View Full Version : Предложения ? Ще се смекчи ли ?
Greennight
04-11-2010, 17:19
Така проблема е следния,вмомента съм 7 клас ще имам кандидатстване след около месец.Всичките ми приятели и съученици ще ги стимулират с подаръци.Няколко приятелчета ще си взимат мотори.Така де и аз това поисках :).Тате се съгласи,защото знае,че иначе няма да си направя голям труд на изпитите но аз направо се влюбих в 1 моторче 8),да ама нашият вика до 1000 лева :?,а тва дето съм си го харесал е малко по-скъпо,но той е твърд.Аз му казах,че нямам намерение "да си похабя" следващите 5 години от живота в някое елитно училище за някъв китайски боклук,въпреки че знам,че на изпитите ще дам всичко от себе си(все пак това си е за мен),а освен това изобщо не е бедничък мотора дето съм си харесал е точно колкото 1 негова заплата към 1800 лева и мама получава някъде 1000,така че според мен нищо не им пречи :o мисля,че ще се смекчи,Вие как мислите ?
nIkEnCeTy_bE
04-11-2010, 17:26
Защо трябва да гледаш другите? Мисля, че ще се задоволиш и с 1000лева. Трябва да се благодариш, че баща ти ти позволя. Все ще си намериш някое готино. Пък и мислиш ли, че си заслужава да дадеш толкова пари, и дали ще го караш дълго? А и то изисква поддръжка.
Правилно ли разбиам, че мислиш, че ще си похабиш живота ако влезеш в елитно училище?
Ако е така, жалък си, ако е сри за спама.
nIkEnCeTy_bE
04-11-2010, 17:42
Не, той искаше да каже, че не иска да си купи някой китаиски боклук, който ще му коства парите за образованието. Поне аз така го разбирам.
BlackKeys
04-11-2010, 17:47
Ти се радвай, че и за 1000 лв е готов да ти вземе нещо.
А ти искаш мотор ,защото и на другите ще им взимат ли?
А и не е задължително да ти взимат нещо само защото имаш изпит.
Shadowsogirl
04-11-2010, 18:01
Аз получих "давай, мише.", потупвания по рамото, съчувствие за голямото учене и пари за уроци, дето не че ми се ходеше особен, ма трябваше. та, искам да кажа, че ако някой ми даваше хиляда лв. за подарък нямаше да имам никакви претенции.
Аз получих "давай, мише.", потупвания по рамото, съчувствие за голямото учене и пари за уроци, дето не че ми се ходеше особен, ма трябваше. та, искам да кажа, че ако някой ми даваше хиляда лв. за подарък нямаше да имам никакви претенции. :shock: ++ и аз бях така..
someonerandom
04-11-2010, 18:12
Аз цяла година 7 клас нищо не получавах,само се карахме за 5ици,и ме караха да уча постоянно.Е благодарен съм им,сега съм си в добро училище.А за награда ми ремонтираха стаята(тя си беше за ремонт,не ставаше за нищо и си живеех в хола :D )
А доколкото разбрах,че мотивацията ти да влезеш в елитно у-ще е моторче,просто няма смисъл.
А и не ми е ясно 7-8 клас къде точно смяташ да бръмчиш с тоя мотор?Аз доколкото знам,ти трябват 169за скутер)което значи 9-10 клас.
nIkEnCeTy_bE
04-11-2010, 18:14
Бе ако живее в някой квартал, дет куки не стъпват може да го кара. Но ако го хванат, искат книжка, най много в районното и глоба, ама както се хвали, че техните имат пари, глобата е платена.
cherrygloss
04-11-2010, 18:15
Аз получих "давай, мише.", потупвания по рамото, съчувствие за голямото учене и пари за уроци, дето не че ми се ходеше особен, ма трябваше. та, искам да кажа, че ако някой ми даваше хиляда лв. за подарък нямаше да имам никакви претенции. :shock: ++ и аз бях така..
И аз бях така..Не че нямат да ми купят.Просто аз имах желание да уча и някакви подаръци не ги чувствах като стимул.Това, че даваха парите за уроците си беше достатъчно.Според мен искаш много. :o
someonerandom
04-11-2010, 18:18
Бе ако живее в някой квартал, дет куки не стъпват може да го кара. Но ако го хванат, искат книжка, най много в районното и глоба, ама както се хвали, че техните имат пари, глобата е платена.
Те техните колкото и да имат,едва ли ще са навити постоянно да плащат глоби :D
А до автора:Опитай се да влезеш,акос е справиш добре баща ти най-вероятно ще поддаде.Във всеки случай,не впрягай колата пред коня-вземи си изпита и тогава мисли за наградата.
а да не говорим,че си прекалено малък за мотор
Greennight
04-11-2010, 19:11
Ем вижте просто до 1000 лева са боклуци,а баща ми е такъв,че ако няма повод няма да ми земе нищо скъпо... единственият подарък над 100 лева за рожден ден досега ми е бил компа и един ГСМ...а има пари затова се възползвам докато може....,доколкото куките тва е за село :) там с куките сме аверчета 8) и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе.. :? освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125 :D
Greennight
04-11-2010, 19:15
И аз бях така..Не че нямат да ми купят.Просто аз имах желание да уча и някакви подаръци не ги чувствах като стимул.Това, че даваха парите за уроците си беше достатъчно.Според мен искаш много. :o Ем да повечето така ще кажете... ама кво да направя,че баща ми е някъв скъперник и не дава никви пари.... на другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
и не разбирам к'во те интересуват другите?! просто баща ти не ще да си дава парите за глупости. За мен залъгването с подаръци не е много добра идея. Ето, наще успяха да ме вкарат в хубава гимназия, без да ми купуват нищо. Ти сега завиждаш ли им или к'во?
Аз цяла година 7 клас нищо не получавах,само се карахме за 5ици,и ме караха да уча постоянно.Е благодарен съм им,сега съм си в добро училище.А за награда ми ремонтираха стаята(тя си беше за ремонт,не ставаше за нищо и си живеех в хола :D )
А доколкото разбрах,че мотивацията ти да влезеш в елитно у-ще е моторче,просто няма смисъл.
А и не ми е ясно 7-8 клас къде точно смяташ да бръмчиш с тоя мотор?Аз доколкото знам,ти трябват 169за скутер)което значи 9-10 клас.
и аз, радвай се че поне ще ти дадат нещо пфф много си неблагодарен
Greennight
04-11-2010, 19:31
и не разбирам к'во те интересуват другите?! просто баща ти не ще да си дава парите за глупости. За мен залъгването с подаръци не е много добра идея. Ето, наще успяха да ме вкарат в хубава гимназия, без да ми купуват нищо. Ти сега завиждаш ли им или к'во? не разбираш ли... просто искам най-накрая да ми купят нещо свястно ебаси... аз искам мотор отдавна ама ако го поискам за рожден ден или нещо такова ще ми каже,че нещо се правя на много ВИП :-x щото просто той не е имал на мойта възраст значи,че и аз не трябва да имам ама въпроса е,че той е бил на мойта възраст през 82ра.... :shock:
Greennight
04-11-2010, 19:40
Опа забравих да добавя,че на мен ми трябва,за да ходя по чукарите по-бързо на село в балкана(ще си зимам кросов),за да не си помислите,че просто искам да се правя на някво гъзарче :wink:
Ем вижте просто до 1000 лева са боклуци,а баща ми е такъв,че ако няма повод няма да ми земе нищо скъпо... единственият подарък над 100 лева за рожден ден досега ми е бил компа и един ГСМ...а има пари затова се възползвам докато може....,доколкото куките тва е за село :) там с куките сме аверчета 8) и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе.. :? освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125 :D
ей заради такива многознаещи лайна като теб се случват тия неща по пътя...
Greennight
04-11-2010, 19:44
оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ? :-x точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
Ако ти купят мотор, значи ваще не са в ред. Извинявай много, но ти си на 13-14 години. Дори и да срещаш кола на пътя на високосна, пак има ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ риск да се пребиеш много лошо. + това до сега си живял без мотор, ще живееш и занапред. Вземи си колело, за планината, като толкова искаш "по-бързо" да минаваш. И стига си гледал другите, и на моите приятелки им купуват всеки ден обувки за по 100 лева, да не говорим за рожденните дни к'во става, но не се оплаквам, нали?? Това са пълни лигавщини... :?
Greennight
04-11-2010, 20:38
ееее как към високосна с мотор... там има такива завои,че някой джип ако излезе изведнъж и ме забие после ще съм на инвалидна количка цял живот... говоря за по-малки пътища :wink:,че даже и пътеки през които кола не може да мине...,съгласен съм за лигавщините ама за кво под дяволите не мога да имам нещо свестно... :(
ние кво можем да ти кажем
квот реши баща ти е тва е
ама най-добре да не ти взима...
Greennight
04-11-2010, 21:08
ама най-добре да не ти взима... Че защо ? тва,че на 14 има някви недорасли идиоти не значи,че всички са такива :wink: мога да ти кажа,че повечето пътни инциденти се случват именно от надрусани кретени на твоята възраст 8)
Лелее на мен ако ми дават по 1000 лева да уча, нямаше да се оплаквам. :-o
Не можеш ли да си избереш някой мотор за по-малко пари? Едва ли е голяма разликата..
оффф закво са трябва да даваш определения без да ме познаваш ? :-x точно по пътищата(стара планина;калоферско) стават най-големите инциденти....
Така, и аз да изкажа мнение. Ти си един недоразвит паразит, неблагодарен разглезен лигльо, който не оценява какво има. Затваряй си миризливия плювалник и не викай наляво-надясно кой те познавал и кой не. От всичките ти постове, написани до тук, е повече от достатъчно да се разбере, че се фукаш с богатите си родители и понеже имат повече парички, на теб не ти изнася по-евтин мотор.
Така проблема е следния,вмомента съм 7 клас
Къде си тръгнал МОТОР да караш бе, кретен?!
освен това аз от 2 години карам на 1 приятел 50 кубиковия и вече спокойно ще минавам на 125 :D
Още повече 125 кубиков?! :shock: :shock: :shock: Я си пъхни биберона обратно в устата и си сядай на пърдялника, щото си ебаси жалкото същество.
там с куките сме аверчета 8) и според мен не е важна възрастта ами да знаеш правилника за движение по пътищата ии да не си някакво камикадзе.. :?
И к'во се'а? Кефиш ли се, че с така наречените 'куки' сте аверчета? 8) Именно заради такива нещастни кретенчета като тебе стават инцидентите по пътищата... Тебе те мързи да си гледаш изпитите, камо ли правилника да знаеш .. Я не приказвай глупости, келеш такъв. :-x
другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
Е, к'во - кефиш ли се?! И моето гадже си има кола и ме гледа като принцеса, ама не съм тръгнала да си развявам путката от кеф, нали? Трай там вече, стига се хвали, посерко.
Опа забравих да добавя,че на мен ми трябва,за да ходя по чукарите по-бързо на село в балкана(ще си зимам кросов),за да не си помислите,че просто искам да се правя на някво гъзарче :wink:
Ше хойкаш ти, зад на баба ти задния двор ...
ама за кво под дяволите не мога да имам нещо свестно... :(
:shock: :shock: :shock: Ти верно - ебаваш ли се?! Майка ти и баща ти не са ли свестни, че си тръгнал да ревеш само задето баща ти е отказал да се бръкне с повече пари за кирливия мотор. :-x :?
И за накрая ...
ама най-добре да не ти взима... Че защо ? тва,че на 14 има някви недорасли идиоти не значи,че всички са такива :wink: мога да ти кажа,че повечето пътни инциденти се случват именно от надрусани кретени на твоята възраст 8)
Ми от всичките ти приказки до тук си вадя следния извод:
Ти си недорасъл идиот! Точка. 8)
gia_sena_mono
04-12-2010, 12:52
Какви деца имало! Едва ли не родителите им да им "плащат" (образно казано), за да направят нещо, което им е задължение! Това е твоето бъдеще, не на майка ти или на баща ти! Те вече са си минали по пътя.
Не стига, че ще отделят 1000 лева, за да му угодят, сакън да не остане назад от другите, ами и с претенции.
Ти ако сам нямаш мотивацията да учиш, какъв е смисълът изобщо да продължаваш с училището. Едва ли не постяваш условие на вашите - или мотора и ще сядам да уча сериозно или няма да правя нищо.
Като дойде време за матурите след 12 клас сигурно ще искаш самолет.
Jessie, съгласна съм с теб!
gia_sena_mono
04-12-2010, 12:56
То произшествието не пита стара ли е нова ли е планината, на село ли е или е в центъра на София!
Какви деца имало! Едва ли не родителите им да им "плащат" (образно казано), за да направят нещо, което им е задължение! Това е твоето бъдеще, не на майка ти или на баща ти! Те вече са си минали по пътя.
Не стига, че ще отделят 1000 лева, за да му угодят, сакън да не остане назад от другите, ами и с претенции.
Ти ако сам нямаш мотивацията да учиш, какъв е смисълът изобщо да продължаваш с училището. Едва ли не постяваш условие на вашите - или мотора и ще сядам да уча сериозно или няма да правя нищо.
Като дойде време за матурите след 12 клас сигурно ще искаш самолет.
Jessie, съгласна съм с теб!
\:D/
PlezLaaa
04-12-2010, 17:23
Щом е казал това, значи не може да си позволи да даде повече. Има хубави и евтини мотори, въпреки че аз мисля, че си още малък за мотор, но ти си решаваш. Избери си някой по-евтин и хубав, все ще намериш.
Greennight
04-12-2010, 18:14
ХАХ ок Джеси и кво май ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.Не мога да разбера къв е проблема ако знаеш правилата за движение? какво общо има възрастта изобщо :o.И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива :?.Аз нямам почти никакви скъпи вещи,телефона ми е 1208 щото скъпия и хубав телефон си го дадох точно на БАЩА ми,а другите дечица се разхождат с телефони за по 500-1000 лева.Даже в тоя сайт има теми от сорта на "ква марка ви е фотоапарата".Извинявай ако с поста "с куките сме аверчета" излизам като няккво смотано недорасло,но имам в предвид,че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова.... за инцидентите по пътищата вече казах,запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
Callisto
04-12-2010, 18:17
На гаджето му обещаха нов мотор, ако спре цигарите за 2 години. :D Ако не си доволен от мотор за 1000лв, кажи им да ти дадът парите и да си спестиш останалите 800лв и да си купия другия.
Greennight
04-12-2010, 18:20
ем да ама наще толкова пари на кеш няма да ми дадат... притесняват се да не почна да се друсам или нещо такова... имат ми доверие,но за толкова пари кеш... няма да са съгласни :? иначе и аз тва го мислих...
ХАХ ок Джеси и кво май ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.Не мога да разбера къв е проблема ако знаеш правилата за движение? какво общо има възрастта изобщо :o.И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива :?.Аз нямам почти никакви скъпи вещи,телефона ми е 1208 щото скъпия и хубав телефон си го дадох точно на БАЩА ми,а другите дечица се разхождат с телефони за по 500-1000 лева.Даже в тоя сайт има теми от сорта на "ква марка ви е фотоапарата".Извинявай ако с поста "с куките сме аверчета" излизам като няккво смотано недорасло,но имам в предвид,че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова.... за инцидентите по пътищата вече казах,запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
:lol: :lol: :lol: Едно по едно пич...
ако бях казал,че съм на 18 нямаше да пишеш с такава злоба.
По начина, по който разсъждаваш - никой няма да ти повярва и да кажеш, че си на 18. ;)
какво общо има възрастта изобщо :o
Миии, има. 8-) Колкото си по-голям, имаш повече опит и така нататък. ;)
И аз ако съм разглезен що не се разходиш да видиш момиченцата,че ходят с някви обувки за по 400 лева и такива
Нищо ново не ми казваш, а просто отбягваш темата, че си разглезен пикльо. 8) Защо не гледаш себе си и не оставиш другите намира? :P
че там всичките деца над 12 години имат мотори.... и полицията не глобява затова
А би трябало, защото заради такива полицаи и такива "опитни" мотористчета като тебе и тия келешлъци, дето ги хвалиш - всеки ден измират сума хора по пътищата. 8)
запознат съм с правилника за движение освен това там дето ще го карам се води ненаселено място,тоест АКО СЕ ПРЕБИЯ СИ Е ЗА МЕН,ОК ?
Първо - абсолютно съм сигурна, че НЕ си запознат с правилника, не и на 100 % !! Давам ти не повече от 10 !! 8) Пък ти ако щеш и от някоя скала се хвърли, няма да плача за тебе. 8)
(Егати, никога досега не съм си позволявала да цитирам толкова много :D )
Colouring
04-12-2010, 19:07
Човек,чуваш ли се?
За Бога,как можеш да поискаш нещо такова?Та дори и още не са ти минали изпитите.Мини ги,изкарай хубав бал и тогава говори за подаръци,но не за много големи,бахтии..т'ва за тоя мотор баща ти от къде ще намери пари?
Аз също не получих нищо,а само - 'Браво',но и не възразявам и нищо друго не съм искала.
Егати наглостта.. и то към родител. :?
nefchi_bs
04-12-2010, 20:35
Смятай...На мен за нахрада ми купиха панталон :shock: :shock:
Greennight
04-12-2010, 20:48
Нищо ново не ми казваш, а просто отбягваш темата, че си разглезен пикльо. Cool Защо не гледаш себе си и не оставиш другите намира? Razz Ами... по твойта логика и ти отбягваш от темата
:) и просто аз ако съм разглезен пикльо не знам :razz: дет ходя с Нокиа 1208 и ми дават по 20 лева на седмица,което включва и обяд всеки ден,тъй като в нас има само хляб и сирене на обяд...,а на другите им дават по 10 лева на ДЕН и отделно ако ходят нещо на кино,кафе.И както вече за пореден път казвам знам,че искам много,но го искам и ако не сега то явно няма да имам 2ра възможност още години наред...Казах,че повече от 100 кинта подарък съм виждал точно 2 пъти.(на някои хора именно в този сайт гащите са им толкова) :wink:
Greennight
04-12-2010, 20:57
А би трябало, защото заради такива полицаи и такива "опитни" мотористчета като тебе и тия келешлъци, дето ги хвалиш - всеки ден измират сума хора по пътищата. Cool Еми полицаите не глобяват,защото виждат,че всички спазват реда.В нащо село е нямало случай на смърт от пътно-транспортно произшествие или тежки наранявания в последните няколко години,не знам дали е случайност :-D,единствено едно момче от сливен се беше забило в някъв стълб ама това беше на 3км от селото и той си беше на 31,така че не мисля,че има база за обвинения :wink:.Верно е,че ги има сякви ама закво всички под общ знаменател :-o,кретенчета,идиотчета и други.
dPa3HuTeJl
04-12-2010, 21:24
ПФф.. да не напишеш нещо тука и всички започват да ти казват колко си тъп,лигав и т.н. ДА момчето иска мотор,и??? Проблеми има ли ? Вие явно не ходите много насам на там да видите че момчета на по 13-14 години вече карат коли ! Вчера се разхождах по лозенец и видях едно момче да кара кола , баща му само стоеше до него и леко го насочваше (караше в някаква уличка). Така че като иска момчето мотор нека да му вземат.Ти па и ти кво си тръгнал да пишеш тука по форумите и да се хвалиш ?? Щял ли да поддаде баща му .. еми като не поддаде ше караш мотор за 1000лв.. леле голям ужас нали ? :lol: Аиде по спокойно всички няма нужда да му се карате тука и без тва нищо няма да промените ;)
Greennight.
Абе пич, хипер-супер-мега разглезен си и точка. Майка ти взема хилядарка за месец, баща ти - 1800. Аз кво да кажа, като у нас само майка ми работи и взема мизерни 400 кинта за месеца? Понякога и по-малко? :o :? :? :? И после пискаш, че не си разглезен. Аре трай там, да не ти знае много устата.
Shadowsogirl
04-13-2010, 13:48
И аз бях така..Не че нямат да ми купят.Просто аз имах желание да уча и някакви подаръци не ги чувствах като стимул.Това, че даваха парите за уроците си беше достатъчно.Според мен искаш много. :o Ем да повечето така ще кажете... ама кво да направя,че баща ми е някъв скъперник и не дава никви пари.... на другите за рожденни дни и коледи им купуват вещи за по 300-400 лева...
Никога, ама никого, никога не са дали петстотин лева за подарък по някакъв повод освен като са ми купували джиесем, който пак е за триста, не за четиристотин или компютър, където баща ми настоя да е по-скъп, за да е нещо хубаво, дето няма да го сменя след една година..
Това са 1000 лева, миличък. Не са сто, не са двеста .И не мисля, че "малко" е още осемстотин. Радвай се, че за толкова могат и имат желание да ти купят.
Защото и аз исках да ида до Германия на екскурзия за 500, ама бащата каза "Нямам." аз пророних две сълзи, ама като мога да събера две и две не мога да кажа за черното бяло.
r1a1d1o1s1t
04-13-2010, 13:48
Не виждам къде е проблема,щом може да си го позволи...какво сте тръгнали да го критикувате?
Продължавай да нахалстваш,аок ваще не се смекчат ще трябва да се примириш...
и не прекалявай,да не останеш накрая без нищо :D
BladeOfMySoul
04-13-2010, 14:14
Дораслия, първо никой не го интересува паричните постъпления на вашите, второ баща ти е много прав, научи се да гледаш на нещата от всички ъгли, на баща ти мислиш ли, че ше му е лесно да ти сложи ножа до врата грубо казано с тоя мотор. Осъзнай кои са исниските стимули в живота и си трай на задника.