PDA

View Full Version : Проблем: Презерватива се скъса!

prostouser
04-10-2010, 20:01
Здравейте,
първо - съжалявам за тъпото заглавие.
Второ - съжалявам, че търся съвет тук, но смятам, че има доста изминали този път!

Да преминем на същественото:
Вчера правихме секс с приятелката ми, както винаги - с евтини презервативи "Sure", но никога не сме имали проблем, а сме използвали много!
Но - явно този път бяхме взели някакви стари ли, но бяха сухи. Всичките до един, след като стана това ..
Та - доста време правихме секс, и когато тръгнах да свършвам, уж се дръпнах и както винаги си помислих, че съм си свършил извън нея, независимо, че съм с презерватив.
Е - за жалост .. не. Тя се стъписа и аз се очудих (принципно трябваше в същия ден да й дойде цикъла) - та си помислих, че може да има кръв нещо и да се усеща и да й е неудобно. Питам я: какво бе, мило ?
: абе я виж дали презерватива не е скъсан?
аз: - Да...................
и тя ми каза, че съм свършил в нея :(

КАзах й да влиза в банята да се измие хубаво и за 15 минути бях до аптеката, взех ескапеле, върнах се - тя го изпи, но бях чул от приятелка, че би трябвало до 3 часа да "прокърви", защото уж се спуквала яйцеклетката - вярно ли е?

Много се притеснявам, не знам какво да правя, кога да ходим на доктор, ако се налага (надявам се - НЕ!) да взима ли други лекарства или нещо такова ...
Просто ми дайте съвет - какво да правя от сега нататък!!?!?

Благодаря!!!

YouMakeMeSmile
04-10-2010, 20:05
смисъл..щом имаш 30 лева за хапче, имай 5 лева за качествени презервативи.. изказах се, олекна ми, чао.

YouAteMyHeart
04-10-2010, 20:29
смисъл..щом имаш 30 лева за хапче, имай 5 лева за качествени презервативи.. изказах се, олекна ми, чао.

+++
Хора не ви разбирам!След като сте решили да водите полов живот значи трябва да сте малко по-отговорни!Не искаш да дадеш 3-4-5 лв за презервативи,но сега даде 30лв за Ескапел. :?

Щом е пила хапчето не мисля,че има шанс да ставаш татко.След 1-2 седмици тест,за да сте 100% сиг.!

djesi_9_4
04-10-2010, 20:44

Съгласявам се,но не винаги добрите презервативи гарантират здравината. :?

djuki
04-10-2010, 21:12
нищо и няма и според мен бях в подобна ситуация на скоро .

DeCuTo0
04-10-2010, 21:25
Не е задължително да прокърви след 3 часа ... ще прокърви ако е била забраменяла... но за по-сигурно си вземете тест

nefchi_bs
04-10-2010, 22:19
Някъде бях чела,че презервативите са само 97% сигурни...Този мож да е бил от тези кирливи 3% ...

Rounder
04-10-2010, 22:21
другият път си купи по ефтини,може пък и да не се скъсат...бахти толко ли не можа да прежалиш някои лев от горе

stupid0boy
04-10-2010, 22:58
ХАХАахахаххахахахахахахах ахах ... по - добре дай 10 лева за презарвативи отколкото 18 години издръжка... 8) 8) 8) 8)

Aubergene
04-10-2010, 23:04
първо: това с прокървяването въобще не е вярно. спуквала се яйцеклетката, що за глупост... хормоните пречат или на отделянето на яйцеклетка, или на оплождането, или на загнездването й в матката...

второ: ако цикълът й е редовен и е щяло да й идва тези дни, според мен е изключително малко вероятно да е станала белята, а сега с тия хапчета само ще й объркате цикъла... не стига, че е взето без нужда, ами като нищо ще й го измести някак...

darkPaladin
04-10-2010, 23:05
оффф щом пие ескапел много ясно че ще и закъснее цикъла

justonegirlwithonehope
04-10-2010, 23:08
ХАХАахахаххахахахахахахах ахах ... по - добре дай 10 лева за презарвативи отколкото 18 години издръжка... 8) 8) 8) 8)

:lol: :lol: :lol:

t0d1t0
04-10-2010, 23:19
пуснаха ти тема с листовката...

kalpazanka
04-11-2010, 07:18
Ескапел действа с изместване на менструацията- отпадането на лигавицата пречи да се задържи евентуална зигота.
В кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни е МЦ на приятелката ти?

GreenFairy
04-11-2010, 08:33
Вероятно нищо й няма да приятелката ти, след като е трябвало да й дойде тези дни... Обаче относно съфорумците, които се карат за евтините презервативи не съм съгласна... Защото почти винаги ползват тези от 20ст и нямам проблеми, един път ползвахме спортекс и се скъса... Тъй че, недейте да обвинявате презервативите, защото при всички може да се скъса... И то не винаги завити от парите които си дал за презервативи.

prostouser
04-11-2010, 10:34
Ще отговоря, така да кажем набързо:
Първо: Използвали сме НАД 100 презерватива от 20 стотинки!
Не съм имал проблем нито един път, нито един!
Но този път бях взел някакви стари и не съм усетил да погледна.
Всичките бяха такива.

Ескапел действа с изместване на менструацията- отпадането на лигавицата пречи да се задържи евентуална зигота.
В кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни е МЦ на приятелката ти?

Попринцип гафа стана на 9-ти.
Около три-четири дена е цикъла й.
Но все още не е дошъл, попринцип й закъснява всеки месец.

Относно съвета: "щом имаш 30 лева за хапче.." - е, нямах! Взех назаем, ако толкова Ви интересува!

kalpazanka
04-11-2010, 10:47
Охлюв, питам те за продължителност на месечния цикъл /времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава!/, не за продължителност на менструацията! ;)

Aubergene
04-11-2010, 12:13
и аз намирам коментарите с презервативите за глупави, просто трябва да се внимава.
при мен най-проблемни са били Durex, късали сме не един и два. така чеее...

prostouser
04-11-2010, 12:36
Охлюв, питам те за продължителност на месечния цикъл /времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава!/, не за продължителност на менструацията! ;)

обръщението "охлюв" някак си не ми допада, но както и да е.
Идва й на 8ми, попринцип, друг път е закъснявал и с по 20 дена!

SUPERPENGUINN
05-12-2010, 12:16
а добре някой друг не ги ли е ползвал тези Шуър за да изкаже мнение , защото може би много от нас са се убедели че марки като Дюрекс и т н са некачествени , но честно казано аз не съм имала проблеми с каквито и да е било презервативи

DarkAngelOfHope
05-12-2010, 12:51
Охлюв,... Е те това е обръщение от модератор ...