View Full Version : може ли със спрей да се ... ?
portokal4eto
04-08-2010, 11:03
Искам да попитам може ли със спрейовете които ги продават по магазините да се използжат за дрехи:? например да си нарисуваш нещо или ддз и аз ..след това измива ли се какво става :д
за какъв спрей става дума? за стени за коса?
DinViesel
04-08-2010, 11:43
за какъв спрей става дума? за стени за коса?
това щях да попитам и аз
Ако е за стена,по-добре недей,може и да си съсипеш дрехите.. за коса по-може да стане,но си има специални маркери за дрехи! :)
portokal4eto
04-08-2010, 14:52
ами имах предвид тези за коса ..дали ще стане ..за други незнам да има някой да ми помогне че съм намислила да си направя една рокля по различна но се чудя..
Neopitom3na
04-08-2010, 21:05
Ако е за стена,по-добре недей,може и да си съсипеш дрехите.. за коса по-може да стане,но си има специални маркери за дрехи! :)+1
Мен много ми е интересно със спрей за стена дали изобщо става нещо. Примерно ако на чисто бяла памучна тениска нарисувам едно смайли : ) тип, дали ще стане нещо и като се пере ще пуска ли боя или ... :lol:
dPa3HuTeJl
04-09-2010, 02:54
Мен много ми е интересно със спрей за стена дали изобщо става нещо. Примерно ако на чисто бяла памучна тениска нарисувам едно смайли : ) тип, дали ще стане нещо и като се пере ще пуска ли боя или ... :lol: Оооо.. ще пуска и още как :lol:
ILuvMyTeddy
04-09-2010, 10:02
Сякаш няма да се получи.. като ги изпереш дрешките може да пуснат бояя и всякакви щуротии.. :D
Сякаш няма да се получи.. като ги изпереш дрешките може да пуснат бояя и всякакви щуротии.. :D
И като се разтече тая боя и става на гъз :?
nakata9669
04-10-2010, 10:16
Според мен най-добре не пробваи защото боята мн сериозно вреди на кожата ии може да доведе до обриви , дории и до отравяне на кравта ако е в големи количества :-o
someonerandom
04-10-2010, 10:27
Като изключим опасностите от последния коментар,купи си някоя фланелка/тениска за 2-3 лева и пробвай :D
OtkrovennoBezrazlichna
04-10-2010, 13:21
И като се разтече тая боя и става на "задни части" :?
а може и като се разтече да се получи нещо интересно
някво ново изкуство :D ю нева ноу 8-)
DesireToFire
04-11-2010, 09:01
Става за дрехите. За едни рокли за концерта на даскалото сме ползвали и се получава доста добре 8-) Ама ги ползвахме веднъж и след това не сме ги прави, но на гладене с пара държи ;Д
По-добре с текстилна боя ...би трябвало да я има във флакони като спрей но не съм сигурен :D