PDA

View Full Version : аз и моят полубрат

vesinka899
04-12-2010, 09:16
Родителите ми са разведени от поне 10 години.Разведоха се когато бях 2 клас.Оттогава си живея при майка ми и с баща ми сме се чували и виждали около 3 пъти.Той си има друга жена и дете,което е 3клас.Като ме види по улицата така наречения ми баща бяга на другата страна.На бала пак се направи,че не ме видя.Не се е сетил да се обади поне за еди рожден ден или нова година,да пита как съм жива ли съм.Но това не е мой проблем.Аз не го чувствам като баща.Този човек не ми е никакъв.Вчера майката на баща ми-т.е баба ми беше казала ва майка ми,че трябвало де ме запознаят с детето на баща ми.Много настояваше,а аз не изгарям от особено желание да се видя с него.Казах им,а те казаха вие сме една кръв трябва да се знаете.Как да ги убедя,че няма нужда да го познавам?какво да направя?Не ми е приятен нито баща ми,нито сина му и не искам да го познавам.

moisture
04-12-2010, 09:21
Просто им кажи,че не искаш да се запознаваш с него.Бъди и ти настоятелна,отстоявай това което искаш!

ameli
04-12-2010, 11:42
Детето не е виновно, че е от твоя баща и няма да ти стане нищо ако се запознаете. Аз също имам полубрат. В началото го мразех (буквално!) сега осъзнах, че е много приятен човек и нито той, нито аз сме виновни, че сме се родили и сме роднини.

titinkaa
04-12-2010, 12:54
Детето не е виновно за вашите отношения преди години с баща ти,запознай се с него,пък не е казано че всеки ден трябва да го виждаш.Просто се запознайте та да се знаете.

Jessie
04-12-2010, 13:05
К'во е виновен пичът, че баща ви е такъв? :?

nIkEnCeTy_bE
04-12-2010, 14:14
Нищо няма да ти коства, ако просто се запознаеш с него. Ясно е, че последствията не те карат да си радостна от факта. Ако искаш после, избощо не му говори, като го видиш не се запознавай, ама ще има да те врънкат. Но ако толкова не искаш, отстоявай си мнението, в крайна сметка не си длъжна.

MaryJanEe
04-12-2010, 14:44
Наистина детето няма вина че имате общ баща..запознай се с него.. :)

KpucmuHa
04-12-2010, 14:54
Как може момчето да не ти е приятно след като не го познаваш?
Няма да умреш, ако се запознаете. Както казаха преди мен, детето няма вина за нищо.

Callisto
04-12-2010, 16:10
Виж се със детето. Не е нужно то да е като баща ти. То е още невинно и не е заслужило да го мразиш. Туко виж се оказало, че ще се обичате много с него и това изобщо не налага да имате нещо общо с баща ти. :)

PlezLaaa
04-12-2010, 17:18
Поговори с майка си, кажи, че не искаш да го познаваш, все ще направи нещо. Но и ти бъди настоятелна.

SmilezZz
04-12-2010, 17:52
Наистина нищо няма да ти стане,ако сезапознаеш с него..Просто отиди,запознайте се и толкова..Ако ти е приятен ще продължавате да се виждате,т.е. да си имате връзка

Но щом не искаш..най-добре е да поговориш с майка си и да й обясниш..Настоявай на своето и мисля,че когато те види такава,ще престане да те кара да се запознаеш с полубрата си :D :D

pussucetka
04-12-2010, 20:21
Детето не е виновно за вашите отношения преди години с баща ти,запознай се с него,пък не е казано че всеки ден трябва да го виждаш.Просто се запознайте та да се знаете.

+1

nymphadora
04-13-2010, 06:23
Трябва да се сърдиш на баща си,заради отношението му,а не на детето..Всъщност,ако и аз имах полубрат,и аз бих го мразила 8-)

Nakadah
04-13-2010, 07:39
Родителите ми са разведени от поне 10 години.Разведоха се когато бях 2 клас.Оттогава си живея при майка ми и с баща ми сме се чували и виждали около 3 пъти.Той си има друга жена и дете,което е 3клас.Като ме види по улицата така наречения ми баща бяга на другата страна.На бала пак се направи,че не ме видя.Не се е сетил да се обади поне за еди рожден ден или нова година,да пита как съм жива ли съм.Но това не е мой проблем.Аз не го чувствам като баща.Този човек не ми е никакъв.Вчера майката на баща ми-т.е баба ми беше казала ва майка ми,че трябвало де ме запознаят с детето на баща ми.Много настояваше,а аз не изгарям от особено желание да се видя с него.Казах им,а те казаха вие сме една кръв трябва да се знаете.Как да ги убедя,че няма нужда да го познавам?какво да направя?Не ми е приятен нито баща ми,нито сина му и не искам да го познавам.

раздялата на ваще ти е повлияла зле... но все пак трябва да познаваш 1/2 брат/сестра си... все пак трябва да можеш да ги различиш като ги видиш по улицата, па дали ти дреме за тях или не е др въпрос...

fogdog
04-13-2010, 16:31

+1