Влез

View Full Version : Семейството се разпада

Zar4e
04-06-2010, 10:07
Е нашите искат да се развеждат :( Постояно се карат...гадно ми е...Притеснявам се при кой ще отида,животните на улицата ли отиват...мисля да избягам ако продължа така...Взимам си най-ценното и се махам...Взимам кучето с мен за да не отиде на улицата...Абе много тъпо взъчи,но вече се отчаях...Исакм да попитам какво е най-доброто решение...да търпя,да се махна от вкъщи...прекарвам все повече време далеч от всички..Семейството се разпада,а аз не мога да го проумея,всички очакват от мен да застана на някоя страна,но немога..Обича и майка си и баща си за бога! :booooomb: КАкво да правя? :(

SolusChristus
04-06-2010, 10:24
Къде ще идеш?

Zar4e
04-06-2010, 10:38
Нямам намерение да ходя при роднина...Още незнам...Просто искам да се махна...Някакви идеи? :(

Biskfitka
04-06-2010, 10:42
Стой си на мястото и не прави глупости,защото като гледам не можеш да се оправиш сама...
Говори с родителите си-ако се разделят прецени при кого ще ти е по-добре,а при другия отивай на гости и така...

nIkEnCeTy_bE
04-06-2010, 10:43
Може би, ако се разведат ще е по-добре. Няма да ги има тия караници. Те винаги ще те обичат, каквото и да става. Но така не са щастливи може би, поня караниците няма да ги има. Ти няма да страдаш така, и няма да се прибегне до това да бягаш, защото това това изобщо не е добро решение.

WaterLilly
04-06-2010, 10:56
Като избягаш нищо няма да решиш. Ако го направиш, и ти, и кучето отивате на улицата (само че заедно!). Едва ли на вашите им е точно до твоите сцени. Само ще им създадеш още повече главоболия. Разводът понякога е хубаво нещо - вместо всеки ден да ги слушаш как се карат, ще бъдат щастливи.

Sisito941
04-06-2010, 11:01
Може би, ако се разведат ще е по-добре. Няма да ги има тия караници. Те винаги ще те обичат, каквото и да става. Но така не са щастливи може би, поня караниците няма да ги има. Ти няма да страдаш така, и няма да се прибегне до това да бягаш, защото това това изобщо не е добро решение.

И моето мнение е такова.. Много съжалявам за всичко което ти се случва.. :-)

perla333
04-06-2010, 11:02
Виж сега - не бягай и не прави глупости. Помоли ги да ти обяснят каква е причината за решението им. И ако се разделят и трябва да избираш при кого да останеш - помисли добре. И помни, че ао примерно останеш при майка си не значи че я обичаш повече. Все пак и двамата са ти родители и не е хубаво единият да го обичаш повече. Но знай че ако се разведат ти трябва да помислиш как ще е по-лесно за теб да го преодолееш.
Моята най-добра приятелка живее при майка си. (и нейните родители са се развели, но поне са в добри отношения) И доколкото я познавам, смятам че направила добре като е останала при нея.

SmilezZz
04-06-2010, 11:08
Виж сега - не бягай и не прави глупости. Помоли ги да ти обяснят каква е причината за решението им. И ако се разделят и трябва да избираш при кого да останеш - помисли добре. И помни, че ао примерно останеш при майка си не значи че я обичаш повече. Все пак и двамата са ти родители и не е хубаво единият да го обичаш повече. Но знай че ако се разведат ти трябва да помислиш как ще е по-лесно за теб да го преодолееш.
Моята най-добра приятелка живее при майка си. (и нейните родители са се развели, но поне са в добри отношения) И доколкото я познавам, смятам че направила добре като е останала при нея.

loko1
04-06-2010, 13:09
Нямам намерение да ходя при роднина...Още незнам...Просто искам да се махна...Някакви идеи? :(
Брато аз един път избягах повече от 3 дена не можеж да живеш между етажите личен опит на колко години си казвай и ще даваме предложения

Zaritu
04-06-2010, 15:58
всеки има трудни моменти и бягството не е решение ... всичко ще отшуми спокойно

SuNsEt
04-06-2010, 16:48
Щом се карат постоянно и не могат да се търпят е по-добре да се разделят,от колкото да си тровят живота един на друг и най-вече да страдаш ти.Приеми го като нещо полезно...Понякога в такива моменти родителите не осъзнават,че децата са най-голямата жертва,а за децата се налага да пораснат по-бързо.Има много деца с разведени родители,това е нормално.Не се притеснявай и гледай да се абстрахираш от стрес,те са големи хора и ще се оправят.Знам,че това е преобръщане на 360 градуса за теб и живота ти,но няма начин,случва се.При който и да отидеш предолагам,че ще ти дават да виждаш и единия и другия,когато поискаш.Дръж се здраво и само напред. :)