата.. троп :oops:
-На пейки...
-по земята
-на тоалетната чиния (с главата в нея) :shock: :shock:
- на маса,вурхо остатаци от ядене
-ахаха един път се бях испишкала до 1 дърво и след тва бях заспала върхо пикнята облегната на дървото :razz: :razz: има и още но не ми се разправя
neronthewolf
03-21-2011, 21:16
+1 за много неудобния диван :D
GreenFairy
03-22-2011, 05:21
Може би в автобус
В една кола. Така и не си намерих място цяла вечер .. :D
XxBubblexX
03-25-2011, 20:15
бюро .. :lol: Е то така де... От много стоене на компа .. :-D
+ :D
На пода. С главата на нощното шкафче :D
На един адски неудобен диван,само се въртях... Въртях се,въртях се и накрая паднах от него! :razz:
cookiexmonster
03-26-2011, 19:10
В автобус препълнен с хора и смърди на............ :D
на легло, но заедно с още трима човека .. постояно въртене, потене, псуване, все пак лято .. беше отвратително .. и не, не правихме групов. 8-) просто така се случи.
на нова година ..всъщност не помня къде точно спах
MuffDiver
03-26-2011, 22:58
Спал съм на изолация и за възглавница ползвах тръба за канализацията.
slynchicety98
03-27-2011, 10:57
На един диван на селоо 8-) и на една ракла :lol:
Ми веднъж заспах на компютъра :D :D :D
petqsubeva
03-30-2011, 18:41
еми на един диван то много скърцаше и бяхме 3 момичета лигнали
shamLess
03-31-2011, 09:25
В селоо :o
prettyIdeath
03-31-2011, 10:40
В първата ми квартира, леглото беше ужасно - скързащо, вдлъбнато и никога не можех да се наспя, по простата причина че при всяко обръщане се стрясках xD
limOnadaa
03-31-2011, 11:05
на един рожден ден на мноого тесен и корав диван :-D бях се свила почти в ембрионална поза 8-) 8-) :D
BeezyJey
03-31-2011, 13:04
Ми на .. пода.
Половин облегалка от разглобяем диван
На стъпалата с една приятелка пред тяхната къща. Техните бяха заминали за селото им а пък ние трябваше да спим у тях. А тя най-предвидливо си беше забравила ключовете. :D
на пейка в пловдивската гара, с глава в/у коленете + на пейка в Несебър, в опити да се стоплим
Ssummerjam
04-26-2011, 15:52
върху скали, имаше постлана само една тънка покривка :?
Grommash
04-26-2011, 18:09
На дървен диван с една черга отгоре му. :D
nomatterwho
04-26-2011, 19:20
Миналата година на една екскурзия - бяхме 5 момичета една до друга в двойно легло и аз се паднах по средата и ме смачкаха от всички възможни страни, всички страшно много се бутахме и нямаше място за нищо. + това и ми беше трудно да дишам по едно време, но заспах като се събудих 2 пъти от 3 до 7 часа. Яко а? 8-)
на плажа. пясъка въобще не е мек след първите няколко часа. после бях на точки :D О, да и аз съм спал на плажа, ама си е удобно, ако си постелеш нещо 8-) ние си взимахме одеала от хотела, в който бяхме, и си спахме на тях 8-) ма кофтито е, че е много студено през нощта на плажа 8-)
Ааа иначе, най-неудобното...хм.. Ааааа о боже... сега, междусрочната ваканция (смятайте колко сняг имаше и колко беше студено) ходихме до Велинград... Принципно беше нещо като екскурзия с 2 нощувки и бяха голяма група, 30-40 човека... Но на нас не ни се даваха кинти - аз и още 2ма приятели и решихме да ходим с влак до Велинград и да ни приютят в техния хотел да спим безплатно в на някой стаята (незнам с какъв акъл тръгнахме) ... и нали първата вечер отидохме в хотела, то едно момиче имаше рожден ден и нали купон - музика, алкохол, а-у... ама по едно време, към 1 часа от хотела ни казаха, че неможе да легнем горе в на някой стаята и трябва да си тръгнем... ние решихме да дадем парите за 2 нощувки в хотела, но ни казаха, че вече неможе, и можем да дадем само за следващата нощ... дадохме за другата нощ, но тази нямаше къде да спим и излезнахме навън... а навън, във Велинград ( което е в планината ) беше сигурно -10, -15 градуса... ние обикаляхме и умирахме от студ, нямаше жив човек и решихме да седнем в някой вход да се спим там.. но нямаше блокове, а само къщи => няма и входове... и след като един таксиджия ни каза, че ако полиция ни види така да ходим през нощта, ще ни приберат в районното, ние 3мцата седнахме на едни стълби зад една изоставена гара и 3 часа ( от 2 до 5 ) сме седяли там........ Беше толкова студено, опитавахме се да заспим, аз дремнах 5-10 минути, но се събудих от студ... седяхме и даже нямахме сили да си говорим, не си усещах пръстите на краката, болеше ме цялото тяло... към 5 часа тръгнахме към хотела и ни приютиха във флоайето... отне ми час и нещо да се стопля, смятайте ;д ... О БОЖЕ какъв кеф беше да ни кажат към 8 часа ''Стаята ви е готова, можете да си легнете, от 9 часа е закуската'' . Това ми се стори най-мекото и най-удобното легло на което съм спал... От тази вечер съчувствам много повече на бездомните хора :?
nirvana13
04-27-2011, 17:07
на тераса , в кола , под легло , във вана иии във басейн :D
Greennight
04-27-2011, 18:22
На пейка съм спал,на чин,в гора на постеля от иглички,в няква отвратителна хижа дето спахме на пода и още много..
nirvana13
04-27-2011, 18:31
леглата в хотелите
celuffka
04-27-2011, 18:50
във басейна :razz:
nirvana13
04-27-2011, 18:52
до мен ли се отнася :D
celuffka
04-27-2011, 18:53
да :D :D
nirvana13
04-27-2011, 18:56
да :D :D
еми сегаа - спеше ми се иии заспах там ....
LoveChocolate
05-27-2011, 16:49
в колата , когато се връщахме веднъж от село :D
cigarettekisses
05-27-2011, 17:12
на пода.:D
Нямала съм чак такива приключения като вас :D
Може би в колата /със още двама души до мен/ .. Тати караше бързо ии имаше дупки.. :x
Като бяхме в Сф на едно тясно легло се сместихме двама души..
Иии на пода. :D
Това са..
Очаквам скоро да ми се случат далееч по-забавни неща.. тогава ще се върна да ви разкажа 8-)
Colouring
05-27-2011, 19:31
На дървено легло. 8-)
nirvana13
05-27-2011, 19:35
преди 3 - 4 дни спах в колата на баща ми - беше ужасно
В кошарата на бебето....УЖАС Краката ми бяха свити и ме боляха ужасно и нямах начин да ги изтегна..на сутринта не можех да стана...
На купон: Представете си един перваз (като тоя на прозореца ви ама малко по голям да може да се седне) пред него стол на който седи лаптопа и бутилка водка.Аз спя така: седнал съм едвам на перваза облегнал глава върху бутилката и лаптопа ми светише в очите...
ПП: незнам защо се оплаквате от колите...нее чак толкова лошо вижте мойте :D:D:D
learnlivelove
05-28-2011, 09:55
На един купон почти всички бяха заспали и нямаше свободни легла или дивани,бяхме останали 3ма човека,взехме си едно одеало и легнахме на земята в коридора :D
badsector
05-28-2011, 11:12
Веднъж като се изгубихме в планината и се наложи да се спи директно на земята, под наклон, с камъни, студ и вятър.
Влак,но спах като умряла... :D
Малък диван-3ма души,студена поляна,земята...абе по купони къде ли не не съм спала! :-D
RageAgainstTheMachine
06-30-2011, 14:20
На пейка завит с вестник, къф кеф беше като се събудих на другата сутрин паднал на земята :lol:
в гората :D с един приятел. Излезнахме в 9 сутринта но тъй като и двамата едвам се вдигнахме толкова рано едвам гледахме и намерихме един "удобен" наклон и легнахме... беше ужасно.. даже имах кърлеж :D
НА една екскурзия на пътечката м/у седалките на един автобус, завита с найлоновите пликчета,които по принцип трябваше да са сложени пред хората,за да може хората да ги използват, ако на някой му се доповръща. Пликчетата трябваше да си ми нещо като одеало, но не се получи ии то си беше студено, а и аз не си бях взела по - дебела дреха ии умрях от студ 8-) Иначее аз смятам спането седяш на стол за много неудобно :?
famouss1
07-04-2011, 12:06
на една малка масичка ;дд :lol:
на един въртящ се стол сгъната на 684616544
TVDQueen
07-04-2011, 14:27
На четири крака на земята, облегната на един шкаф.Не го препоръчвам на никой.Добре че ме събудиха след половин час :razz:
на тоалетна или по-точно в тоалетната чиния .. бях много пиян не се смейте :D :D :D :D
Uncredible
07-04-2011, 18:24
На една екскурзия ... Беше доста отдавна в автобуса! :(
BiOhAZzArD
07-04-2011, 19:50
Веднъж бях много изморен,не съм се усетил и съм заспал под душа :?
Добре че бяха нашите,да ме събудят 8-)
в влак.. беше голям задух.. и МНОООГО НЕУДОБНО.. ! :shock:
Като бях малка заспах в един ресторант :lol: :lol: Иначе, едни от най-неудобните места... бях легнала на 3 стола и тъкмо заспивах и единият стол се мръдна някак си и щях да се пребия просто.... 8-) и на шезлонг съм спала и после едвам мърдах
Веднъж се събудих под леглото си :lol: Явно много съм се въртяла през ноща и съм паднала без да усетя.. :D Апък иначе на странни неудобни места не съм спала. Всъщност ако не съм си на мойто легло с мойта възглавница, не ми е особено удобно, така че.. :P
На пода на пътнически автобус от Италия до България (мин. 20 часа път). Просто ми беше писнало от седалките, които те стягат и сковават и се чудиш как да се наместиш, за да ти е по-удобно.
Друго неудобно място си бяха самите седалки, които колкото и назад да побутнеш, все ти е зле, като мине 1вия час.
Трето неудобно място... ммм, БДЖ седалките и БДЖ леглата в нощните купета, просто защото винаги съм деляла леглото с някого и съответно не съм имала никакво място да помръдна. 8-)
Неудобно ми беше на Джулай морнинг по- миналата година, но го дължа на това, че ми беше много студено... Не знам?
Определено класацията се води от АВТОБУСА :Х
TheBobqk
07-06-2011, 08:20
Неудобно може да ми е и в най-удобното легло, ако ми е студено и не съм с 2 възглавници или съответно голяма пухкава възглавница, защото трябва да ми е по-височко. Спала съм на задната седалка на леката ни кола. Когато бях малка и се събирах там беше яко, но сега е отвратително. Диваните при дядо също са ужасно неудобни!
biolojkata95
07-06-2011, 08:56
Неудобно може да ми е и в най-удобното легло, ако ми е студено и не съм с 2 възглавници или съответно голяма пухкава възглавница, защото трябва да ми е по-височко. Спала съм на задната седалка на леката ни кола. Когато бях малка и се събирах там беше яко, но сега е отвратително. Диваните при дядо също са ужасно неудобни!
+++++++++++
KakaoNaPrax
07-06-2011, 08:58
В една дискотека... :-o
psychogirl13
07-06-2011, 09:02
В една вила като ходих на Струма... ужас беше толкова жега, че не се стоеше ужааааааас :lol:
dessyfreak
07-12-2011, 12:03
веднъж заспах в банята :D иначе неудобно ми е било и на стол и в самолета .. :( :D
Bonbonchencetyy
07-12-2011, 12:09
Една вечер както гледах ,,От местопретъплението-Маями,, заспах върху стола.Иначе не ми е удобно да спя и върху дивана в хола ни... 8-)
chemist9009
07-12-2011, 12:49
В багажник на кола :razz: :razz:
На седалката в колата :-D
nocoment
07-15-2011, 11:35
в един автобус като пътувах за морето през ноща
dream1707
07-15-2011, 11:58
На терасата... у нас беше топло :D .. И на полянката в къщата на баба съм спала, като се събудих кучето ме зяпаше ;д
h0usen3v3rdies
08-30-2011, 16:20
В една вила на река Струма :-# беше ужасно тясно и не се дишаше от жега :x
lovehorror
08-30-2011, 18:07
В една нива с един приятел тръгнахме с колелетата пеша към едно село като бях избягал от вкъщи обаче от двете страни ни нападнаха кучета и не можехме нито да продължим нито да се върнем още повече че никой не ни взе на автостоп и бяхме принудени да спим в царевицата в една нива бяхме се завили с един суитчър беше адски студ...
association
08-30-2011, 18:46
Стълби.. :(
sapphire5
08-30-2011, 19:55
ми не знам... :D на много неодобни места съм спала, честно казано :D
SilverRain
08-30-2011, 22:09
В автобус
на стол
на земята ..
Във влак, кола..и честно казано скоро си купих ново легло за стаята и е адски гадно.. вече 1 месец не мога да свикна - схванах се.. и всяка нощ сънувам глупости преди никога не съм сънувала на старото си легло .
Ами незнам.. навсякъде ми е удобно,спинкам си сладко.. в приятели,в къщи,на палатки 8-) ааа не всъщност 1 път като ходихме на палатка и я бяхме сложили под наклон .. сутринта се намерих в долния ъгъл,а приятелят ми вместо мен е прегръщал горнището ми :lol:
Uncontrollable
08-31-2011, 07:09
На нова година, запсах към 6 сутринта на пода в коридора... 8-)
BrainlessROCKBABY
08-31-2011, 09:50
на земята
Ами най неудобното място на което съм спал беше на една екскурзия в стаята - леглото ми всъщност представляваше 2 стола и много малка част от едно легло. :D
В колата на път за морето и в един долнопробен хотел с толкова скърцащи легла, че чак не беше за вярване. :?
Попринцип рядко се оплаквам от това къде спя, стига да имам долу-горе място. Но най-ужасяващата ми ситуация беше, когато се бяхме събрали с 4 приятелки на едно не особено удобно легло. Уж гледахме филм и по едно време се събудих обърната на една страна, свита на педя място, точно където дюшеците се съединяват (тоест д/г на желязото, което е отдолу), докато косата на едно от момичетата ми влизаше в устата, а другото само ме буташе и повтаряше "Нямам място" - за щастие, третото момиче нямаше досег с мен. На всичко отгоре ми бяха взели и възглавницата :-D Трябваше ми известно време да си възвърна нормалната форма, а вратът ми пукаше доста време след това :D
Wasilena
08-31-2011, 23:24
на два стола..не можех да мръдна...
В кола на морето :D Пристигнахме в 3:30 сутринта в Кранево с приятели и за да не будим хазяите решихме да преспим в колата ... Шофьорката и един приятел бяха отпред,а аз с една друга приятелка отзад ... Пича дет' беше пред мен в съня си си смъкна облегалката и почти ме смачка,а момичето,което беше до мен ме натисна към вратата и се излегна на седалката (а аз й бях възглавницата) :lol: Като за капак беше студено и се завихме с хавлиите :lol: И така в продължение на 3 часа ... Направо ужас :lol:
В кола и рейс ми е доста неудобно.Обаче не могат да се сравнят с леглото на едни познати.Само като си спомня и започва да ме боли всичко.Беше цялото на някакви буци. :D 8-) Затова пък обожавам да спя във влакове. :D
В колата на път за морето.
lubo9712
09-01-2011, 12:36
На един диван във ферибот :D
someonerandom
09-01-2011, 13:10
Една пейка до стената,като по-голямата част от краката ми стърчаха и трябваше да съм легнал настрани,защото беше супер тясна 8-)
Спал съм на пода,не беше толкова зле 8-)
Бях спал на един стол,и си спах супер,сигурно щото бях пиян 8-) Обаче събуждането беше брутално-отварям си очите и гледам един още пиян олигофрен си духа дима от цигарата в лицето ми :-o 8-)
На един рожден ден на една вила не ми се спеше на земята,защото имаше плъхове и други вредители 8-), обаче нямаше свободни легла и с още едно момче спахме всеки на една купчина одеяла и се будехме на всеки 20 минути 8-)
На пода, докато бях на разменни начала при ученичка в Германия. Доста беше негостоприемна.
На земята си спя чудесно и ми е странно, че някои се оплакват :) Най-неудобното мисля, беше на един приятел в квартирата. Леглото беше адски ръбесто и неудобно.
На чин е много неудобно да спиш.
Както и в епично тясна маршрутка.
И на столове е гадно, особено ако нямаш възглавница.
Ми на пода..като станах на сутринта и направо едвам ходех :D
Despicable95
09-03-2011, 16:06
В колата на задните седалки :? и на балкона у нас :lol:
Имам проблеми със заспиването на каквито и да е места различни от вкъщи. :D
Иначе като бях на гости на едно странно легло ме сложиха. Не можах да заспа дълго време, понеже беше под наклон и ме дърпаше към центъра. А там имаше друг човека. Едвам се задържах, а ако се пусна се търкулвам и блъскам в човека до мен. Ужас. 8-)
malkasladkabishkotka
09-03-2011, 20:38
на един малък и тесен диван,на който спахме три момичета :Д всяка се беше настанила в скута на другата :Д
на земята беше мн яко на едно рд се бяхме натряскали и изполягали на земята :D :-D
izzyfreak
09-04-2011, 10:01
В един камион.. по точно в ремаркето му.... беше доста неудобно.. после не можех да ходя .. :D :D
Националният детски екологичен лагер в село Ковачевци, Пернишко.
DesireToFire
09-05-2011, 07:30
По купони съм спала на пода често или пък версията със 100 човека в едно легло. Веднъж като ходихме да изчаквахме Мусала и спахме в една хижа, която беше без канализация и в стая 2 на 2 спахме 10 човека на 1 легло на 2 етажа, което представляваше опънати дървени дъски от стена до стена с 2 одеяла отгоре :Д В автобус също е кофти, понякога и в кола, добре че сестра ми винаги си носи възглавнички.
В кола, на предната седалка. Даже и не успях да заспя.
psychopath
10-15-2011, 00:49
всякакви превозни средства, пейки, маси, столове, подове и др.
В залата миналия понеделник ,докато чакахме за модерни, лежахме с другите на 2 пейки и се натъртих мн стабилно...
всичко,което не е моето легло 8-)
sapphire5
10-15-2011, 09:23
къде ли не..... :Д 8-)
ами на чуждо място..
но най-вече на единично легло двама или повече човека,
това е АД ...
сън не може да ме хване,
ако ще упоена да съм..
xxxbrokenhearthxxx
10-16-2011, 12:30
В кола :D
monini4ka
10-16-2011, 13:53
всичко,което не е моето легло 8-)
+1.. ;дд
an0niimka
10-16-2011, 14:05
къде ли не..... :Д 8-)
ами на чуждо място..
но най-вече на единично легло двама или повече човека,
това е АД ...
сън не може да ме хване,
ако ще упоена да съм..
дааа !!! :?
supernaturalsunny
10-16-2011, 18:55
предполгам на един куфар в банята :D наистина беше неудобно още повече не се и събирах :lol:
На едно счупено и ръбесто легло в продължение на 2 години
fibichkaa
10-16-2011, 23:22
Принципно на чина в училище . Но иначе на пода бая е твърдо и 10 вида юргани да сложиш пак е твърдо ;x
thebigsmile
10-18-2011, 11:49
Като бях на гости за 2 дни в една приятелка на едно скърцащо и счупено лего ... ама като нямаше къде другаде, също и на пода 8-)
Shturrrche88
10-18-2011, 11:53
На една пейка пред гарата във Варна :-x
mim3to0o
10-19-2011, 09:18
на един стол :razz:
iBloodSucker
10-27-2011, 19:28
на пода пред отворената тераca :D
SetTheWorldOnFire
10-28-2011, 05:51
На пода :D и във влак също.
sapphire5
10-28-2011, 11:07
всякакви превозни средства, пейки, маси, столове, подове и др.
meli2001
10-28-2011, 12:29
на клавиатурата и най-вече,на масата в кухнята :x
Anichkaxxwee
10-28-2011, 17:31
. . на един диван - страшно неудобен . . :-D
xXxAngerfisTxXx
10-28-2011, 17:53
на пода (после кви болки :( ) и в колата...
LucySmith
10-29-2011, 12:01
На земята в гората :lol: :lol:
daisy333
10-30-2011, 16:23
На палобата на ферибот от Пирея до Аморгос :-D
xSunwell
10-30-2011, 17:53
На пейката пред блока. Просто така се случи : D
Не, че успях да заспя де...
Youudontknowme
10-30-2011, 18:17
В кола
В раклата .. :D :D :D :D :D
eminemfenka
10-31-2011, 07:55
Диван, стол .. чина в даскало.
xxKiFlAxx
10-31-2011, 13:14
снощи спах под бюрото :razz:
vikisisim
11-02-2011, 07:51
Чинове... на едно турне спахме в някакво училище :smt119 ама пък беше забавно :D
DarkVampireAngel
11-02-2011, 17:24
На два стола,в един влак,на пода,подпряна до една стена :D :D :D
Erepublik95
11-02-2011, 22:46
исках да изпитам чувството, какво е да се спи на земята, опитах и след около 2-3 часа отидох на леглото, смятай за кво става на въпрос :D
Седалките във влаковете. Кошмарни са.
На палатка също е кофти, на земята е поносимо.. първите 10 минути 8-) Но влакът бие всичко по гадост.
giveupbitchh
11-07-2011, 20:25
На едни камъни :( Бяхме на палатка,ама щото беше много топло решихме да спим на камъните. ](*,)
giveupbitchh
11-07-2011, 20:25
На едни камъни :( Бяхме на палатка,ама щото беше много топло решихме да спим на камъните. ](*,)
sToyAncHo
11-08-2011, 06:46
На 2 стола .. ии на пейкаааа :? :?
в двора под една дюля в райграса, защото се бях напил и ме беше страх да не повърна ако вляза да спя вътре в моята стая затова директно в двора.. беше много меко и удобно
Sarafina
11-09-2011, 20:34
На земята в гората :lol: :lol:
:razz: Това и аз трябва да го пробвам :razz:
Иначе и аз в раклата :D
teddybearMV
11-10-2011, 10:55
Неприятно и неудобно ми е да спя в автобус. :?
На един диван у баба ми, изръбих се отвсякъде. :D
strawberry88
11-12-2011, 19:29
Неприятно и неудобно ми е да спя в автобус. :?
LittleRebelRidingHood
11-14-2011, 09:06
в дрешника :D но по принцип най-гадно ми е да спя в авобус, ега ти неудобната история :roll:
ExpLozIvEn
11-14-2011, 10:45
на палатка в/у сумати клони,клечки и супер много чакали вият през нощта .. супер гадното .. :shock: :shock: :shock:
На палатка и по всеобщия закон на Мърфи се паднах на КАМЪК, после що гърба ми беше в синки и що не спах ...иначе и на седалките на влака не е мн удобно,но сравнение с камъка са къде-къде по-добре!
Fiction7577
11-14-2011, 11:54
В кола, автобус...
kittyKat
11-14-2011, 14:36
На последния купон си дремнах на стълбите към мазето кефффф :x
DarkKiller16jp
11-14-2011, 19:26
В гората на земята, в автобус, на чин, в/у една непозната бабка :д ..на пода и т.н
В колата; на земята... :D
babylofzz
11-15-2011, 13:11
На мен всички места освен моето легло са ми неудобни.Не обичам да спя на други места.
cool4eto0
11-15-2011, 15:57
с една приятелка сме заспивали в коридора в един хотел :D иначе на хамак и един път се пробвах на палатка в едни каманаци ама нямаше мнго спане тогава :D
kukli4kata001
11-16-2011, 19:15
В кола и палатка.
purplerainn
11-20-2011, 17:32
На пода,на фотьойл,пред компа,на работата ми (бях се подпряла на бюрото ми ,уж само за 5 минути,колегите ми казаха,че съм спала така около 30 мин.адски неудобно :( ) ..
KiFlEnCeTyyy99
11-21-2011, 19:09
вънка на улицата след дискотека,адски яко беше,искам пак