Влез

View Full Version : Крем

mimi9823
04-06-2010, 17:33
Здравейте!Искам да ви питам за тези кремообразните,които са за дезинфекция в смисъл ,не че са някакви препарати за обезпаразитяване,а просто те дезинфекцират,ако няма къде наоколо да се измиеш с топла вода и сапун.Та искам да ви питам от къде мога да си купя,мисля че ги продават в тубички,бяха ми подарили,но свърших тубичката :( .Мерси предварително,ще съм ви много благодарна,ако ми кажете от къде да си купя. :)

gabi7u
04-06-2010, 17:43
Аз ли съм тъпа или ти обясняваш като първокласниче :-o ?!
Тези кремообразните дето са за дезинфекция - Какой то, крем сигурно :D
Ако искаш да се почистиш без топла вода и сапун си вземи дезинфекциращи мокри кърпички.
Като са ти подарили, следователно имаш такава тубичка и можеше поне да споделиш как се казва за да помогнем.
Ама не вярвам да се мажеш с нещо и да не се налага да изпоузваш вода и сапун :?

Coke
04-06-2010, 18:00
От плод и зеленчука.
Аптеки,козметични магазини...

mimi9823
04-06-2010, 18:25
Ем да нещо,като мокри кърпички,но в тубичка и е течност,колкото до тва,че не искам да се мия с топла вода и сапун нямах предвит това,а ако НЯМА НАБЛИЗО топла вода и сапун. :)

Мерси,Coke! :)

Модераторите,вече може да слагате ключ на темата. :)

Molzinka
04-06-2010, 19:04
Това, за което говориш му се вика дезинфектант! Можеш да си купиш от аптека, Джъмбо или Евроланд( ако си от София ) :wink:

mimi9823
04-06-2010, 21:19
Еее да точната дума,ама аз докато загреяя... :-D Както и да е утре ще видя в аптеката.Мерси :) :) :) Модераторите,заключете темата! :)