View Full Version : Приятели.. хаха.. няма такова нещо
BuKLiChKa
04-12-2010, 13:14
винаги съм страшно добра със всички.. ама чувствам , че ми се качват на главата.. какви приятели само... казваш им нещо и след това всички знаят.. да е говорим, че всичките ми " приятели" са завистливи и ми говорят зад гърба и ме използват .. например една от "най -добрите ми приятелки" харесваше едно момче .. аз тръгнах с най-добрия му приятел и тя вече беше неразделна с мен само и само да и се отвори възможност да тръгне с авера на моя .. а след като аз скъсах с това момче и тя ме заеба.. винаги става така.. защо нямам поне 1 истински приятел/ка .. защо всички са такива .. защо всички мислят само за собствената си изгода.. а пък аз глупачката винаги първо мисля за приятелите си , а те ме използват както си искат
ivcheto0o
04-12-2010, 13:27
И аз бях като теб,маи и още съм...Няма истински приятели всеки си игледа изгодата,затова прави и ти така.Не се доверяваи,защото както каза след 3 дена може целия град да знае нещо лично.Бъди към всеки така както тои е към теб.Все пак не казвам да се държиш грубо.
BuKLiChKa
04-12-2010, 13:32
със класа ми се опитвам да се сприятеля от началото на годината.. винаги правя услуги на всички и съм много добра с тях , а класа ми просто ме мразят, защото много момчета ме харесват и постоянно се зарибяват с мен и това ги дразни.. опитвам се да им покажа, че не съм от тези надутите , но...
FantaMen
04-12-2010, 13:44
Добре че имам приятели.. и то истински...пожелавам го на всеки това което се случи с мен... да попадна на точното място с точните хора. :)
ivcheto0o
04-12-2010, 13:55
със класа ми се опитвам да се сприятеля от началото на годината.. винаги правя услуги на всички и съм много добра с тях , а класа ми просто ме мразят, защото много момчета ме харесват и постоянно се зарибяват с мен и това ги дразни.. опитвам се да им покажа, че не съм от тези надутите , но...
И само ще те използват за услуги....Като не те харесват няма да те харесат каквото и да правиш,ще са мили само докато получат това което искат...Да не ти пука за мнението им.За момичетата завиждат,ами момчетата?
nIkEnCeTy_bE
04-12-2010, 13:56
Ти пък стига си се правила на толкова добра. Стига си се жертвала, за да угодиш на другите. Не виждаш ли, че те тъпчат? Сама казваш, че те използват, че ти се казчват на главата. Ами стига си стояла и си търпяла. Хубаво е, че не си надута. Няма да им позволяваш така да правят, ще се докажеш, че не си такава каквато си. Грешка ти е, че се доверяваш твърде много на хората. Приятелството се доказва постоянно, а истинските приятели идват с него. ;) Който те харесва, ще те приеме такава, и най малкото ще разбере, че не си няква кифла. Стига си угаждала на хората, с цената на това да страдаш. Хубаво е, че искаш да помагаш, ама всичко си има граници.
Няма истински приятели
това, че ти нямаш, не значи, че никой няма.. аз имам и не - не съм заблуден!
KpucmuHa
04-12-2010, 14:11
винаги ще е така, свиквай...
Alex4o0o
04-12-2010, 14:36
Затова винаги съм казвала,че не трябва да си прекалено добър,защото всички започват да те използват.Научи се да казваш "не".
welovecandies
04-12-2010, 16:55
Честно да ти кажа, и аз съм била така.. ама видях, че истински приятели рядко има. НЕ им позволявай да ти се качват на главата и да танцуват от горе .. изяснете се, пък ако тези са некви лицемерчета, намери си други ! Да не мислиш, че тия са последните .. така ти се струва :-P
welovecandies
04-12-2010, 16:55
Честно да ти кажа, и аз съм била така.. ама видях, че истински приятели рядко има. НЕ им позволявай да ти се качват на главата и да танцуват от горе .. изяснете се, пък ако тези са некви лицемерчета, намери си други ! Да не мислиш, че тия са последните .. така ти се струва :-P
OtkrovennoBezrazlichna
04-12-2010, 17:52
''Всеки ще те дебне да те ебне, всеки иска с голямата лъжица да гребне!''
Мисли и ти за себе си, а не за тях
Дръж се тай както те се държат с теб !
Biskfitka
04-12-2010, 18:22
Хаха..за твое учудване има...хаха :?
vanesa0pld
04-12-2010, 18:41
И аз бях като теб,маи и още съм...Няма истински приятели всеки си игледа изгодата,затова прави и ти така.Не се доверяваи,защото както каза след 3 дена може целия град да знае нещо лично.Бъди към всеки така както тои е към теб.Все пак не казвам да се държиш грубо.
alwaysnforever
04-12-2010, 18:45
Ами ще си намериш приятели, но според ИСТИНСКИ, НАЙ-ДОБРИ приятели няма..надявам се да има и аз да греша. :)
Просто не общувай, споделяй толкова лични неща с тези хора, които ти се водят приятели. Защото има момент когато нещата могат да се обърнат.
Аз преди имах такива..и си патих..така че в момента ми е много добре 8) 8) ..
MissMurderr
04-12-2010, 19:10
И аз съм така , приятелки уж, ама се оказват лицемерки, интригантки и т.н.
Малко ми е трудно да се науча на не, но ще успея :) (
Имам сестра, разликата ни е повече от 10 години и не живее вече с нас, може би затова тя ми е най-добрата приятелка.Не ме увиква като наще, когато съм сгрешила, разбира ме , пази тайните ми, подкрепя ме...Просто префектната най-добра приятелка. :-) :---)
Но на училище по-добре е сама.Не пълен аусайдер, но резервирана към другите и ненаивна. :-P
ThePrettyReckless
04-12-2010, 19:15
Добре че имам приятели.. и то истински...пожелавам го на всеки това
CrAzYanDlaZy
04-12-2010, 19:33
аз съм същата като вас :) за съжаление и мен доста са ме използвали, ама няма как в днешно време хората просто са си такива ... :?
рядко може да срещнеш някой свестен ...
честно казано аз доста трудно открих истински приятел, но не е невъзможно. Винаги съм вярвала, че има истинско приятелство, но просто не се доверявай толкова бързо на хората, за да не останеш използвана и нараненена.
miskaprizZ
04-13-2010, 07:51
Аз пък съм на мнението че има истински приятели/ки .Наисина са рядкост, но "не са изчезнали"..... А относно твоя проблем.... Опитай се да не бъдеш толкова наивна.... :P :P :P
Jus7DreamBoy
04-13-2010, 09:14
имаше една приказка " Приятелите са за децата до 14/15 години всичко след това е сблъскат на интереси ! "
Elenichkaa
04-13-2010, 16:57
Аз имам 2 наи -добри приятелки.израснахме заедно и знаем вс една за др.ИМА ПРОСТО ПОТЪРСИ! :)
tamarichka
04-13-2010, 18:18
приятели има .. но така наречени bff няма ..
правиш услуги на всички , качват ти се на главата ? замисляла ли си се защо го правят ? .. защото си твърде добра за това
държи се с човек както той се държи с теб и това е ..
преди и аз си мислех че имам истински приятели , но след време сичко пропада .. и мн съм се измъчвала по този въпрос - наистина страдах ..
помисли кой е най-добрия ти приятел според теб ? .. мога да ти кажа че това може да бъде майка ти :wink: тя винаги ше бъде до теб , тя никога няма да ти откаже нещо , тя никога не би разказала на всички за някое твое лично преживяване което не иска да се разчува ,, а и най-важното .. само тя те ОБИЧА истински ! . . .
blackeye
04-13-2010, 18:35
И аз почти нямам истински приятели. Всичките са само здравей здрасти, а с някой ходим в училище, но това е не излизам с тях. Държат се хубаво, говорим си и когато им скимне или не са в настроемие ми говорят все едно съм някояя... и ме обиждат.Или им кажа нещо, което не бива да се казва и утре цялото училище знае. И това се е случвало няколко пъти. От тогава съм свикнала да не се доверявам толкова лесно и просто да стоя далеч от такива хора. Ще трябва и ти да свикваш.
И без това имам само 1 приятелка, за която съм сигурна, че винаги ще е с мен...
Точно един приятел имам,за съжаление е на 3000 километра от мен.Всеки ме използваше,докато в един момент не си отворих очите и отрязах квитанциите на всички.Сега рядко намирам дори с кого да излизам,но по добре,отколкото да излизам с лицемери,колкото да не съм сам.
SmilezZz
04-14-2010, 15:11
И ти имаш малка вина..Стига си се правила на толкова добра и не изпълнявай това,което ти казват..Така те само ще продължат да се използват и ще си останеш така,без приятели..
БЪДИ СЕБЕ СИ..
Настоявай на своето..Ако трябва и поговори с тях,но не се оставяй..Има приятели - уверявам те..И аз преди бях така,с такива приятели,но след време намерих истинския приятел..Просто имай воля и всичко ще се оправи
vanesa0pld
04-14-2010, 17:19
и аз съм също като тебе :o
ИСТИНСКИ приятели няма.Просто има хора с общи интереси!
iceangel
04-14-2010, 21:48
Не се отчайваите хора! Приятели има. Наскоро даже писах есе за приятелството и мислих доста за това. Просто не се доверявайте толкова и знайте че вашето щастие е на първо място винаги, друг е въпроса дали ще сте щасливи ако направите това за bff или половинката. Да знаете колко пъти казвам на приятелите ми "не". Лицемерите които са ви предали сигурно са минали през същото и това е вид защитен механизъм, защото се придържат към тезата "приятели няма". Аз имам 2 истински приятелки и може да се каже че даже има повече неща в тях които не харесвам отколкото обратното, но бих отишла в ада с тях и знам че те биха направили същото. Съвет от мен - споделяй толкова колкото на теб ти споделят, а ако вие ще сте първите с малки крачки ;)
най-лесно е да кажеш "няма" и да се оттървеш от мислене... еми ако се доверявате на всеки, с който излизате... нормално да си изградите такова мнение... или ако очаквате 90% от приятелите ви да са истински и добри... всъщност да - прави сте, няма приятелИ - най-често това е само 1 човек!
raliichkaa
04-17-2010, 08:22
има .. просто трябва да ги намериш :)
Luscious_Heart
04-17-2010, 12:43
Към авторката:
Не се оплаквай.
Използвай ги и ти!
Ти си им позволила да си правят кефа на твой гръб, направи и ти така.
Имам само една добра приятелка ,, която е много далече и си идва само лятото,, ама така е. Вече свикнах. Имам много познати, но добра приятелка е само една от всички.
Бъди себе си. Не мисли за другите. Прави това което искаш и което на тебе ти харесва. Все ще намериш човек с който да имате общи интереси и да си допададе по характери и най - вече да има уважение и доверие ,, защото според мене това е най-важното за едно приятелство!
Успех! Дано си намериш приятели,, защото е много хубаво да има на кога да разчиташ и да знаеш че не си сам. :)
dPa3HuTeJl
04-17-2010, 20:46
Хах .. има много такива хора , аз съм със същия характер и знаеш ли как се оправих ? Намерих човек със същия характер ! Просто трябва и ти да го намериш , и така и двамата ще сте добре защото и двамата няма да гледате само да се използвате и после да се зарежете ако ме разбираш .. Просто не си намерила подходящия приятел, и това ще стане просто ти сама трябва да го намериш .. (стана като сапунка 8-) )
y0urhottie
04-18-2010, 07:17
приятелки има повярвай ми ... просто ти не си попаднала все още на някоя такава.За всичко си има време :)
didenceeto
04-18-2010, 08:05
Е такива работи като кажете най се дразня .... все едно казваш "Красива съм и те ми завиждат"