PDA

View Full Version : Какво сънувахте?

YouDontKnowMe
04-09-2010, 16:51
Какво сънувахте тази нощ ?

Аз сънувах , че луната беше в някоя четвърт и се обърна няколко пъти, после присветна. Имаше заметресение, после всичко се покри с лед. През цялото време бях при един дядка, говорхме си , пеехме си песни. Преди това бях на някакъв конкурс по красота .

L0ST
04-09-2010, 16:59
Е баси къв объркан сън си сънувала :D .

Аз нощес няколко часа съм спал, камо ли пък да сънувам.:lol: Попринцип от време на време сънувам разни доста големи гадости, хубави сънища доста рядко.

ILoweSea
04-09-2010, 16:59
Нищо, като по чудо. 8-)

YouDontKnowMe
04-09-2010, 17:03

Аз нощес няколко часа съм спал, камо ли пък да сънувам.:lol: Попринцип от време на време сънувам разни доста големи гадости, хубави сънища доста рядко.
Ооо, аз редовно си сънувам. Даже и за 30мин да съм задрямала. Само си пълня мозъка с глупости от тези сънища. И все пак, интересно ми е какво сънуват другите ^

ecstazy
04-09-2010, 17:11
Че в даскало приятелката, която ми е сърдита, ми казва здрасти и се гушваме много силно. Само това помня. Ебати гаврата :cry:

L0ST
04-09-2010, 17:22

Ооо, аз редовно си сънувам. Даже и за 30мин да съм задрямала. Само си пълня мозъка с глупости от тези сънища. И все пак, интересно ми е какво сънуват другите ^

Аз попринцип сънувам азни гадости, убийства, смърт, олести и т.н. . А се случва и някое момиче да сънувам :oops: :D

SoNormal
04-09-2010, 17:46
не си спомням 8-)

mtg1992bg
04-09-2010, 17:48
Тая нощ беше мн странен съня ми, имаше някакво шествие до училище ама като ония американските, с платформи и нещо като огромни автобуси ли нз, а аз и приятелките ми най спокойно си висяхме в един магазин за обувки, в който имаше около 6-7 чифта обувки всъщност :lol: и нито един не ми стана...ама пък и аз кви бабешки модели мерих...думи нямам просто :D

Иначе предната вечер или по-предната, не съм сигурна, тогава беше екшън. Бяхме убили някого с една приятелка и го криехме в един хотел, бяхме го метнали на нещо като легло на колелца и го разкарвахме безпрепятствено по коридорите :D Обаче полицията дойде и приятелката ми само "Бързо, скрий го а аз ще им отвлека вниманието!" при което аз го избутах под носа на полицаите и го вкарах в един апартамент където спеше кумицата ми и си помислих "аз ако го оставя тука и само ще си изкара акъла женицата като се събуди" и за "по хигиенично" го избутах в кухнята :lol:
После не знам, май ни хванаха пак, ама не помня :D

d3n17yy
04-09-2010, 19:02
ми помна че ядох шоколад милка :D страно :D иначе попринцип ме е страх от високо и сънувам че падам от някоя скала и се будя :-D :oops:

elsy
04-09-2010, 19:29
Еее, снощи най-сетне сънувах и си помнех съня сутринта 8-)
Бехме неколко човека на некво забутано, едноо като пустиня, ма не баш :lol: И играхме там една игра, не моо се сета кво беше :lol: Бехме се наредили в две редици, един срещу друг и чакахме един да почне, обаче той каза, че нема да праиме нищо и сички почнаха да се смеят и некви такива простотиии :lol: :lol: :lol: :lol:

sasheto0o
04-09-2010, 19:33
Хахах .. ами не помня,но много често сънувам мръсотийки ( :-D ) ии гадостии :D :D :D

dark40
04-09-2010, 19:51
сънувах че съм на някъв купон ,вадя цигари от някаде и почвам да пуша(попринцип аз не пуша) и по едно време дойде някаква и ме забута във тях , тъкмо почна да става интересно и ..........се събудих

Tempest
04-09-2010, 20:14
аа, не помня... последния, който помня беше преди няколко дена.. и тя се натискаше с един.. пред мойте очи.. и то нарочно...

danibebi
04-09-2010, 21:22
Ем снощи не съм сънувала нищо.. 8-)

YouDontKnowMe
04-10-2010, 07:58
Аз сънувах тази нощ, че идват едни хора като инкасатори и ме питат к'ви оценки съм изкарала. И аз имам казах , че имам 3 петици. Те ме погледнаха лошо , и аз веднага почнах да се извинявам, че ще наваксам и т.н.
Само последния сън си помня ^ Другите от тази нощ ги забравих.

nymphadora
04-10-2010, 08:50
Сънувах,че ревнувам един много добър приятел от една приятелка :D .Те си говореха и аз й се развиках,че е курва,аа тя седеше и ми се усмихваше и ми каза "и защо толкова ти пука,нали не го харесваше" :o .Аз се ядосах и си тръгнах,а той гледаше като гръмнат 8-) .

Попринцип нямам чувства към въпросното момче,ноо подсъзнанието прави чудеса.

zoreto
04-10-2010, 09:10
Не сънувам по принцип

petinkataaa
04-10-2010, 11:10
бях пила,,след това го върнах..къпах се и спах..така съм откъртила,че нямам и на идея :lol:

SilverRain
04-10-2010, 11:11
как падам от едно дърво .. много дълго време падах обаче ... и преди да падна се събудих

Neopitom3na
04-10-2010, 12:02
как си стягам багажа и ще ходим на море 8-)

DaemonBoy
04-10-2010, 12:07
Сънувах нея... отново :smt007

OtkrovennoBezrazlichna
04-10-2010, 13:17
сънувах че съм облечена като калинка с още една и пеем и танцуваме на оная песен 2 калинки като барелинки
под някви огромни треви и листа O.o
wtf??? :lol: :lol:

AIG
04-10-2010, 14:50
Сънувах че се бръсна (там доло :D ) и се порязах бая.... и много ме боле6е 8-)

SilverRain
04-10-2010, 14:51
сънувах че съм облечена като калинка с още една и пеем и танцуваме на оная песен 2 калинки като барелинки
под някви огромни треви и листа O.o
wtf??? :lol: :lol:

:razz: :lol:

elito96
04-10-2010, 15:01
сънувах, че се целувам скришом с един а майка ми беше до мен, но не ме видя :shock: а момчето ми каза, че иам вдървени устни :( , а после аз изгарях от желание пак да го целуна :? , а той правеше неква анкета кой обича и писа че ме обича тва беше .. .. офф божее чалвам се вече :(

impossible7
04-10-2010, 23:01
:D приятеля ми ... щото сега съм далече и ми е мъчно :? :) ама се хубави сънища :-D

AIG
04-11-2010, 05:40
Тази нощ сънувах че отново сме на училище ;(

djipsito
04-11-2010, 21:34
Сънувах.. много работи ама само 1 помня по-точно и то не цялото..
Бях у една комшийка, беше вечер, имаше страшно много хора. На една кръгла маса бяха насядали разни индивиди, уж бях малка, а бях пийнала така леко, после взех някакъв много странен микрофон който имаше и камера, и почнах да пея.. ахаха... след тва нз кво стана..
Тръгвах си от комшийката, сама, на улицата-мрак, грам светлина, нито къщите нито улиците бяха осветени.. Минах кръстопътя, чух кола, беше пред мен, нямаше фарове, не ме подмина нищо, а и като наближих нямаше нищо.. Стресна ме един дрезгав глас, мъжки, говореше на огромно черно куче.. Каза му, че си имали компания (аз).. уплаших се, влязох в двора на друга комшийка, нз защо, като моята къща е преди нейната, само че от другата страна на улицата. Вратата изкърца, надявах се някой да ме чуе, да ме прибере ... Изведнъж нещо като осветление озари само този мъж на улицата, който стоеше пред нашата входна врата. Беше облечен в черен шлифер, носеше черна шапка и червен шал. Видях в ръката му насочен напред пистолет. Умирах от страх, този почна да се върти, без да сваля пистолета, мисля че почна и да стреля ... тва е което помня ;д

Нз дали знаете ама, когато се събудите и сте сънували нещо, ако погледнете през прозореца, ще забравите кво сте сънували.. ;д

LoveRetroMusic
04-12-2010, 12:04
Сънувах, че е един приятел се е постригал .. забавно :Д

ysmivka
04-12-2010, 17:33
Последния път когато сънувах бях отвлечена. Не ми беше мн приятно :D

П.П. Рятко помня сънищата си :-o

OtkrovennoBezrazlichna
04-12-2010, 18:11
бях няква психарка
бях облечена в черно и нося куфар въря по някав път няма къщо няма нищо само един път
въря аз и гледам няква жена се гърчи на средата на пътя легнала и вика ПОМОЩ!!
аз заставам до нея, отварям куфара, вътре някви ножове, ножици, скалпели, сатъри и сякви такиа ... :shock:
навеждам се до тая и викам Спокойно ще сложа край на мъките ти! ама с няква мазна усмивка и някаф циклопски глас.
тя ме поглежда и почва повече да вика
от някаде се взе възглавница и аз я зех и я задуших с нея.
После от куфара зех най малкото ножче и почнах да я режа на половина ама тай вертикално :D разтворих я видях че е от пластмаса :-o
зех някво въже и я вързах за краката и почнах да я дърпам
прибрах я удома
махнах и кожата и тя като е от пластмаса няква прозрачна
сложих няква крушка и си я закачих за абажура да ми свети :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

МЕга изрудския сън ..

Amazingskill
04-12-2010, 19:23
Ами не че не сънувам по - скоро не помня. Когато помня какво сънувам обичам да си го разтълкувам.За мен това е един вид поглеждане в бъдещето :grin:

nefchi_bs
04-12-2010, 20:10
Нямам много ясен спомен,но все сънувам разни болести,епидемий,някои ми умира в ръцете и някви такива брутализми...Един път сънувах,че наще умират в автомобилна катастрофа..Болна работа са тея сънища...Сънувала съм че разждам и умирам и сички се хилят някви след това ... :shock: :shock:

skullseeker
04-13-2010, 15:24
аз сънувах края на света ама мама ме събуди за даскало и мн се изнервих :@ бе6е интересно :x :x :x :x :x

prinncess
04-13-2010, 20:26
Нищоо :( :D

mtg1992bg
04-14-2010, 08:41
Ооо, тази нощ мислех, че нищо няма да помня от сънуваното, ама учудващо вс ми е в главата :D
Първо бяхме в някакъв мол (аз и няколко приятелки) обаче то това нещо не беше точно мол, вместо стени имаше разни картони и завеси, сякаш не е построено докрай. И нз как ама майка ми и тя се озова там и ме върна вкъщи, обаче аз на другия ден тайно пак отидох в мола, за да запиша час на една приятелка час при гинеколог :shock: Гинеколог в мола!?!? Но както и да де, записах й за следващия ден ама после май спах в мола, щото не сънувах да се прибирам вкъщи, а приятелката дойде...
Иии после се пренесохме в къщата на госпожата по история, оказа се че баба ми й е сестра, ама я били лишили от наследство :lol:

Нищо ново, обичайните ми простотии :D

yanev4
04-15-2010, 17:02
Най - реалния сън който съм имал някога.. !

Гледах си през прозореца и как беше слънево .. и като по филмите на бърз кадър както е.. и стана пълно с облаци смрачи се.. и имаше човек до мене.. и изведнъж спря въздуха .. времето и паднах на земята докато се държах за гълрото даже ме болеше.. и изведнъж се събудих.. всичко беше толкова реално .. :(

darsit0
04-16-2010, 18:35
ми обикновено сънувам момчета... обаче снощи беше... мъж :razz:
с коса до раменете и сини очички :oops: май знам кого съм сънувала ... подписа си :razz: :razz: :razz:

raliichkaa
04-19-2010, 17:41
Че са ме отвлекли некви .. :D

Eliii
04-19-2010, 18:21
Сънувах, че с една приятелка криеме цигари из цялото даскало и се чудиме дали тази по БЕЛ ще ни хване 8-)

Ahhhhh
04-20-2010, 13:44
Бившата си класна xD

bootyboy
11-01-2010, 20:54
щуротии

3motion
11-02-2010, 13:29
Него .. отново :smt007 Бяхме в моето село, сами в нас .. И той нещо заспа, аз отидох с едни приятели на реката, после се сетих, че е сам в нас... Отидох си обратно до нас, събудих го и отидохме само двамата .. А беше нощ и имаше пълнолуние .. :smt007 Филмарски раоти :D

gotinataaaa
11-05-2010, 20:13
Сънувах Него...отново... :smt007 :smt007 :smt007