Влез

View Full Version : Красотата е самотна

aguilera
04-12-2010, 19:37
Бихте ли подкрепили мнението,че красотата е самотна.
Може да давате и примери от собствения ви живот или нещо, което сте забелязали. :)

Rounder
04-12-2010, 19:43
едвали....пък и нещо не можах да ти схвана въпроса...я дай пак.Аз го разбирам така "карасивите са самотни"

YouDontKnowMe
04-12-2010, 19:50
Красотата е субективно понятие + "разни хора , разни идеали" + разни характери ~> твърдението се обезсмисля ...

aguilera
04-12-2010, 19:57
Не става въпрос само за хора. Имам предвид, че красотата се изразява в нещо като оригиналност, единственост. Например едно красиво цвете, като го видиш просто онемяваш, искаш да е само твое и по този начин всички други цветя около него просто сякаш не съществуват или не биват забелязани. От друга страна, при хората- според мен има доста хора, които се плашат от красотата, но може би страх не е точната дума. Например имам една съученичка, която аз лично определям за красива, но много често я виждам сама, седи на чина си. Това може да се определя и от характера, не мога да определя... Или, когато се влюбиш, човекът става единствен за теб, най- добър, най -красив...

Rounder
04-12-2010, 19:59
Я,най-добре пий една студена вода,мий си зъбките и легай :)

playhard1
04-12-2010, 20:00
според мен момичето иска да каже, че красивите момичета/жени по принцип са самотни, защото не са "лесни". Смисъл избират много трудно, и понякога докато си изберат, времето е минало, и искат не искат си избират някой, който не им приляга на душата, но няма как.

aguilera
04-12-2010, 20:03
според мен момичето иска да каже, че красивите момичета/жени по принцип са самотни, защото не са "лесни". Смисъл избират много трудно, и понякога докато си изберат, времето е минало, и искат не искат си избират някой, който не им приляга на душата, но няма как.

Точно!

Converse333
04-12-2010, 20:08

+1
Но пък в днешно време повечето млади хора под "красота" разбират (за жените) : силикона, яко грим, а акъла - 0. Така, че тези си имат причина да са сами. 8-)

aguilera
04-12-2010, 20:11
И разбира се има изключения.

Elenichkaa
04-12-2010, 20:15
"...красотата казват е наказание и бива гибелна..."не помня на кой е :)

mArMaLaDkA
04-12-2010, 20:37

1. някой да ми обясни какво разбира под "лесни"
2. това, че избират трудно значи, че просто са капризни и си мислят, че никой не ги заслужава и не е на тяхното ниво, а не че толкова няма някой, който да не ги харесва и да няма същите интереси като тяхните
3. че човек може да си избере някой, "който не му приляга на душата" и ако не е първа хубост. :-o

И във форума има такива примери: 2-3 фусти се убиват да прехвалват 3-та фуста, която не е нищо особено, обаче нали другите фусти я обсипват с коплименти, затова тя отведнъж решава, че е супер яката, супер умната и че надали някой я заслужава.
И докато продължите да вярвате, че хората се страхуват от красотата, сами и ще си останете. 'Щото хората не бягат от нея - бягат от юбер голямото самочувствие и от мнението на набедената красавица, че тя е най-, пък другите не я заслужават.
Съгласна съм с Rounder - зъбките, млякото и по леглата. :)

aguilera
04-12-2010, 20:46
Поне благодаря, че си направихте труда да изкажете мнение.

Sp1n33r
04-12-2010, 20:51
Днес красотата е Силикон, Грим и Прически абе да не говорим понеже има много за изброяване. А да не говорим за Азис :shock: нещо се е родил от погрешната страна :grin:

umri
04-12-2010, 21:04
Ти кво? Да не се взе за голямата красавица, щот не си ЛЕСНА. :lol: По-голема от всички разийшли и недостъпна. Такива най-много ва обичам, защото сте толкова незадоволени, че ако успея да отворя сексуалния звяр в теб от секс може да ме докараш до импотентност :lol: :lol:

Преди време една такава звезда... не беше кой знае какво според мен, но симпатяга, се мислеше за велика богиня. Направих изключение за нея и се заинатих. След непрестанно дърпане извинения всеки път "не искам", "не съм в настроение", "рано е още" , "боли ме глава" и тн. най-накрая, като си легнах с нея се оказа такова сексуално животно, че все едно е била звяр вързан в емоционална клетка, който току що е освободен да разкъса безпомощната си жертва.

w0sh
04-12-2010, 21:05
И аз съм красив, ама чак да съм самотен. (по-скоро не)

aguilera
04-12-2010, 21:12
Ако не ви харесва темата може да се насладите на поредната от типа на "Тя не ме харесва" или "Той не ме забелязва". Разбира се, не става въпрос за всички.

Nakadah
04-13-2010, 07:34
Бихте ли подкрепили мнението,че красотата е самотна.
Може да давате и примери от собствения ви живот или нещо, което сте забелязали. :)

добро утро...

да така е!

YouMakeMeSmile
04-13-2010, 11:36
онези хубавките горе долу с мъже си лягат и са ту отгоре, ту отдолу, а тези прелестните чаак от горе та до долуу в леглото много често те са соло! :-({|= :lol:

xPafx
04-13-2010, 12:03
Ко каза,ко? :-o

ScarletBite
04-13-2010, 12:19
Към Красотата жените изпитват завист, а мъжете - похот.
Самотна е, да.

Paramour
04-13-2010, 16:50
Днес красотата е Силикон, Грим и Прически абе да не говорим понеже има много за изброяване. А да не говорим за Азис :shock: нещо се е родил от погрешната страна :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz:

gret4ety
04-13-2010, 17:34
Точно обратното е... Няма да казвам аргументи защото е просто тъпо :? замислете се малко

gabiiTu
04-13-2010, 20:23
зависи.. от доста неща ,ама да има нещо вярно ,че на красивите не им е много весело..
ама пак зависи и от човека ,щото познавам хора които са суупер красиви и много им върви във всичко и хич не са самотни
но има и такива на които красотата им носи само самота..
така че има нещо верно ( :

djipsito
04-13-2010, 20:32
зависи.. от доста неща ,ама да има нещо вярно ,че на красивите не им е много весело..
ама пак зависи и от човека ,щото познавам хора които са суупер красиви и много им върви във всичко и хич не са самотни
но има и такива на които красотата им носи само самота..
така че има нещо верно ( :

Съгласна съм, забелязвам го със себе си, въпреки че не се считам за КРАСИВА, а за симпатична, и смятам че и отношението ми към хората е добро, и въпреки това, се чувствам самотна.

shNz
04-14-2010, 00:15
Красотата е по-скоро уникална. Ако беше винаги самотна, щеше ли да я има?

За мен красотата е една от формите на Гениалността, а може би дори стои по-високо и от Гениалността, тъй като не се нуждае от обяснение. Тя е едно от най-великите явления в света - като слънчевата светлина или като пролетта, или като отражението в тъмна вода на тази сребърна раковина, която наричаме луна. Тя не може да бъде оспорвана. Тя има свещеното право на власт. Превтръща в царе онези, които я притежават. Хората понякога казват, че Красотата е повърхностна. Може и да е така. Но все пак е по-малко повърхностна от Мисълта. За мен Красотата е най-чудното от всички чудеса. Само ограничените хора не съдят по външността. Истинската тайна на живота е заключена във видимото, а не в невидимото.

Божествените дарове обаче не са дълготрайни.

Shreya
04-14-2010, 06:41
Определено мисля,че красивите жени са самотни.Мъжете изпитват един вид страх и респект от тях.Мислят си,че такова момиче няма да им обърне внимание,че е високомерна и надута,но в повечето случаи не е така.Честно казано понякога се ядосвам,когато някой например си прави заключение за едно момиче,преди да го е опознало.Случвало ми се е и знам,че не е приятно.В никакъв случай не искам да изтъквам неземната си красота,но съм била "жертва" на такива коментари.Не смятам,че това,че ми харесва да се обличам стилно,с прическа и лек грим ме прави надута,но явно обществото не приема много добре различните.Знам,че има завист.Навсякъде я има и във всяко едно отношение,но според мен не това е начинът по който да "наказваш" другите.Всичко обаче е мое мнение и разбира се никой не е длъжен да го приема,но казах това,което мисля. :)

Metal
04-14-2010, 06:46
Зависи от гледната точка. Иначе във повечето случеи е точно обратното. :)

sadboy95
04-15-2010, 12:28
Забелязал съм,че найстина красивите и уникални хора са самотни .

y0urhottie
04-15-2010, 16:10

много си прав/а

Braceface
04-16-2010, 08:14
Повечето ми познати ме вкарват в тази категория, даже доста пъти са ми обяснявали как е трябвало да имам по-голямо самочувствие от това което имам (а то си е нормално).. Но това е друга тема. ;) Става дума, че и аз винаги съм си стояла сама. И не защото съм надута и главата ми е горе в небесата.. Винаги съм била приятелско настроена, дори и към онези, които са доста досадни ;) Никога не съм гледала кой какви пари има и каква кола кара, или колко е корав.. Дори не харесвам "корави" мъже ;р Не съм претенциозна.. Връщайки лентата назад, виждам, че повечето момчета, които съм харесвала, не са били нищо особено.. И все пак, оставам недооценена. :^) Поне така се чувствам. Сякаш единственото, което виждат в мен е 'СЕКС' и нищо друго.. Аз ли не съм добре, или вече всички са се сбъркали..