PDA

View Full Version : Здрасти!:)

Barrmana
04-09-2010, 20:25
Здравейте,първо искам да се извиня ако има правописни грешки , второ профилът не е мой поисках от един приятел да ми дадем,защото имам проблем с регистрацията:) такаа ето сега да ви затрупам с моите проблеми :)

Ами аз съм момче , и нашите в момента решиха да се разделят за известно време , защото имат проблем във взаймотношенията по между си , но така се получава , че виждам по рядко 1 от своите родители,а пък и доста често да ви кажа когато съм у нас , незнам дали това се случва само при мен ,но имам чуството , че у нас е война,наще почват да се карат и да си казват разни тъпотии по между си които аз определно неискъм да чувам,може да си помислите , че говоря за някакви убиди , но не,не се убиждат просто се расправят , може да съм глупав ,но изобщо не ме интересува какво си говорят и какви проблеми имат,според мен те са големи хора и аз няма смисъл да се занимавам с тях :) , но проблема идва от там ,че неискъм се та се да ги слушам , та сега в момента явно са се скарали пак , аз не съм бил у нас , защото попринцип доста често ги слушам :Д , и за няколко дни 1 от нашите се е изнесъл,не с багажа си,просто не е в нас,аз удобрявам това,защото те са възрастни и явно им трябва време,та исках да попитам,някой има ли същите проблеми? и как се справя с тях ?защото попринцип съм много позитивен човек , търся винаги доброто у хората , и гледам на нещата винаги от добрата страна , така че , това е просто проблем,който си има решение,просто исках да знам другите как се справят с него,и реагирам ли прекалено леко на него ..

Не исках да пиша нова тема за това ще напиша още нещо тук , Смятате ли ,че мечтата ми е глупава? не мечтая да стана космонавт,да бъда гений или каквито и да са днешните мечти,искам хубава жена,да съм с добър апартамент и в него да ми се раскарва едно пухкаво коте с едно пухкаво куче :D :D :D да имам красива жена и да обиколя света с нея и приятелите си :D често ми казват , че имам най-идиотската мечта :D ,е това беше просто така да си попитам , ако може да обърнете внимание на горното написано от мен,ако сметнете , че съм писал пълни глупости може да не отговаряте :-P

nIkEnCeTy_bE
04-09-2010, 21:09
За мечтата няма да коментирам - хубаво е да си мечтаеш, ама само да си мечтаеш. :D Иначе за горния проблем - хубаво е, че не им се месиш. Но от една страна не ти ли се отрязава това негативно на теб. Всяка вечер, щом се прибереш, да слушаш караниците им, да не можеш спокойно да седнеш на масата. Преди и наще постоянно се караха, и това до някаква степен ми повлия доста лошо, но тогава бях малка, и неможеш да си зиразявам мнението и позицията, така както сега, макар че е късно вече. Та така де, според мен седни и поговори с тях. Дори и да се разделят, те ще те обичат, но поне няма да се карат всеки ден, и ти да ги слушаш. Не мисля, че това ти се отразява добре, но ти си знаеш. Аз ако бях щях да поговоря с тях, да се изясните как ще я карате занапред.

danibebi
04-09-2010, 21:19
Хубаво е,че мислиш позитивно. :) Правилно си постъпил,те са възрастни хора,няма смисъл да им се месиш.Едвали нещо можеш да направиш,пък и както се казва..те си имат глави на раменете и могат да преценяват.Колкото до мечтата,хубаво е човек да мечтае.. :-)

Elizabett
04-10-2010, 16:42
Преди няколко месеца бях в същото положение,в което си ти сега.Родителите ми постоянно се караха, на няколко пъти бяха готови да се разведат,всяка нощт ,след като си легнех им слушах скандалите,които продължаваха с часове.Аз бях като буфер между тях и беше отвратително наистина.Но изведнъж и в двата настъпи коренна промяна..сякаш не бяха същите.Започнаха да се разбират,не се караха въобще,а по-късно започнаха да се прегръщат и целуват,което преди да започнат скандалите, много рядко са го правили.И сега наистина всичко е много по-добре...Моят съвет е да не приемаш толкова лично това,което се случва с родителите ти(не знам дали ще успееш,но аз правех така и ми беше много по-лесно),да не им обръщаш много внимание и просто да им дадеш време и тогава да видиш как ще се развият нещата,и вече да решиш какво да правиш.Казвам ти тези неща от личен опит...опитай! :)

didi0804
04-10-2010, 16:49
Ами поздравления че покрай всичките караници,ти казваш че си позитивен.И продължавай да мечтаеш !! :)