Влез

View Full Version : Sex za prav pat

janichka
04-10-2010, 11:26
Zdraveite az s1m momi4e na 15 godini i predi 2 dena za prav pat pravih sex s priqtelq si . Znam 4e e normalno da ima malko krav parviq pat i ima6e no ne e tova koeto me pritesnqva.Na sledva6tiq den malko se zaigrahme (imam predvid 4e si igraem s prast4e ) no tozi pat kogato priqtelq mi si izvadi pras4eto ima6e krav i se o4udihme predpolojih 4e e cikala mi t1i kato nablijavaha dnite za negovata poqva no se okaza 4e ne e tova . Sled sexa ima6e malko karvene i na sledva6tiq den dnes ve4e posprq no neznam tova normalno li e .Nqkoi kazvat 4e sled parviq pat nqkoolko dena netrabva da pravi6 ni6to s devstveno momi4e tova taka li e ? i imali pri4ina da se pritesnavqm . Nadqvam se da spodelite ili mnenie ili opit .Pitam t1i kato predpolagam 4e tuk te namerq otgovorite .Blagodarq predvaritelno :)

YouDontKnowMe
04-10-2010, 11:38
Нормално е . Предполагам, че химена ти е бил недоразкъсан.

Bukmop
04-10-2010, 11:41
Zdraveite az s1m momi4e na 15 godini i predi 2 dena za prav pat pravih sex s priqtelq si . Znam 4e e normalno da ima malko krav parviq pat i ima6e no ne e tova koeto me pritesnqva.Na sledva6tiq den malko se zaigrahme (imam predvid 4e si igraem s prast4e ) no tozi pat kogato priqtelq mi si izvadi pras4eto ima6e krav i se o4udihme predpolojih 4e e cikala mi t1i kato nablijavaha dnite za negovata poqva no se okaza 4e ne e tova . Sled sexa ima6e malko karvene i na sledva6tiq den dnes ve4e posprq no neznam tova normalno li e .Nqkoi kazvat 4e sled parviq pat nqkoolko dena netrabva da pravi6 ni6to s devstveno momi4e tova taka li e ? i imali pri4ina da se pritesnavqm . Nadqvam se da spodelite ili mnenie ili opit .Pitam t1i kato predpolagam 4e tuk te namerq otgovorite .Blagodarq predvaritelno :)

Според мен няма проблем понеже при 1вият път хименът на момичето се къса и остава като раничка близо 1-2 седмици след 1вия път вече ще е зарастнало и няма да има кървене а при втори или трети път при секса може да те наболява малко защото влагалището ти не е свикнало на такова разширение ;) ще те боли в началото но за малко ;) после остават само хубавите усещания Дано съм бил полезен Успех и се пазете !!! СЕКСА НЕ Е ПРОСТО УДОВОЛСТВИЕ !!!!! А ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ

janichka
04-10-2010, 11:47
Извинявам се че не писах на български. :) Значи е това което си мислех нещо нормално. Благодаря :)

nakata9669
04-10-2010, 11:48
нормално е .... не се притеснявай :grin:

britzy
04-10-2010, 12:02
спокойно
така си е ,после ще забравиш и както казаха най-хубавото ти предстои :-)

amk933
04-10-2010, 14:04
КИРИЛИЦА и в заглавието и в темата.