View Full Version : Кое предпочитате Момче - приятелка/момиче - приятел или обр.
аз лично избирам истинския приятел
но се чудя дали и вие мислите така
и реших да постна тема :)
не сам търсил за друга такава (извинете ме за което)
очаквам мненията ви :) :)
ShtrudeL
04-08-2010, 22:42
ъх...момиче - не
за момче не знам дали може да има съвсем чисто приятелство,но ако има избирам момче. Оо
YouDontKnowMe
04-08-2010, 22:42
Имам малко истински приятели. Един от тях е гаджето ми. Винаги има равновесие в отношенията ни. Не ми се налага да избирам между тях.
Надявам се правилно да съм разбрала въпроса, уау ^
Малко е еглупаво заглавието сорри
трябваше да бъде нещо от рода на
Човек 1 = приятел/ка
Човек 2 = авер/ка
ако трябва да изберете само един от тях кой бихте избрали ( приятел/ка или авер/ка) :) [/b]
ShtrudeL
04-08-2010, 22:50
...
Приятеля ми...(като гадже Оо тъпа дума)
Момче - приятел. Свикнала съм от малка все с момчета да се водя. 98 % от обкръжението ми е мъжко. :-P
didi0804
04-09-2010, 08:58
Момче
valdesbg
04-09-2010, 09:20
Ест че половинката ми.
А щом съм с нея както и тя е с мен, значи има много основателна причина за това. И тази причина определено е по важна от всичките приятелства на света.
Макар че и друг път дъм го казвал - няма да търпя условия тип "аз или той/тя". така че който ми постави такова условие изхвърча директно, ако ще и майка ми да е. А това ще се случи не защото съм избрал другия човек, а защото въпросния индивид, задал ми условието си е превишил правата.
Предпочитам момчета за приятели.Въпреки ,че приятелство между момче и момиче няма според мен. 8-)
ghetto_superstar
04-09-2010, 09:28
Момче!
Зависта при 2 приятелки момичета е неизменна част от отношенията,при момчетата го няма или ако има не е същото като при момичетата
Neftochimic
04-09-2010, 09:29
за момичетата - момче
за момчетата - и двата пола
DevilWish
04-09-2010, 09:33
Абе само аз ли съм проста или съм позабравила българския или не знам какво ама не схванах какъв е въпроса? :?
Ако е кое избираш приятелите си над гаджето или обратно ,това е сложен въпрос и зависи.Мисля, че не трябва да се налага да избирам.Ако гаджето ме кара да избирам, значи му пука толкова за мен, същото и за приятелите.
Ако с кои повече се разбирам момичета или момчета ,то тогава отговора е 100% с момчета ;) Повечето ми приятели са момчета ;)
Molzinka
04-09-2010, 09:38
Определено момчетата са по-добри приятели от момичетата, така че избирам момче :)
Аз бих избрала момче, защото те наистина са истински приятели.. До скоро не вярвах на това, но ми се случи нещо.. Едно лято нямаше с кой да излизам в моя квартал освен с момчетата.. И почнах да излизам с тях ии по-добри приятели не съм имала. Докато момичетата постоянно ще направят някаква интрига, ще завиждат или са готови да те убият за някое момче..
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 12:45
Много хора казват, че приятелство между момче и момиче не може да има, аз пък мисля обратното.Женската злоба е голямо нещо, едно момиче/жена винаги ще намери причина, поради която да завижда на "най-добрата си приятелка".Макар, че има и много добри приятелки, но повечето за злобарки, докато приятелство между момче и момиче .. това е нещо наистина силно и истинско.Лично аз имам 3ма най-добри приятели, една приятелка и двама приятели.И тримата са прекрасни, но момчетата .. някак, въпреки че са момчета мога да им кажа всичко, каквото и да е то, на приятелката ми също, но някак си се сдържам .. :)
DarknessAngel
04-09-2010, 13:19
Момчетата предполагам. Но има и изключения. :)
FireFlyY
04-09-2010, 14:11
Всичките ми приятели са момичета с изключение на 3-4 а аз много искам по-близък приятел момче с когото да споделям всичко без той да ме харесва :-D нооо уви :[
Момче!
Зависта при 2 приятелки момичета е неизменна част от отношенията,при момчетата го няма или ако има не е същото като при момичетата
оО прии момчетата е същото както и при момичетата затова си е най-добре момче с момиче.. то за тва е казано ЛЮБОВ - мъж и женаа :) :)
А иначе ясно е - момче фр
smiirnoff
04-09-2010, 20:01
Предпочитам момче - НАЙ - добър приятел ^^.
много ясно че момиче избирам за приятел. че аз имам повече приятели момичета, някак си говоря по-лесно с тях. с момчетата само за коли може да се говори.
пък и винаги може да стане нещо повече и да боднеш някоя 8-)
аа и записват лекции, тва онова, винаги знаят всичко на изпити. още от училище разбрах че с момче не е разумно да се седи на 1 чин и след 8 клас спрях да седя до момчетата за да мога да преписвам :lol:
та и сега така на лекции - само с мацки се движим и седим, затуй селските бекове много не ме аресват щото имам подход с жените - здрава ръка и здрав ... 8-) 8-)
XTREMEFREERIDE
04-10-2010, 05:58
Ест че половинката ми.
А щом съм с нея както и тя е с мен, значи има много основателна причина за това. И тази причина определено е по важна от всичките приятелства на света.
Макар че и друг път дъм го казвал - няма да търпя условия тип "аз или той/тя". така че който ми постави такова условие изхвърча директно, ако ще и майка ми да е. А това ще се случи не защото съм избрал другия човек, а защото въпросния индивид, задал ми условието си е превишил правата.
Нямам какво да добавя.
vesito13
04-10-2010, 06:39
Половинката ми, определено.
Избрала съм този човек и искам да съм точно с него, знчи ще съм с него и няма приятелите ми да са тези, които ще ме спрат. Още повече, като видях колко всъщност за истинските приятели, да даже не бих се замислила кое да избера.
Колкото до другата тема, която се подхвана истинсско приятелство между 2 момичета е рядкост, твърде много са ни злобата, завистта, егоизмът. А бе не си е работа 2 жени на едно място, да не говорим, ако са повече. А между момиче и момче май май това описва най-добре нещата, които бих казала
http://vbox7.com/play:722f7da8
А бе да ни завиди човек на нас момичетата :lol:
6okolad4ety95
04-10-2010, 06:51
Момче,винаги съм дружала повече с момчета :)
За приятели, предпочитам момчетата. Много по-лесно общувам с тях и говорим по много повече теми, отколкото с момичетата.
Въпреки това, човекът, който приемам за истински приятел, на който имам пълното доверие... е момиче!!! Единственото момиче всъщност с което се разбирам и което приемам като ПРИЯТЕЛ!
Иначе момчета много.. С всички се разбирам, но никой не мога да нарека "истински приятел". Просто не се получава.
EsteticLoff
04-14-2010, 15:30
Момче :)
hahavteen
04-14-2010, 15:37
Избирам годеника си. Приятелите идват и си отиват.
soul1199
04-14-2010, 19:37
моми4е определено :)
Еми зависи - най-добрите ми приятели - хора, на които съм сигурен, че мога да разчитам са момчета . Бих искал да имам и някоя добре приятелка, с оято да си споделяме и т.н., без да ходим. Преди по цяло лято (пък и зима) на село играх с едно момиче и бяхме мн добри приятели...С течение на времето се отчуждихме и двамата и дори сега да сме в един клас сме на Здрасти - Чао, кофти но факт.
mnmlstar
04-14-2010, 20:17
МИ аз лично,незнам защо,но момичета приятели имам малко 1-2,докато момчета приятели много,но къде къде по-добре се общува с момчетата от колкото със превзетите момичета,които се навъдиха напоследък :P
м0мче.. 90% от приятелите ми са м0мчета.. п0 лесн0 ми е да им се д0веря.. незнам защо.. :)
mucunkaaa
07-05-2010, 21:13
Определено момче. :) :)
Madara1233
07-06-2010, 19:40
Този избор определено е труден, ако говорим за ИСТИНСКИ приятели.
Аз специално бих избрал половинката.Приятелите(гов оря момче-момче), колкото и да са верни, все един ден, единият надделява с нещо над другия, било то пари или кола, или къща и прочее.Докато двуполови приятели е нещо друго.Аз специално не виждам много много представители на двата пола да са само приятели (или единият да счита другия за нещо повече от приятел), но това си е мое мнение.И все пак ако въпросната половинка я няма(все още), бих заложил на момче.Нищо нямам против момичетата, но просто повече бих се доверил на момче.
anonymous708973
07-06-2010, 19:55
Последно какво разискваме? Приятелите или половинката?
Или от какъв пол предпочитаме да са приятелите ни?
По първия - и в двете си връзки несъзнателно съм предпочела половинката, но намирам време и за останалите си приятели. Понеже са много и различни, нямам определена компания, гледам да се виждам с всички сравнително редовно и се чуваме по телефона.
По втория - никакви претенции. Няма човек, на когото да казвам абсолютно всичко. В най-голяма степен споделям с половинката, но за останалите приятели... преценям кой може да ме разбере в дадения случай и искам неговия съвет. Затова се нуждая и от едно-, и от разнополови приятелства. Напоследък установих, че ми е по-лесно да общувам с момчета. Във повечето ми връзки с момичета винаги се намесва завист или конкуренция, а това не е особено благоприятна почва за истинско приятелство. :)
maggie111
07-08-2010, 19:32
Аз за приятел предпочитам момче.....за мен момчетата са много добри приятели .....и има доста момчета ,с които си е напълно възможно едно истинско приятелство :) 8)