View Full Version : Как да се запознаем с момче/момиче?
JackSparrow
04-11-2010, 16:01
Брат, мисля да направя тема "КАК ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С МОМИЧЕ/МОМЧЕ?" и да я направят важна, по дяволите, шото само на 1ва страница има две такива теми.
Този цитат ме накара да напиша тази тема до всички, които се чудят как да се запознаят с дадения човек. Искам да кажа от началото, че нямам голям опит с връзките, но съм с всичкия си, имам развито въображение.. :) Бих желал, коментарите с неприлични слова или обиди към мен или който и да било, както и коментари на латиница да не бъдат публикувани. Моля, използвайте този кирилизатор (http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php).
Първо ще се обърна към Дамите :) .
Драги Дами, за да привлечете вниманието на някой Мъж, първо трябва да сте с добра и поддържана външност. Все пак никой, който не ви познава, не знае що за характер сте.
Ако сте на публично място - кафене, дискотека или друго заведение, можете съвсем спокойно да го поканите на вашата маса, или да помолите да седнете на неговата. Ако сте с компания, не можете да се изсипете с 3-4 момичета при него, защото така ще отклоните вниманието от себе си. В такъв случай можете да отидете при него, като при ставането от масата ви, го погледнете и тръгнете директно към него, за да разбере, че сте се запътили към него.
Разговора можете да започнете с
- Здравей, познаваме ли се? Ти ли беше онова момче от купона в Бети снощи? - при това знаете, че това може би е пълна измислица. Кажете все пак някое непознато име, не най-странното име, което се сетите, но все пак рядко, за да не излезе, че е бил на същия "купон" с вас.
*отговор от негова страна*
Е, не е от значение. Аз съм ______. А ти си ?
всичко това трябва да го кажете не по най-обикновения начин, с който си говорите с приятелките,
Стремете се да изглеждате добра в неговите очи, не използвайте лигави изразчета, говорете си все едно се познавате отдавна. НЕ СЕ ИЗЦЕПВАЙТЕ, КАТО - Ей, жалко че не беше у Бетини.. Така се натрясках, после едвам се прибрах.. Така няма да му направите добро впечатление. В края на разговора го попитай за скайпа му или за мобилния му номер. Оставете свои контакти, за да можете да се чуете или видите отново.
Пичове, вас не трябва да ви е срам, ами директно отивате при момичето и без никакъв сдух, и я заговаряте за каквато и да е тема.
Като пуснете 2-3 комплимента и вижте как ще реагира. Не ставайте досадни, използвайте чувството си за хумор.
Поискайте и телефона, дайте ѝ своя и непременно ѝ се обадете в най-скоро време. Научете за нея колкото можете повече от нейни приятели и приятелки.
Във форума най-често е питано за запознанства в училище. Предполага се, че знаете в кой клас е, но дори и да не знаете, вижте например в коя стая влиза. От познати може да разбереш нещо за нея/него, с кого дружи, къде ходи, къде живее и така нататък. Заговорете я/го на лавката, в библиотеката, в някое магазинче около училище.
Ако сте големи лапетии - макс. 5-6 клас, го попитайте дали може да му видите мелодийките и тайно си пуснете сигнал на вашия ГСМ. Така ще знаете номера му, но не знам за какво може да ви послужи. :D
Моля, който не е съгласен с нещо или има да добави нещо, да пише ЛС.
Тва жена да дойде така да се запознае с теб е някво събитие :lol: изсипват се 4-5 офци и глей кво стаа :D
disasterr
04-11-2010, 16:44
Не мисля че някога ще се престраша да заговоря някое момче.. :-D .. Не че съм толкова срамежлива но просто ми е някак си тъпо.. :-D
Никое момче не се надява , някое момиче случайно да го спре на улицата или независимо каде , да се запознае с него .... жените/момичетата вече са станали прекалено надути и не мислят че когато отрязват някое момче .. утре може да се обърнат нещата срещу тях..мислят си че винаги ще са център на внимание и че всеки ще им тича по дире им....но времето лети ... дебелят грознеят ... вярно е че не карат на сила да ги заговарят но поне да не се правят на недосъпни защото "пред винкела всички са равни" ... нека да се замислят защото един ден ще се събудят в голям апартамент/къща сами и ще си кажат "защо подяволите бях така дистанцирана към всички" не е нужно да се навежда и да се лови за палците а просто да изпие чаша кафе на спокойствие и въздух и да опознае момчето което я е заговорило!! :)
JackSparrow
04-11-2010, 17:09
мислят си че винаги ще са център на внимание и че всеки ще им тича по дире им....но времето лети ... дебелят грознеят ...
Аз заради такива съм на това дередже.. като не ще, да си ходи откъдето е дошла.. 8)
Ще ти кажа аз как се запознавам и винаги действа : Отиваш, подаваш ръка, казваш "Здрасти ,аз съм ____" и готово...
ScarletBite
04-11-2010, 17:11
Много, много сте зле.Ама наистина.
Ще ти кажа аз как се запознавам и винаги действа : Отиваш, подаваш ръка, казваш "Здрасти ,аз съм ____" и готово...
Добре приемам начина ти на действие ... после кво праим ако неразбере че искаш да се запознаеш ... като не знаеш какво да кажеш ... ?Тва е , просто интернета е*ава работата ....
Добре приемам начина ти на действие ... после кво праим ако неразбере че искаш да се запознаеш ... като не знаеш какво да кажеш ... ?Тва е , просто интернета е*ава работата ....
После всичко си идва от само себе си и разговорът потииича ^^ Поне при мен.
Е хубаво де .. протича си разговора....след като си кажете имената после кво го питаш ? Кой размер обувки носи ?
valdesbg
04-11-2010, 17:33
Ахахаха само такава тема нямаше.
Аз предлагам Лили да си я напише темата, щото.. ще каже повече правилни неща. Ако искаш Лиленце - драскай да се кооперираме - мъжка и женска гледна точка.
При цялото ми уважение авторе обаче пропускаш много и все ключови моменти.
А така самата тема си губи смисъла. Ама ако никой не се навие... ще драсна един пост.
А важна че няма да я направят - няма. Времето на свестните модератори изтече много отдавна.
Е хубаво де .. протича си разговора....след като си кажете имената после кво го питаш ? Кой размер обувки носи ?
Абе ако съм много ,много втрещена, може и това да изтърся...и после ще се хилим дружно ;d Шегувам се. След това зависи - "Спортуваш ли нещо? ", "Кой ти е любимия футболен отбор", "Яяяя, тениска на Слипнот, метъл ли си ?"... И всякакви такива, боже, къде ти е въображението? Ако знаеш какви фрапантни съм ги изръсвала и колко забавно става после ; )
JackSparrow
04-11-2010, 17:45
аз не съм я написал, за да я правят важна.. пиша квото ми е на сърце, каквото пишете в отговор на другите такива теми, абе нещо като сборна тема с допълнение от мен \:D/
Priceless
04-11-2010, 18:19
Леле .. аз пък ако искам да се запозная с някой просто го правя, по дяволите.
Няма такова нещо като " не знам как да се запозная" .. това е равносилно на "Ама страх ме е, че ще ме отреже". Защото лично аз в момента се сещам за супер много начини за запознанство, стига да го няма тоя страх. Като те отреже - отреже. Какво толкова? Толкова много ли ще ви се срине самочувствието или какво ? Не знам, не я разбирам цялата тая работа с тоя страх от запознаването.
valdesbg
04-11-2010, 18:22
Лиленце - точно тоя страх е причината за всичко. Щото ако момичето те отреже - край, света свършва. :D
Макар че съвсем не е така. Като те отреже - дреме ти.. Следващата.
Драсни 5-6 random начина да се запознаят, аз ще напиша малко теория ии ще скалъпим нщичко. Автора после ще едитне първия пост и всичко е точно.
Съгласна?
Няма такова нещо като " не знам как да се запозная" .. това е равносилно на "Ама страх ме е, че ще ме отреже". Защото лично аз в момента се сещам за супер много начини за запознанство, стига да го няма тоя страх. Като те отреже - отреже. Какво толкова? Толкова много ли ще ви се срине самочувствието или какво ? Не знам, не я разбирам цялата тая работа с тоя страх от запознаването.
+1 както винаги подкрепям мнението ти.
Като те отреже,голяма работа има толкова много други... :)
А ако момчето отреже момичето?...той е гей,педал и прочее....
Priceless
04-11-2010, 18:32
^ Е, зависи. Мен като/ако някой ме отреже просто минавам на следващото цветенце. Като пчеличка.
А това с обиждането е типичен пример за ниско самочувсвие или опит за запазването на женската гордост.
Абе като цяло .. самото изкуство на запознаването е тясно свързано със самооценката и самочувствието на даден човек. И никой не може да ме убеди в обратното.
^ Е, зависи. Мен като/ако някой ме отреже просто минавам на следващото цветенце. Като пчеличка.
А това с обиждането е типичен пример за ниско самочувсвие или опит за запазването на женската гордост.
Абе като цяло .. самото изкуство на запознаването е тясно свързано със самооценката и самочувствието на даден човек. И никой не може да ме убеди в обратното.
Хах пак съм съгласен +1
Рядко се срещат момичета които мислят така... 8)
Отиваш и казваш 'Hey my name's ... " :grin: :D
ForzaFelipe
04-11-2010, 18:54
Момиче да те спре и да иска да се запознае с тебе...то трябва да се запише в календара като празник бе :grin: :-D така че няма какво да говорим всичко ние мъжете треа да правим :X
Priceless
04-11-2010, 18:55
^ Еееми, съдба. 8)
Priceless
04-11-2010, 19:01
Момиче да те спре и да иска да се запознае с тебе...то трябва да се запише в календара като празник бе :grin: :-D така че няма какво да говорим всичко ние мъжете треа да правим :X
Абе, да. Аз с моя най-добър приятел как се запознах? Понеже сме от един квартал и ей тей в кварталното магазинче всеки ден поне по веднъж се засичахме и го виждах, че ме гледа. И веднъж се разхождах с една приятелка из квартала и минахме покрай едни пейки и той там с някакви негови. Отидох при него, защото наистина ми беше много интересно дали е нов в квартала или просто не съм го виждала преди. Иии .. така, де.
Така че ... не се оплаквайте.
Дори и в зимно време да чистиме колата като я е затрупало сняг че принцесата да може да се качи на изчистено и топло :razz:
Абе, да. Аз с моя най-добър приятел как се запознах? Понеже сме от един квартал и ей тей в кварталното магазинче всеки ден поне по веднъж се засичахме и го виждах, че ме гледа. И веднъж се разхождах с една приятелка из квартала и минахме покрай едни пейки и той там с някакви негови. Отидох при него, защото наистина ми беше много интересно дали е нов в квартала или просто не съм го виждала преди. Иии .. така, де.
Но не забравяй че си имала причина да се запознаеш с него ...дали е бил нов в квартала ... а сега ако някоя спре някое момче то причината ще е или я сърби козунака или просто иска да си почеше езика с чужда палка ....
Priceless
04-11-2010, 19:05
Дори и в зимно време да чистиме колата като я е затрупало сняг че принцесата да може да се качи на изчистено и топло :razz:
Ааа това не ! На моя тъпанар заедно му чистехме колата от снега ! 8-) И не обръщайте темата в плюене на женските.
ForzaFelipe
04-11-2010, 19:05
Късметлия :P
Ехх да имаше повече момичета като тебе :oops: :oops:
Priceless
04-11-2010, 19:08
Valento айде моля ти се .. сам знаеш, че в основата на всяко едно запознанство се крие нещо такова. Може да е много дълбоко, но все пак и това го има ;)
Valento айде моля ти се .. сам знаеш, че в основата на всяко едно запознанство се крие нещо такова. Може да е много дълбоко, но все пак и това го има ;)
Рядко срещано , но признавам има го !
Priceless
04-11-2010, 19:12
Рядко срещано , но признавам има го !
Абе не е много рядко да ти кажа. Защото, за да поискаш да се запознаеш с даден човек значи ти е направил впечатление и те е привлича по някакъв начин. В случая физичиски, де ..щото де факто още не сте се запознали. А щом те привлича физически следователно искаш да правиш секс с него. Да, по някой път това може да е най-последната ти мисъл, но все пак я има.
valdesbg
04-11-2010, 19:21
Хммм приятно съм изненадан от Лили :)
Деца слушайте кака си Безценна. Щото ви приказва много верни неща. Да добавя че секса е ОСНОВЕН във ВСЯКО едно запознанство между различни полове. Ако не си го признавате - е друга тема. Дали ще се случи - пак е друга тема.
Priceless
04-11-2010, 19:52
Скрита лимонка съм аз.
аа моля ви се.. какво сега? събрали сте се тука да ни обиждате ли ;о ;х.. естествено, че ще върште повече работа.. нали затова сте мъже! ;] 8) 8-) :P :D :D