Влез

View Full Version : Няколко ?

peace94
04-11-2010, 21:26
1. Тази спирала дълго ли издържа, какъв ефект има върху миглите(ако може и снимки) http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/eyes/mascara/volume_glamour_ultra_care_mascara/volume_glamour_ultra_care/778868-1-fre-FR/volume_glamour_ultra_care.jpg ?

2. Пили ли сте Витамин Е като добавка? Какъв е ефектът, колко струва? Чух, че помагало за разтежа на гърдите, но се притеснявам да не се напълнява от него или някакво вредно въздействие да има. Също в какви количества се приема, 50 kg съм, ако има значение за дозата.

titinkaa
04-12-2010, 12:06
За спирала не мога да ти помогна,но за другото да.
та витамин Е може да си вземеш Геритамин нео,то е витамин А и Е,а колкото до гърдите аз не виждам да са пораснали от тоя витамин,а иначе тея два витамина помагат за разтежа на косата,ноктите,и здрава кожа.Аз видях действие върху разтежа на косата си и ноктите. :)

Molzinka
04-12-2010, 14:05
Витамин Е можеш да си купиш от всека аптека г/д 2 лв са. Даже и под 2, а това Геритамин Нео не съм ползвала и не мога да ти кажа. Колкото до спирала също незнам :-o

peace94
04-13-2010, 08:33
Благодаря ви. :) Явно спиралата е сравнително нова, гледах я в новия брой на GLAMOUR и понеже беше на прилична цена-13.30 реших да се поинтересувам. Иначе това Геритамин Нео колко струва и за колко време стига една опаковка?

Sintya
04-13-2010, 10:56
Спиралите на тази фирма са хубави, така че не вярвам тази да е лоша. :)

kok
04-13-2010, 13:59
Само искам да предупредя за тези витамини, че може да си докарате сериозни проблеми. Витамин Е в големи количества е опасен! Витамин А също - много се дебелее от него

peace94
04-14-2010, 10:06
Само искам да предупредя за тези витамини, че може да си докарате сериозни проблеми. Витамин Е в големи количества е опасен! Витамин А също - много се дебелее от него

Точно от това се притеснявам, затова пуснах темата. Благодаря, мисля да не се занимавам.

П.С.: И аз знам, че в големи количества витамините са вредни, но desperate times need desperate measures...

kalpazanka
04-16-2010, 14:21
Дебелее се не от витамин, а от апетит и респективно тъпчене!
Погледнете една опаковка витамини и една опаковка бисквити например- огледайте внимателно на коя има указана енергийност! Естествено че на бисквитите.
Витамините биха могли да увеличат апетита, да си хапвате повече и по-често и от това да дебелеете, но за това, че нямате мярка, не са ви виновни витамините. А и не всички дебелеят.

П. С. Пият се по схема, тъй като имат странични ефекти.