View Full Version : проблем с бившия
gegata15
04-09-2010, 13:49
...
SemperFidelis
04-09-2010, 13:50
Ти ако не можеш сама значи не го искаш достатъчно или си го наранила прекалено много.
Moonstalker
04-09-2010, 13:52
никак. Ти щом един път го обичаш, друг път ти е писнало...
сега пак го "обичаш" можеш да си направиш извод какво ще последва ~
didi0804
04-09-2010, 13:56
А задавала ли си си въпроса дали знаеш какво искаш??
Priceless
04-09-2010, 13:57
По-добре не занимавай момчето с неориентираната си личност.
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 14:01
Ти самата не знаеш какво искаш, като го имаш не го искаш, като го нямаш го обичаш.Лапешки работи. :?
mishanavolley
04-09-2010, 14:59
първо го обичаш после не после пак ем той да не е опитно зайче ... :smt018
По-добре не занимавай момчето с неориентираната си личност.
+1
BonbonaBaby
04-09-2010, 15:21
Абе ти фред ли си ? Как може да го зарязваш без причина ей така.. от темата ти разбирам,че не сте били много време заедно,следователно не сте си умръзнали .. писнало и било пикла такава :x дееба такива тип момичета как ги мразяяя пфф ...
Ако един ден попадна на такава като теб,ще и налепа шамарите и хич не ма е*е...
valdesbg
04-09-2010, 15:40
Браво на момъка. Брилянтно изиграно :) Макар че наистина е бил искрен.
А ти падаш в собствената си игра. Браво и за теб, че си успяла да се провалиш при това че всички козове са у теб. Наистина се изисква талант за подобно нещо.
Съвети - нямам. Няма значение какво ще ти кажа. Така или иначе няма да направиш нищо.
Към авторката на темата...я кажи от къде си :) ..от любопитство питам само :-)
NeverTheSame
04-09-2010, 16:09
Доста безотговорно си играеш с думичката обичам ;]
cool_angel
04-09-2010, 17:15
ох и аз имах подобен проблем..едно момче ми предложи,но аз бах малка и не знаех какво искам и му отказах,след 3-4 дена осъзнах,че го харесвам и му го казах и отговорът му беше,че не ме харесвал вече,че съм го наранила и тн..та имам предвид,че или е наранен или достойнството му е прекалено голямо да забрави и да признае чувствата си..май нищо вече не можеш да направиш :(
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 17:18
ох и аз имах подобен проблем..едно момче ми предложи,но аз бах малка и не знаех какво искам и му отказах,след 3-4 дена осъзнах,че го харесвам и му го казах и отговорът му беше,че не ме харесвал вече,че съм го наранила и тн..та имам предвид,че или е наранен или достойнството му е прекалено голямо да забрави и да признае чувствата си..май нищо вече не можеш да направиш :(
За 3-4 дни порасна ? :shock:
SemperFidelis
04-09-2010, 17:22
" Нескуик - опитай и ти "
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 17:33
" Нескуик - опитай и ти "
Ще го имам в предвид, мерси :lol:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-09-2010, 17:48
Какво да му връщаш...ти си го наранила първа, не можеш да очакваш от него винаги да ти е на разположение...Не се сърди, но това е истината, момчето си има собствен живот, не може да го прекара, чакайки да ти скимне, че пак си го залюбила. :)