PDA

View Full Version : Фен тема:Justin Bieber

Страници : 1 2 3 4 [5] 6

alex4et0y
05-26-2010, 21:03
Може ли на български :lol:
Вижте колко е секси Джъстин (http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2009/11/Shirtless-hot-sexy-justin-bieber.jpg) :oops:
Такъв мажага!Уау!

Лееелее тая снимкаа е възбуждаща.. Толковаа е мъжествен ии тези мусколи. Нямам думи...

:razz: :razz:

December
05-26-2010, 21:11
Тя умряяя :-# :-# :-# Темичката на selenasky умря :-#
Колко мило помолех модераторите да не й слагат ключ,те бам :x
ЛейдиДи ми каза,че можело да направим такава тема в Кофата,ама..."Кофата" звучи просташко и не на нивото на Елито(selenasky)....
Пишете тука ако направите пак фен тема :)
Не намерих нищо за поздрав,затова целувкии :-)

LadyDi
05-26-2010, 21:22
Добре де, има толкова спам теми, защо трябва да спамите по чуждите?
Спирайте се, не искам да ви трия коментарите.

selenasky
05-26-2010, 21:33
Моля вииии ... не заклю4вайте темата на моето беб4е - толкова е хубав и е истинска звезда :( . Може да има спам, но това е Justin и попринцип за него се пише :?

elito0o0o0
05-26-2010, 22:37
Няма да ти заключат ценната темичка за жена ти бе секси.. Не се притеснявай!! :lol: :lol: Междувременно може да си махнеш снимката от аватара,че е 2 часа ии не мога да заспя... мисълта за нея ме държи будна! :lol: :lol:

tWiLigHtgIrL
05-27-2010, 11:44
ейй откога не съм писала тука :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=x_zUQlU6Ycw ще му стане навик да се удря във врати :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=jmnA7HTcilI - 'We can be twitter fans' 8-)

elito0o0o0
05-27-2010, 11:54
http://www.youtube.com/watch?v=x_zUQlU6Ycw ще му стане навик да се удря във врати :razz: helmet power :lol:

December
05-27-2010, 12:12
Тоя очила трябва си купи май :D

BladeDancer
05-27-2010, 13:10
По добре заключете темата... с предупреждения не се спира спама :D!!!
HELMET POWAH !!!

Тоя толкова се самозабравя като позира, че ... И е бахти и ниския има ли метър ?

elito0o0o0
05-27-2010, 13:28
По добре заключете темата... с предупреждения не се спира спама :D!!!
HELMET POWAH !!!

Тоя толкова се самозабравя като позира, че ... И е бахти и ниския има ли метър ?Еми.. ако яде нескуик може и да порастне с около 1 см.. :-o :lol:

December
05-27-2010, 13:31
Момчето е 1.60,не го базикайте!
:D

elito0o0o0
05-27-2010, 13:35
Момчето е 1.60,не го базикайте!
:D :shock: :shock: :lol: :lol: То дори аз съм 162 :lol:

tWiLigHtgIrL
05-27-2010, 15:09
1.66 e :lol:

elito0o0o0
05-27-2010, 15:19
1.66 e :lol:Лооооллл... по-нисък е от половината момичета в класа :smt002 ,че даже и от миналия ми клас... :lol: :lol:

psych0
05-27-2010, 15:26
Моля вииии ... не заклю4вайте темата на моето беб4е - толкова е хубав и е истинска звезда :( . Може да има спам, но това е Justin и попринцип за него се пише :?

:razz: :lol: :razz: :razz: :razz:

wali00
05-27-2010, 16:00
толкова е зает а си оправя "скъпоценната коса", че някой път и без глава може да остане..

надявам се да не са само мечти :D

tWiLigHtgIrL
05-27-2010, 22:13
http://www.youtube.com/watch?v=HCtZkQVVAAw&hd=1 Фотосесия за нз си кое списание 8-)

selenasky
05-27-2010, 22:34
http://www.vbox7.com/play:ded8b282 - ей т'ва е супер смешно, а JB е невероятен :grin:
мерси twilightgirl (аз не знаех, 4е има Facebook) ... :-)

December
05-28-2010, 10:18
1.66 e :lol:ами то огромната му коса му придава височина.

LoveLetter
05-28-2010, 10:29
Абе, JB не бяха ли Джонас Брадърс?! :-o

ImTheBest
05-28-2010, 10:44
Абе, JB не бяха ли Джонас Брадърс?! :-o

Да,те са.А ти как мислиш,че Бобърчо стана известен...Естествено,че с това JB ,което е откраднал.

selenasky
05-28-2010, 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=x_zUQlU6Ycw ще му стане навик да се удря във врати :razz:

еми (без да прозву4и зле и с цялата си непобедима и страшно силна любов към Justin) бих казала, 4е това е втората 4аст от трилогията "Стъклата и Justin"

ама мн е готин, а колкото до косата :-) ... направо ми идва да го среша и да го нацелувам ...

:smt007 те Justin - мн си хубав ...

и едно поздрав4е : http://www.vbox7.com/play:69225bd6

:grin:

:smt007 :smt007 :smt007

December
05-28-2010, 11:26

еми (без да прозву4и зле и с цялата си непобедима и страшно силна любов към Justin) бих казала, 4е това е втората 4аст от трилогията "Стъклата и Justin"

ама мн е готин, а колкото до косата :-) ... направо ми идва да го среша и да го нацелувам ...

:smt007 те Justin - мн си хубав ...

и едно поздрав4е : http://www.vbox7.com/play:69225bd6

:grin:

:smt007 :smt007 :smt007Елиии здрасти как си :-)
Темичката ти е отключена - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=339593
Пожелавам ти една =P~ от Бобърчо(това е галено име)
Знаете ли,че песента на Бобърчо със онзи дебелия Шон,е на първо място в класацията на The Voice.

selenasky
05-28-2010, 11:31
^ Ами добре съм, взех телефона на Justin и скоро ще му се обадя !
мерси за темата(само дето понякога имам 4увството, 4е ми се подигравате) - ама като цяло е смешно ... :lol:
Eenie Meenie ми е една от любимите песни и на JB мн му отива розово :-)

December
05-28-2010, 11:45
^ Ами добре съм, взех телефона на Justin и скоро ще му се обадя !
мерси за темата(само дето понякога имам 4увството, 4е ми се подигравате) - ама като цяло е смешно ... :lol: не,не ти се подиграваме.Просто ти направихме тема защото си мноу яка 8-)
Ти как си му взела телефона?Кой ти го даде?Преди туайлатгърл беше писала,че му има скайпа.На тебе ти личи,че си голяма фенка.Сигурно ще ти го даде.Но не се залъгвай с този телефон.Едва ли е реален...пък и от Бг до ЛА ще струва адски много един разговор.
Този клип Eenie Meenie го гледах.Момичетата там,явно им е много горещо :lol: Много малко са облечени....

tWiLigHtgIrL
05-28-2010, 13:26
Decemberшш не ме намесвайте мене във ваще си работи там със скайпове и телефони 8-) мен вече ми е се 1..няма седна да раздувам че го имам или че го нямам..тва си е мой проблем не ваш 8-)
а и доколкото до теефона selenasky нз кой имаш ама той си има фен телефон..за който се знае 100% че е той 8-) а на неговия си ако му звънеш из феновете се говори че си преправя гласа на женски с бриански акцент :lol:
иначе знам че е на 1-во място 8-) то кой виси там всеки ден да гласува и кара хора от туитър и те 8-)

xWandereRx
05-28-2010, 15:30
че си преправя гласа на женски с бриански акцент :lol:

преправя го? :lol: колко по - женски може да му е гласа? :lol: :lol:

BladeDancer
05-28-2010, 16:09
Селенски ти си нашата любимка. Най-секси момичето всички те обичаме. Хич не си грозилище и плашиш хората или пък да си дебела ( да бе да ) ...

elito0o0o0
05-28-2010, 16:11

преправя го? :lol: колко по - женски може да му е гласа? :lol: :lol:Баа деЪ .. и аз това се чудя..

Иначе.. Ели, как ще ти се подиграваме бе? Ние много те уважаваме.. само дето си леко плашеща,но нищо.. :)

:-D :-D :-D мухяхахахахахухахх

tWiLigHtgIrL
05-29-2010, 13:52

преправя го? :lol: колко по - женски може да му е гласа? :lol: :lol:
:smt104 ами звънни му и виж 8-)

бтв RARE news 8-) или вече за мен не 8-) другата година World турне на Джъстин 8-) официялно и в twitter го каза вчера 8-) ама аз като ви кажа нещо ще ме слушате,а не да бе измисляш си няма да идва,не ти е казал 8-) :lol:
http://twitter.com/justinbieber натиснете на more ако искате да проверите :lol:

http://www.twitlonger.com/show/l1kpf рап вариант на baby на една от twitter

wali00
05-29-2010, 14:35
selenasky.. ще си татуирам името ти.. обичам те!.. аз съм ти ФЕН НОМЕР 1!! :-)

Sunny95
05-29-2010, 15:19
И аз съм му фенка голям сладур е :smt007 :-)

tWiLigHtgIrL
05-29-2010, 15:42
добре дошла в 'семейството' 8-)

December
05-29-2010, 19:14
selenasky.. ще си татуирам името ти.. обичам те!.. аз съм ти ФЕН НОМЕР 1!! :-)Хъхъ,иска ти се :lol:
Факт е,че аз съм й най-голямата фенка.1-во поканена съм на сватбата,2-ро сега темата още щеше да е заключена,щото вас ви мързи да пишете на модовете.Няма к'во да се залъгваме.Аз съм си номер 1 евър 8)

BladeDancer
05-29-2010, 22:13
Кой създаде темата? Да припомним само :)))

asp1r1n94
05-29-2010, 22:18
Аз дори не съм чувал за този 8-)

elito0o0o0
05-29-2010, 22:23
Кой създаде темата? Да припомним само :)))Да,но тя предложи от ехее... 8-)

Sunny95
05-30-2010, 06:15
добре дошла в 'семейството' 8-)

мерси 8-)

wali00
05-30-2010, 08:58
selenasky.. ще си татуирам името ти.. обичам те!.. аз съм ти ФЕН НОМЕР 1!! :-)Хъхъ,иска ти се :lol:
Факт е,че аз съм й най-голямата фенка.1-во поканена съм на сватбата,2-ро сега темата още щеше да е заключена,щото вас ви мързи да пишете на модовете.Няма к'во да се залъгваме.Аз съм си номер 1 евър 8)

аххх тиии :x :-D

LoveLetter
05-30-2010, 13:36
selenasky.. ще си татуирам името ти.. обичам те!.. аз съм ти ФЕН НОМЕР 1!! :-)
:razz: :razz: :razz:

elito0o0o0
05-30-2010, 14:46
Ся гледах по ТВ-то за Бобърката и тати вика.. кой е този пишлигар бе? И аз.. помести се да видя к`во ще каже педалчето... И той.. що? Как пее? И аз.. Бееейби беейби бееееееейби уууууууууууууу лайк .. и той... е! ти си по-добра от него бе!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Steff9423
05-30-2010, 19:35
Джъстин много ме кефи.Голяма фенка съм му.
Много са ми смешни хейтърите,за тях всеки който ги превъзхожда с нещо,нестава.
Сега пък Джъстин бил лигав.. :lol: ..Ми кво искате да пее "Искам да те ч***м.." или некви измислени песни за к***ве и к**ки.. :-x ..
Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате на човек който е постигнал всичко сам...Джъстин е момче мечта за мен,позитивен и романтичен.Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

Нямам търпение да видя новия му клип..Ще бъде жесток.. :grin:

LoveLetter
05-30-2010, 19:57
С какво по-точно ме превъзхожда?! Не бих казал, че съм ограничен до един стил. Слушам изпълнители и групи, като започнеш с Lady GaGa,Kerli, Pixie Lott и приключиш с AC/DC, Linkin Park и т.н. :)

xWandereRx
05-30-2010, 20:00
Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

от смях? 8-)

elito0o0o0
05-30-2010, 20:06
Сега пък Джъстин бил лигав.. :lol: ..Ми кво искате да пее "Искам да те ч***м.." или некви измислени песни за к***ве и к**ки.. :-x ..
Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате на човек който е постигнал всичко сам...Джъстин е момче мечта за мен,позитивен и романтичен.Той кара на милиони момичета по концертите си,да им омекват колената.

Нямам търпение да видя новия му клип..Ще бъде жесток.. :grin: :lol: :lol: :lol: :lol:

Айде излезте от филма най-после де.. тцуу начи.. :lol:

"Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате"

Дете мое.. като се тръгне от рап.. та чак до метъл се стига при мен. :) Като изключим нежните момченца като този и сестрите му ГерганчИтуУу ии АнелиЙЙкЪъЪ.. :lol: :lol:

+ това обърни внимание какво си написала "Това че сте се музикално ограничили с един стил,група или изпълнител,не ви дава правото да се подигравате"
... ти си тази ,която се е ограничила.. :lol:

Btw той сам каза в това интервю,което гледах по тв-то ,че не се е влюбвал,а пее за любов.. :lol: Ай кажи ми,че не е позьор!! :lol:

Steff9423
05-30-2010, 20:59
Никога не съм си позволявала да обиждам музикланите предпочитания на който и да било. Това за мен е няква просташка глупост..Аз харесвам всякаква възможна музика,било то рок или рап.
Слушам Scorpions,Deep Purple,Guns N'roses,Bon Jovi.Europe,Metallica,Eminem,Akon,Flo Ride,Joe Purdy,Alexz Johnson,The Offsprings,Lady Gaga,Beyonce,Timbaland,Michel jackson..и още доста.
Харесва Джъстин,и то много.Във филми отдавна не живея..Но май някой от вас...да.. :lol:
Изобщо не ми пука какво ще кажете за мен..все ми е тая..Просто ме е яд че колкото и щастлив да си (говоря за Джъстин) все някой ще се намери да ти съсипе настроението.Както се казва "Купиш ли си бела риза,все некой ще ти ги насере.." 8) ..
П.п..Темата е за фенове,не са навлеци..Като искате си направете една 'емо темичка' в която да говорите как всички за лигльовци и бебета.. :lol:

elito0o0o0
05-30-2010, 22:14
^ Ама ти верно си поредната тъпа дрисла,а? :lol: :lol:
Научи се да пишеш грамотно .. първото,което е. :)
Justin Beaver е малко,тъпо,пикливо същество,което пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса. :) Сеш` ли се ся? Айде върви да нанкаш... И + това не знам какво общо има eмо стилът с нас :)
Ако щеш дори мен да слушаш как си пея под душа.. пак ще си останеш ограничена :lol: :?

bathory
05-30-2010, 23:36
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs357.snc3/29476_121315707907526_109414912430939_109321_42187 81_n.jpg
дано не е пускана.. спец за фенкитИ :razz: :razz:

Dragonflyelf
05-31-2010, 08:04

Ами... някои неща да ти харесват, други да не ти... Това май не е хейтърско... Май му се викаше... човешка природа?
Джъстин е лигав и другите доста добре си обясниха кое в него не харесват и кое е лигаво.

"пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса."

Мисля, че всеки си има мнение и да си изказва мнението е в реда на нещата. Не можеш да наречеш някого "хейтър", защото не харесва жълтия цвят, примерно...
Продължавам с анализа на постчето ти. Да ти имам представата за това, което НЕ е ЛИГАВО :-D Лигаво за нас е момче да пее колко обича някого, без това да му личи изобщо, поради простата причина, че той дори сам осъзнава, че не е изпитвал подобно нещо. Обратното на лигаво няма да бъде да псуваш, о, не, мило същество... Обратното на лигаво е да пееш наистина от сърцето си това, което чувстваш и това, което искаш да кажеш на публиката. Също така да пееш за неща, които си преживял и имаш опит за тях. Може и да греша, пък знам ли... Но явно доста песни си слушала с тези думи, които не бих написала и със звездички, защото това е фентема за Джъстин => тук има малки деца, та явно доста си ги слушала при положение, че са първото нещо, за което се сещаш? Или греша....
Такаа... не харесвам жълтия цвят. Това никога не би означавало, че харесвам само един от останалите, нали? Така че отсъждането ти за нашата ограничена умствена дейност и нашите ограничени харесвания е напълно излишна и неоснователна. Пък и не можеш да очаквашаш някой да бъде харесван от абсолютно всички. Това, че се подиграват някои хора, най-вероятно показва, че има за какво. Поне в техните очи. Нали имаме свобода на словото? И най вече на мнението?
Изобщо агресивния ти хаплив тон, с който продължава постът ти ме навежда на мисълта, че има известни комплекси на тема "Джъстин". Май с доста хора си спорила за това дали Джъстин става, или не става, а? Ами... Добре е да изтъкнеш причини защо става. И тези причини идват сега.
Джъстин е момче-мечта, казваш. Ами мислех, че говорим за музиката му, а не за това колко е чаровен и колко е харизматичен. Ето защо, според мен, той има толкова много фенки. Защото те забравят първо да съдят музиката като музика, а направо "колената им омекват" при вида му. Знам ли... С такова впечатление съм останала. Пък може да има и фенка, която го харесва в голяма степен, заради музиката, знам ли? Такава не съм срещала.
Интересно ми е как си решила, че е романтичен... Обикновено това, което е по телевизията, вестниците и прочие, не е истината. Това внушение е подсилено с факта, че много от песните му не се пишат от него. Откъде знаеш, че мисли това, което пее, при положение, че той сам казва, че не го е чувствал дори...?
Дотук ще спра с моя коментар. Харесвай го, нямам нищо против... Ала... достатъчно изчерпателна ли бях защо много от хората, прочитайки коментара ти, няма да те вземат на сериозно?

wali00
05-31-2010, 08:25
С какво по-точно ме превъзхожда?! Не бих казал, че съм ограничен до един стил. Слушам изпълнители и групи, като започнеш с Lady GaGa,Kerli, Pixie Lott и приключиш с AC/DC, Linkin Park и т.н. :)

+++++++++++++++++++++++++

:)

elito0o0o0
05-31-2010, 10:55
Dragonflyelf прочетох всичко,което си написала и съм напълно съгласна с теб във всички случаи,НО както и да й обясниш,каквото и да правиш - не се получава. Разбираш ли? Един беше написал.. не си спомням точно кой или коя .. в поста си,че всяка група или изпълнител има поне 1 песен,в която да се пее за любов. Добре,ама Джъстинчо нито си пише песните сам,нито е изпитвал чувството да обича някое момиче. И какво? Сега ще каже някой,че не съм права ли? Еми така си е .. Само дето тези групи и изпълнители пишат песните си САМИ и са с поне 10 години по-големи от него и малко или много са изпитвали това чувство. :)
Колкото до фенките,на които им омекват краката като го видят... Не отричам че е що годе хубав,но просто прилича на момиче.. все едно гледам няк`во малко момиченце да ми се осмихва насреща.. Еми..?! Косата му е хубава,стига да не му стигат връхчетата до всяка част от лицето му все е едно наистина му служи за каска... да се подстриже малко.. WTF!? .. Та.. мисълта ми беше,че ако се държи малко по-мъжки и не носи тея прилепнали женски блузки,с които прилича на педи.. може и да стане поне малко от малко мъж.. :? Тъпо е да пееш песните на някого другиго..
Защо мислите,че си правят толкова ебавки с него? ..
И още нещо - Най-смешно ми става,когато някоя негова луда фенка каже: "Йеее взех му скайпа,не го давам на никой,не ме питайте за него.. няма да ви го дам,нняняняняняняня :-P :-P :-P " Детски истории.. взела му скайпа.. БОЖЕ МИЛИ! :? :? Уфф.. к`во повече да кажа.. то.. темата се изчерпа. Btw аз не го мразя.. по простата причина,че не мразя никого по принцип. Просто ми е смешен до такава степен,че като го видя да пее и ме досмешава първо от вида му на женчо и второ от текстовете на песните,които той пее.. демек чужди текстове .. :lol: Просто не мога да проумея как по дяволите това малко нежно ДЕТЕ ,което се представя за МОМЧЕ,а всъщност е повече МОМИЧЕ,ако съдим по начина му на държание ,в някои случаи и да обличане и т.н,ще има толкова фенки.. НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца.
Айде стига и аз съм писала,че написах бах ти романа :lol: 8-)

Dragonflyelf
05-31-2010, 11:06
elito0o0o0 благодаря за подкрепата, хаха. Все пак някой го е прочел. Оценявам го. И аз също ще се съглася с това, което си написала, освен онази част с външния вид. Не ме интересува как изглежда, все пак всеки е какъвто си иска и другите имат правото да го и съответно да не го харесват. НО! Говорим за изпълнител, не за кукличка или модел, все пак...

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI

Eто ви поздравче по темата xDDD

elito0o0o0
05-31-2010, 11:11
"Говорим за изпълнител, не за кукличка или модел, все пак..."

Точно! :lol: 8-)

elito0o0o0
05-31-2010, 11:15
http://prikachi.com/files/1624603U.jpg С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. :lol: Имаше женски маниери и говореше нежно..

LoveLetter
05-31-2010, 11:20
П.п..Темата е за фенове,не са навлеци..Като искате си направете една 'емо темичка' в която да говорите как всички за лигльовци и бебета.. :lol:
Колко си забавна.. :)

elito0o0o0
05-31-2010, 11:25
Колко си забавна.. :)Много!

Dragonflyelf
05-31-2010, 12:16
[quote="elito0o0o0"] С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. :lol: Имаше женски маниери и говореше нежно..[/quote

О.О Изгубената му сестра близнак?!?!?!? тя вече не е сама! Хубави бобърови сестрички! Обичам, когато историите имат хепи енд ^^

xWandereRx
05-31-2010, 13:33
ох не ми се четат тия романи, но съм сигурна, че съм съгласна с вас :D :D

elito0o0o0
05-31-2010, 14:52
С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. :lol: Имаше женски маниери и говореше нежно..

О.О Изгубената му сестра близнак?!?!?!? тя вече не е сама! Хубави бобърови сестрички! Обичам, когато историите имат хепи енд ^^ :lol: :lol: :lol: Толкова си приличаха :oops: :oops: :lol: :lol:

Bloodygirl
05-31-2010, 15:21
http://prikachi.com/files/1624603U.jpg С такава блуза наскоро видях едно педи да влиза в дамски магазин... Епа.. К`во е т`ва?! .. Беше облечен по същия начин и с потури..също така с почти същите кецове като на Бобърчо. :lol: Имаше женски маниери и говореше нежно..
На тебе къв ти е проблема?!?...чета ти простотийте цял ден и напрао ми иде да се напикая от смях.Ти явно мислиш само за външния вид,и за дрехите,и обувките...Слушай мила к'во ще ти кажа(по-скоро напиша),явно си дошла от някое село или градче,дето момичетата ходят с къси поли до гащите,а момчетата със смъкнати панталони под кръста,мазна коса,която крият под "рапърските" шапки.Е за жалост така ходят само в БГ.В другите страни особено Канада(да Джъстин е от Канада не от САЩ,Англия или др.) се обличат като хората.Така че недей да му се присмиваш,щото ще вдигна скандал и ще те ядосвам всеки божи ден,че ще проимаш бръчки и сигурно като видя твоя снимка ще припадна от смях и ще викам:"Боже коя е тая вещица?!?..." :lol:
А и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село. :lol:
ПП:Той е на 16,а не на 13 и му мутира гласа преди три години.(Тва е за неинформираните смотаняци,дето пишат глупости,точно щото не са с инфо.Е поне ако прочетете тоя пост няма да сте толкова неинформирани)

Lancelot
05-31-2010, 15:32
Първо, да се извиня на Елито за 1 мой пост в друга тема. Сорка, мислех че си му фенка :lol:
Както винаги, трябва да съм на всяка манджа мерудия..
Колкото и ТЪПА да ми се струва темата на спора, съм абсолютно съгласен с написаното от Dragonflyelf! Ако някой фен успее да обори този коментар.. евала. Ще си пусна най ли.. известната песен на тва лапе и ще се разбия!
До тогава..
http://www.vbox7.com/play:03d61102

December
05-31-2010, 15:49
Bloodygirl,емо момичето(тя си се хвалеше във всяка втора тема преди месец,че е емо).Куха лейко необразована,педи е педерас :razz:
Тебе откъде те осведомиха,че му мутирал гласа?Точна дата знеш ли?

П.П. що като напиша п е д е р а с ми го преобразува на гей :-o

WaterLilly
05-31-2010, 15:52
и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село. :lol:

*facepalm* Оп, проличаха ти годините и акъла. Тя имаше предвид "един педал да влиза в магазин".

Това, че друг му пише песните за любов, и че не се е влюбвал, а пее за това, няма значение. Нали за това се прави една песен - за да я слушат другите и да могат да намерят нещо от себе си в нея.

Останалите, стига сте обиждали, това е фен тема. Имате си ваша анти-фен или хейт тема, или както се казваше.

Bloodygirl
05-31-2010, 18:09
и между другото предполагам,че си искала да напишеш "една преди да влезе в дамски магазин",а не "едно педи да влиза в дамски магазин",щото звучи всеедно си от някое село. :lol:

*facepalm* Оп, проличаха ти годините и акъла. Тя имаше предвид "един педал да влиза в магазин".

Това, че друг му пише песните за любов, и че не се е влюбвал, а пее за това, няма значение. Нали за това се прави една песен - за да я слушат другите и да могат да намерят нещо от себе си в нея.

Останалите, стига сте обиждали, това е фен тема. Имате си ваша анти-фен или хейт тема, или както се казваше.
Опс,ми явно не съм дочела,сори за т'ва December.Както и да е...Джъстин пее за любов като всеки друг ПЕВЕЦ.Я някой да ми каже певец,който няма песен посветена на любовта или момичетата.Дори и рапърите,които наричат момичетата - мацки.Сигурна съм,че и джонас брадърс не са се влюбвали истински...

Bloodygirl
05-31-2010, 18:24
Bloodygirl,емо момичето(тя си се хвалеше във всяка втора тема преди месец,че е емо).Куха лейко необразована,педи е гей :razz:
Тебе откъде те осведомиха,че му мутирал гласа?Точна дата знеш ли?

П.П. що като напиша п е д е р а с ми го преобразува на гей :-o
Ми на 16 е,+ тва има песни на които пее с мутирал глас.И не съм се хвалила,че съм емо,тва не е за хвалба.Единствено се извинявам за тва "педи" не съм дочела,но иначе имаш ли доказателство,че е гей,а?Тва е всеедно да кажа,че ти си лезбийка без да знам,че си такава.Недей да обиждаш без да имаш доказателство,че си права.

gogo4o4o
05-31-2010, 18:49

Ами... някои неща да ти харесват, други да не ти... Това май не е хейтърско... Май му се викаше... човешка природа?
Джъстин е лигав и другите доста добре си обясниха кое в него не харесват и кое е лигаво.

"пее за любов ,НО всъщност не се е влюбвал НИКОГА и не знае нищо по въпроса."

Мисля, че всеки си има мнение и да си изказва мнението е в реда на нещата. Не можеш да наречеш някого "хейтър", защото не харесва жълтия цвят, примерно...
Продължавам с анализа на постчето ти. Да ти имам представата за това, което НЕ е ЛИГАВО :-D Лигаво за нас е момче да пее колко обича някого, без това да му личи изобщо, поради простата причина, че той дори сам осъзнава, че не е изпитвал подобно нещо. Обратното на лигаво няма да бъде да псуваш, о, не, мило същество... Обратното на лигаво е да пееш наистина от сърцето си това, което чувстваш и това, което искаш да кажеш на публиката. Също така да пееш за неща, които си преживял и имаш опит за тях. Може и да греша, пък знам ли... Но явно доста песни си слушала с тези думи, които не бих написала и със звездички, защото това е фентема за Джъстин => тук има малки деца, та явно доста си ги слушала при положение, че са първото нещо, за което се сещаш? Или греша....
Такаа... не харесвам жълтия цвят. Това никога не би означавало, че харесвам само един от останалите, нали? Така че отсъждането ти за нашата ограничена умствена дейност и нашите ограничени харесвания е напълно излишна и неоснователна. Пък и не можеш да очаквашаш някой да бъде харесван от абсолютно всички. Това, че се подиграват някои хора, най-вероятно показва, че има за какво. Поне в техните очи. Нали имаме свобода на словото? И най вече на мнението?
Изобщо агресивния ти хаплив тон, с който продължава постът ти ме навежда на мисълта, че има известни комплекси на тема "Джъстин". Май с доста хора си спорила за това дали Джъстин става, или не става, а? Ами... Добре е да изтъкнеш причини защо става. И тези причини идват сега.
Джъстин е момче-мечта, казваш. Ами мислех, че говорим за музиката му, а не за това колко е чаровен и колко е харизматичен. Ето защо, според мен, той има толкова много фенки. Защото те забравят първо да съдят музиката като музика, а направо "колената им омекват" при вида му. Знам ли... С такова впечатление съм останала. Пък може да има и фенка, която го харесва в голяма степен, заради музиката, знам ли? Такава не съм срещала.
Интересно ми е как си решила, че е романтичен... Обикновено това, което е по телевизията, вестниците и прочие, не е истината. Това внушение е подсилено с факта, че много от песните му не се пишат от него. Откъде знаеш, че мисли това, което пее, при положение, че той сам казва, че не го е чувствал дори...?
Дотук ще спра с моя коментар. Харесвай го, нямам нищо против... Ала... достатъчно изчерпателна ли бях защо много от хората, прочитайки коментара ти, няма да те вземат на сериозно?

Dragonflyef for president. 'Nuff said.

elito0o0o0
05-31-2010, 18:51
Bloodygirl Мила моя пръдло насрана. Ще ти кажа само,че не аз приличам на вещица,а ти. Като си напръскаш с лак косата тя ти щръква кат метла и приличаш точно на вещица. :) Върви да си режеш вените и не ми казвай аз какво съм. За разлика от теб не съм селянка и знам каква музика да слушам. Пикла.. ходи реви на друго място.. ;)

LoveLetter
05-31-2010, 19:42
[quote="elito0o0o0"]Bloodygirl Мила моя пръдло насрана[quote]
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

LoveLetter
05-31-2010, 19:43
[quote="elito0o0o0"]Bloodygirl Мила моя пръдло насрана[quote]
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

SuccessBaby
05-31-2010, 20:35
Bloodygirl Мила моя пръдло насрана.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

tWiLigHtgIrL
05-31-2010, 20:56
http://vbox7.com/play:7f74a0c2 Never say never видеото

psych0
05-31-2010, 21:04
Bloodygirl Мила моя пръдло насрана. Ще ти кажа само,че не аз приличам на вещица,а ти. Като си напръскаш с лак косата тя ти щръква кат метла и приличаш точно на вещица. :) Върви да си режеш вените и не ми казвай аз какво съм. За разлика от теб не съм селянка и знам каква музика да слушам. Пикла.. ходи реви на друго място.. ;)

интересното е,че преди тя казваше че не е емо пък ся или нещо се бъркам :-o

Bloodygirl
06-01-2010, 08:47

интересното е,че преди тя казваше че не е емо пък ся или нещо се бъркам :-o
Не точно...Тая лайнарка "елито" не е грамотна и не е разбрала.Имаше един дето ме помисли за ЕМО и оттогава някой го прочел и се разнасяше из темите.Явно е стигнало чак до елито,която пък с "мозъка" си помислила,че аз съм се хвалила.Може и да съм ЕМО,може да не съм.Т'ва си е моя работа.Не съм си спомняла да съм отричала,че съм ЕМО,но не си и спомням да съм се хвалила.

Bloodygirl
06-01-2010, 09:47
Аз не казвам,че си вещица,а че ще заприличаш на такава,ако се ядосваш като сега.На мен ми харесва да си правя така косата и кво.Хич не ми дреме какво ти мислиш за мен.Като гледам пак не си разбрала като всеки път.Не казвам каква си,т'ва беше пример.Ти викаш на Джъстин - гей,без да имаш доказателство,че си права.Е по същата логика аз мога да ти викам лезбийка,без да имам доказателство,че е така.Сега схвана ли или да го надробя още?
Не казвам, че си селянка,а преположих,че си дошла от някой град,примерно Пловдив или Бургас.И не съм ти казвала каква музика да слушаш.Ти като слушаш рап,слушай си го(ако слушаш рап).Аз слушам рок и ПОП(ПОП не е поп-фолк(БГ чалга),а е музика,като на Риана,Бейонсе,Лейди Гага и т.н.Всъщност "ПОП" се води английска чалга,но както и да е)

SuccessBaby
06-01-2010, 10:05
Beyonce = R'n'B ...

Bloodygirl
06-01-2010, 10:09
Beyonce = R'n'B ...
R'n'B включва всякакъв вид музика,и за тва не съм го написала,защото не слушам рап. :)

December
06-01-2010, 10:48
Bloodygirl виж си само подписа - I'm just EMOgirl with normal dreams :lol:
Не смят да чета всички глупости които сте написали досега.Знам че ще съм на същото мнение като elito0o0o0

elito0o0o0
06-01-2010, 12:29
Bloodygirl Ама не ми се обяснявай бе момиче! От Плевен съм и мога да ти кажа,че тук има мноого като теб.. + това този град е пълен с надути патки,фешънки,кифли,"рапърчета" :lol: , курви най-различни.. ,НО .. това не означава,че аз съм такава. Много по-различна съм от което и да било момиче. Първо ме обиждаш,а след това викаш,че си предполагала и няк`ви такива. Аз съм си много грамотна за разлика от някои други си ходя много РЯДКО. Най-много 1 път в месеца. :) Момиче.. след като не отричаш,че си ЕМО.. следователно ? .. си Имоо.. :) Емовски аватар,в подписа ти.. виж какво си написала.. Еми?! :lol: :lol: Слушай сега.. Аз не мразя Бобърката.. просто ми е леко гействен .. и ако си прочела романа който написах се надявам ДА СИ ГО РАЗБРАЛА.. Ехх.. а ми викаш на мен,че съм била неграмотна и не съм разбирала. Научи значението на тази дума да се ограмотиш поне с 0,000005 % :) :)

BladeDancer
06-01-2010, 15:46
Ай женски спор :D. Bloodygirl замълчи. Давам 1000000000 певци които ще пребият този който пее за момичета, партита, любов ако е пред тях. Тва, че сте се вторачили само в цър цър не означава, че другите са такива. Не знам ти ли си уникално тъпа или да ама педалит и мангалите се познават отдалече. Тъпите малки курви дето приказват като тебе за рапърските дрехи шапки и кифленския начин на живот... ами я да видим:

Той не е такъв! oh...wait...

http://socialbutterflies.files.wordpress.com/2009/10/justin-bieber.jpg
Определението за момчетата... ( въпреки че пак прилича на момиче)

http://blogs.bet.com/music/soundOff/wp-content/uploads/2010/04/justin-bieber-usher.jpg

Тва кво е .. чакай кво е тва... ъъ бахти и грозното момиче ( на тая снимка щях да повърна ама айде постнах я без да изтърча до тоалетната).

Кво определение дава това за него: Селяндур! Точно това което описа тва е цър цър...
По вашите софийски стандарти всичко извън голямото село София всичко е село. Стой си там.. не ни трябват коментарите, мненията или насранияти СЕЛЯНДУРСКИ манталитет ( да селяндурски, защото в селянин няма нищо лошо). Ако ще и от село долно нанагорнище да съм, пак ще съм по-добър от псевдо емо позьорчето което стои зад клавиатурата и си мисли, че като каже "виж ся мила" е голямата работа.

elito0o0o0
06-01-2010, 17:19
Точно пък София е най-селяндурския "град"!! :lol: :lol: Ходя там само да ям McDonalds 2 пъти в годината или да видя един човек.. :) Направо се задушавам там.. на улицата е гъз до гъз,кола до кола,трамвай до трамвай!! :lol: :lol: + Това като вървиш по улицата за 3 минути може да видиш 30 кифли! :lol:

razores
06-01-2010, 17:21
Justin Geiber може би...

Bloodygirl
06-01-2010, 18:41
Точно пък София е най-селяндурския "град"!! :lol: :lol: Ходя там само да ям McDonalds 2 пъти в годината или да видя един човек.. :) Направо се задушавам там.. на улицата е "задни части" до "задни части",кола до кола,трамвай до трамвай!! :lol: :lol: + Това като вървиш по улицата за 3 минути може да видиш 30 кифли! :lol:
Виж,не ми спори с теб.Съгласна съм за София.Наистина е най-селяндурския град.Откакто дойдоха онея от селата,София стана ужасно мръсна.Направо ми се повръща от нея(София),но нямам избор.Нямаш си и на представа,как се моля да отида в Англия още от 7-ми клас.Не съм искала да те обиждам просто в момент на ярост мога да нарека баща си педал.Много съм избухлива на някои теми,че след като се успокоя и прочета отново тва дето съм написала се чудя от къде идва този гняв.Всеки с вкуса си,щом Джъстин ти се струва малко гейски,няма проблем.Тва си е твое мнение...Виждам,че харесваш филма step up...Аз също го харесвам,но повече си падам по Здрач сагата.Искам да кажа,че всеки си има мнение.Знаеш ли защо започнах да се заяждам?Сигурно не?Ще ти кажа след като ми отговориш(ако ми отговориш). :) :) :)
Искам също да те питам:ти няма ли да се ядосаш,ако някой каже,че филма step up е смотан? :-o

Bloodygirl
06-01-2010, 19:14
Ай женски спор :D. Bloodygirl замълчи. Давам 1000000000 певци които ще пребият този който пее за момичета, партита, любов ако е пред тях. Тва, че сте се вторачили само в цър цър не означава, че другите са такива. Не знам ти ли си уникално тъпа или да ама педалит и мангалите се познават отдалече. Тъпите малки к**ви дето приказват като тебе за рапърските дрехи шапки и кифленския начин на живот... ами я да видим:

Той не е такъв! oh...wait...

http://socialbutterflies.files.wordpress.com/2009/10/justin-bieber.jpg
Определението за момчетата... ( въпреки че пак прилича на момиче)

http://blogs.bet.com/music/soundOff/wp-content/uploads/2010/04/justin-bieber-usher.jpg

Тва кво е .. чакай кво е тва... ъъ бахти и грозното момиче ( на тая снимка щях да повърна ама айде постнах я без да изтърча до тоалетната).

Кво определение дава това за него: Селяндур! Точно това което описа тва е цър цър...
По вашите софийски стандарти всичко извън голямото село София всичко е село. Стой си там.. не ни трябват коментарите, мненията или насранияти СЕЛЯНДУРСКИ манталитет ( да селяндурски, защото в селянин няма нищо лошо). Ако ще и от село долно нанагорнище да съм, пак ще съм по-добър от псевдо емо позьорчето което стои зад клавиатурата и си мисли, че като каже "виж ся мила" е голямата работа.
Хич не ми дреме какво ти мислиш по въпроса.Тва е между мен и ели.Недей да се месиш.Айде кажи ми поне 6 певеца които нямат нито една песен за любов или момичета(мацки,както викат рапърите)
Между другото аз не вдигам спорове,за вашето мнение за Джъстин,а затова че изказвате мнението си на грешното място.Отивате в анти-фен темата,казвате си там мнението и после ако искате пишете тук,но ви моля да не пишете мнения,които не са за тая тема.Просто гледайте мнението ви да се съвтада с заглавието на темата,защото ще заключат тая тема,не че е проблем ще направим нова,но няма да е много хубаво.Най-много се дразня на теб,щото си мислиш,че ти си шефа на всичко и че си много важен,но не си.Ако ти контролираше всичко,от одавна щяхме(хората) да не съществуваме.Ако се мислиш за много силен,не си,защото тва е само сайт и никой не те познава,за да може да ти смени фейса,но ако истинска опасност едва ли щеше да си толкова "смел".Не казвам,че аз ще съм.Но има една поговорка:Жените могат да вършат по 2-3 неща наведнъж,а мъжете могат само по едно.Забелязал ли си,че при оженените двойки,жената готви,чисти,пазарува,грижи се за децата и т.н.,а мъжа си гледа ТВ или играе на компа и вместо сам да си вземе това което иска вика някой,дори и децата му да го донесе.Много рядко ще видиш отговорен мъж или мързелива жена.

BladeDancer
06-01-2010, 19:38
Изправи се срещу мен в RL ( както се казва) и говори :). Както каза тука няма да спорим за глупости като кой кой можел да набие и на кво ще изглежда след това ( стари постове как ще ни направиш на.. ). Нещо много си противоречиш в постовете постоянно. Като те насерат и ставаш добрата.

П.С. София винаги е била село... 200 ходишно село тва е. Има градове със история ( Месембрия , Августа Траяна...) ако ги знаеш де.

selenasky
06-02-2010, 10:22
Моля ви не се карайте ... винги ще има такива, които оби4ат Justin и такива, които го мразят ! Моля ви антифеновете да си пишете във вашата тема( и ако аз нямам право да ви кажа къде да пишете, то просто правилата са такива, аз немога да ви заповядвам - щот' един път като ви казх да не пишете във фентемата нещо ми се нахвърлихте)

Какво му е лошото да си ЕМО !? - той и Джъстин в известна степен е заради косата ... :) :)

Иии днеска в "Браво" пишеше, 4е Джъстин си пада по пухкави моми4ета, който иска да си вземе броя - ли4но аз мн се кефа, защото така имам шанс с него :grin: :grin: :grin: наистина ... а колкото до отслабването - споко - работя по въпроса, аз искам да съм слаба ... повярвайте ми ... :-)

December
06-02-2010, 10:34
Иии днеска в "Браво" пишеше, 4е Джъстин си пада по пухкави моми4ета, който иска да си вземе броя - ли4но аз мн се кефа, защото така имам шанс с него :grin: :grin: :grin: наистина ... а колкото до отслабването - споко - работя по въпроса, аз искам да съм слаба ... повярвайте ми ... :-)Защо ще отслабваш,като той харесва пухвави момичета?
Я набивай шоколадче и сланинка :P

wali00
06-02-2010, 11:20
Моля ви не се карайте ... винги ще има такива, които оби4ат Justin и такива, които го мразят ! Моля ви антифеновете да си пишете във вашата тема( и ако аз нямам право да ви кажа къде да пишете, то просто правилата са такива, аз немога да ви заповядвам - щот' един път като ви казх да не пишете във фентемата нещо ми се нахвърлихте)

Какво му е лошото да си ЕМО !? - той и Джъстин в известна степен е заради косата ... :) :)

Иии днеска в "Браво" пишеше, 4е Джъстин си пада по пухкави моми4ета, който иска да си вземе броя - ли4но аз мн се кефа, защото така имам шанс с него :grin: :grin: :grin: наистина ... а колкото до отслабването - споко - работя по въпроса, аз искам да съм слаба ... повярвайте ми ... :-)

четох я тая статия.. :D доста често си сменя вкуса.. :D от Селена Гомез, през Бионсе, до Кели Кларксън.. тцтц.. старае се да покаже, че не е обратен, но уви..

междудругото тая реплика- "Моля ви не се карайте ... винги ще има такива, които оби4ат Justin и такива, които го мразят ! " я казваш за 212321 път.. просто няма смисъл..

ии трето- това, че косата му е такава, го прави емо?! хахахахах.. значи всеки пети е емо в България :lol:

xWandereRx
06-02-2010, 12:34
Иии днеска в "Браво" пишеше, 4е Джъстин си пада по пухкави моми4ета, който иска да си вземе броя - ли4но аз мн се кефа, защото така имам шанс с него :grin: :grin: :grin:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Bloodygirl
06-02-2010, 12:46

недей да вярваш на всичко,написано в списанията.Миналата година,в тва списание пишеше,че Робърт Патинсън използвал гел за коса,а не е така,просто косата му е мазна.

LoveLetter
06-02-2010, 13:01
В "Браво" пише още, че той казва, цитирам:
"Аз се целувам страхотно!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Bloodygirl
06-02-2010, 13:07
Изправи се срещу мен в RL ( както се казва) и говори :). Както каза тука няма да спорим за глупости като кой кой можел да набие и на кво ще изглежда след това ( стари постове как ще ни направиш на.. ). Нещо много си противоречиш в постовете постоянно. Като те насерат и ставаш добрата.

П.С. София винаги е била село... 200 ходишно село тва е. Има градове със история ( Месембрия , Августа Траяна...) ако ги знаеш де.
не ставам добра щото ме насират,а защото всеки ден имам различно настроение.;)
П.С.:Верно София винаги е била село,но преди беше по-добре.Откакто дойдоха онези от другите градчета,стана много мръсно.

selenasky
06-02-2010, 13:08
^ Аз докато не се уверя с езика си ли4но, няма да повярвам ... :grin: :-) :-) :-)
Шегувам се беее .... :-D сигурна съм, 4е е вярно

Bloodygirl
06-02-2010, 13:08
"Аз се целувам страхотно!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Кой казва така? :-o

elito0o0o0
06-02-2010, 13:14
"Аз се целувам страхотно!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не бе! Целува майка му! За лека нощ,когато му дава млекцето и го завива. :lol: :razz: :razz:

Bloodygirl интересно ми стана... таа... Защо започна да се заяждаш? :lol: :lol:
Btw.. Не съм чувала да има човек,който да не харесва Step up 1,2 :razz: :razz: Пък и.. какво ми пука дали някой може да не го харесва.. пак казвам - Едва ли има такъв.. :lol: :lol:

LoveLetter
06-02-2010, 13:24
Уф, виж сега му издаде тайната.. :oops: :lol:

elito0o0o0
06-02-2010, 13:40
Уф, виж сега му издаде тайната.. :oops: :lol:ШШТт...!!! По-тихо бее! Ще го събудим! :lol: Споко... никой друг освен нас няма да знае за това! Няма от къде да научат.. :lol: :lol:

Bloodygirl
06-02-2010, 14:03
"Аз се целувам страхотно!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не бе! Целува майка му! За лека нощ,когато му дава млекцето и го завива. :lol: :razz: :razz:

Bloodygirl интересно ми стана... таа... Защо започна да се заяждаш? :lol: :lol:
Btw.. Не съм чувала да има човек,който да не харесва Step up 1,2 :razz: :razz: Пък и.. какво ми пука дали някой може да не го харесва.. пак казвам - Едва ли има такъв.. :lol: :lol:
Аз познавам една дето ненавижда step up.Не се заяждам,защото изказвате мнението си за Джъстин,а защото го изказвате не на място.Ако не харесвате Джъстин,защо изказвате мнението си тук,а не в анти-фен темата?Аз смятам,че нищо не ви пречи да отидете в анти-фен темата,там да напишете мнението си за Джъстин и после ако искате да пишете тук,защото този коментар,който не е по темата се счита за излишен и ако има много излишни коментари ще заключат темата.

elito0o0o0
06-02-2010, 14:31
:-D Тук ми е по-забавно. :-P + Това.. това е тема за Джъстин,а аз не съм видяла нито едно мнение,което да не е свързано с него. :lol:

Bloodygirl
06-02-2010, 15:04
:-D Тук ми е по-забавно. :-P + Това.. това е тема за Джъстин,а аз не съм видяла нито едно мнение,което да не е свързано с него. :lol:
и аз не съм :lol:

Steff9423
06-02-2010, 19:34
Няма какво повече да кажа.Ясно че вие си държите на вашата..И само казвам не ми лепвайте тъпите си етикети..Не искамд асъм част от тая ваш цирк..Фенка съм на Джъстин..и така..И не само негова..НО все пак си го защитавам..пък бил той какъвто бил..
И след като вече има антифен тема на Джъстин бегайте го серете тама.. 8)

BladeDancer
06-03-2010, 03:28
Чета .... чета и викам ее една свястна фенка на гейбър, но на последното изречение ми разби всички представи.

Torn
06-03-2010, 10:20
е някой може ли да ми каже колко е часа че си забравих часовника :D :D

xWandereRx
06-03-2010, 16:26
четвъртък е :D :D

elito0o0o0
06-03-2010, 17:06
четвъртък е :D :DДа,бе ... добре сме! :lol:

DaemonBoy
06-03-2010, 17:29
Хм интересно ми е дали Азис ще му се зарадва на тоя Джъстьо или Евгени Минчев....

BladeDancer
06-04-2010, 13:13
Той ще идва в Б-я заради тях. Да си ги вземе в измисления си свят и да си правят групов секс!

elito0o0o0
06-04-2010, 13:23
Той ще идва в Б-я заради тях. Да си ги вземе в измисления си свят и да си правят групов секс!Те знаят ли какво е това? :-o :-o

LadyDi
06-04-2010, 13:26
Марш в анти-фен темата!

Да не съм видяла повече да се заяждате :)

Steff9423
06-04-2010, 15:05
LadyDi Мерси че ги скастри :razz:

LoveLetter
06-04-2010, 15:41
Чувствам се скастрен. \:D/

За да не се сметне за заяждане..Покровителят на момиченцата кара скейт. http://www.youtube.com/watch?v=nuTY_CrhAiQ

И един поздрав, защото това ми е на душата. :)
http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw

elito0o0o0
06-04-2010, 16:04
Ама аз съм му голяма фенка! И на Селенаскай съм й фенка! Голяма! :( Защо по дяволите ме гоните от темата? Ние всички сме им големи фенки и фенове, и ако не пишем в тази тема няма кой друг да го направи! :lol:

:( :( ( :-D ) Все пак... ще отида в анти темата, но ще следя колко хора ще пишат в тази тема (фенове) :lol:

December
06-04-2010, 16:32
И един поздрав, защото това ми е на душата. :)
http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMwAaaa обичам Кейти Пери :grin: Всичките й песни са суперски!
Сега гледам,че темата е видяна от 18 хиляди човека :shock: :lol:

Всичко за Джъстин :-D (уж да не е флъд) http://www.strawberries-site.dir.bg/_wm/library/item.php?did=500154&df=710821&dflid=3

Ssimonka
06-04-2010, 18:46
хей включвам се и аз към фенкитее.. :grin: Джъстин си е the best поне за мен... :-) ето едно клипче на което Джъстин рапира и прави beatbox..много ме радва.. :grin: http://vbox7.com/play:d7bc68e4 ...

BladeDancer
06-05-2010, 10:18
И аз съм фенка нищо, че съм мъжко !!!

miroclava
06-06-2010, 14:27
8-) 8-) :lol: ne my haresvam pesnite samo ama nego da

the_best_f
06-06-2010, 14:29
Честно, какво му харесвате на това лапе?! Изглежда толкова мъничък този Джъстин... :?

TeddyKiller
06-06-2010, 16:21
Абе и аз мога да пея така, ама не ме дават по MTV :(

gogo4o4o
06-06-2010, 16:44

Всяко 2-ро момиче може. :D

TeddyKiller
06-06-2010, 17:15

Всяко 2-ро момиче може. :D
Кой го знае Бобър къв е...

djuwkata
06-06-2010, 19:50
Джъстин е сладур. Верно - малък е, гласът му не е мутирал още, но според мен има шанс да пробие.
Като за възрастта си притежава добри гласови данни, и стилът му е готин. Не съм му фенка, нито пък анти-фенка. Харесват ми някои негови песни, а клиповете нямат равни.
Аве малко си съсипва детството, но браво на момчето, че от малък се е захванал да върши нещо, евала. :)

December
06-06-2010, 20:53
Джъстин е сладур. Верно - малък е, гласът му не е мутирал още, но според мен има шанс да пробие.
Като за възрастта си притежава добри гласови данни, и стилът му е готин.АААа цепиш мрака,майна :razz:

И аз съм голяма фенка на Джъстииин :-) :grin:
Много му се кефя и тайно съм влюбена в него :oops: Според мен е адски красив,а тука дето го обиждат разни хейтъри са 100% някои загорели пъпчасали изроди дето не стават от компа :-x

LoveLetter
06-07-2010, 11:29
Какво се правите на фенове на Джъстин?! :? Аз съм единствения толкова заклет фен. Имам клипче, докато Джъстин е у кенефа! Пукнете се от яд! :lol:

wali00
06-07-2010, 11:45
Като за възрастта си притежава добри гласови данни, и стилът му е готин.АААа цепиш мрака,майна :razz:

Много му се кефя и тайно съм влюбена в него :oops: Според мен е адски красив,а тука дето го обиждат разни хейтъри са 100% някои загорели пъпчасали изроди дето не стават от компа :-x

Влюбена ли си??!?!? :shock: добре ве.. :? СЪРДИТ СЪМ ТИ!!

а за Джъстин.. добре де, и аз го харесвам.. супер глас, супер излъчване :oops: :oops:

December
06-07-2010, 11:50

Влюбена ли си??!?!? :shock: добре ве.. :? СЪРДИТ СЪМ ТИ!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

А не,просто не се сдържах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ЛайдиДи ни накара всички да станем фенове.Тя е от групата на Джъстин Бийбър(лофффкам гоо)Все пак нали знаете,че Джъстинчото ни, е гангстер ( http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k ) и иска да владее всеки форум и всеки сайт и всички да са му фенове :shock:
Иначе...ще има БАМ БАМ със пушката :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:

elito0o0o0
06-07-2010, 12:12
Ей! Кой се осмелява да обижда любовта на живота ми, който ме преследва дори когато спя (това за дето ме преследва не се шегувам! :lol: )

Хора, искам да се оплача! Онзи ден докато си спях сладко, сладко изведнъж се появи в съня ми Бобърката.. нататък няма да разказвам, щото е брутално и перверзно :smt078 :smt078 Добре че баща ми ми се обади по някое време, за да се събудя, че.. щях да повърна без да искам на леглото. :lol: :lol: После установих, че в плаката на Бобъра се е вселил самия той и е дошъл да ме накаже, за дето съм анти-фенка! :lol: Пазете се! Той е опасен и ако не го харесвате той ще дойде и ще ви накаже в съня ви!!! 8-)

loliii
06-07-2010, 12:18
Не мога да разбера защо всички говорите за детския му вид и детския му глас... Та той е дете. 94 набор, за бога!!! /току-що проверих в уикипедия/. Иначе нищо не мисля за него. Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо.
П.П. А и песента с онова момиче в боулинг-залата е мн тъпа. И да, с тая коса е смешен. Защо всички хубави момчета, които имат възможност да са готини, си правят емо прически!?

wali00
06-07-2010, 12:30

Влюбена ли си??!?!? :shock: добре ве.. :? СЪРДИТ СЪМ ТИ!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

А не,просто не се сдържах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ЛайдиДи ни накара всички да станем фенове.Тя е от групата на Джъстин Бийбър(лофффкам гоо)Все пак нали знаете,че Джъстинчото ни, е гангстер ( http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k ) и иска да владее всеки форум и всеки сайт и всички да са му фенове :shock:
Иначе...ще има БАМ БАМ със пушката :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:

подкрепям на 1000%.. бай дъ уей >> http://www.youtube.com/watch?v=Li8dxLCX-lo&feature=PlayList&p=D76B91358C5C55F3&playnext_from=PL&playnext=1&index=3 << горкичкия :(

много ми стана жал.. все пак.. тоооолкова го ОБИЧКАМ :-) ...
:-)

elito0o0o0
06-07-2010, 12:46
Защо всички хубави момчета, които имат възможност да са готини, си правят емо прически!?
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Ти знаеш ли какво е ЕМО прическа ?! :razz: http://3.bp.blogspot.com/_yqQJe8VD5Ek/SKgxNcdnFfI/AAAAAAAAAcE/d85WFDumy3Q/s400/emoboy.jpg / http://cdn.buzznet.com/assets/users16/afilove101/default/hot-emo-boy--large-msg-119742840858.jpg / http://prikachi.com/files/1641611v.jpg - Ето това се нарича Емо.. :? Ми то, щото аз съм с бретон и с не чак толкова дълга коса.. съм ЕМО?!?! :lol: :razz: :razz: Ужс.. убивате ме! Като си внушите няк`ви глупости ми става супер смешно.. :lol:

LoveLetter
06-07-2010, 13:43
Джъстин е много красива, но не е мой тип. :)

djuwkata
06-07-2010, 14:28
Джъстин е много красива, но не е мой тип. :)

:lol: :lol: :lol:

е стига сте се подигравали, че ми стаа смешно... :D
аз к`вото мислех го казах, Джъстинчо като цяло кефи. (:

December
06-07-2010, 14:54
Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо. A,не :?
Тука трябва да защитя Бобърката!(да бе сериозно,не се смейте :D )
Знам,че е от бедно семейство.Майка му го е записвала как пее и го е качвала в утуп(колко съкратих думата :shock: ).Тя и сега му е нещо като мениджър.
И така Ъшър го е забелязал и го е направил "звезда" :?
Всъшност поредната еднодневка.Нали ги знете колко им трае славата на такива човекоподобни :?

LoveLetter
06-07-2010, 15:12
и го е качвала в утуп

elito0o0o0
06-07-2010, 15:23
Обикновено момче с богати родители, които са решили да го правят певец. Няма нищо лошо. A,не :?
Тука трябва да защитя Бобърката!(да бе сериозно,не се смейте :D )
Знам,че е от бедно семейство.Майка му го е записвала как пее и го е качвала в утуп(колко съкратих думата :shock: ).Тя и сега му е нещо като мениджър.
И така Ъшър го е забелязал и го е направил "звезда" :?
Всъшност поредната еднодневка.Нали ги знете колко им трае славата на такива човекоподобни :? :lol: :lol: утуп кат вика :lol:

btw правили са му клипове и са ги качвали в youtube, за да могат роднините му от не знам къде си да могат да го гледат, че не знам що си... :lol: И от там не знам къв си беше го видял, намерил го и там тоя Ъшър го видял и го взел, че искал да прави дует с певица, а не могъл да намери .. :lol: :lol:

lilylily
06-07-2010, 17:04
това човекоподобно все още ли е живо :?

December
06-07-2010, 18:21
и го е качвала в утуп
:lol: :lol: :lol:Има такава дума беее :razz: :razz: :razz:
Стига сте ми се смяли,че аз нали съм фенка на Джъстинчото,ще го накарам да дойде увас да прай БУМ БУМ с пушката :razz:

selenasky
06-07-2010, 19:15
ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам :-)

wali00
06-07-2010, 19:19
ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам :-)

какви хейтъри бе, момиче.. ние го боготворим, ти.. :-x

Давай Джъстиинн.. ИСКАМЕ ООЩЕЕ,, :-o

December
06-07-2010, 19:20
най-благородниятНай-благородният?Сериозно :shock: Аз чух,че щял да си осиновява дете от Хаити!!!

най-красивият и най-добрепеещият .Мхъм :smt045

Елиии много се радвам че се върна :-)
Къде се губиш бе човек?Да не беше на МТВ наградите?

December
06-07-2010, 19:23
http://media.photobucket.com/image/justin%20bieber%20ugly/netrosis/dq/JustinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят :oops:

LoveLetter
06-07-2010, 19:26
Къде се губиш бе човек?Да не беше на МТВ наградите?
Пощади ме... :cry: :lol: :lol:

EndlessVoid
06-07-2010, 19:34
Джъстин .... само с 1 емотиконка мога да го опиша цялостно :smt078

December
06-07-2010, 19:43
А аз с тази - :smt046

LoveLetter
06-07-2010, 19:48
http://www.chumgame.com/Image/justin_bieber_girlfriend.jpg

Кое трябва да е момичето?! :-o

lilylily
06-07-2010, 19:56

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

December
06-07-2010, 20:00
http://www.chumgame.com/Image/justin_bieber_girlfriend.jpg

Кое трябва да е момичето?! :-oАми мисля,че двете са много добри приятелки.Обаче тази от ляво изглежда по-женствена...не знам,прсто има едно невинно излъчване в нея.така подканва педофилите :oops: Само като я видят сигурно си мислят "Ах,че сладко малко момиченце,как искам да я погаля по красивата косичка"

barbu
06-07-2010, 20:51
НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца. -- Искам да кажа че това може да го напише един човек единствено ако е доста ограничен или от злоба .. не се обиждай но при теб май са и двете! .. И какво ако негова фенка е на 14 или под 14 ? нима има значение ? какво искаш да кажеш с това , че 14 годишните и по малките са някакви глезли и за това го харесват , а иначе никой не го одобрява .. да ти кажа честно дали е така или не нито аз нито някой друг може да каже . Наричаш майка му животно ? ? ? а ако твоята майка наречат така ? Бил лигав и облечен доста гейско педалско както го наричате ? а преди в каква мизерия е живял никой не се пита нали .. Да тук не е България всеки да се комплексира от мнението на другия . Всеки се облича Както на него му харесва :) .. Моля Ви спрете с тея глупави коментарчета какъв бил Justin Bi. и кой го харесвал и кой не .. не бъдете токлкова завистливи с тая чарта на характера ви падате в очите на хора ;) GLEDAITE SI jiwota i prestanete da obsajdate horata koito dori i nepoznawate...

LoveLetter
06-08-2010, 12:41
НО тук идва момента,в който ще кажа,че много рядко можеш да срещнеш негова фенка на повече от 14 години.. АБСУРД! Няма такова животно,освен майка му,което да харесва малки,нежни момченца. -- Искам да кажа че това може да го напише един човек единствено ако е доста ограничен или от злоба .. не се обиждай но при теб май са и двете! .. И какво ако негова фенка е на 14 или под 14 ? нима има значение ? какво искаш да кажеш с това , че 14 годишните и по малките са някакви глезли и за това го харесват , а иначе никой не го одобрява .. да ти кажа честно дали е така или не нито аз нито някой друг може да каже . Наричаш майка му животно ? ? ? а ако твоята майка наречат така ? Бил лигав и облечен доста гейско педалско както го наричате ? а преди в каква мизерия е живял никой не се пита нали .. Да тук не е България всеки да се комплексира от мнението на другия . Всеки се облича Както на него му харесва :) .. Моля Ви спрете с тея глупави коментарчета какъв бил Justin Bi. и кой го харесвал и кой не .. не бъдете токлкова завистливи с тая чарта на характера ви падате в очите на хора ;) GLEDAITE SI jiwota i prestanete da obsajdate horata koito dori i nepoznawate...

1. В Америка мизерията знаеш ли каква е?! Мизерия за тях е живота на едно българско семейство, което според нашите стандарти живее добре с по 500-600 лева.
2. Не си беден, когато си имаш хубава къща и лаптоп с интернет.
3. Има милиони деца, които имат само един родител и са били изоставени.
4. Вие за какво го обсъждате тогава?! Далеч съм от мисълта, че някой от вас го познава или както някой от вас казват, че си били писали с него по скайп,туитър,фейсбук или каквото е. :)

elito0o0o0
06-08-2010, 13:47
ааа не ... ЛейдиДи какво ви каза на вас хейтърите уе, ама вие не разбирате от дума ... сега оба4е мисля, 4е феновете сме пове4е(пък и дори да съм сама - винаги ще защитавам Джъстин) ... Спрете да говорите глупости - той просто е най-красивият, най-благородният, най-прекрасният и най-добрепеещият .... така, 4е не мойе да оспорвате о4евадното ... Макар, 4е казват, 4е любовта заслепява ... аз го обожавам :-) :lol: :lol: :razz: :razz:
Ели, продължаваш да се заблуждаваш адашке! :lol: :razz: Време е да излезеш от филма вече, не мислиш ли!? :)

най-благородниятНай-благородният?Сериозно :shock: Аз чух,че щял да си осиновява дете от Хаити!!!

най-красивият и най-добрепеещият .Мхъм :smt045
:oops: :oops: Бе направо.. :oops: К`во приказваш ти?!

Елиии много се радвам че се върна :-)
Къде се губиш бе човек?Да не беше на МТВ наградите? Много ясно! Тя ако не е отишла, то тогава нямаше да наградят никого, защото тя обира всички награди където и да отиде. :oops: 8) 8)

http://media.photobucket.com/image/justin%20bieber%20ugly/netrosis/dq/JustinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят :oops: :) Прекрасна е тук! :oops: :-) ....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tempest
06-08-2010, 13:58

аз имам 2 думи за цялата тема... EPIC FAIL :D

December
06-08-2010, 14:20

аз имам 2 думи за цялата тема... EPIC FAIL :DХах :lol: Ама това не разбирам защо горе пише "Фен тема".Та тука 98% от коментарите са обидни :lol: Обаче е по-забавно като пишем тука 8-) В твойта анти тема е толкова заспало през цялото време - просто няма с кой да се спори :lol:

Елито на Джъстин момата, направихте ли го :oops: Хареса ли ти?Или Бобърката се стресна и не й стана :( ?

LoveLetter
06-08-2010, 14:27
Елито на Джъстин момата, направихте ли го :oops: Хареса ли ти?Или Бобърката се стресна и не й стана :( ?

Боли ме корема. Повече няма да ти чета мненията! :lol:

December
06-08-2010, 14:42

Боли ме корема. Повече няма да ти чета мненията! :lol:Такава съм аз.От мафията на Джъстин съм(уф не трябваше да се издавам,ама знам че вие няма да ме предадете :-) ).Той иска всички които не са негови фенове да страдат 8) :? И така,свърших си работата,болите стомахчето :)

LoveLetter
06-08-2010, 14:46
:lol: Искаш да ме боли корема.. :( Ти си моя хейтърка! 8-)

December
06-08-2010, 14:59
Ох малиии :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Поне десетина човека в този форум са ми казали,че съм хейтърка :razz:
Добре дошъл в клуба :-) 8-)

LoveLetter
06-08-2010, 15:09
:oops: :-) Важното е, че си Джъстин-ловърка.. 8-)

elito0o0o0
06-08-2010, 15:32
Хора, тоя наситина ме преследва.. вчера в часа по БЕЛ едно момиче слушаше музика на слушалки и изведнъж без да иска пусна музика на високоговорител и се чу .. You know you love meee ,I know you caaare
Just shout wheneveeer, And I'll be theeere
You want my looove, You want my heart
And we will never ever ever be apaaaart.. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :?

December
06-08-2010, 15:36
Хора, тоя наситина ме преследва.. вчера в часа по БЕЛ едно момиче слушаше музика на слушалки и изведнъж без да иска пусна музика на високоговорител и се чу .. You know you love meee ,I know you caaare
And we will never ever ever be apaaaart.. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :?ААААААА УУУУУАААААУУУУУУ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

П.П.Тая ще да е била от наща мафия

LoveLetter
06-08-2010, 15:38
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w

С лапето на Уил Смит.. 8-)

wali00
06-08-2010, 15:39
http://media.photobucket.com/image/justin%20bieber%20ugly/netrosis/dq/JustinBieber.jpg Тука е много готен.Червилото му е като любимият ми цвят :oops:

:razz: :razz: :razz: :razz: хахаххахахххх... уби ме.. :lol:

elito0o0o0
06-08-2010, 15:42
And we will never ever ever be apaaaart.. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :?ААААААА УУУУУАААААУУУУУУ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

П.П.Тая ще да е била от наща мафияЕй! Тая е вип пичка на 13 години уе! Недей така! Носи токчета, прилича на бай яг по килоти.. мн е готина.. аа чек.. аз имам нейна рег - http://mucunki.com/u:192658 :lol: :razz:

http://prikachi.com/images/493/2206493q.jpg малее ш го скъсм :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

LoveLetter
06-08-2010, 15:45
Колко е красиваааа... :shock:

elito0o0o0
06-08-2010, 15:47
Колко е красиваааа... :shock:Мн ясно! Нали е вип пичка от мафията на Бобъра :lol: :lol: :razz:

December
06-08-2010, 16:29
Колко е красиваааа... :shock:Мн ясно! Нали е вип пичка от мафията на Бобъра :lol: :lol: :razz:Мисля,че имаше предвид Бобъркътъ :?

LoveLetter
06-08-2010, 16:35
Колко е красиваааа... :shock:Мн ясно! Нали е вип пичка от мафията на Бобъра :lol: :lol: :razz:Мисля,че имаше предвид Бобъркътъ :?
That's right! 8-)

elito0o0o0
06-08-2010, 17:36
That's right! 8-)my fault ! 8-) :lol:

wali00
06-08-2010, 17:58
December, питах те нещо 8-)

December
06-08-2010, 18:36
December, питах те нещо 8-)хах ейсега ще ти отговоря,просто се забравих в кофата.Голям смех,голяма нещо :razz: Кифленски истории.Освен хейтърка,съм и преродил се Хитлер :oops:

П.П. Лесбийски истории :oops:
http://images2.fanpop.com/images/photos/8000000/Justin-justin-bieber-8072983-474-355.jpg

selenasky
06-08-2010, 19:24
Олееее ... някой знае ли кога милото ми слънце ще идва в България ??? Джъстин наистина много ми липсва :( ве4е го виждам дори и в облаците ...
А ина4е сори, 4е не бях писала, но имах едни класни :)

elito0o0o0
06-08-2010, 19:27
December, питах те нещо 8-)хах ейсега ще ти отговоря,просто се забравих в кофата.Голям смех,голяма нещо :razz: Кифленски истории.Освен хейтърка,съм и преродил се Хитлер :oops:

П.П. Лесбийски истории :oops:
http://images2.fanpop.com/images/photos/8000000/Justin-justin-bieber-8072983-474-355.jpg Btw сега се сетих вчера в часа по Английски... Имаше въпрос в едно упражнение.. Ако беше от противоположния пол, щеше да си..? И едно момче от класа кат вика.. Еми ако бях момиче, щях да съм лесбийка!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

December
06-08-2010, 19:43
А ина4е сори, 4е не бях писала, но имах едни класни :)E,няма нищо.Ние ти прощаваме :-)
Кой клас си?пети?

selenasky
06-08-2010, 20:21
8ми клас :-D

December
06-08-2010, 20:24
8ми клас :-D :shock:

December
06-09-2010, 11:39
Не че нещо общо с темата ама :shock: :razz: - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=342500

Който иска да ме подкрепи :oops: :razz:

П.П. ква самореклама си прая само :razz:

BladeDancer
06-09-2010, 12:05
ей хора написах нова песен за него !

I love you. I alwaaaaaaaaaa e e e e eeeeeeeeeeiiiiis doooooouuuuuuuuuu! :D

BladeOfMySoul
06-09-2010, 14:28
Музикалната индустрия съвсем се изврати... :(

selenasky
06-09-2010, 15:18
Не че нещо общо с темата ама :shock: :razz: - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=342500

Който иска да ме подкрепи :oops: :razz:

П.П. ква самореклама си прая само :razz:

December мн си хубава :) и сладка.Наистина е жалко,4е не харесваш Джъстин ...

djuwkata
06-09-2010, 16:58
Мдаа момичето е прекрасно. За разлика от двете кифли, които не могат да стъпят и на малкия и пръст ; ]
Гаден спам, ама кво да направя, не се сдържах.

BladeDancer
06-09-2010, 17:05
Така е който е красив е красив. Тея двете другите квото и да си сложат няма да я настигнат :).

LoveLetter
06-09-2010, 17:07
Да не говорим, че едната даже не е тя на снимката.. 8-) Иначе December e сладур, ще й направя фен тема.. 8-)

December
06-10-2010, 18:18
Айде бе,какво стана с темата :?
Ъпче от мени :lol:
http://prikachi.com/images/960/2212960Y.jpg

wali00
06-10-2010, 18:31
К'во да става.. По цял ден се ровя в нета да търся нш ново за Джъстин.. :D След като фенките я зарязаха темата..

намерих интересна статийка.. http://sarcasticblogger.wordpress.com/2010/03/24/justin-bieber-is-gay/ :D :D

DON'T BE SAD GIRL, I'M A GIRL, TOO! :D

LoveLetter, къде е фен темата за Дисембър, бе :-o :D

LoveLetter
06-10-2010, 18:35
Coming soon.. :oops:

selenasky
06-10-2010, 19:18
Хи4 не съм зарязала темата, но просто предпо4итам с Джъстин да си пишем в скайп (ако тва изобщо е той де) ... дано да е той, защото ми написа, 4е ме оби4а :grin:
И 4акам темата за Дисембър с нетърпение ... сега е мой ред да съм й фен :) , макар, 4е не съм съгласна с мнението й за Джъстин4о , тя е мн готино моми4е

LoveLetter
06-10-2010, 19:24
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:

Съжалявам, не можах да издържа.

December
06-10-2010, 20:30
Хи4 не съм зарязала темата, но просто предпо4итам с Джъстин да си пишем в скайп (ако тва изобщо е той де) ... дано да е той, защото ми написа, 4е ме оби4а :grin:
И 4акам темата за Дисембър с нетърпение ... сега е мой ред да съм й фен :) , макар, 4е не съм съгласна с мнението й за Джъстин4о , тя е мн готино моми4еолелей,няма сили да го изкоментирам :razz:
първо-това за мене е адски смешно :lol:
второ - м помоли го да си пусне камерата...

wali00
06-11-2010, 11:51
[quote="selenasky"]Хи4 не съм зарязала темата, но просто предпо4итам с Джъстин да си пишем в скайп (ако тва изобщо е той де) ... дано да е той, защото ми написа, 4е ме оби4а :grin:

бааа*ти късметлийката, майнаа.. :shock: :shock:

и все пак.. радвам се, че се сети да пишеш СиЛееЕнКеЕййЙ <33 :-)

BladeDancer
06-11-2010, 17:22
Имам чувството, че тая много се ебава ...

elito0o0o0
06-11-2010, 17:35
^ Коя ве? :lol:

http://prikachi.com/images/672/2215672K.jpg

Ауу.. :oops: :oops: :lol: :lol:

ecstazy
06-11-2010, 18:25
^ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

December
06-11-2010, 19:01
Имам чувството, че тая много се ебава ...Елиту ли бе?Абе като ги знам кви фейкове си праят хората.98% има вероятност да е фейк този с който си пише тя :?

LoveLetter
06-11-2010, 19:16
Имам чувството, че тая много се ебава ...Елиту ли бе?Абе като ги знам кви фейкове си праят хората.98% има вероятност да е фейк този с който си пише тя :?
Каква изненада..?! :shock: 8-)

December
06-11-2010, 19:20
Каква изненада..?! :shock: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ай кажете нещо ново около нашият любимиц....

wali00
06-11-2010, 19:27
Каква изненада..?! :shock: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ай кажете нещо ново около нашият любимиц....

мисля, че ще дойде в БГ :grin: помолих го по скайпа и той ми каза: "Ъф корс :-) "..

:D :D

LoveLetter
06-11-2010, 19:31
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Аз тамън чакам да ми приема пълномощното и да ми даде някой съвет как да свалям момичетата.. :oops:

wali00
06-11-2010, 19:33
ма, серизно бе.. страшно се вълнувам.. :grin: :grin: :oops:

December
06-11-2010, 19:51

Аз тамън чакам да ми приема пълномощното и да ми даде някой съвет как да свалям момичетата.. :oops:Голям играч ще станеш и ти :oops: После мацките ще са толкова луди по тебе,че чак ще ти крадат шапката :oops: Обаче нали ще ми дадеш цалувка първо на мене,задето те знам отпреди да станеш "звезда" :oops:

П.П. :razz:

LoveLetter
06-11-2010, 20:11

Аз тамън чакам да ми приема пълномощното и да ми даде някой съвет как да свалям момичетата.. :oops:Голям играч ще станеш и ти :oops: После мацките ще са толкова луди по тебе,че чак ще ти крадат шапката :oops: Обаче нали ще ми дадеш цалувка първо на мене,задето те знам отпреди да станеш "звезда" :oops:

П.П. :razz:
Разбира се, секси.. :-) Няма да те забравя.. :oops:

wali00
06-12-2010, 07:50
Мирише на любооов :D :D :smt023

LoveLetter
06-12-2010, 16:50
^ :lol:

http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=509971

Горката.. :(

December
06-12-2010, 17:28
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=509971
пхахахахаха :lol:

Мирише на любооов :D :D :smt023
и затова пхаххахаха :lol:

LoveLetter
06-12-2010, 17:35
Пиша през едно мнение, ама не мога да не споделя с вас това..
http://3.bp.blogspot.com/_88k-SY48ZGM/S0WkzJ8nboI/AAAAAAAAAMU/Snpe2iLWZDM/s400/justin-bieber-shirtless-pic_0.jpg

Специално за December, да му гледаш бицепса.. :oops: :lol:

December
06-12-2010, 17:58
Леле възбудих се страшно много :oops:
Та какъв е тоя мъжага бе :shock: Кой да знае,че под тъпите му дрехи се крие такова секси парче :oops:

П.П. и аз през мнение пиша :lol: Тая тема стана направо чат :lol:

LoveLetter
06-12-2010, 18:07
Мръсница.. :oops:

Иначе, аз сигурно в скайпа по-малко пиша.. :lol:

December
06-12-2010, 18:30
То и аз така :lol:
Тая тема отдавна да е замрала ако ние не пишехме 8-)
Скайпа ми е противен.Дразни ме дизайнът и няма готини емотиконки като тука :grin:
Междодругото днеска си купех обеци със усмихнати и наплезени личица :smt050 Толкова съм щастлива и весела,че мога да издържа да слушам бейби бейби ох :lol:

LoveLetter
06-12-2010, 18:38
Честито! 8-)

Ама тъй ми е тъпо, като няма фенове на Джъстин с, които да споря.. :(

December
06-12-2010, 18:47
Ехе повече от 20 000 човека са прочели темата 8-) :lol:
Дали някой ни чете простотиите сега?Хора отговорете иначе това което си пиша в момента е равносилно като да говоряя на духове!
LoveLetter ех верно :( Де е Елито,голям смях пада с нея.
Междодругото как се казваш :oops: :lol:
Да не би да гледаш Клюкарката :shock: И аз съм луда по Лийтън,само дето обичам да й викам Блеър.Най-най-любимата ми героиня <3 :smt007 Сега с кой ли ще се гаджоса в Париж :lol:
В последният брои на Гламър тя е на корицата има супер снимки и интересна статия.Ако искаш мога да я препиша и да ти я пратя.

LoveLetter
06-12-2010, 18:52
Ако не те мързи.. :oops:

Иначе, Борислав се казвам. 8-)

December
06-12-2010, 19:14
Утре сутринта ще я препиша като си пия чайчето 8-)
Ок,приятно ми е 8-) Ти нали знеш как се казвам(писала съм го преди) 8-)

December
06-12-2010, 19:15
И що не ми отговори дали гледаш Клюкарката :( ??

LoveLetter
06-12-2010, 19:17
Гледам, да. Много съм отвян. 8-)

psych0
06-12-2010, 19:33
на тоя не му ли залезе славата бе :-o

December
06-12-2010, 19:41
на тоя не му ли залезе славата бе :-oЗалезе му.Ако не сме ние с Борето(кажи как да ти казвам,че все измислям някви супер тъпи умалителни :lol: ) няма кой друг да му пише в темата.
Клюкаркатааа :grin: Нали Блеър ти е любима?Аз мразя Сирина,нз просто ми е гадна искам Блеър да е кралица,не разбирам защо цялата слава обира Сирина :( Сега нямам търпение за новият сезон,но предчувствам,че ще е боза и рейтънгът му ще падне като на О.С(също сериал които много съм харесвала <3).

Поздравче.Мнооого обичам тази песен :grin: В клипа Блеър(тъй де Лийтън) е много красива.Харесва ми гласът й <3
http://www.youtube.com/watch?v=Ix5z1bRz4Sc

LoveLetter
06-12-2010, 19:51
Както искаш ми казвай. 8-) Иначе песента е страхотна, ще чакаме тая година албума. И аз имам чувството, че ще скапят сериала. Колкото и да ми харесва мисля, че 2-3 сезона бяха достатъчни.

BladeDancer
06-13-2010, 10:09
Айде за вас аз ще стана фен на джъстин, че гледам няма кво да правите... :D

Ох ас с него си пиша по скайъп.. Толкова е сладак ама не изка да си пусне камерката... мале четох за тая съмобрасначка и кво от това. Изкам да ми кажете поне 4етерима човека който не са използвали съмобрасначка.
А и има си анти-фен тема за ваз. Много сте тъпи джъстин е най йакиа !!! Има най яките очи и е супер мажествен...

ПЗ о тмен
http://1.bp.blogspot.com/_YSt3njENT8c/SuXQZ6zeCfI/AAAAAAAAETw/W26Dds9lgso/s400/Justin-Bieber-One-Less-Lonely-Girl-Mp3-Ringtone-Download.jpg
Вижте го как се е изпълчил... колко е мъжествено мойто сладко малко момченце>
ВСИЧКИ АНТИ ФЕНОВЕ ДА СА МАХКАТ МАМА ВИ СТАРА. ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ЖИВОТА АТ. МОИТЕ ПРИЯТЛИ НЕ СЛУЧАЙНО МИ ВИКАТ ТХЕ ДЕВИЛС БОЙ !!!

selenasky
06-13-2010, 10:32
Малееее ... цяла страница в спамове :lol: ... не мога да повярвам

Между другото не сте справедливи с Джъстин - той е едва на 16 и има време да се промени, но пък той няма нужда да го прави, защото и така си е готин ... какво като е малко по-нежен от другите мом4ета, то то4но зат'ва пове4ето моми4ета го харесваме ... Приказките, 4е бил гей са само резултат от завист - все пак не сте в състояние да приемете, 4е той е по-красив от вас и е по-харесван ... Това е мом4ето с най-красивата усмивка, най-дълбоките о4и и най-благородното изражение на тоя свят, затова ли4но мене ме спе4ели от отдавна и сега не мога да живея без него .... ама не мисля, 4е работата ми във фен темата трябва да е да го защитавам :? , но щом се налага, за Джъстин съм готова на 1 000 000 нeща :grin:

:) :) :) Съжалявам ако съм ви обидила, но все пак съм влюбена и не знам съвсем какво говоря

LoveLetter
06-13-2010, 10:38
Точно така! Покажи им на тея пропадналите хейтъри! 8)

psych0
06-13-2010, 10:47
:) :) :) Съжалявам ако съм ви обидила, но все пак съм влюбена и не знам съвсем какво говоря

хахахах :lol: :lol: :lol: :lol:

elito0o0o0
06-13-2010, 12:35
Точно така! Покажи им на тея пропадналите хейтъри! 8)Да еба мама им :x 8)

wali00
06-13-2010, 14:03

Между другото не сте справедливи с Джъстин - той е едва на 16 и има време да се промени, но пък той няма нужда да го прави, защото и така си е готин ... какво като е малко по-нежен от другите мом4ета, то то4но зат'ва пове4ето моми4ета го харесваме ... Приказките, 4е бил гей са само резултат от завист - все пак не сте в състояние да приемете, 4е той е по-красив от вас и е по-харесван ... Това е мом4ето с най-красивата усмивка, най-дълбоките о4и и най-благородното изражение на тоя свят, затова ли4но мене ме спе4ели от отдавна и сега не мога да живея без него .... ама не мисля, 4е работата ми във фен темата трябва да е да го защитавам :? , но щом се налага, за Джъстин съм готова на 1 000 000 нeща :grin:

охх.. недей така.. от толкова лигавня ми се доповръща.. :smt078

xWandereRx
06-13-2010, 14:15

ее ти пък не го хвали толкова, че ще вземем и ние да се влюбим в него!! после ще трябва да го делиш с нас!!

:razz: :razz: :razz: :razz:

gdwih
06-13-2010, 20:31
джъстин има готини песни и тои самия ме кефи. В последните му песни гласът му като че ли се е променил така че е готин :smt020

BladeDancer
06-14-2010, 00:29
Вие всички сте хейтъри. Как може да казвате, че му харесвате песните. Това е обидно. ВИЕ ТРЯБВА ДА ГИ ОБОЖАВАТЕ!!

Каквокато е по нежен от другите момчета. За това ние момчетата го харесваме. Вие му завиждате, че е гей !! Вие не можете така!

bbbrs
06-14-2010, 09:13

:) :) :) Съжалявам ако съм ви обидила, но все пак съм влюбена и не знам съвсем какво говоря Ти си яко зле обаче :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :D :D :D :razz: :razz:

December
06-14-2010, 19:53

:) :) :) Съжалявам ако съм ви обидила, но все пак съм влюбена и не знам съвсем какво говоря Ти си яко зле обаче :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :D :D :D :razz: :razz:Марш :x !!!!
Ти пък как смееш да обиждаш нашата велика звезда!!??

loris
06-16-2010, 13:11
олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е :smt007 :smt007 :smt007

selenasky
06-16-2010, 13:44
^ Добре дошла ... радвам се винаги, когато идват нови фенове :)
иии Up на тематаааааааааааа ...

wali00
06-16-2010, 14:27
олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е :smt007 :smt007 :smt007

я се скрий.. пръдла..

Sunny95
06-16-2010, 14:53
Малиии.....ни ви е срам само сапамове :lol: :lol: :lol:

За да не е спам 8-) - И аз съм му фенка харесвам песничките му :)

bbbrs
06-16-2010, 15:00

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е :smt007 :smt007 :smt007 да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел

BladeDancer
06-16-2010, 16:49
И аз съм му голям фен. А на завистниците един голям ...

LoveLetter
06-16-2010, 18:38
:lol:

О, Пресвета Богородице! :razz:

barbu
06-16-2010, 20:11
До LoveLetter .. незнам каква е мизерията там . но знам , че никой няма правото да убижда друг човек при основа дори и че не го познава затова вместно да оплювате Bieber , направете една хубава развлекателна тема за него . В която без убиди можем да обсъждаме .. Мерсии за вниманието Ви ! :) :-P

BladeDancer
06-16-2010, 20:57
оле боже никой не ми се хваща :/

barbu
06-16-2010, 21:38
За кое да ти се хващаа

selenasky
06-17-2010, 12:48
една е**вка винаги си ли4и и се разли4ава от коментар, написан с искренна любов, оби4 и обожание към дадена звезда ... :?
Спрете да говорите за Джъстин по този на4ин, защото отстрани е много грозно
Ина4е Джъстин е прекрасен и е едно истинско ангел4е ... 4ух, 4е скоро ще има нова песен ... 4акам я с нетърпение и го сънувам всяка ве4ер :grin:

BladeDancer
06-17-2010, 15:04
Н0 аз г0 0би4ам!!! 6те направя всичк0 за нег0 !!!!

djidji_to
06-17-2010, 15:23
Не ми харесва това момче ,незнам защо ..

elito0o0o0
06-17-2010, 17:27
Не ми харесва това момче ,незнам защо .. :shock: :shock: :shock: Как смееш?! :shock:

Phobiaa
06-17-2010, 17:51
Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии :)).Пеничките му ми харесват 8) и прави хубави клипове!

elito0o0o0
06-17-2010, 18:16
Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии :)).Пеничките му ми харесват 8) и прави хубави клипове!1. Това не са негови песнички.. това, че той ги изпълнява, не означава, че са негови.. :lol: и + това клиповете.. хм... той ли ги прави?! :razz: :razz:

Alex3nd
06-17-2010, 19:16
http://vbox7.com/play:d1ec2c6c :razz:

sunnkata1
06-17-2010, 23:47
Не съм една от фенките му,който са влюбени в него и т.н но ме кефии :)).Пеничките му ми харесват 8) и прави хубави клипове!1. Това не са негови песнички.. това, че той ги изпълнява, не означава, че са негови.. :lol: и + това клиповете.. хм... той ли ги прави?! :razz: :razz:
Може да те разочаровам, но песните са негови ;) Аз лично имам и двата му албума, в първия мисля, че имаше около 3 или 4 песни които той е писал, но във втория всички са си негови.. :)

Мразите хората, които се занимават с изкуство, "защото са гейове". Но пък мечтаете да сте част от шоубизнеса. :)

sunnkata1
06-17-2010, 23:50

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е :smt007 :smt007 :smt007 да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел

Оо, съжалявам, че ще го кажа, но не мога да се въздържа..Със сигурност неговата "каска" е много по добре от сплесканата ти,мазна,лизана от крава коса :) Виж, че ти не приличаш на нищо, айде са У лево ии без да обиждаме Джъстин ..

Sunny95
06-18-2010, 09:45
Някой зане ли дали Джъстин ще идва в България?И кога??

Fender
06-18-2010, 10:03
"Това момиче пее добре"
"Ама това е Justin Bieber, мамо!" :D

elito0o0o0
06-18-2010, 10:15
Може да те разочаровам, но песните са негови ;) Аз лично имам и двата му албума, в първия мисля, че имаше около 3 или 4 песни които той е писал, но във втория всички са си негови.. :)

Мразите хората, които се занимават с изкуство, "защото са гейове". Но пък мечтаете да сте част от шоубизнеса. :) :lol: Мда.. и аз мога да напиша, че харесвам момчета, че ще си давам и последния цент за тях и още тем подобни глупости.. Хубавото на тоя говньо е, че може да свири на китара, пияно и да танцува.. другото мен направо ме разсмива тотално :razz: Виж го само какво е детенце.. сам си казва, че не знае какво е любов, ама иначе пее за нея.. Айде недей да разбираш много и ти.. ;) И ако не е тоя Ъшър тоя малкия пишльо нямаше да направи нищо... ;)
Ами то значи.. щом и аз свиря, танцувам, рисувам, правя графити и още тем подобни се занимавам с изкуство.. :lol: И не съм казала, че тези, които се занимават с това са гейове..Специално Джъстин си е женсвен.. прилича на няк`во малко момиченце... :?

December
06-18-2010, 10:36
sunnkata1 имаме си ново заблудено смеееешно фенчии :razz:
Чета и не мога да повярвам, че може да има хора които да мислят толкова елементарно :smt107 Ти да не си някакъв фейк?
Сериозно,за добро ти го казвам,ако не си най-много на 11 вземи се в ръце.Порасни малко,след година-две като си четеш мненията ще си мислиш "Малеее колко ме е срам.Как може да съм се излагала така по форумите :smt103 "

LoveLetter
06-18-2010, 11:07
Каквото и да им кажете, феновете си остават фенове. Те ще продължават да харесват тоя убит идиот и ще си мислят, че си пишат с него. Осъзнайте се малко..Как може някой, който не е изпитвал любов да пише за това. Пуснете си малко Алиша Кийс и разберете каква е истината, жената сама си пише песните и не е скочила в облаците.

RadioMan
06-18-2010, 12:49
ако justin beaber , направи дует с justin timberlek,rihanna,timbaland,t.i. ще го призная :lol: [/img]

elito0o0o0
06-18-2010, 13:18
ако justin beaber , направи дует с justin timberlek,rihanna,timbaland,t.i. ще го призная :lol: [/img]За какво? За най-голямата женка? :lol: :lol: :booooomb: