View Full Version : Някой мисли ли да кандидатства в НПМГ ? :) :)
FatallyGirl
04-12-2010, 09:18
Някой мисли ли да кандидатства в НПМГ ? :) :)
ThePrettyReckless
04-12-2010, 19:19
Не.
the_best_f
04-12-2010, 20:13
Все някой ще се намери, не се притеснявай.
с риск да правя антиреклама на училището си , но то не е това , което беше преди 3 години :(
с риск да правя антиреклама на училището си , но то не е това , което беше преди 3 години :(
Кое е?
ами, за съжаление се съгласявам с неизказаното мнение...
SmilezZz
04-14-2010, 15:14
Не (не съм от София)..Иначе знам една потребителка във форума,която учи в НПМГ
Bellatrix
04-14-2010, 17:35
Недей. :D Уча в НПМГ. Не, че е лошо училище, но наистина вече просто не е това, което името му обещава.
Аз съм 12ти клас в НПМГ, препоръчвам ти да не влизаш.
Много спадна нивото откакто ни махнаха стария директор.
Просто уверявам те, че много по добра подготовка ще получиш
в друго училище.
ImmortalSportFreak
04-14-2010, 18:52
Иначе знам една потребителка във форума,която учи в НПМГаз :oops:
Но не може да се каже че подготовката не е на ниво-гимназията е хубава.Сигурно зависи и от учителите.. де.Всъщност подготовката във всички училища може да се каже че е паднала.Иначе при сериозно учене и силни амбиции можеш да получиш добра подготовка.Имам съученик готвещ се за международна олимпиада.Всеки може да успее-трябва желание. :)
SmilezZz
04-15-2010, 13:07
Иначе знам една потребителка във форума,която учи в НПМГаз :oops:
Да :-)
FatallyGirl
04-15-2010, 18:11
:) :) :)
raliichkaa
04-17-2010, 08:20
никога !! :)
в началото на седми клас (миналата година) мислех да ходя в НПМГ с химия. Защото съм добра по химия и математика (сори не помня вече паралелките). Обаче майка ми е учителка по химия и беше разпитаала някои учителки и се разбра че училището не си заслужава изобщо. Другото нещо беше, че щом даскалото не струва, няма смисъл да ходя на другия край на София. Наистина, съгласна съм, че НПМГ вече не е същото даскало. По добре се насочи към СМГ, ето това вече е хубава гимназия. Мен ми стигна бала за там но се ориентирах към езикова :) успех :)
XxStupidMuffinxX
04-17-2010, 10:24
Не.
XxStupidMuffinxX
04-17-2010, 10:25
никога !! :)
vampirediaries
04-17-2010, 10:44
Братовчед ми учи там.Като влезе беше много доволен,ама сега нещо не е.
Greennight
04-17-2010, 16:11
в началото на седми клас (миналата година) мислех да ходя в НПМГ с химия. Защото съм добра по химия и математика (сори не помня вече паралелките). Обаче майка ми е учителка по химия и беше разпитаала някои учителки и се разбра че училището не си заслужава изобщо. Другото нещо беше, че щом даскалото не струва, няма смисъл да ходя на другия край на София. Наистина, съгласна съм, че НПМГ вече не е същото даскало. По добре се насочи към СМГ, ето това вече е хубава гимназия. Мен ми стигна бала за там но се ориентирах към езикова :) успех :) Моля ? :lol: объркала си училището... СМГ далеч не това което е било през 90те години 1 фр 10 клас учи там...съседната градинка е свърталище на наркомани... добрите учители по МАТЕМАТИКА вече се броят на пръсти...нали е елитна гимназия никой не е проверява :? миналата година минал някъв инспекторат и кво се установило,че в училището е пълен хаос.Затворили стола заради много лошото поддържане..установило се,че почти всички пият и пушат,че влизат платени ученици..съжалявам,че трябва да го кажа,но и първа английска е абсолютно същата работа... :? За НПМГ не мога да кажа нищо,но съм чувал,че е много добро училище...
да бе НПМГ е супер нали.. Виж сега, ако почнем да изреждаме кусурите на всяко даскало няма да ни стигне мястото. Всички знаем че "добро училище" в София няма. Навсякъде е пълно от ония боклуци, дето развалят всичко, но и учителите имат голяма вина за това. А и да не забравяме, че в НПМГ приемат с 3-ки. Бала е под всякаква критика. Не че на СМГ е много, но просто ги сравни. Тая година съм сигурна че още ще падат баловете. Както и да е , за мен СМГ е по добро от НПМГ. А пушачите. наркоманите и пияниците навсякъъде ги има. :)
impassive7
04-17-2010, 16:50
НПМГ отдавна не е това, което е било, ако искаш добра подготовка, се насочи към друго училище. Все още учениците от 10 клас и нагоре постигат някакви успехи, но новите поколения са ужас! Успехите на училището намаляват все повече, директорката е много зле, влизат хора с тройки само и само да се напълни паралелката, дисциплината е на много лошо ниво! Вече прилича на квартално училище, а не на елитна гимназия! :? Каквото и да направиш, рядко получаваш наказание :? Мотивация почти няма, добрите ученици са на изчезване. Все още има добри учители, но не бих го препоръчал!
Greennight
04-17-2010, 21:06
Ее ясно е,че ги има навсякъде...въпроса е да се ориеантира към нещо добро-немска,испанска,търговско-банкова... :wink: вече ако твърдо е решила да следва например биология,или НПМГ или нз... то май е единственото средно с такива паралелки... :?
lipsvashh_mi
04-18-2010, 11:02
я колко НПМГчейта сме се събрали тука-не е истина :D
абе ако си учиш и имаш стимул да постигнеш нещо не елошо училището-още има свестни учители и хора и при нас :)
Моля ? :lol: объркала си училището... СМГ далеч не това което е било през 90те години 1 фр 10 клас учи там...съседната градинка е свърталище на наркомани... добрите учители по МАТЕМАТИКА вече се броят на пръсти...нали е елитна гимназия никой не е проверява :? миналата година минал някъв инспекторат и кво се установило,че в училището е пълен хаос.Затворили стола заради много лошото поддържане..установило се,че почти всички пият и пушат,че влизат платени ученици..съжалявам,че трябва да го кажа,но и първа английска е абсолютно същата работа... :? За НПМГ не мога да кажа нищо,но съм чувал,че е много добро училище...
:Д:Д:Д
ще ти се. СМГ, макар съсипаните поколения, си остава най-добрата математическа. а твърдението за изчезващите учители е голяма смешка:Д Стол в СМГ няма от... преди 2003:Д Платените ученици са просто допуснати(в отделни паралелки) заради малоумните си амбициозни родители с пачки, които искат синчетата и щерките им да излязат от добро училище. Но да не продължавам.
НПМГ не е лошо училище , има си добра подготовка и всичко , но не е това, което беше
да :D в неделя съм на изпит а пък ако не ме приемат съм в търговско-банковата :D
shakira96
06-04-2010, 11:14
Не.
И аз няма да кандидатствам там. Иначе 3-ма съученици от моя клас мислят там да ходят в НПМГ. :)
SmilezZz
06-04-2010, 12:20
Хора,стига сте спорили !!!
Кажете ми едно "елитно" училище,което не е пропаднало..Вече всички са една и съща работа..Влизане с 3 или с пари..Същото е и с наркоманите - тях ги има навсякъде,просто няма спасение от тях..
Учители ?
- Не ми се вярва да няма поне един свестен учител от цялото даскало..Като цяло съм чувала много добри неща за НПМГ,отколкото за СМГ..
Та,автор(к)е ще те посъветвам,ако твърдо си решен/а за кандидатстваш в НПМГ - направи го..Не се оставяй някой да те разубеди от това,че после ще съжаляваш..+..Ако имаш амбиции и искаш да се реализираш - ще го направиш,където и да е..
debityy_347
03-04-2012, 11:29
Аз мисля да кандидатствам в НПМГ с География и англ. език, тъй като по География ми върви пък и ми е много интересна.. Дори се класирах за 2-ри кръг на олимпиадата :) ... Гимназията според мен е достатъмно елитна, за да получиш добро образувание, ако си учиш редовно. А и във всяко училище има не толкова добри учители, както и по-лоши деца .. Не всички ще са отличници естествено .. Според мен, ако четеш достатъчно няма да имаш проблеми .. А и без значение дали сега или преди 3-4 години в гимназията все още има деца, които печелят първите места на олимпиади.. Както казах вече, аз мисля, че нещата зависят единствено от детето! :)