PDA

View Full Version : Искам да споделя нещо много лично..

yanev4
04-05-2010, 20:03
Така, крия го от много време.. и незнам как да се израза, ще започна всичко отначало, майка ми е разведена с баща ми сега живееме с майка ми и така нареченото и гадже, много добър човек, но майка ми се е развелза с баща ми защото, когато аз съм се родил, баща ми е влязъл в затвора за 6 години, тя направи така, че все едно винаги е бил до мене, почнахме да имаме по - дълбоки взаимотношения, мислех, че се е поправил, но в момента го няма, говорат за него много по новините, мислят, че е от "Наглите" .. аз няма как да знам и да съм сигурен в това, но в момента него го няма а брат ми и жена му треперат в София, от 4 месеца е в неизвестност, аз нямам връзка с него също от толкова време .. И наистина много се притеснявам и всеки ден мисля за това .. улекна ми като ви го казах това.. :-# :-#

Forest_girl
04-05-2010, 20:10
:(

L0ST
04-05-2010, 20:10
Това няква ебавк ли е? Защото ако не е, не знам с какво можем ние да ти помогнем.

yanev4
04-05-2010, 20:11
Никога не бих се шегувал с такова нещо, не съм такъв човек!

nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 20:12
Съжелявам адски много! Досега не се бях сблъсквала с такъв проблем, но малко или много се опитвам да те разбера. Надявам се всичко да се оправи. Все пак предполагам, че е имало причина, заради която баща ти да е избрал този път, незнам. Дано всичко е наред с него. Вярвам, че дори когато го е нямало, той е бил с вас. Той винаги ще ви обича, въпреки нелепите неща, които ви делят. Съжелявам отново.

Forest_girl
04-05-2010, 20:15
Питай майка си, дали знае нещо.. :(

yanev4
04-05-2010, 20:17
Ние цялото семейство знаеме еднакво.. знам, че баща ми е имал много трудно детство .. и се беше постарал нищо да не ми липсва като ходех при него ми взимаше всичко и си прекарвахме супер.. това стана отизведнъж последното нещо което ми каза е да не вярвам на тези неща и още такива.. просто ми е много тежко..

Forest_girl
04-05-2010, 20:22
Да, разбирам те... :( Ами според мен ще се свърже с теб

MissKriss
04-05-2010, 20:47
Баща ти много те обича вижда се по историята. Аз те разбирам защото аз загубих майка ми по по различен начин тя почина, но аз мисля че баща ти ще се върне за да ви види нямя да ви остави така. Успех!

yanev4
04-05-2010, 20:49
Благодаря на всички за подкрепата :cry:

SuNsEt
04-05-2010, 20:53
Моя съвет към теб е да не позволяваш това,което се случва с баща ти да ти повлияе негативно.Той те обича,това е ясно,но нещата,с които се занимава не са хубави и това трябва да ти е като пример да не приличаш на него.Опитай се да мислиш позитивно и да мислиш за хубави неща,страни от медии и въобще от всичко,което може да те накара да се почувстваш гадно.Когато му дойде времето баща ти ще се свърже с теб.До тогава се дръж здраво и подкрепяй семейството си.
Имам една позната,която учи в моето училище и е дъщеря на Владимир Куйович(ако не знаеш кой е потърси в нета).Та да не мислиш,че на нея и е било много леко,когато започнаха да говорят и в българската телевизия за баща й и всички знаеха,че тя е негова дъщеря...Тя просто се абстрахираше от всичко това и си гледаше живота.
Така че и да искаш да направиш нещо,било то да се свържеш с него или да му помогнеш по някъв начин,по-добре недей.Може да се случат много лоши неща ако започнеш да се бъркаш където не трябва.Гледай си живота и бъди в подкрепа на хората,които имат нужда от теб.Останалото само ще се нареди.
Пожелавам ти успех и се надявам да се справиш с трудната ситуация.

krisiandmegi
04-05-2010, 21:58
Всичко ше се опрай братле, гледаи напред и продължавай

amk933
04-06-2010, 08:32
Баща ти и такъв да е какъвто казват, не значи, че те обича по-малко или нещо от сорта. Просто в момента има достатъчно проблеми и на дали дори има достъп до телефон или компютър да ти звънне. Всичко ще е наред. :) Сигурен съм, че при първа възможност първият човек, комуто ще се обади, си ти. :)

petinkataaa
04-06-2010, 11:20
всичко ще се оправи,просто повярвай,че той те обича и ти значиш много за него..

skullseeker
04-13-2010, 16:36
опитай даго намери6 късмет :)

pussucetka
04-13-2010, 20:31
Моя съвет към теб е да не позволяваш това,което се случва с баща ти да ти повлияе негативно.Той те обича,това е ясно,но нещата,с които се занимава не са хубави и това трябва да ти е като пример да не приличаш на него.Опитай се да мислиш позитивно и да мислиш за хубави неща,страни от медии и въобще от всичко,което може да те накара да се почувстваш гадно.Когато му дойде времето баща ти ще се свърже с теб.До тогава се дръж здраво и подкрепяй семейството си.
Имам една позната,която учи в моето училище и е дъщеря на Владимир Куйович(ако не знаеш кой е потърси в нета).Та да не мислиш,че на нея и е било много леко,когато започнаха да говорят и в българската телевизия за баща й и всички знаеха,че тя е негова дъщеря...Тя просто се абстрахираше от всичко това и си гледаше живота.
Така че и да искаш да направиш нещо,било то да се свържеш с него или да му помогнеш по някъв начин,по-добре недей.Може да се случат много лоши неща ако започнеш да се бъркаш където не трябва.Гледай си живота и бъди в подкрепа на хората,които имат нужда от теб.Останалото само ще се нареди.
Пожелавам ти успех и се надявам да се справиш с трудната ситуация.

++ :)

darrie
04-14-2010, 15:04
и отново ......
само на мен ли темата ми се струва ебавка?! :?
не смятам, че ако беше истина щеше да пишеш по форуми ...
ама както и да е ..
мое си мнение

yanev4
04-14-2010, 22:04
и отново ......
ама както и да е ..
мое си мнение

Нистина и на мен не ми се искаше да е вярно.. :(

dPa3HuTeJl
04-15-2010, 09:00
Еми ние нищо не можем да направим но ти си го казал за да ти олекне :) Ще се върне баща ти няма къде да иде ;) Няма да се притесняваш,хем е лошо за здравето хем ти се скапва настроението ..

theonly
04-15-2010, 11:42
и отново ......
ама както и да е ..
мое си мнение
Ти какво искаш да отиде да се оплаче в полицията?Човека само споделя.Никога не губи надежда пич!