View Full Version : Привързах се страшно много към него,а в други ден заминава..
Най-добрата ми фр ме запозна с едно момче което е харесвала преди много време .. въпроса е там че той не си е идвал тук от много време дори години и сега като си дойде станаха толкова неща между нас,а той заминава в други ден .. знам сега че всеки може да каже "айде една свалка,ще го преодолееш",но той е някак си различен от другите,сладък е,печен,добър .. :( Попитах приятелката ми и преди винаги ли е бил такъв и тя ми казва да такъв си е никога няма да ти направи мръсно .. ии въпроса е там незнам разбрах само че лятото ще си идва за известен период от време СИГУРНО .. Имам шансове и с други за момента,но не искам точно поради тази причина просто в това момче виждам идеала .. незнам как да го кажа но бих дала всичко да не замине ;( Как да го забравя ? Колко след това да го чакам ? КАКВО ДА ПРАВЯ ;[[ ?????
justonegirlwithonehope
04-08-2010, 22:12
Ако го искаш наистина поговори с него преди да замине и ако той също чувства нещо по-истинско към теб освен да чакаш до лятото друго не можеш да направиш .. :(
mArMaLaDkA
04-08-2010, 22:16
Момиче, ти си като фурнаджийска лопата. Вярно, че и годините си оказват влияние, ама то твоето е... вчера писа тема как ти било кофти, защото гаджето на приятелката ти пребило момчето, което харесваш отдавна, днес пък много харесваш някакъв друг. Остави момчето да замине и не го ангажирай с глупости. До лятото ще го разлюбиш 10 пъти.
Момиче, ти си като фурнаджийска лопата. Вярно, че и годините си оказват влияние, ама то твоето е... вчера писа тема как ти било кофти, защото гаджето на приятелката ти пребило момчето, което харесваш отдавна, днес пък много харесваш някакъв друг. Остави момчето да замине и не го ангажирай с глупости. До лятото ще го разлюбиш 10 пъти.
Тук си малко в грешка.. другата тема която писах за побоя става въпрос за момче от моя клас с което сме първа и последна година заедно и макар и двамата да се харесваме няма да стане нищо,защото аз го възприемам само като момчето от моя клас,а ако става на въпрос за този сега,да съм го искала - не съм,чувствата както мисля всички знаем идват от вътре без ние да ги викаме,а и каквото и да стане ще го чакам независимо кога ще си дойде,да няма шанс да няма друг през това време,но независимо чувствата самото уважение което изградих към него като човек,всички разговори,всички съвети .. такъв човек не се забравя !! :smt007
didi0804
04-09-2010, 08:54
Кажи му това,което написа тук
valdesbg
04-09-2010, 09:01
Ей аман от незрели тийнчета дето искат да поемат повече отговорност и вина, отколкото заслужават.
Как смяташ да го спреш да замине? С бебе, брак, изнудване?
Айде спри да се превземаш тоолкова. Това е ТОЧНО една свалка. Ти и придаваш фундаментално значение. И от тук идват проблемите. Имаш шансове с други обаче на инат няма с тях, щото Той е единствения, неповторимия, уникалния, невероятния. Ми стой си самичка и се тормози тогава. хем ти се обръща внимание, повече отколкото заслужаваш, и пак си недоволна. Кифленска история, не мислиш ли?
Поговори с него и както казаха и преди мен му кажи това ,което написа тук. Ако ,нещата са взаимни и ти отговори ще успееш да издържиш .Разстоянието не е чак толкова голям проблем ,ако има взаимност. :)
cinderella_gugutka
04-09-2010, 09:24
признай му 4увствата си-поне ще ти олекне малко от малко :(
DevilWish
04-09-2010, 09:28
Няма идеални хора.А очи, които не се виждат се забравят ;) При обич може би малко по-трудно, но пак изстиват чувствата.А не вярвам ти да го обичаш, за няколко дни/седмици/месеци, в които сте били заедно ;) Ще го забравиш наистина ;)
[quote="valdesbg"]Ей аман от незрели тийнчета дето искат да поемат повече отговорност и вина, отколкото заслужават.
Как смяташ да го спреш да замине? С бебе, брак, изнудване?
Добре само дето темата не беше с цел въпрос " Как да го задържа" щото знам че е невъзможно" ;)
valdesbg
04-09-2010, 21:01
Кей. Значи приемаме че това си е точно свалка. И така (:
Пък другото няма какво да го мислиш толкоз. Друг ще дойде.
summerinthecity
04-09-2010, 21:33
И къде точно заминава? На Луната? :D