View Full Version : Снимка за паспорт
BlackKeys
04-05-2010, 19:12
Не знам къде точно да пусна темата, затова ще я пусна тук, а ако модеряторите преценят могат да я преместят.
Спомням си, че на снимката за паспорт имаше някакви изисквания. Да ти се виждат ушите, нещо такова май беше. Някой ако знае какво по-точно трябва "да ти се вижда 8-) ", моля да напише.
ами аз съм на 14 и като ходих да се снимам (бях на 13) за паспорт ми казаха само да си таковам косата леко назад за да ми се вижда добре лицето. Ти просто като отидеш ввъв фотото и те ще ти кажат.
Aaa, колкото повече е вижда, толкова по-добре!
Иначе мисля, че лицето трябва да се вижда хубаво, но питай във фотото!
BlackKeys
04-05-2010, 19:26
Ами то нали вече уж снимките се правили там, където ти вадят паспорта...
Дали ако си дръпна косата с диедема ще е достатъчно?
ми според мен е достатъчно. Но все пак поразпирай във фотото :)
nicolepcd
04-05-2010, 19:29
Не знам, ама знам, че не трябва да си ухилен ;д Сериозна физиономия направи ;д Иначе с диадема мисля, че ще е добре :-o
nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 19:48
Ако носиш нещо очила, трябва да ги махнеш, да нямаш грим, да ти е прибрана косата или поне пусната, но все пак да ти се вижда лицето. И мисля, че се попълваше допълнителна бланка или нещо такова, ако имаш бенка на видно място. Ако имаш някакъв белег нещо.
BlackKeys
04-05-2010, 20:54
Мерси на всички. Ако някой все пак знае още нещо, може да казва.
Иначе това, че трябва да ти се виждаш ушите вярно ли е?
мисля,че не.. мене не ме задължиха :lol:
BlackKeys
04-06-2010, 16:58
Ъп :)
Ако носиш нещо очила, трябва да ги махнеш, да нямаш грим, да ти е прибрана косата или поне пусната, но все пак да ти се вижда лицето. И мисля, че се попълваше допълнителна бланка или нещо такова, ако имаш бенка на видно място. Ако имаш някакъв белег нещо.
Може да си нагримиран,колкото си искаш и т'ва за бенката :lol: ,ако е белег-да,нещо по-особено,правещо впечатление,ама бенка..
Иначе,както казаха,сериозна физиономия,да се вижда добре лицето и това е май. :)
unwritten13
04-06-2010, 19:53
На мен ми казаха, че трябва да ми се вижда долната част на ушото :-o
За отличителен белег при мен спориха дали да ми пишат една бенка на врата, или не, но не ми я писаха... :D
djipsito
04-06-2010, 20:56
С диадема става, аз така си направих.. и все пак трябва да ти се виждат ушите.. е.. не целите ама пак..
SummerMakesMeHappy
04-07-2010, 12:20
само аз ли не мога да разбера защо трябва да ти се виждат ушите 8-)
лелееее на мойта толкова се бях нагримирала-на следващия ден оная от полицията вика таа снимка от кога е? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
заеби ги-ако нищо не ти кажат във фотото за коса,грим-снимай се и толко :D
С диадема става, аз така си направих.. и все пак трябва да ти се виждат ушите.. е.. не целите ама пак..
на моята не се виждат :?
сеа ако в самолета(понеже ще пътувам) име накарат да скоча с парашут,щот не съм същаата :shock: :D
petinkataaa
04-07-2010, 14:23
ами обикновена снимка :P
BlackKeys
04-07-2010, 15:09
И аз не мога да разбера, ама така съм чувала. И за челото също или поне за лична карта знам за челото.
^ за челото е вярно ама моите уши не се виждат и по-добре ,че са много малки :-D
chocolatedidi
04-07-2010, 20:22
Просто лицето трябва ясно да се вижда,няма други по специални изисквания !
djipsito
04-19-2010, 23:59
И аз не мога да разбера, ама така съм чувала. И за челото също или поне за лична карта знам за челото.
Е то в интерес на истината и аз нз :D, сядам на столчето, пича ми казва изправи се, отмести малко косата.. да се виждат ушите.. :-o