PDA

View Full Version : Просто съвет

lllooo
04-07-2010, 20:14
Здравейте, това е първата ми тема, но от доста време обмислях дали да я пусна. На 17 съм, но още не съм правила секс. Не съм открила момчето, в което да съм напълно сигурна и което да обичам. Но лошото е, че чувствам това като някакъв вид товар. Имала съм много възможности, но винаги съм си казвала, че трябва да почакам и това, че другите около мен са го правили не трябва да ми влияе. Да но ако това " специално" момче дойде след 2 години? Другите ми познати го правят отдавна, имат опит в това ,а аз дали ще успея ли кога ще успея да го натрупам? Дали на момчетата им се занимава с девственици? Ами ако е секс просто ей така без някакви по-дълбоки чувства за 1 вечер понеже дори това ми е минавало през ума, как момчето ще приеме факта, че съм девствена. Надявам се да отговорите, защото наистина ми е интересно чуждото мнение по този въпрос. :) Благодаря предварително :)

kalpazanka
04-07-2010, 20:17
Няма умрели от неправене на секс. ;) Така че и след 2 години да дойде, надали ще прериташ от чакане. ;)
На момчетата им се занимава с девственици. От първа ръка знам, че няма нищо по-влудяващо от мисълта, че даденото момиче дори не е било помирисвано от мъж.
И опит ще натрупаш, не бой се.
Не подарявай тази специална вечер на някой случаен.

П. С. Едитнах заглавието.

Rounder
04-07-2010, 20:20
с две ръце подкрепям горните две мнения...не бързай... :)

baby07
04-07-2010, 21:19
Не трябва да се влияеш от чуждото мнение.Браво,за това,че не си се дала на първия срещнат...Винаги ще се намери момче,което да е с теб,въпреки девствеността ти и винаги има време за натрупване на опит.Продължавай в същия дух и чакай точното момче. :) :-)

bafka
04-07-2010, 21:29
О господи, не вярвах, че все още има девствени момичета над 16 освен мен! :grin: :grin: Чак немога да повярвам, че е останал здраво мислещ ум на този свят! =D> Мацка, мога да ти кажа само ЕВАЛА за това, че не си го направила с който и да е. Колкото и време да чакаш бъди сигурна, че ще е за добро и ще си доволна от себе си, че не си поредната тиинка, направила го само защото е модерно, а ще знаеш, че е с човека когото обичаш и който те обича. По-нагоре го казаха, че дори и някой да отричат девствените, повечето приветстват идеята, че момичето им не е било пипано. А и както доста сайтове казват "Мъжете обичат девстеници, защото не харесват критиката!". Няма за къде да бързаш, просто трябва да си сигурна в себе си и в човека до теб! Успех! :wink: :)

Sc0field
04-07-2010, 22:19
Няма да се плашиш мацко като му дойде времето ще го направиш. Аз съм на 18 и още не съм го правил ама немисля за това, защото не е болка за умиране. Продължавай все така и дано намериш подходящия човек! :)

ludiq0maks
04-08-2010, 06:36
Здравейте, това е първата ми тема, но от доста време обмислях дали да я пусна. На 17 съм, но още не съм правила секс. Не съм открила момчето, в което да съм напълно сигурна и което да обичам. Но лошото е, че чувствам това като някакъв вид товар. Имала съм много възможности, но винаги съм си казвала, че трябва да почакам и това, че другите около мен са го правили не трябва да ми влияе. Да но ако това " специално" момче дойде след 2 години? Другите ми познати го правят отдавна, имат опит в това ,а аз дали ще успея ли кога ще успея да го натрупам? Дали на момчетата им се занимава с девственици? Ами ако е секс просто ей така без някакви по-дълбоки чувства за 1 вечер понеже дори това ми е минавало през ума, как момчето ще приеме факта, че съм девствена. Надявам се да отговорите, защото наистина ми е интересно чуждото мнение по този въпрос. :) Благодаря предварително :)

Ела слънчице аз ще те гледкам и ше те е***м ... Шегувам се разбира се 8)

Не се притеснявай и твоя момент ще настъпи . Изчакай го търпеливо за да ти достави удоволствие и наслада , това е моя съвет.

SmilezZz
04-08-2010, 07:07
И какво като не си правила секс досега.. ??
Евала,че не си го направила,защото е модерно и че всички имали опит..
Не е болка за умиране..
Просто бъди спокойна..И твоя "първи път ще дойде"

krem4et0
04-08-2010, 07:34
Аз правих секс за първи път на 20 и не съм куца, кьорава, саката....а още съм си жива. Изобщо не бива да те тревожи този факт. Не е нито срамен, нито чак толкова изключителен. Похвално е, че имаш по-други представи и отношение за секса. Като дойде човекът и моментът, ще го сетиш и повярвай - няма да съжалиш, че си почакала. Не се влияй от модата, приятелките и прочие глупости. Ти си си ти и твоите интимни отношения решаваш само ти.

BluesCat
04-08-2010, 07:38
Аз правих секс за първи път на 20 и не съм куца, кьорава, саката....а още съм си жива. Изобщо не бива да те тревожи този факт. Не е нито срамен, нито чак толкова изключителен. Похвално е, че имаш по-други представи и отношение за секса. Като дойде човекът и моментът, ще го сетиш и повярвай - няма да съжалиш, че си почакала. Не се влияй от модата, приятелките и прочие глупости. Ти си си ти и твоите интимни отношения решаваш само ти.
+ :)

Doga
04-08-2010, 08:24
Горе видях 2 мнения,че момчетата обичали девствените-нали нямаше да слагаме всички под един знаменател.........Значи наистина е хубаво и е тръпка да си "първия" и за да не съм "постен" ще кажа защо не ми е много добро мнението за девсвениците........
Ходих с девствено момиче 1 година без 10-тина дена.При секса всичко беше идеално.Гадното е,че като се разделихме тя в продължение на година ми звънеше почти всеки ден и ми приказваше работи за нас....,а аз си имах приятелка и тя си имаше..... с една дума няма оттъване
А към вторката:това е много хубаво,че си от малкото останали.Продължавай да чакаш любовта,има време! :)

kalpazanka
04-08-2010, 08:34
^Не съм ги слагала под един знаменател- просто казах, че знам от първа ръка, като не казвам, че мнението на приятеля ми е представително за всичките 3 милиарда от мъжки пол.

Punisherrr
04-08-2010, 08:35
Ако още не си се убедила от всички мнения до тук, и аз ще ти кажа,че си постъпваш правилно. :smt023
На първо място изобщо си избий мисълта,че в теб нещо не е наред,защото по-скоро е така с онези,които бързат да правят всичко когато не му е още времето.
По думите ти разбирам,че те интересува с кого ще си и искаш той да те обича и ти да обичаш него. - Ами чудесно тогава. От там трябва сама да се сетиш,че когато намериш твоя човек той вероятно ще е и щастлив от факта,че ти е първи. Все пак ако наистина има силни чувства нещата се връзват ;)
И всъщност на 17 не си изобщо толкоз възрастна ( :-D ),че чааак на тревоги да го удряш. Това,че нещо се прави масово (секс на 14 например) не го прави нормално ;) Не се ръководи по това.

DevilWish
04-08-2010, 09:06
Евала!Аз всичко бих дала да си върна девствеността заклевам се.Дори удоволствието, което съм имала всичко ще върна, ако можех да се върна назад ;) Стои си така както си си ;) Има време за всичко ;) Когато намериш някой, който истински да те обича тогава го направи ;)

lllooo
04-08-2010, 09:25
:) :) Благодаря на всички за коментарите. Определено се чувствам по-добре и по-сигурна в себе си :-)

Gr0zDan0v
04-08-2010, 10:05
Няма умрели от неправене на секс. ;) Така че и след 2 години да дойде, надали ще прериташ от чакане. ;)
На момчетата им се занимава с девственици. От първа ръка знам, че няма нищо по-влудяващо от мисълта, че даденото момиче дори не е било помирисвано от мъж.
И опит ще натрупаш, не бой се.
Не подарявай тази специална вечер на някой случаен.

П. С. Едитнах заглавието.
+1 :)

justonegirlwithonehope
04-08-2010, 12:06
Ако е за една вечер едва ли някой ще се навие да те отоври ейй така, но ако е с чувства е различно.Всяко едно момче се радва, когато е първия на приятелката си.Не се притеснявай, че си девствена за всичко си има време, след като не си усетила, че трябва да го направиш, защо да се ебеш, за да не останеш по-назад ли ? :)

bafka
04-08-2010, 12:19
Ходих с девствено момиче 1 година без 10-тина дена.При секса всичко беше идеално.Гадното е,че като се разделихме тя в продължение на година ми звънеше почти всеки ден и ми приказваше работи за нас....,а аз си имах приятелка и тя си имаше..... с една дума няма оттъване

Сам каза, че не трябва всички да се слагат под един знаменател. Това, че дадено момиче е лепка и не те е преживяло не значи, че е така за всички момичета. Първия си е първи за цял живот и няма как да се промени. Това, че ти си и бил първият те поставя на някакво по-високо ниво от просто поредните. Нормално да е малко по привързана и да и липсваш, но чак да няма оттърване, това вече си е мания :D . Но не мисля, че всяка една преследва първия си и иска (едвали не) да се омъжи за него ... :-D

Doga
04-08-2010, 22:39

Сам каза, че не трябва всички да се слагат под един знаменател. Това, че дадено момиче е лепка и не те е преживяло не значи, че е така за всички момичета. Първия си е първи за цял живот и няма как да се промени. Това, че ти си и бил първият те поставя на някакво по-високо ниво от просто поредните. Нормално да е малко по привързана и да и липсваш, но чак да няма оттърване, това вече си е мания :D . Но не мисля, че всяка една преследва първия си и иска (едвали не) да се омъжи за него ... :-D
Да бе и ти си права....
А към авторката:Няма повод за притеснения,а и предполагам постоянно има кандидати,работата е там,дали ти го искаш,пак не си,като авторите на някои теми "Девствен съм,ебе ми се,а няма с кой" и т.н. ,супер си си.

dPa3HuTeJl
04-09-2010, 00:44
Толкова ли е срамно в днешно време да си девствена ?!? Според мен и всички останали който са писали в тая тема не е срамно ! ;) Няма да повтарям думите на другите, просто ще ти кажа едно БРАВО

MaGuSs
04-09-2010, 01:08
Толкова ли е срамно в днешно време да си девствена ?!? Според мен и всички останали който са писали в тая тема не е срамно ! ;) Няма да повтарям думите на другите, просто ще ти кажа едно БРАВО

Аз пък съм отнел на 6 момичета девствеността.5 те са на моята възраст на 14 ,а другата беше на 16 8) .Ест. първо исках разрешение :lol:

didi0804
04-09-2010, 09:05
Браво,за това,че не си се дала на първия срещнат...

Изчакай си точното момче :)