PDA

View Full Version : Относно първия път (:

DemonchY
04-07-2010, 20:58
Хей ;р искам да питам няколко въпроса относно първия път, тъй като не знам кога с приятелката ми ше се почнем, но рано или късно ше се случи така че...
1. Един приятел ми каза че най-добре било да се ползва Sportex за 1ви път щото бил с овлажняващ гел... вярно ли е и в аптеките ли ги продават за да знам откъде да купя?
2. Когато дойде момента да свършвам, в презерватива ли? няма ли да прелее щото понякога е повечко от един кондом пълен с пенис :D
3. Презерватива къде го изхвърлям? (няма опция в коша за боклук щото майка ми живее у нас се пак :D а съм чувал че в тоалетната не потъвал :razz: ) та... (да, глупав въпрос, предполагам ше се наложи да изхвърля боклука заедно с него преди да се е прибрал който и да е)
4. Въпрос относно оралната любов... тъй като дотук тя не ме е кавалила, но аз нея съм, искам да питам ами ако взема да се ... 'зарадвам прекалено много' и усетя че ще свърша? тогава къде - в устата или някъде по нея ще е ужасно (щото доколкото знам не иска) а пък ше е тъпо да го извадя и да го дохакам с чекия на пода нали? та.. при фелацио къде се свършва?
5. Значи дося едното пръстче е било там вътре да поогледа обстановката, да разузнае и да види къде да прави лагерен огън обаче за жалост прохода е прекалено тесен... или с други думи когато мушкам единия си пръст понякога я боли, макар че гледам да внимавам... за 2 пръста е НЕМИСЛИМО... тя е девствена и на всичкото отгоре доста дребничка и слабичка (следователно и тясна) т.е. ще я боли адски много, да не говорим че не знам дали изобщо ше мога да го вкарам... какво се прави в такъв случай? за мен най-важна и просто искам всичко да мине по-спокойно, не да се чувства се едно я дерат мечки... относно отношението ми - да, ще съм много внимателен!
6. Знам че има много теми относно този въпрос но къде подяволите е G точката и клитора ... неска докато главата ми беше при чатала й се пробвах да я издиря с пръст, за жалост без успех...
7.Как подяволите да доведа момичето до оргазъм... знам че й е приятно и без да се стига до там но някак не се чувствам достатъчно... нз пълноценен... попринцип го правя бавно, спокойно и цялостно и тя се е отпуснала на леглото, затворила очи и сякаш й е страхотно обаче явно не е най-доброто, което е изпитвала.. знам че има и по-добре и се стремя да го постигна :D днес по едно време забързах малко езика и усетих че нещо взе да мърда смис да се стяга леко след което притисна краката си към главата ми (т.е. стисна ми главата с бедра) но аз продължих... това признак на удоволствие ли е да знам дали е добре това че съм позабързал, защото ние трябваше да тръгваме и бързахме (5 минути след тва притискане каза 'трябва да ставаме' за 2ри 3ти път)

Надявам се да има някой който да прочете цялата тема и да ми помогне :) ще съм благодарен на всякакви мнения :)

Rounder
04-07-2010, 21:07
1.Приятеля ти е кретен,според мен Durex-a са по-добри,и всичките имат овлажняващ гел...

2.Споко няма да прелее(бахти и израза :D )

3.Е как къде да го изхвърляш...ми намери някъде...през терасата(ако са
в апартамент) или пък няква кутия,и на излизане я хвърли,варянти много.

4.Тук вече не мога да ти кажа :shock:

5.Ми деиствай първа с единия пръст,след т'ва с вторият,и като усетиш че "примката" е леко разтегната,давай с мъжкото пособие.

6.Там не мога ти помогна,освен ако не си дадеш приятелката за една нощ хах,шегувам се :D

7.Всяка,различно нещо я възбужда,с времето ще и фанеш чалъма

8.Успех 8)

t0d1t0
04-07-2010, 21:16
някой да направи резюме...

Neopitom3na
04-07-2010, 21:18
момиче съм, но все пак 8-)
1. всички имат гел, но не ползвай тея от 20ст.
2. може и в него няма да прелее :D
3. през терасата.. не :D .. в кофата за боклук в тоалетната е добре
4. на корема или гърдите примерно :)
5. първо с пръст/и ... гледай много да я възбудиш и после с патката :P
6. този въпрос се надявам, че е ебавка
7. трябва да пробваш и да разбереш какво и харесва.Тя чрез звуци, пъшкане и какво ли още не ще си покаже.Като свърши не пипай за известно време долу щото не е много приятно
Успех :-P

Azgalor
04-07-2010, 22:04
Пич карай каквото стане (само не и свършвай в устата)
Относно презерватива, Увий го в хария, после в джоба и в най близкия кош, до блока например ;)
А Г точката и оргазма: Всичко става с тренинг и опипване на почвата ;)
Хайде успех ;)

HeavenSent
07-28-2011, 07:40
Пич, как си й правил орална без да знаеш къде е клитора?

SisiStrange
07-28-2011, 07:46
1. Всъщност да - вярно е. При дюрекс върху самите презервативи си има гел, но може да е не е достатъчен. При спортекс си има пликче с лубрикант, който може да се намаже и по нея, в случай, че се панира. Върви в добавка с презервативите.
2. Не, няма да прелее. Ти гледай да го сложиш правилно. В кутийката с презервативи има упътване.
3. Ъм... излез навън просто и го хвърли в уличната кофа за боклук.
4. Говориш с нея по въпроса. Ако е съгласна в устата - там. Ако не ще да гълта - плюе в кърпичка. Ако е съгласна някъде по тялото - там. Само гледай да не и влезе в очите или косата.
5. Ми гледаш да е дълга любовната игра, за да е максимално възбудена и отпусната. В краен случай ползваш и лубрикант.
6. Клитора е между малките срамни устни. Би следвало, когато е възбудена да го напипваш с език. Ж-точката е във вагината и да се надяваме, че с пенис ще я намериш. При всяка жена е на различно място, но най-често е от ляво.
7. Наблегни на оралния. Първите пъти едва ли ще и докараш вагинален.

ubuntureload
07-28-2011, 08:39
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Отново съм потресен .... :grin:

SeXyMaCka
07-28-2011, 11:06
1. Според мене Durex са по добри, но все пак избора си е твой ;)
2. В презерватива свършвай ( повечето имат резервоарче за спермата ), но после обезателно го смени и се измии, ако имате мерак да продължите със секса. Когато го поставяш гледай да не остане въздух в него, за да не се изхлузи, скъса и тн. кофти ситуации. В инструкциите пише как да го направиш.
3. Може да го увиеш в една найлонова торбичка и на излизане от вас ( тях ) да го изхвърлиш някъде навънка. За варианта с тоалетната, поне по мой наблюдения като му пуснеш казанчето отгоре си потъва и отива където трябва.
4. Недей в устата и ( голям е шанса да ти вдигне скандал ). Или някъде по тялото и ( само с нейно позволение ), или пък в някаква салфетка, която да държиш близко до тебе, че да ти е под ръка.
5. Нормално е да е тясна. Повече френска и любовна игра му е цаката, да се отпусне и възбуди максимално.
6. Клитора се намира между двете срамни устни, но внимавай с него, доста чувствителен е.
7. За това как да я докараш до края практика му е майката.

MaLkaTa_LaDy
07-28-2011, 11:55
1. В Спортекс [не съм сигурна дали във всички опаковки, но] има и пакетче лубрикант освен презервативите, който ще ви е от полза за да не я боли толкова.
2. В презерватива ами, къде другаде.
3. Завързваш го и примерно го увиваш в тоалетна хартия и в кашчето.
4. Кажи и, когато ще свършиш. Тя ще си прецени дали иска да и свършиш в устата.
5. Според мен два пръста трябва да могат да влязат с малко усилие. Вярно, че си зависи и от пръстите, но ще е по-добре да вкараш и два, преди същинската част. И действай леко и внимателно, гледай да е влажна постоянно иначе ще я боли наистина много. Целувай я, гали я през това време, за да не се стяга още повече. И използвайте лубриканта.
6. http://www.vratovrazka.bg/images/stories/strasti/sex/g_spot/scheme.jpg
В интернет има достатъчно материали. Да беше потърсил. Но недей още от първия път G точката да търсиш...
7. Ами да, вероятно се е възбудила повече или е щяла да свърши. Аз си мисля, че сексуалното удоволствие е повече, когато момичето си притисне бедрата едно към друго.
А за да доведеш момичето до оргазъм трябва да знаеш доста добре кое как я възбужда, как да започнеш, кога да забързаш, да следиш реакциите и. Да я доведеш до оргазъм чрез стимулиране на клитора, ще ти е доста по-лесто отколкото на G точката. G-точката я остави за малко по нататък, щом още е девствена вероятно ще я боли при това стимулиране.

marilyn
08-01-2011, 20:29
Щом си задаваш въпроси от рода на "Къде да изхвърля презерватива след употреба" и "Дали няма да прелее", по-добре изчакай малко да пораснеш, образовай се малко, а дотогава си дръж атрибута в гащите. :)

Verminaard
08-01-2011, 21:21
Не знам за кондом,ама аз напълних гащите от смях.То бива да си необразовано пишлеме,но тоя бие всички рекорди.Но...I'll do it for the lulz.

1)Мой човек,не знам в твоята държава как е,но ние си купуваме контрацептивите от железарията...естествено че от аптеката бе,дивак,ти да не искаш да почнат да правят сърдечни операции в кварталната бакалия?
2) Нееее,първо свали гумата,пъхни го обратно и тогава свършвай.Всички знаем че кондомите не се използват за това а само за да се правиш на важен пред момичето че имаш 20 стотинки за капут.
3)Майка ти какво ще ти каже?Освен да се зарадва че като се клецате поне ползвате защита и няма да я правите баба от глупост...за сега.
4) "Не ме е кавалила" :lol: :lol: :lol:
Виж сега,като момата реши да те 'кавали' би трябвало да е напълно подготвена за последствията.Няма какво да питаш - празни и се в алаброса,чувал съм че е полезно за скалпа.
5)Е де,ти се изкара се едно инструмента ти е дебел колкото крак на маса.Половин шепа вазелин прави чудеса в такива ситуации,плюс,погледни го така - рано или късно тунела ще трябва да се отпуши,не го мисли.
6)буквално плача от смях на клавиатурата,немам сили за повече.Мой човек,стани на 15,прочети една-две книжки и тогава тръгни да оплождаш невинните девойчета от ма'алата.

peace95
08-01-2011, 21:26
Уби ме с тия лафове :

-няма ли да прелее щото понякога е повечко от един кондом пълен с пенис :D
- кавалила, но аз нея съм, искам да питам ами ако взема да се ... -'зарадвам прекалено много'
-дохакам
-едното пръстче е било там вътре да поогледа обстановката, да разузнае и да види къде да прави лагерен огън обаче за жалост прохода е прекалено тесен...
-не да се чувства се едно я дерат мечки... относно отношението ми - да, ще съм много внимателен!
-неска докато главата ми беше при чатала й се пробвах да я издиря с пръст, за жалост без успех...
:lol:

sladkish_14
08-01-2011, 21:51
1. Един приятел ми каза че най-добре било да се ползва Sportex за 1ви път щото бил с овлажняващ гел... вярно ли е и в аптеките ли ги продават за да знам откъде да купя? Не, продават ги във ветеринарната аптека. Можеш да използваш тях (Sportex), можеш и да вземеш Durex, и отделно лубрикант. Аз все клоня повече към Durex.
2. Когато дойде момента да свършвам, в презерватива ли? Може да свършиш в него, спокойно няма да прелее. Може да свършиш, където си поискаш, зависи кога дойде момента и колко бързо можеш да реагираш.
3. Презерватива къде го изхвърлям? В кофата за боклук? Примерно? Увиваш и вънка.
4. Въпрос относно оралната любов... - Кавалила? :lol:

Толкова от мене. Другото вече ти е ясно, не че това не беше.. Но предпочитам да не се задълбочавам :) УСПЕХ.