View Full Version : да я резнем ли?
абе, колеги форумисти и форумистчки, тука имам от две седмици гаЖок ама твърде много време ми отнема и немам време да спамя по форума. кво да правя?
макар и несериозно написано на пръв поглед, проблема е екзистенциален! нямам никакво време за нищо, нещо не ме кефи така... по цял ден иска внимание и само требва с лигавщини да се занимавам. поне ходя на бачкане и тва е единственото време в което съм сам със себе си и да не мисля, оти кога мисля се обърквам 8-)
е и са кво?
SoStarstruck
04-07-2010, 15:55
А??
Разбий й главата у тоалетната чиния.
тва да не ви е спам тука :x
аз имам проблем! проблем?
SoStarstruck
04-07-2010, 16:00
Като имаш 'проблем',давай малко по-сериозно и обясни кат' хората.
Elenichkaa
04-07-2010, 16:04
Личи си,че не я искаш с теб!
Скъсай я така губиш не само твоето ами и нейното време! :)
Bellatrix
04-07-2010, 16:05
Ами кажи и, че не искаш да си нон стоп с нея. Не е много трудно. Отиваш и и казваш. Problem solved.
ПП. А, и не и го изцепвай рязко и отведнъж, а мини заобиколно. Тоест не почвай от вратата: "Писна ми от тебе, искам да не си ми като дъвка на подметката." Кажи и: "Нещо ми е уморено, искам да си имам повече време за себе си, айде да се виждаме 2-3 пъти в седмицата." и така.
justonegirlwithonehope
04-07-2010, 16:08
Май си търсиш причина да я скъсаш.Ако я искаше, нямаше да говориш как едва ли не ще отнеме от личното ти пространство. :)
Eclipsercho
04-07-2010, 16:09
От коя страна ще я резваме, брато :grin:
Colouring
04-07-2010, 16:18
И от нас к'во искаш?Ако я харесваш ще и обръщаш внимание.Ти искаш да я виждаш само когато ти се ебе ли,с извинение? 8-) Ако не я харесваш-Еми,режи!
mArMaLaDkA
04-07-2010, 16:25
над половината се втурвате да отговаряте сериозно, та е редно да попитам: виждате ли изобщо кой е писал темата? 8-)
над половината се втурвате да отговаряте сериозно, та е редно да попитам: виждате ли изобщо кой е писал темата? 8-)
не се бъзикам! ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок 8-) иначе ще я резна лошо, може да се сцепи
YouMakeMeSmile
04-07-2010, 16:34
кажи и, че ти трябва въздух. не може да се залепи така за тебе като етикет.. кажи и да си излиза повече с приятелки, ти с приятели и, че естествено ще имаш и време за нея. ако не- бегай. задушителните връзки са най- гадни.
mArMaLaDkA
04-07-2010, 16:37
ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок
аха ти стана гаЖок, аха те осъдят. :( ше се обичаме виртуално. 8-) :-)
ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок
аха ти стана гаЖок, аха те осъдят. :( ше се обичаме виртуално. 8-) :-)
ее що така 8-)
mArMaLaDkA
04-07-2010, 16:59
годините, майна, годините. 8-)
годините, майна, годините. 8-)
а, годините... аз съм млад не само по душа 8-) никой не ми дава 21+ години (чак ме е срам да си кажа на колко съм) 8-)
mArMaLaDkA
04-07-2010, 18:48
е, на 23-4 беше май. :D
PoisoNGirL
04-07-2010, 18:50
да ти имам проблемите..накарай я и тя да виси във форума с теб :D
Callisto
04-07-2010, 19:34
Ох и мйто гадже навремето беше така. Тоталната лепка всеки ден заедно. Даже ключ ми даде от тях и ме помоли да живеем заедно. :D Хайде заживяхме си, всичко перфектно...ма той лепка. :D Минаха 3/4 месеца така и накрая ми писна и реших тайно да му побутна някое хоби. Запалих го по моторите, викам му "Абе тоя твоя приятел помниш ли го?...Е не ти ли липсва? :D " И така го научих да излиза по-често, че да имам свободно време и за мен. Докато той си се вижда с неговите приятели аз се виждам с мойте и си се грижа за мен, понеже докато той е до мен не мога да почна да си правя кола маска или подобни глупости. Като искам да свърша нещо просто му викам " Абе не ти ли се играе случайно CS? :D Отвличам му вниманието, той зомбира и аз си правя това, което искам.
През повечето дни имам време за себе си, а вечерите прекарваме заедно. :)
Намери и някакво занимание и ти гарантирам, че ще и отвлечеш вниманието й от себе си.
sweetyytweety
04-07-2010, 19:37
ти на базикаш май малкичко :D или аз не сам разбрала добре
Take_That
04-07-2010, 19:40
Щом не искаш да си с нея и всичко друго, което изброи най-доброто решение е раздялата
playhard1
04-07-2010, 19:40
удуши я
Кажи й "Гледай си работата"
режи с големата ножица :-D
DarknessAngel
04-07-2010, 20:48
Мда. Не е забавно така. Намекни й, че не е само тя в графика ти и да си знае мястото. 8-)
YoUcANNOtiMaGiNe
04-07-2010, 21:22
е и са кво?
И аз тва питам :-o
pussucetka
04-07-2010, 21:33
Ами кажи и, че не искаш да си нон стоп с нея. Не е много трудно. Отиваш и и казваш. Problem solved.
ПП. А, и не и го изцепвай рязко и отведнъж, а мини заобиколно. Тоест не почвай от вратата: "Писна ми от тебе, искам да не си ми като дъвка на подметката." Кажи и: "Нещо ми е уморено, искам да си имам повече време за себе си, айде да се виждаме 2-3 пъти в седмицата." и така.
valdesbg
04-07-2010, 21:34
Щом ще я режеш - 2 кила бут за мен. Може и гърди :)
Знаеш ли ква вечеря ще си сготвя.
П.П. Ако става за нещо - метни я насам. Нека не я убиваме :)
П.П2. И аз съм сериозен.
Axe_vs_Sword
04-08-2010, 00:31
Преди се чудеше как да си хванеш женско, сега се оплакваш, че те задушавала, е wtf...
Не те знам к'во ще правиш, ама при всички обстоятелства оставаш да спамиш в този форОм!
Callisto
04-08-2010, 00:46
Всъщност щом не искаш да си с нея просто и кажи, че не я заслужаваш и това е...няма какво да и губиш времето.
Priceless
04-08-2010, 06:35
Брат, мен ако някой ми отнеме времето за спам във форума ... под ножа директно. 8-)