View Full Version : Да скъсам ли с него?
MidnightTornado
04-07-2010, 16:51
На 14г. съм и ходя с едно момче вече от близо половин година. Всичко е много хубаво, държи се страхотно с мен, като човек е супер добър. Обаче от около месец насам като че ли ми омръзна илии нещо такова. Обичам си го, доколкото ми е възможно, привързана съм към него, но вече знам всяка негова реакция,всяко негово действие,знам какво ще каже... С 1 дума няма разнообразие и това не ми харесва..
Харесвам няколко други момчета и искам да съм свободна да говоря с тях ии да се зарибяваме един вид...
Ще се радвам ако ме посъветвате нещо, защото вече наистина не знам какво да правя.
Сивото ежедневие наистина омръзва и е способно да съсипе връзка, чувстваш, че не е като в началото и си набиваш тези мисли в главата. Няма да се махне чувството, едва ли. Скъсай с него, обясни му положението, надявам се да те разбере. Сигурно и на него му е същото, но не ти го казва. . .
LiRRRa Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 7:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Сивото ежедневие наистина омръзва и е способно да съсипе връзка, чувстваш, че не е като в началото и си набиваш тези мисли в главата. Няма да се махне чувството, едва ли. Скъсай с него, обясни му положението, надявам се да те разбере. Сигурно и на него му е същото, но не ти го казва. .
съгласна съм с това мнение...нооо мисля че първо трябва да поговорите...и да се опитате да оправите нещата..ако не се получи...си останете просто приятели.. :)
LiRRRa Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 7:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Сивото ежедневие наистина омръзва и е способно да съсипе връзка, чувстваш, че не е като в началото и си набиваш тези мисли в главата. Няма да се махне чувството, едва ли. Скъсай с него, обясни му положението, надявам се да те разбере. Сигурно и на него му е същото, но не ти го казва. .
съгласна съм с това мнение...нооо мисля че първо трябва да поговорите...и да се опитате да оправите нещата..ако не се получи...си останете просто приятели.. :)
И аз съм съгласна с твойто допълнение. . . ;дд
Ебаси,толко да ме нервите някви такива пикли,дет хем имате човек до себе си който "обичате до колкото ви е възможно",хем той ви "обича",ама пак сте недоволни.Е одрежи го,върви при някой друг,дет ща има само за ебането,давай. :)
Lincheto
04-07-2010, 17:36
Може пък временно да се разделите.
YouDontKnowMe
04-07-2010, 17:39
Разделете се.
Малка си за дълга и сериозна връзка.
Аз така се излъгах на 13. Карахме две години и нещо. И на мен така все ми се излизаше с други момчета , и си излизах. Но това провали връзката ми. И много нарани човека до мен. Добре, че не знае какви съм ги вършила.
Не оставяй момчето да се привързва към теб , защото ще ти е трудно после. Ще ти е жал за него. И ще се мъчиш.
MidnightTornado
04-07-2010, 17:45
Разделете се.
Аз така се излъгах на 13. Карахме две години и нещо. И на мен така все ми се излизаше с други момчета , и си излизах. Но това провали връзката ми. И много нарани човека до мен. Добре, че не знае какви съм ги вършила.
Не оставяй момчето да се привързва към теб , защото ще ти е трудно после. Ще ти е жал за него. И ще се мъчиш.
Съгласна съм.. но той вече е много привързан към мен и ако скъсаме ще му е ужасно гадно, а аз не искам да му го причинявам..прекалено е скъп за мен. Но така или иначе все някога ще трябва да го направя.. :(
YouDontKnowMe
04-07-2010, 18:00
Разделете се.
Съгласна съм.. но той вече е много привързан към мен и ако скъсаме ще му е ужасно гадно, а аз не искам да му го причинявам..прекалено е скъп за мен. Но така или иначе все някога ще трябва да го направя.. :(
И мен това две години ме спираше. Моли се той да намери друга и с нея да се чувства така добре, както с теб . Защото друго не можеш да направиш.Бъди му приятелка, помагай му с каквото можеш. Но като не те привлича, като искаш да си с други - не може и ти да се мъчиш.
Има и компормисни варианти- да си дадете почивка за няколко месеца, или да сте в неангажираща връзка... Ама са много неприятни и двете. Пак има много наранени и т.н.
Направи нещо, за да го разнообразиш :)
PoisoNGirL
04-07-2010, 19:14
Ако питаш мен на 14 въобще не си за сериозна връзка.Нормално е да ти се иска нещо друго.Интересно ми е на тези години как вече си влюбена?Аз на твоите години още играех на карти и табла пред блока...Зарежи го щом вече ти е писнал и си живей живота.Не се залъгвай,че ще се ожените и ще се обичате вечно.Ако пък не.. просто се разделете за краъко и ще разбереш дали наистина ще ти липсва.
YouDontKnowMe
04-07-2010, 19:26
Интересно ми е на тези години как вече си влюбена?Аз на твоите години още играех на карти и табла пред блока...
Даа, даа , не се и съмнявам . На тези лафове им е минала модата . Още когато сте си играели на разни игри някъде си.
Аз още си играя и на двете ^
@MyAll , това с разнообразието е много добра идея.
sweetyytweety
04-07-2010, 19:43
Харесвам няколко други момчета и искам да съм свободна да говоря с тях ии да се зарибяваме един вид...
:razz: т'ва е тъпо да харесваш няколко 8-) и по темата ... ми късай като ти е еднообразно ама може да ходиш с няколко наведнъж да ти е по забавно :lol:
flowerlina
04-07-2010, 19:48
Малка си и не го обичаш
YouDontKnowMe
04-07-2010, 19:51
Малка си и не го обичаш
Какво има общо възрастта с обичта ? Че не го обича в случая, така е. Но принципно ?
Ама вие на магарето чужд викате....Имате питомното гоните дивото..... много зле не цените какво имате....
"Знам всяка негова реакция"Радвай се с това,поне знаеш какво прави къде ходи и че те обича.....
поговори с него кажи му как стоят нещата и си дайте малко почивка.
DarknessAngel
04-07-2010, 20:20
Обичате се, но ти искаш зарибявки. Ама ти нали знаеш, че във голяма част от връзките има такъв период ? Ако искаш върви да си дириш щастието, но според мен то си е до теб и нещото, което ще направиш е да го изпъдиш.Ще съжаляваш. Успех. :)
valdesbg
04-07-2010, 20:34
Малка пикла с големи претенции :)
Искаш да ставаш разпоретина? Давай.
Само че ще съжаляваш. Няма да си спомниш кой и кога ти го е казал това. Което е лошото.
MissMalibu
04-07-2010, 21:20
И аз съм изпадала в подобна ситуация.Ако наистина имаш някакви чувства към него и той към теб,ако се обичате защо трябва да се разделяте?Според мен си дайте малко почивка,не се виждайте няколко дни,а след това започнете да се виждате по рядко дайте си повод да си залипсвате и тогава всеки път правете различни неща,ходете на други места и т.н. Излизай със други момчета,но само до там,нищо повече.Разнообрази си живота има сякакви начини
pussucetka
04-07-2010, 21:23
На 14г. съм и ходя с едно момче вече от близо половин година. Всичко е много хубаво, държи се страхотно с мен, като човек е супер добър. Обаче от около месец насам като че ли ми омръзна илии нещо такова. Обичам си го, доколкото ми е възможно, привързана съм към него, но вече знам всяка негова реакция,всяко негово действие,знам какво ще каже... С 1 дума няма разнообразие и това не ми харесва..
Ще се радвам ако ме посъветвате нещо, защото вече наистина не знам какво да правя.
. . опиши му ситуациятаа, ако те обича ще те разбере и ще те пусне на свобода . . недей си мисли, че връзката ви може да се подобри :?
Ей ся ше хвърля ези-тура...
Еми, късай го :lol:
didi0804
04-07-2010, 21:43
Обичам си го, доколкото ми е възможно,
8-) Уау...интересно... 8-)
Priceless
04-08-2010, 06:44
Да. Скъсай. Ще го направиш ли, само защото АЗ ти казвам? :oops:
DevilWish
04-08-2010, 10:18
Toчно така бях и аз с първата ми връзка и аз бях на 14 години. ;) По-добре го остави, защото той наистина държи на теб, пък няма да получи това, което заслужава.Ако сега скъсате до седмица-две ще си кажеш липсва ми и ако пак се съберете ще се убедиш 100%, че не ти пука за него пак ще го зарежеш, ще го нараниш .. . най-добре всичко да приключи още сега ;)