View Full Version : Вечерния час ...
Гледам,слушам на всякаде се оплакват от тоя вечерен час , на мен проблеми не ми правят... аз сам си седя в нас защото ме мързи да се помръдна , но по някога ми се налага се мръдна ... така защо всички гледат младото поколение , налагат вечерен час за децата (разбирам го) , а за пенЦионерите няма ли да наложат велосипед с багажник и рег.номер , защото ми е писнало всеки път като излизам или за училище или за някаде другате , качвам се на автобуса и гледам бабичка и старец с напреднал стадий на паркинсон си перфорира билет или маркира магнитната си карта , обсъждат постоянно цените на пазара като сткови анализатори и целия автобус само тях слуша , настъпват те , газят те все едно само те се возят ... на всичкото отгоре искат и да седнат..не е нормално възрастна жена на 75 години в 07:15 да ходи на пазара да си купи домати че в 11:00 тряя да си гледа сапунките,+ това смърдят като порове ..
Благодаря че прочетохте възмущението ми ... :-x
Forest_girl
04-07-2010, 13:48
Всички хора, независимо от годините си, имат равни права!
Не разбирам възмущението ти! Ако скат и в 6:00 ще ходят на пазар, не си нещо повече от никой, за да те възмущава това! :shock:
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 13:59
Еми хората на тази възраст, какво им остава освен да отидат до пазара, и след това да си гледат сериалите. Има възрастни, за които децата им изобщо не се сещат. Мислиш ли как се чустват ? И аз не обичам, някой дядо вонящ на чесън, да седне до мен в рейса, ама пенсионери - търпя. Така, че като не искаш, хващай си такси или върви пеша.
Лелее :-x А ти като станеш дядка няма ли да смърдиш и да ходиш на пазар, като не се сеща никой за теб? Нищо не ти пречи да станеш, за да седне някой, който има много по-голяма нужда от теб да си почине малко! Да, вярно е, че не е много приятно да им слушаш разговорите за това кой какво ще си купи или какво е станало в еди кой си сериал на Листопад. Както каза nIkEnCeTy_bE или си хващай такси, или пък ходи пеш, щом толкова не ги понасяш!
Голями защитнице се извъдихте ... автобуса и друго превозно средство е обществено място / првоз,никои не е длъжен да им диша миризмите и да им слуша тъпите и ежедневни разговори ... и никенцето и гирлн ... майната ви на вас ше разберете какво съм искал да кажа като ви стъпчат обувките които сигурно са ви по 150 - 200 лв и седне до вас да му усещате миризмата на не изпраните дрехи ... а аз не искам да доживявам до пенЦия .. аиде живи и здрави да сте :D
Forest_girl
04-07-2010, 16:56
Точно, че това е обществен транспорт, следователно е за всички!
Аз не съм за някви обувки и да ми ги настъпи някой, голяма работа..
Така, че майната ти на тебе, не на нас! Живей си живота както искаш, но знай, че и другите имат това право!
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 17:06
Такива фешънчета, като теб вече не са интересни. Като си такова богаташче, пътувай със такси бе,, къв ти е проблема?! Не съм някой от приятелите ти, да ми говориш така ?! Пу мис каприз. :?
Cybershot
04-07-2010, 17:36
Като имаш чепици за 150-200лв, значи можеш и такси да си взимаш :-D
Такива фешънчета, като теб вече не са интересни. Като си такова богаташче, пътувай със такси бе,, къв ти е проблема?! Не съм някой от приятелите ти, да ми говориш така ?! Пу мис каприз. :?
Мълчи ве кифло .... ще си прая квот си поискам , дори и не си помисляй да се сравняваш с приятелите ми ... защото те не могат да паднат толкова ниско катотеб ... ако не ти харесва темата .. дърпай от тука с 200 ... ;)
KpucmuHa
04-07-2010, 18:43
лигльоо лигльооо...
*давай трови ме колкото искаш*
Forest_girl
04-07-2010, 18:47
Мълчи ве кифло .... ще си прая квот си поискам , дори и не си помисляй да се сравняваш с приятелите ми ... защото те не могат да паднат толкова ниско катотеб ... ако не ти харесва темата .. дърпай от тука с 200 ... ;)
Те ли да паднат толкова ниско?? Ти чуваш ли се?
Ако приятелите ти са като тебе, то имат да я догонват доста!
^^ Valento Олее Божее.. :shock: Давам бас, че си някое необразовано мамино синче, което на всяко момиче, което му противоречи нарича "кифла". Знаеш ли на кое момиче му се вика кифла или може би си като другите тъпаци, които просто смятат, че още е много готин лаф??? Щом имаш обувчици за по 150-200 лева си хвани 1 такси или може би ще намериш кусур и на шофьора, защото друга работа си нямаш? Майната ти на теб!
... а аз не искам да доживявам до пенЦия .. - Еми тогава си мри бе готованкоо! :-x
Извинете ме, ама се ядосах!
Местожителство: Софиянче съм ....турбо гъзаррр
Пхахахахаххахаахахахаххах ахахаххахахахаххахахаха :razz: :razz:
Толкова са ми смешни такива като теб, че просто не е истина :D . И какво като си от София?? Аз пък съм от Пловдив, айде де! 8-) Не знам дали всички "софиянци" ( в кавички, защото повечето са от села или защото там има по-добри условия за развитие. Може би нормално за столица.) са като теб или подобни, или просто само на такива попадам, но оставам с впечатлението, че всички се мислят за нещо повече от другите! (Нямам за цел, да убиждам хора, които са от София, защото има и свестни)
и аз не ги харесвам много но.. какво да се прави,особенно като тръгнат с тубите в пиков час :)
Cybershot
04-07-2010, 19:08
ей пикльо малък, няма да обиждаш, момичето си е право! Аман от такива софианчета като тебе... !
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-07-2010, 19:27
Valento,сигурно и ти смърдиш,а те поне си дупчат билет и си вадят карта ти сигурно и това не правиш нали бе мухльо? Грам уважение ли нямаш...нищо,нищо,то всичко един ден се връща,внимавай само да не ти се върне тъпкано и да си в такова състояние,че дори да не можеш да стигнеш до автобус камо ли да се качиш на него... И не това не е защита,това е уважение,към хората,които вече са постигнали нещо в този живот и заради ниските им песии им остава само да станат рано и да отидат да си купят домати и да нормално е да обсъждат цените и сериалите,така както ти обсъждаш яките коли и яките мацки...
пс: като не ти харесва в автобусите,тъй като на мен също не са ми приятни,но не по твоята причина хващай таксита,аз така правя ;)
sasheto0o
04-07-2010, 19:35
Добре , хубаво за какво нападаш nIkEnCeTy_bE ?! Тя само си изрази мнението,както и другите-нали затова е форума или се бъркам нещо? А относно пенсионерите-та те на 75 години какво друго да правят освен да си напазаруват и да си гледат филмите? Да тръгнат на работа? Хахаха... малко трудно :)
П.П - Всеки има право на мнение и не вярвам,че някои от форума ще е на същото мнение като теб :)
Ходя пеша - здравословно е ...
а тия момиченца които се "ядосаха" - такива ги редя по мен всеки ден и ми е весело на к*ра .. а вие , правите ли като вятъра .. нещо не ви чувам , опс извинете сега сигурно се чудите как да ме оплюете .. Софиянец съм и ме боли оная ми работа кой от каде е ... дупча си билет като всички останали но искам когато се кача да знам че няма да ме отврати миризмата на пот докато слънцето напича през прозореца .... турбото ми се включи , до нови срещи пак ще ви агресирам :razz:
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 19:59
Ти знаеш ли изобщо какво означава тая дума?! Аз изобщо нямам намерение да ти аквам какво да правиш. Ако искаш падай и пропадай, то си е за твоя сметка. И изобщо не искам да се сравнявам с твоите приятели, защото ако са като тебе - жалко. За пореден път доказахте, че софиянци сте пълни селяни. Голямо самочуствие имаш, ама без покритие. Когато станеш ти пенсионер, ще те видим как ще си влазиш краката, ако изобщо можеш. Не искам да прозвучи като прокълнение, не съм такъв човек. Но Господ вижда. И с какво съм паднала по ниско?! С това, че защитавам пенсионерите, или защото ти казах, че си мамино синче, и все пак отречи го, че не е така?! ХАХАХ нямам думи просто.
пс: като не ти харесва в автобусите,тъй като на мен също не са ми приятни,но не по твоята причина хващай таксита,аз така правя ;)
правиш ми сянка .. мръдни
Ти знаеш ли изобщо какво означава тая дума?! Аз изобщо нямам намерение да ти аквам какво да правиш. Ако искаш падай и пропадай, то си е за твоя сметка. И изобщо не искам да се сравнявам с твоите приятели, защото ако са като тебе - жалко. За пореден път доказахте, че софиянци сте пълни селяни. Голямо самочуствие имаш, ама без покритие. Когато станеш ти пенсионер, ще те видим как ще си влазиш краката, ако изобщо можеш. Не искам да прозвучи като прокълнение, не съм такъв човек. Но Господ вижда. И с какво съм паднала по ниско?! С това, че защитавам пенсионерите, или защото ти казах, че си мамино синче, и все пак отречи го, че не е така?! ХАХАХ нямам думи просто.
Може да съм сеЯнин ... ама съм в София , а за теб боли пастърмата
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 20:05
И какво кефиш ли се, че си от София?! Аз ако бях на твое място щях да се завра някъде. И ти какво искаш, кат влезеш в рейса да мирише на БОСС ли ?! Поредния от надуфките... жалка работа
И какво кефиш ли се, че си от София?! Аз ако бях на твое място щях да се завра някъде. И ти какво искаш, кат влезеш в рейса да мирише на БОСС ли ?! Поредния от надуфките... жалка работа
Emporio Armani
Вносен е ... купи си го да ти напомня за Софийския селянин :D
Ако отговориш ще си най-жалката в темата ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
http://www.omfragrances.com/images/Emporio%20Armani%20Diamonds%20Men.jpg
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 20:11
Лелееее замълчи си моля те... ставаш смешен, не осъзнаваш ли?!
а тия момиченца които се "ядосаха" - такива ги редя по мен всеки ден и ми е весело на к*ра .. хахаххахахахах :razz: Добре бе готиния :razz: Реди, реди, нали си зад компютъра - можеш да ми кажеш всичко! Такива простаци като теб нищо не струват! Дали ще ти е весело на оная работа като остарееш и не можеш да се мръднеш, и някви си вчерашни пикльовци ти казват, че миришеш? Весело ли ша ти е на к*ра като осъзнаеш, че едно време си се държал като лайно и като съжаляваш, но ще е късно, защото сега рядко има хора, които уважават по- старите хора, а по- късно въобще няма да ги има! И тогава ще си седиш по цял ден в мизерното си 1ностайно апартаментче, защото лайна като теб не постигат нищо в живота. Ама какво ме слушаш, нали си софийският гъзаар.
Смешен сии! Престани да използваш стари и вече прекалено тъпи лафове![/quote]
Не,селяните не осъзнават ... а и да смешен съм си не ме е срам да си го призная ... ама Софиянец ФАКТ :razz: :razz: :razz:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-07-2010, 20:14
как ще осъзнае... то се видя, че е лигльо а на тебе евала че не му мълчиш :-)
по темата: Нямам търпение вас "софиянците" да ви видя на стари години...
а тия момиченца които се "ядосаха" - такива ги редя по мен всеки ден и ми е весело на к*ра .. хахаххахахахах :razz: Добре бе готиния :razz: Реди, реди, нали си зад компютъра - можеш да ми кажеш всичко! Такива простаци като теб нищо не струват! Дали ще ти е весело на оная работа като остарееш и не можеш да се мръднеш, и някви си вчерашни пикльовци ти казват, че миришеш? Весело ли ша ти е на к*ра като осъзнаеш, че едно време си се държал като лайно и като съжаляваш, но ще е късно, защото сега рядко има хора, които уважават по- старите хора, а по- късно въобще няма да ги има! И тогава ще си седиш по цял ден в мизерното си 1ностайно апартаментче, защото лайна като теб не постигат нищо в живота. Ама какво ме слушаш, нали си софийският гъзаар.
Смешен сии! Престани да използваш стари и вече прекалено тъпи лафове![/quote]
:razz: :razz: ти ме разби заклевам се , нещо много бесни станахте.... :razz: скрити лимонки сте вие .... :razz: :razz:
nIkEnCeTy_bE
04-07-2010, 20:16
ХАХА поне си призна... ама да сам каза софиянец факт - лешпери пълни :lol:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-07-2010, 20:16
Не,селяните не осъзнават ... а и да смешен съм си не ме е срам да си го призная ... ама Софиянец ФАКТ :razz: :razz: :razz:
пф...софиянец... самочувствие ама без покритие, както казаха преди мен...и кво като си софиянец...?? да не си Господ..?! Смешен си, мойто момче... :wink: един съвет: Млъкни... :wink:
как ще осъзнае... то се видя, че е лигльо а на тебе евала че не му мълчиш :-)
по темата: Нямам търпение вас "софиянците" да ви видя на стари години...
ела да видиш ...
пф...софиянец... самочувствие ама без покритие, както казаха преди мен...и кво като си софиянец...?? да не си Господ..?! Смешен си, мойто момче... :wink: един съвет: Млъкни... :wink:
НЯМА
Не, той няма да млъкне и ще става все по-смешен и по-смешен!
Не, той няма да млъкне и ще става все по-смешен и по-смешен!
Не повече от вас че ми отговаряте ... :D :D :D :D
Cybershot
04-07-2010, 20:23
Изпълзял от село, отишъл в София и вече големия гражданин. Жалка картинка си... Съставът на София: 1 милион мангали, 1 милион селяни
DqVoLsKoJeLaNiE
04-07-2010, 20:24
Изпълзял от село, отишъл в София и вече големия гражданин. Жалка картинка си... Съставът на София: 1 милион мангали, 1 милион селяни
озадачаваш ни да определим от кой вид е въпросния експонат....
И ние с nicolepcd се возим в градския транспорт с възрастни хора, но нямаме нищо против тях. 8) Все пак и ние някой ден ще остареем. 8)
Айде питай някой бе отворко. Нека видим кой е по-смешния. Кво ли се занимавам аз? Последен пост от мен в тая шибана тема. Мърльо вземи се в ръце, осъзнай се, не се прави на много печения, защото не си и няма да станеш скоро! АЙДЕ ЧАО БЪЛГАРСКИ ПРОВАЛ! (даже има и рима :razz: )
Cybershot
04-07-2010, 20:28
може да се окаже някакъв хибрид, между двете :D
KpucmuHa
04-07-2010, 20:28
не мога да ви смогна да ви чета простотиите, по - бавно ако обичате :razz: :razz: всички сте смешни :razz: :razz:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-07-2010, 20:29
може да се окаже някакъв хибрид, между двете :D
селски мангал forever
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-07-2010, 20:31
Виж сега хубаво е да правиш разлика между СЕЛЯНДУР и СЕЛЯНИН,можеш да си от София,можеш да ползваш Armani,благодаря ти,че ни се похвали какъв парфюм използваш,обаче манталитета и обноските ти толкова много куцат,че и да се опитваш да се правиш на баровец,си един тъп,прост СЕЛЯНДУР и за жалост моето момче,съвсем не си наясно с живота...
nicolepcd
04-07-2010, 20:34
И ние с nicolepcd се возим в градския транспорт с възрастни хора, но нямаме нищо против тях. 8) Все пак и ние някой ден ще остареем. 8)
Ние с еlsy се возим в тролея и всеки ден ни мачкат старци с чували с картофи, чушки и т.н., обаче ние мълчим и търпим... До КОГААААААА, АРЕ направете нещо, искаме още тролеи, искаме въздух, искаме затварящи се врати, искаме неразвалящи слуха ни вратиииииииии. Старците не ни пречат, но разговорите определено са им интересни. 8-) 8-) Старците добре, ама циганите... Елсиии, помниш ли как една женица - циганка падна върху нас и изсипа 3те плика с боклукк.. ммм, незабравим момент :oops: Особено миризмата след това.. ммм, пролетни цветя... ммм 8) ;д;д
8-) страшни сте ... цялата тема беше ебавка .... исках да видя какви парантии има в тоя форум ....
Ние с еlsy се возим в тролея и всеки ден ни мачкат старци с чували с картофи, чушки и т.н., обаче ние мълчим и търпим... До КОГААААААА, АРЕ направете нещо, искаме още тролеи, искаме въздух, искаме затварящи се врати, искаме неразвалящи слуха ни вратиииииииии. Старците не ни пречат, но разговорите определено са им интересни. 8-) 8-) Старците добре, ама циганите... Елсиии, помниш ли как една женица - циганка падна върху нас и изсипа 3те плика с боклукк.. ммм, незабравим момент :oops: Особено миризмата след това.. ммм, пролетни цветя... ммм 8) ;д;д
Такова нещо не се забравя :lol: :lol:
Също така искаме по-мили контрольори, по-малко дупки по пътищата, нови тролеи, нова тролейбусна линия, която да минава през пл. Руски и т.н.!!
КМЕТЕ, ДОКАТО ЧЕТЕШ ТОВА ЗАПОЧНИ ДА СИ ВОДИШ ЗАПИСКИ С НУЖНИТЕ РЕФОРМИ!!!!
Cybershot
04-07-2010, 20:44
8-) страшни сте ... цялата тема беше ебавка .... исках да видя какви парантии има в тоя форум ....
"пантерии" - това на селски диалект?
nicolepcd
04-07-2010, 20:46
Също така искаме по-мили контрольори, по-малко дупки по пътищата, нови тролеи, нова тролейбусна линия, която да минава през пл. Руски и т.н.!!
КМЕТЕ, искаме СПЕЦИАЛЕН ТРОЛЕЙ ЗА МЕН И elsy :oops:
ТОЧНО ТАКА!! И ИСКАМЕ ТИ ДА СИ НИ ШОФЬОР, КМЕТЕ!!!
nicolepcd
04-07-2010, 20:51
ТОЧНО ТАКА!! И ИСКАМЕ ТИ ДА СИ НИ ШОФЬОР, КМЕТЕ!!!
КМЕТА ПРЕЗИДЕНТТТТ :grin: Elsy - министър на образованието :oops:
Не искам. :oops: Мечтата ми е да стана кметица. 8)
nicolepcd - жена на ВЯНКОВ!
nicolepcd
04-07-2010, 20:58
:oops: :oops: Ти па на Дянков!!!
Айде стига, че съм изключително разстроена от признанието на Valento, че всичко това е била една долна лъжа, цялата тема... оу, целият свят се преобърна, рухна :cry:
:oops: :oops: Ти па на Дянков!!!
Айде стига, че съм изключително разстроена от признанието на Valento, че всичко това е била една долна лъжа, цялата тема... оу, целият свят се преобърна, рухна :cry:
Еш па таа :razz: Не на Дянков, а на Вянков!!!!
Ае чао :smt098
Forest_girl
04-07-2010, 21:23
Поне си застани зад думите! Смешен си!
10 и 30 вече съм се прибрал..