View Full Version : Грешно мастурбиране
dreamboat
04-06-2010, 06:35
Така.. Момче съм на 13, но когато почнах да мастурбирам преди 3-4 години, "управлявах" малкия не нагоре-надолу а ляво-надясно... Просто не ми беше ясно и от 2 години си мастурбирам правилно, но в началото на малкия е малко по тънък и искам да питам това проблем ли ще е занапред, когато няма да задоволявам ръчно? :)
Не е проблем ти едва си на 13 спокойно щи порасне и оформи ;].
Дори и да се и не задоволяваш ръчно не е проблем.
TheSunshine01
04-06-2010, 09:40
От 9-10 годишен си почнал? :shock:
хахахахах :razz:
И не не е проблем още по малко щото ти ще порастнеш и той също.
аз почнах на 15 а сега съм на 17 ,а вие почнахте да ги тормозите още докато не са пораснали :-o
Не знаех че има правилно и грешно мастурбиране! Стига да ти е кеф всеки начин е правилен!
пич... освен с шкурка в ръка грешен начин няма :) :)
Бии си чекиите пич и не ги слишай :) пишката ти ще си расте без значение дали я масажираш с чекия от време на време :)
Изметох темата от глупости. Ако няма какво да кажете, знаете къде е бек бутона. Всеки коментар извън правия път след този ще води до предупреждение за спам.
Ако някой иска нещо да ме пита - на ЛС.
;)
Не е проблем, че е тънък, ти едва навлизаш в пубертета :) а за грешното мастурбиране - няма страшно, нали си схванал начина.
Модераторите трият постове, които смятат за неподходящи, това е ок. :)
Но къде са същите тези модератори, когато 43-годишен мъж с псевдонима "чичко Салвадор" предлага секс на 14-годишни момичета ? :-o