View Full Version : ПОМОЩ ПРИТЕСНЕН СЪМ
Здравейте,аз съм на 14 почти 15 години и искъм савет,значи съжалявам за правописните грешки първото което е , искам да ме посъветвате нещо,значи наще много често се карат,и ако сме си чесни ми е ясно , че просто техните взаймотношения са зле , и едва ли ще за заедно дълго , но имам чуството , че седят само заради децата си , но това няма значение,значи няколко дни вече баща ми ми се обажда сутрин дали искъм да правим нещо , примерно отиваме на боулинг или нещо такова , оставяме у нас и казва , че си има работа и след няколко часа ще си е вкъщи,да ама не,просто го няма и сутрин пак ме пита и пак правим нещо през деня и пак отива другаде , мисълта ми е , какво да правя,да попитам ли защо тия дни не си идва в къщи , просто нз ;ь
П.П нз дали е за тук темата .. ако е проблем я преместете..
Harum_Scarum
04-06-2010, 19:32
Вашите са възрастни,с акъла си.Ако се намесиш няма да помогнеш,според мен.Успех.. :)
Вашите са възрастни,с акъла си.Ако се намесиш няма да помогнеш,според мен.Успех.. :)
Точно така е, не им се меси, те за възрастни хора и са с акъла си. Не можеш да направиш нищо. Всяко семейство има тежки моменти, които отминават с времето.
nIkEnCeTy_bE
04-06-2010, 19:46
И тя да страда така ли ?! Няма ли право да е щастлива. Ако техните се карат, по добре да се разделят, или да се разведат, защото тя страда. Аз те съветвам да поговориш с тях. Те винаги ще те обичат каквото и да става, но все пак неможеш така да ги гледаш, и да се разделяш на две.
Ами да ако са взели решение да се разделят дали ще го питаш или не няма значение.
Писането на кирилица е задължително!
амк933
Писането на кирилица е задължително!
амк933
ShowMeHowToLie
04-06-2010, 22:18
nz zashto izobshto davate takiva saveti bez da ste osaznali kakvo izobshto pitam , te shte se opraqt ? a az kvo da sedq i da gledam kak roditelite mi ne se prebirat v kushti i ne spqt u nas? sigorno spi u nqkoq druga lol , dano da doide u nas,shte i iskormq 4ervata
+454545 моля изобщо не коментирайте адски лесно е да се каже остави ги те са с акъла си бла бла бла бла..НЕ Е ТАКА!! Понякога и на възрастните им става нещо е решават че това не е начина на живот койтоискат и искат да заебат всичко..И не усещат колко много хора нараняват така.. :? Поговори с баща си, но на саме..Пиши какво е станало ще помогна колкото мога :)
BeezyJey
04-06-2010, 23:14
nz zashto izobshto davate takiva saveti bez da ste osaznali kakvo izobshto pitam , te shte se opraqt ? a az kvo da sedq i da gledam kak roditelite mi ne se prebirat v kushti i ne spqt u nas? sigorno spi u nqkoq druga lol , dano da doide u nas,shte i iskormq 4ervata
+454545 моля изобщо не коментирайте адски лесно е да се каже остави ги те са с акъла си бла бла бла бла..НЕ Е ТАКА!! Понякога и на възрастните им става нещо е решават че това не е начина на живот койтоискат и искат да заебат всичко..И не усещат колко много хора нараняват така.. :? Поговори с баща си, но на саме..Пиши какво е станало ще помогна колкото мога :)
Да, давай, стискам ти палци :)
Daqn4eto0o
04-07-2010, 07:17
И тя да страда така ли ?! Няма ли право да е щастлива. Ако техните се карат, по добре да се разделят, или да се разведат, защото тя страда. Аз те съветвам да поговориш с тях. Те винаги ще те обичат каквото и да става, но все пак неможеш така да ги гледаш, и да се разделяш на две.
petinkataaa
04-07-2010, 14:30
+