Влез

View Full Version : Леко притеснение

martinkata
04-13-2010, 16:23
Мии.. утре се предполага, че ще ходя на гости в апартамента на приятеля ми. На 16 съм, не съм девствена, но съм била само с 1 момче преди това и то 3 или 4 пъти максимум, в които пъти бях оставила нещата в негови ръце и той правеше всичкоо.. ОК, за сега добре, но изниква друг проблем.. че съм с ново момче от 6 месеца вече и предполагам, че утре ще се стигне до секс, но ме е страх от това , че не знам много какво да правя и се притеснявам. . Той очаква да имам неговия опит .. Той е бил с 4 или 5 момичета и е на 17.

Не знам какво да правя.. :( :( От доста време отлагам секса и той сигурно вече е полудял..защото почти всеки път за това ми говори и дайте някакъв съвет. :(

dimitar_ak
04-13-2010, 16:25
Просто се отпусни. Мъжа е той, а не ти. Той трябва да те води.

martinkata
04-13-2010, 17:37
емм.. даноо нещата минат гладко.. :(

Bukmop
04-13-2010, 17:59
Няма за ко да се притесняваш е момиче :) всичко си е от вътре ... ще се заиграете ще се съблечете ... и така става .. ко не е трудно нито притеснително :) Успех всичко ще е супер :)

Slynchiicee
04-13-2010, 19:29
Ем просто не го мисли чак толкова .. щото .. ако толковва го мислиш можеш и някаф гаф да напрайш .. отпусни се .. и се отдай на пълно : ) Успехх !! :grin:

pussucetka
04-13-2010, 19:47
Ем просто не го мисли чак толкова .. щото .. ако толковва го мислиш можеш и някаф гаф да напрайш .. отпусни се .. и се отдай на пълно : ) Успехх !! :grin:

++

FancyGirl
04-13-2010, 19:49
Ти изобщо искаш ли да правиш секс с него, защото не си ми много убедителна... ако го правиш на сила - недей.

djuki
04-13-2010, 19:55
той има опит , той ще те води , ти просто го следвай и най - важното бъди спокойна и то ще си стане

Slynchiicee
04-13-2010, 20:05
Ем нормално то остава и да се стегне .. тогава гледай да не влезне ;)

yanev4
04-13-2010, 23:10
Отпусни се .. и ти пожелавам УСПЕХ !! :) ;)

radybt
04-13-2010, 23:48
Ти изобщо искаш ли да правиш секс с него, защото не си ми много убедителна... ако го правиш на сила - недей.

AttentionWhore
04-14-2010, 12:51
Говори с него.Щом си готова да му се отдадеш значи няма проблем да му споделиш, че нямаш опит.Ако наистина му пука и не е с теб само за едното е*ане, ще те разбере и успокои.Съгласна съм с FancyGirl.Не ми звучиш като момиче, което му има доверие.Според мен не си готова, но това си е твоя работа.Ааа и още нещо - Ако момчето те зареже на другия ден (или след седмица) , а ти не си му казала нещата, които те тревожат значи си търси мацка за секс и ти не си му направила кефа. :) Ох, не знам.ТВОЯ СИ РАБОТА ! Спасявай се и УСПЕХ ! :)

Antixrist
04-14-2010, 13:04
Само да ти каже,че хич не е опитен,като е бил само с 4-5 момичета.Изобщо не му мисли,секса трябва да бъде одуволствие,а не нерви и притеснения.

Самия факт,че мислиш толкова много по въпроса,увеличава шанса,да не се справиш,както трябва.Но ако пича не е с тебе само заради секса,дори и да се прецакат нещата,не би трябвало да ти се разсърди.

martinkata
04-14-2010, 13:40
Нищо не стана. .целувахме се, той се възбуди и аз също.. разсъблекохме се, аз бях отдолу, той се опита да ми го вкара няколко пъти и нищо не стана.. по едно време малко се отчая и ми вика помогни малко и аз казах " кажи какво да направя.." и се опитах да го насоча и той направи физиономия и аз бях до там.. :(
Многоо съм тъпа .. знам той само повтаряше, че се е осрал и съжалява и аз се чувствах още по-зле .. сега ми звъни нон стоп на телефона и мии пише смси, но точно в момента се чувствам ужасно и не искам да говорим за това.. :( Не можеше да мине по-зле.. ;(
Не ставам за нищо..о

Doga
04-14-2010, 14:29
Е,защо ти да не ставаш за нищо,по-вероятно е обраното,той бая опитен ще е бил тогава.......,но има и втори път.Случилото се трябва да го забравиш за да може втория път да не се притесняваш излишно!

Slynchiicee
04-14-2010, 15:21
Е,защо ти да не ставаш за нищо,по-вероятно е обраното,той бая опитен ще е бил тогава.......,но има и втори път.Случилото се трябва да го забравиш за да може втория път да не се притесняваш излишно!

+ 1 .. Всеки се притеснява първият път нормално е .... може да го е било страх да не те нарани .. да е искал да е внимателен с теб и да се е паникьосал .. точно сега .. не го оставяй .. вдигни му кажи му че няма проблем .. и че следващия път ще се справи отлично .. не го оставяй така .. да му е гадно .. на всеки се случва.. може и ти да не си била достатъчно влажна .. той ако не ти вдигаше ти как щеше да се почувстваш .. първият път не винаги е перфектен .. всеки човек е различен.. може преди това с 100 да е бил .. обаче след като си нещо ценно за него ... той гледа да е по-нежен по-внимателен .. : )) Дай му втори шанс и ще видиш че няма да съжаляваш : )) Пожелавам ти успехх ;) :oops:

Antixrist
04-14-2010, 15:29
Еххх не мога да ви разбера!Точно това му е най-хубавото.Нали целта е да вземеш максималното от живота.Това са емоций които е по-хубаво да изпиташ,отколкото да подминеш.

След време с усмивка ще си кажеш "Ехх първия път,как бяхме притеснени и нищо не се помучи хаха ама пък втория беше супер 8) )

Така че няма какво да се притесняваш,след няколко дена пробвайте пак,и пак,и пак,докато не стане :)

Slynchiicee
04-14-2010, 15:37
Секс до припадък :---) \:D/ ;-) :-|

krem4et0
04-14-2010, 15:38
^Тя не е девствена и не е проблемът в това.
Нищо фатално не е станало. Опитайте отново и не се сдухвайте. И аз съм имала провали, минава време, пробваш пак и така...Отпусни се и се остави на течението. Когато истински си възбудена и мокра, без да прилагате сила, нещата се получават. То само си влиза.

П.С. Аз като съм била само с един, да не би да не съм опитна? 4 години правя секс.

stupid0boy
04-14-2010, 17:35
Секс до припадък :---) \:D/ ;-) :-|