View Full Version : Майка ми..
roadrunner
04-10-2010, 14:43
Приятелят ми ми подари голяма плюшена играчка, наистина огромна и много красива. Никога досега не съм получавала чак такъв подарък и бях много щастлива..
Ноо.. майка ми реагира много остро. Как съм могла да приемам такива подаръци, той от къде е намерил толкова пари за това нещо.. Родителите му ( той живее с баба си и дядо си ) щели да й правят проблеми и прочие..
2 дена само за това говори.. Аз се опитах да й обясня, че е нормално, и че това е негов избор къде да си похарчи парите.. Ноо тя продължава :( Писна ми да й слушам глупостите..
Да му върна ли играчката или да продължавам да се карам с нея. Как биха реагирали вашите родители? И мислите ли, че майка ми реагира правилно?
Forest_girl
04-10-2010, 14:48
Майка ти не живее твоя живот все пак...ти си решаваш какво да правиш! Аз не бих му върнала играчката, представи си колко гадно ще се почувства..
nIkEnCeTy_bE
04-10-2010, 14:57
Е това е подарък, защо ще му връщаш подаръка. Смисъл може да се обиди, после ако се скарате, хубаво ли и ще е на майка ти да те гледа нещастна. Мен майка ми пък не одобрява някой да ми плаща сметката, като съм на кафе. Вика какви са тия работи, бла бла, ама го обръща повече на шега. Не мисля, че рябва майка ти така да реагира. Вярно, може да се получи неудобно м/у възрастните, ама щом приятеля ти го е подарил, какво толкова. Аз ако бях щях да извикам приятеля си в нас, да се запознае с майка ми, и да и обясни, че няма проблем. Да не ми се кара за такива работи, и така. А ако майка ми продължи, бих седнала и поговорила с нея. Нека да разбере, че това те прави щастлива.
SilverRain
04-10-2010, 14:58
Майка ти не живее твоя живот все пак...ти си решаваш какво да правиш! Аз не бих му върнала играчката, представи си колко гадно ще се почувства..
+
roadrunner
04-10-2010, 15:18
Майка ми е много консервативна.. Никога няма да го преживее това :? Как да го викна вкъщи? Само при мисълта, че той ще дойде у нас тя ще се развика, ще ми каже, че съм ненормална и не иска да се запознава и да вижда никой.. Тя е заместник-директор в неговото училище и може и за това така да реагира.. Ноо наистина не престава да говори за играчката и ми казва, че съм си хващала гаджета, за да ми подаряват подаръци :shock:
Biskfitka
04-10-2010, 15:20
Това не влиза в работата на майка ти....Пази си подаръка и не й обръщай внимание... :-)
ledenakrasota
04-10-2010, 15:21
Реагирала е смешно,поне за мен.За нищо на света не я връщай,защото ще обидиш него.А на нея ще й мине. :)
Може да се дразни, че на теб ти правят подаръци, а не нея не :-D Защо не и вземеш цвете или нещо дребно и и го подариш, без повод, сигърна съм, че ще се зарадва :)
WaterLilly
04-10-2010, 15:39
Подари му и ти нещо, което струва горе-долу токова пари, и й кажи. Хем няма да върнеш подаръка и да ти се разсърди той, хем и двамата ще са доволни.
nIkEnCeTy_bE
04-10-2010, 15:46
Може да си мисли, че не е подходящ за теб, и затова да не иска да получаваш подаръци от него. ДОкажи и, че греши. Не връщай подаръка, не си струва да си разваляш отношенията с приятеля ти, заради нея.
DqVoLsKoJeLaNiE
04-10-2010, 16:27
Поговори с майка си и й кажи, че ще нараниш чувствата на момчето, ако върнеш играчката и че това са жестове, които е нормално едно момче да прави. Може да й кажеш, че гаджето подарява подаръци като символ на топлите чувства, които изпитва и че няма за какво да се притеснява. :)
sian4eto
04-10-2010, 16:34
В никакъв случай не му връщай играчката ще се почувста гадно ии ще си помисли че не ти е харесала аа майка ти я остави да си мисли ккаквото иска тя живее още в нейното старо време :д
didi0804
04-10-2010, 16:36
Това си е твоят живот,живей го както на теб ти харесва !
dPa3HuTeJl
04-10-2010, 18:33
Хаха според мен е смешно да ти се скара за такава глупост .. не знам каква е причината но едва ли е само заради играчката , може да не харесва човека който ти я е подарил ! :)
chocolatedidi
04-10-2010, 19:15
Въобще не разбирам майка ти,не може да ми го побере главата... та той ти е ГАДЖЕ това е най-нормалното,което може да направи !
Jus7DreamBoy
04-10-2010, 19:28
Майка ти е фаталната жена ...
nymphadora
04-11-2010, 07:19
Няма нищо лошо в това,че ти е подарил голям подарък.
Проблема е в майка ти,че вдига толкоз шум за нищо. :? Живей си живота и не й обръщай внимание
Отстоявай си позицията. Това е подарък и то от скъп за теб човек, а и освен това представи си да му го върнеш, със сигурност ще му стане кофти. Оттам и на теб ще ти е кофти. И се очаква майка ти да е щастлива заради това? Едва ли. Странна е реакцията на майка ти, според мен ще си вика и мрънка още някой друг ден и после ще й мине. Просто потърпи ;)